Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Ugyanez NVIDIA esetében megoldható?

A medve nem játék.

kastil
Próbáld radeonproval Akkor nem kell bemásolni az FC könyvtárba sweetfx et, dx11ben radeonpro nélkül úgy sem mûködik.

a.carkey
Csak uplay online módban csinálja. Steames verziónál zéró gond. 😞

A medve nem játék.

a.carkey
Tudna valaki segíteni, hogy eredeti, dobozos, nem steames FC3 SWEETFX fentléte mellett hogyan bírható mûködésre?

Playre kattintva uplay alatt folyamatosan leáll, míg a steames verzió simán mûködik.

Nézi a könyvtárszerkezetet, hogy mi van benne? Mert ha kimásolom onnan, azonnal elindul.

A medve nem játék.

Játszogatok,aztán mire megint odaérek remélhetõleg lesz valami tuti megoldás erre a rohadt bugra.
Én is úrja kezdetem egy szál fegyerel nyomtam végig semmit sem vettem csak lõszert néha de, az is volt a tetemeknél. most meg gyüjtögetek vadászok és térképet nézegetek.

Újrakezdtem,megpróbálom kicsit jobban felszerelni magam,ki fogom próbálni köszönöm!
Herold
Ami az E gombon volt, rakd át az F-re, ha még nem próbáltad.

Elképzelhetõ.Újratelepítettem,lejött az 1.02 1.03 1.04 patch mégsem tudok továbbmenni!<#falbav>
Herold
Nem tudom, nálam nem volt ilyen hiba. Lehet, hogy csak wareznél jön elõ.

Így sem mûködik akkor is leszúr az a dög.Újratelepítés segíthet?<#nemtudom>
kastil
Valaki tud olyan modról amivel az összes attachmentet felteheteme gy fegyverre? nem értem, hogy silencer mellé miért csak scope VAGY tárat rakhatok, elég tré, szeretnék mindent felpakolni.

Köszi szépen!Rajta van minden frissítés amit eddig kiadtak.Ellenben a youtube-on azt olvastam a kommentek között hogy állítsam vissza az eredeti billentyûzetkiosztást!<#wow1>
Csináld meg a lopakodós küldetést, utána visszaadja a fegyvereket.

kastil
Találkozott/hallott valaki olyat, hogy a játék kifagy töltõképernyõn miután meghalsz?

Van, hogy semmi baja, van hogy minden 2. alkalommal behal a gép teljesen, töltõképernyõ beáll, gép még dolgozna, de nem történik semmi, feladatkezelõt sem tudom megnyitni, csak reset.

Sziasztok!

Olyan gondom van, hogy miután átrepulünk a déli szigetre, eltûnnek a fegyverek. Venni tudok, de sem használni, sem felvenni, nem tudom, sõt, még meg sem jelenik. Még késem sincs. Ha visszamegyek a másik szigetre, akkor is ugyanez a helyzet marad. Csak egy pont van a képernyõ közepén, semmi más. Mi lenne a megoldás? Így nem jutok messzire. 😊

Herold
Az egy bug. Az 1.04 patch talán segít.

Web Attack Exploit toolkit4 ezt írja a Norton mikor erre az oldalra lépek!<#conf>
Sziasztok!
Errõl a nyomorult nosztalgiahajóról nem bírok kiszabadulni!Mindig akkor ír mission failed-et mikor lerázom magamról a víz alatt a figurát<#violent>
Shevchenko
Sziasztok!
Nem tudjátok mi lehet a gond a Doppelganger Mission: Enter The Cenote Via feladatnál mikor felmászok a hajóra hogy leszúrjam az õrt, mert fel kell vennem a ruháját, leszúrom és kifagy a játék állandóan, de csak a 1.04-es patch-nél.
Az 1.03-as patch-el már végig vittem a játékot, csak a mentéseim elvesztek, most megint eljutottam idáig de lefagy, az 1.03-as nem akarom felrakni mert akkor megint kezdhetem elõröl.
Valakinek nincs ötlete hogy tudnák itt tovább menni.
Köszi.

FORZA MILAN!!!

kastil
fegyverhez ki lehet kapcsolni a tagginget ahogy tudom, camerához exét kellett bütykölni.

Ez alapján csináltam

De ezt optionsben is ki lehet kapcsolni.
kastil
Mondjuk elõször én is elbasztam valamit, mert néha bevillantak, szal ilyen bugosnak tûnt, de aztán a backupolt exét ujra megcsinaltam, és jó lett teljesen

kastil
Sikerült, és nem látszanak át sehol, enemy tagging kikapcsolva fegyó és fényképezõnél is. Dx9 exét buheráltam sweetFX miatt.

Danecay
Sziasztok!

Valakinek sikerült "EZZEL" az eljárással megszûntetni a "WALL HACK" effektust? Én átírtam mind a DX9 mind a DX11-hez tartozó DLL-t de nem változott semmi, legalábbis a növények mögött továbbra is látszik a karakter szürke jelenléte.

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Nehezükre esett megoldani, hogy be tudj menni az utolsó relikviáért biztos 😊
Shevchenko
Jó lesz persze megköszönném<#worship>

FORZA MILAN!!!

Így csinálták. És több láda szintén zárva van épületekben.
Úgy oldották meg az 1.04-es frissítéssel, hogy továbbra se enged megszerezni az utolsó relikviát ahelyett inkább a leltárodba rakja vagy mi?

