5604
  • HeadHunter86
    Nem.
  • Zeller01
    Elkezdtem warezban a játékot, de most látom eléggé olcsó az ára. A mentéseket át tudom rakni az eredetibe?
  • coolpet
    Eladni, masra nem jo.
    Csak azok a borok/belsosegek jok valamire amik krafthoz kellenek.
    Minden mas csak eladasra jo, nem lehet veluk semmit csinalni.
  • newc22
    Sziasztok a krokodilbőrrel mit lehet csinálni?!
  • coolpet
    Csendben olok :)
    Vissza kellett toltenem egy regebbi mentest, mert a spoiler megjelolt helyen megtelt a buxa es nem lehet travellerelni :)
  • mikromanus
    relikviagyűjtés, outpost, rádiótorony felderítés, rakyat próbák. AZt hiszem ez után szabadul fel pár signature weapon. Meg van még megváltható bónusz tartalomként is egy revolver. Ezeket vásárolni kell ha elérhetővé válnak. Fix kiadás (bár csak apró) a vért újratöltögetés 100 dolcsiért...

Itt tartasz és már ennyi sok suska van, hogy mindent kivásároltál és a 10000 dolláros pénztárca is szűkös? Nem semmi. Bár warrioron egy kis zajt csapsz és befut 2-3 autó kapásból. Az meg sok suska ha mindet semlegesíted ls kifosztod...
  • coolpet
    Hat most megyek max nehezsegi szinten tolom.

Mar majdnem megvan az egesz skilltree is, csak az hianyzik, ami meg nem elerheto.

Akkor szorok granatokat, mert ez igy nem buli, hogy nem tudom osszeszedni a ladakat :)
  • mikromanus
    Esetleg pénzes gyorsasági versenyek? Maxon nem mindegyik egyszerű. Ha veszítesz, akkro bukod a bedobott pénzt, ha nyersz, akkor se kapsz semmit, mert nincs hely. De legalább elvagy vele. Ha sikertelenek, akkor még helyed is lesz. Meg használj sok-sok aknát, bombát és molotovot, majd lőj minden árnyékra ami mozog. A munícióköltség esetleg lejjebbvihet...

Hogy sikerült ezt összehoznod amúgy? Kezdő nehézség? Bár szerintem a suska nem nehézségi szint függő, így nem épp lényegi kérdés...
  • coolpet
    Max penztarcam van 10k penz van benne.
    Osszes signature weapon is meg van veve

Mar a syrenge kiteket is vasarlom, de igy is gyosan elerem a 10k limitet es nem tudom mire elcseszni...

Pokeren sem tudom elveszteni, tobbnyire nyerek...
  • mikromanus
    Craftolunk egy nagyobbat? Ha nem fogalalsz semmit és nem craftolsz akkor lehet max gond. egyébként tudsz eleget vásárolgatni. Ha meg elérhetőek a signature weaponok már, akkor azokra id el lehet sokat verni...
  • coolpet
    Sziasztok!

Mit csinaltok akkor ha tele a wallet, es nem tudjatok osszegyujteni a ladakat?

Minden fegyver es attachment, festes megveve, minden upgrade maxon.

Pokeren meg soka tudok elvesszteni 3-4k lovet :)

Mapot meg nem tudok venni.
  • Tib

AKCIO.FarCryHC.hu
  • giornalista
    sziasztok, vásárolta valaki a játékot az Ubishopból?
  • tomsolo
    a mentés dátuma alapján
  • mikromanus
    Csak hogy tudd!

