Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lostprophet
Tehát elvileg ez is hasonló a Steamhez olyan tekintetben, hogy a kapott DVD-rõl feltolom a játékot és a patcheket meg letöltögeti a Uplay?

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Szerintem nem kell semmit se tölteni a patchen kívöl (250 M😎, a DLC-ket meg tartalmazza a játék, csak internetkapcsolat kell a feloldásához.
lostprophet
Még nem töltöm, csak érdeklõdök, holnap érkezik meg az Insane Editionöm, felkészülök a legrosszabbra <#zavart1>

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Upaly-rõl töltöd?
Omlás
Nekem nem volt ilyen problémám.

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

The Protector
Én nagyon régen használtam az Uplayt de semmi gondom nem volt vele,igaz lassú netem volt aminek 670Kb/sec a max letöltése és olyan 400körül jöttek a dolgok.

Sok sikert és kitartást a fordításhoz.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

lostprophet
Nekiálltam, ma tervezek úgy 3000 sort lefordítani a 18.000-bõl. Egyébként mi a tapasztalat a uPlay-jel? Tudom, hogy mindenki szapulja, de találtam egy topikot itt, ahol elég sokan panaszkodnak, hogy szuper netük van, aztán 60-100k-val töltenek le. Ez gyakori?

Solid Snake
<#pias>
grebber
Na az akkor maxipespect részemrõl!!!<#worship><#worship><#worship><#eljen>
Legalább lesz egy ok miért újrajátszani!

Next PC upgrade: 2022

lostprophet
Hm, hm, gondolkodok rajta, hogy nekilátok 😊

tomsolo
Fordításhoz

Kell hozzá a kicsomagoló: http://svn.gib.me/builds/dunia2/
Én két helyre is kibontottam mert a fordításhoz cucchoz felül kell írni az egyik fájlját.

(Érdemes vmelyik gyökérbe pl. D:\F\ szintü folderben mahinálni mert a kicsomogoló háklis lesz ha 256 karakternél hosszab elérési utakat kell csinálnia (nem tud 😛)

Elõször kibontod a common.patch-et ebben vannak a nyelvi fájlok, /languages/english/

utána az ebben folderben lévõ stuffot -

átkonvertálod xml-lé így:
JGR.Dunia2.ConvertXml.exe -osx oasisstrings_compressed.bin

vissza meg így

JGR.Dunia2.ConvertXml.exe -osb oasisstrings_compressed.xml

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Köszi!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Herold
Ha minden achievement megvan, akkor a menüben resetelni lehet az outpostokat, ami azt jelenti, hogy az ellenség visszafoglalja.

Sziasztok!
Bocs, ha nem olvastam végig a fórumot...
Ha végig vittem a játékot és már a teljes szigetet elfoglaltam, akkor utána már nincs semmi? Mit lehet még utána csinálni a vadászgatáson kívül?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Sziasztok nekem nem látszik a célkereszt... azt hol lehet bekapcsolni vagy .... ?

HarryProf

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

lostprophet
AKi esetleg most venne gyûjtõi kiadást: Far Cry 3 Insane Edition akcióban

tomsolo
Nem fognak mivel szerzõi jog - és egyéb más jogi akadályai - is vannak, lehetnek...

Most felesleges jönni azzal, hogy, de a 2-ben egy sima .xml fájlban voltak ezek és mindenki azt csinált vele amit akart vagy hogy mi van a Bethesda játékokkal... amire nem mondják azt, hogy támogatják az jogi értelemben nincs is.

tomsolo
common.patch

grebber
A játékosokkal szembeni tisztelet az lenne ha alapból mellékelnék a játékokhoz a forditáshoz szükséges instrukciókat.

Tib
Résztelet az Interjú a hazai forgalmazóval cikkünkbõl:
FarCryHC: A játék magyar lokalizációval jelenik meg?
PlayON: A játékhoz nem készül hivatalos magyar nyelvû lokalizáció.
FarCryHC: Mi ennek az oka? Bár a Far Cry 2 eladása nem döntött csúcsokat, de az elsõ rész igen sikeresnek tekinthetõ...
PlayON: Nem szeretnék most hosszasan okokat felsorolni, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy ha a PlayON szándékain múlna, akkor minden játékot magyar nyelven forgalmaznánk, de sajnos ez nem így van.
FarCryHC: Ha esetlegesen egy (non-profit) amatõr magyar fordító csapat megkeresne benneteket, hogy adjatok tippet, hogy hogyan lehet a nyelvi fájlokért felelõs részt leprogramozni, akkor elzárkóznátok a segítségnyújtástól?
PlayON: Sajnos ezen a területen nem tudnánk segíteni a minket megkeresõ csapatnak. Ennek az oka egyszerû: a nyelvi fájlok programozását minden esetben a játék kiadójának programozói végzik, így ezen területen nem rendelkezünk az említett tippekkel.