Elég olcsó megoldás ez, ha tényleg így van.
1.03-ashoz csak olyan van ahol a relic 1 nincs meg, ha az is jó szólj! 1.04-esnél meg van az is a patch következtében.
Shevchenko
nem találtam sajna

FORZA MILAN!!!

Herold
Neten biztos találsz, google a barátod.

Köszi!
A szörnyet sikerült kinyírni, tényleg az volt a fontos, hogy mozogjak, a minionokkal nem bírok, mert nagyon gyorsak, de majd gyakorolom.
hali mitöl van az hogy kiválasztom a nehézséget és utána exe hiba miat kilép?tudnátok segiteni
Shevchenko
Sziasztok!
Valakinek nincs véletlenül 100% mentése a 1.03-as patch-hez, újra kellet telepíteni a gépet és elveszett minden, az 1.04-es patch meg valamiért lefagy állandóan.

FORZA MILAN!!!

chase
Így van, 1.04=automatikusan megkapod azt a reclic-et... ahelyett, hogy beengedtek volna a barlangba...

Steam:chase_2021|Origin:CHS2021|Uplay:chase2017 i7-9700K@4900|GTX970oc|ASUSTUFZ390-PLUSGAMING|16GBDDR4-2400|Win10x64|pirosegérpad

Közben megnéztem, a legújabb update megoldja a problémát 😊
Thx, király game !

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

The Protector
Az,hogy visszahúzod az íjat.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Köszönöm a részletes leírást! Ahogy látom nem lesz egyszerû. 😊 Muszáj jobb egérrel célozni vagy az a fontos, hogy minél többet lõjek? A cancel draw mire való?
AZ koránt sem a vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az ink monstert könnyû kinyírni. Amíg a nagy formában van, addig nyilazgatod a maszkot és közben oldalra kitérsz. Ha felgyulladnál oltod magadon a tüzet és elmozogsz oldalra (vagy gyógyítgatod magadat). Egy idõ után elfárad és a terep lassan elsötétül.
A második fázisban a kis gyaloggalopp minionokat kell lenyilazgatni vagy levágni. Ez picit szivatósabb. Jó ha az egyik falhoz húzódsz, így kb egy irányból jöhet csak az ellen. A térkép és észlelésjelzõ alapján pozicionálhatod a nyilat és ha pirosra vált a célkereszt, akkor lõsz. HA közel érnek, akkor marad a késes vagdalkozás, mert a robbanó nyilaktol közeli célnál te is sebzõdsz. PC-n nálam tönbbnyire elcseszett sötét itt minden és csak a szemek világítanak. konzolokon láttam olyat, ahol látszott a testük és a maszkjuk is rendesen. Úgy mondjuk tök egyszerû. Másik megoldás, hogy a 30 relic után elérhetõ "highlander" drogból benyomsz egyet és halomraölöd õket bármilyen módon (nem sebzõdsz ideiglenesen).
A harmadik fázisban oldalra kitérsz amíg hajigálja a levegõ vagy tûzlabdákat. 3, vagy 4 után abbahagyja. Akkor sebezheted csak nyíllal. Ha elég rutinos vagy, akkor körönként két nyíl belefér. A legvégén meg felszaladsz és nyomkodod a space-t amíg ki nem jösz a drogos kábulatból.
Skillekben jó ha van némi extra életred ekkorra már, mellé meg némi medicine, vagy tûzellenálló szuri. Opcionálisan a bow skillek és az extra tûzellenállás még hasznosak.
A végén azt a szörnyet, hogy lehetne kinyírni? 2-3 tudok csak nyilazni, azután végem van.
Köszi, rákerestem, meg is van.
De a poszt valami patch.dat kicsomagolására hivatkozik, de nem találom meg (tudom, béna vagyok). Tudnátok segíteni? 😊

http://forums.ubi.com/showthread.php/734046-Mods-for-Far-Cry-3?p=8834124&viewfull=1#post8834124
Revert Doctor's house and enterble Citra's temple after story completed

Asus Maximus Formula; Intel Quad 2,4 ghz; Kingmax 4x1 GB ram; Gigabyte HD6850 WindForce 1 GB; WD 2x1500 GB winyó

grebber
Korábban azt hiszem le volt írva,hogy erre van valami mod már hogy betudj menni!

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok,

belefutottam egy olyan dologba, hogy összegyûlt a 119 db. relic, viszont az elsõt (ami abban a barlangban van - mint kiderült -, ahol gyülekeznek a haverok) nem tudom megszerezni, mert már a következõ szigeten vagyok. Emiatt a barlang felé igyekezve megyek, de automatikusan visszafordít a játék.
Ha végigtolom a fõszálat, akkor be fogok tudni menni oda szerintetek, vagy valaki találkozott ezzel a 'bug'-gal? Tökön-lövöm magam, ha emiatt buknám esetleg a 120/120-at.... 😊

Üdv

Herold
A játékon már nincs több reszelnivaló, úgy látszik... <#zavart1>

tomsolo
frissült a uplay és a forumon is reszelnek...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

http://farcry.nexusmods.com/mods/22 - 0010 - Far Cry 3 Rebalanced v2-9-6C (Minimap without enemy markers)

Erre gondoltam.
kastil
2 mega feletti letöltéshez igen, amugy nekem error a linked, nincs ilyen a nexuson azt írja

Erre gondoltam.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Regisztrálni muszáj?