Azért jellemző, hogy milyen mappa struktúrát használ az első pár bejegyzésben a legelső pár hozzászóló.
    Amit HeadHunter ír az is teljesen helyes. A szerveren van mentés az állásaidról. Azt hiszem, hogy ha felülírod a gépen a mentést, akkor azt használja. Vagy a szerverre mentett verzió az "erősebb"?
  • HeadHunter86
    Úgy hogy TE vagy bejelentkezve Uplay-re :D
  • johny85
    aha ,de honnan tudja de hogy azonosít be?
  • HeadHunter86
    Fenn az Uplay szerverén! Bármikor újrarakod a játékot, folytathatod onnan ahol abbahagytad. Nem kell külön kimenteni a mentéseid.
    Ezért jó a Cloud. Legtöbb játék támogatja manapság már (STEAM-ek főleg). De ha jól tudom Uplay-en az összes játék ilyen.
  • johny85
    valaki tudja hol a mentés?
  • Herold
    Ubisoft tech support, nyiss egy ticketet.
  • maross
    Persze ha azt meg tudna mondani valaki, hogy mi van ha ket ugyanolyan jatekot veszek, es 2 keyt kapok, vajon hasznalhato még a masodik? Elso inditaskor kell megadni a cdkeyt, vagy az automatikusan hozzaadodik? (ha manualisan kell beirni, akkor lehet egy folos ac3 keyem...)
  • maross
    Megiscsak sikerult behuzni settlers7-et es heroes6 deluxe-ot a far cry kod melle. Urom az oromben, hogy idiota voltam, es benne maradt a cache-ben egy assassins creed 3 promo kod is, igy lett az is a meglevo melle :DDD. de legalabb passzoltak egy infamy-t is ingyen. Teljesen szet van cseszve az egesz rendszeruk. Multkor mobilrol nem sikerult, most pc-rol ugy tunik mukodik, de neha mintha engedne tobb ingyen jatekot is behuzni.
  • mikromanus
    Az egyik loading hibánál valami WmiPrvSE.exe file kilövéssel próbálkoztak. Nem tudom ez volt-e a te hibád. Amikor nem megy tovább ctrl-alt-del feladatkezelő -> minden felhasználó processének megjelenítése, azt' lelövöd a fent jelzettet (jobb klick, end process).
    Ha nem ez a gond, akkor ez nem a Te napod és keresgélj a neten! Ha megoldja, akkor legközelebb ne legyél lusta és keress rá a neten! :)
    (ez volt az első videotalálat. Utána meglett fórumon is)
    Ez a progi néha rakoncátlankodik. Lehet megfertőzte valam vírus. Kell neked minden csúnya warez helyen kotorászni letolt tűzfallal...
  • mikromanus
    Grammar Nazi:
    ugyan az -> ugyanaz

A teljes hozzászólásodat pedig szerinted ki érti ha egyszer warez miatt törölték azt amire vonatkozott? (vagyis ahol leírtad a gondod)
    Röviden: Mihez?
  • HeadHunter86
    Írd le pontosan mi is a problémád. Meg hogy milyen géped, meg OS-ed van. Mert én nem látom a kommented.
  • Fókameister
    Mindenki kis lelkének megnyugtatására megszereztem eredetiben is, ahol dettó ugyan az a probléma lépett fel, szóval akkor jöhetnek az ötletek.
  • HeadHunter86
    Szerintem még nem volt gépközelben. Erre nem gondoltál? Én tőle vettem, és semmi baj vele. Csak gondolom még nem ért haza.
  • Puhos
    Nem is kell csodálkozni rajta, hogy nem fogy a játék, ha mindenkinek így válaszol ahogy nekem is! A részemről tárgytalan a játék megvétele tőled. Majd keresek máshol.
  • MerlinW
    Itt 2400Ft
  • Piko888
    Ki tudja a legolcsóbban megszerezni?
  • Puhos
    Dobtam egy pü-t!
  • HeadHunter86
    Pedig ennyit simán megér. Sok időt el lehet vele tökölni. A fősztory is nagyon jó. Karakterek nagyon jók. Sőt ha végigvitted, az új updatetel már az outpostokat is lehet majd resetelni. Így még több ideig el lehet bohóckodni. és akkor még nem is beszéltünk a co-op-ról, meg a multiról.
  • maross
    Azert kosz :D. Minden esetre, az ar ellenere, kb semmi keletje nincs.
  • Herold
    A legtöbb probléma a steames verzióval van, az Ubisoft fórumon legalábbis.
  • HeadHunter86
    Azt ne tudok. Amúgy maross kollégánál van Uplay-es. De a STEAM-es verzió is Uplay-re megy utána.
  • Piko888
    Steames verziót mennyiért tudsz szerezni?
  • Puhos
    Ennyiért engem is érdekelne!
  • HeadHunter86
    Basszus, megint nem vettelek észre :D
  • HeadHunter86
    Én már 2400-ért tudok Uplay-es Lost Expeditions DLC-s verziót!
  • Piko888
    Hi!

Hol lehet 3500-ért megvenni?
    Köszi