Far Cry Primal - www.FarCryHC.hu Far Cry Hungarian Community

coolpet
Egyebkent van a dunia2 enginehz fat packer unpacker:
Link

Ezzel ki es be lehet csomagolni a fat fileokat

Battletag: coolpet#2467

coolpet
Hol van ez a compressed.bin, mert en nemtalalom...

Battletag: coolpet#2467

IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen anagyon bíztató híreket. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Nem sok köze van annak az eljárásnak ehhez.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tomsolo
<#sir>

Akik a 2. rész magyarították, azoktól kéne megkérdezni. Kérdés, hogy kik?! Gondolom ugyanaz az eljárás.
tomsolo

tomsolo
Konkrétan már most is tudjuk, hogy van tömörítve a *compressed.bin - hexeditorral már most is lehetne csinálni a fordítást (benne) - annyi csak a probléma, hogy a könnyebb szerkesztéshez kell(ene) írni egy kicsomagolót hozzá, ugyanis nemcsak az *xml cuccai vannak benne. (Vagyis nem az van tömörítve mint egy .zip fájl azt kész hanem vannak ott más dolgok is.)

Kép róla...

Már két srác dolgozik ezen, szerintük egy-két nap alatt végeznek majd a kicsomagoló szkripptel - (szerintem nem 😛) - mivel amit eddig láttam belõle az alapján ritka egy pöcsölõs meló lehet...

Arra persze jó lehet azért az xml hogy lefordítod a benne lévõket és akkor copy/paste lesz az egész ha elkészülnek majd vele...

IMYke2.0.0.0
Ezt kifejtenéd?
Mert eddig éppen az volt a baj, hogy a ténylegesen a *.bin fájlban tárolt szöveggel semmit sem tudtunk kezdeni.
Hiába van a mellette lévõ *.xml-ben a teljes szövegállomány, a játék nem onnan olvas.

Ha van rá megoldás, akkor privátban is szívesen venném az infót 😊

Tib

Aki mostanában nem járt a Far Cry 3 hivatalos Outpost oldalán, annak elkerülhette a figyelmét az ott elérhetõ új funkció: "The Grid", azaz "A Rács". Ebben a játékban újabb kódolt adattárolókra tehetünk szert, olyanokra, mint amiket Multiplayer és Co-Op meccsek végén is kapunk. >>> Tovább

Ja meg az is hogy mostmár alapértelmezetten nem lehet görgõvel fegyvert és gránátot egyszerre váltani, csak gránátot. De olyanra még véletlenül nem gondoltak, hogy a billentyûvel váltod a gránátot a görgõvel meg a fegyvert. Elvégre évek óta lehetett váltogatni, de megoldották az a lényeg.
Far Cry 4-ben majd fegyvert se kell már váltani, mert csettintésre fog mukodni.
Sziasztok. Valaki szokott coopzni ? Mert ha igen szólhatna szívesen kipróbálnám.
tomsolo
az meg van, hogy renget energiát öltek bele, hogy 1.05 frissüljenek a creditsen látható feliratok... rengeteg player igényelhette 😄

HarryProf
Ha Custom Match-et játszol, akkor a host kikapcsolhatja, de egyébként nem.

Zsír!!!
Shep
Na ez jó hír. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Herold
Már ki is jött.
Persze custom mapokat továbbra sem lehet futtatni ingame. <#szomoru1>
A multiban pedig engem leginkább az a kibaszott killcam idegesít. Nem lehet valahogy örökre kikapcsolni?

HarryProf
Ma délután érkezik az új patch (1.05), íme a Patch Notes.

Tib

Növények gyûjtögetésével olyan hozzávalókra tehetsz szert, amelyek meggyógyítanak, vagy egy idõre fokozzák a képességeidet. Állatok vadászatával és megnyúzásával pedig olyan anyagokat szerzel, amelyeket felhasználhatsz új, nagyobb táskák, fegyvertokok létrehozásához, hogy több fegyvert, lõszert és egyéb felszereléseket tarthass magadnál.

Nem igazodsz el a CRAFT-olásban? Magyar nyelvû leírás >> ITT

Szerintem a jövõ héten megérkezhet mostmár.
Írtam nekik én is egy elég nagy adag hibalistát, lehet azon ügyködnek még 😉
Shep
A craft menüben ahogy a szemüveges tag el is magyarázta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok, most kezdtem el a játékot és az a kérdésem, hogy a megszerzett
állatbõrökbõl, növényekbõl stb. hol és hogyan lehet több fegyver slot -ot
és egyebeket "készíteni?
Köszönöm

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

goregrind
Elég rég' nem játszottam már ezzel, pedig nagyon jó lett, kivéve a 2. sziget egyhangúsága. Most nézem, hogy van valami Deluxe kiadás, minden pack egyben megvehetõ. Lehet rá kellene izgulni picit... <#eljen>

DISCORD: grimanddark

Shep
Az új patch mikorra várható?

grebber
Várjuk ezerrel akkor újból végigjátszom.

tomsolo
A fordítók lassan izzíthatják a pennát, mert elég közel van a megoldás... :l

Miért nem indul el?Hasonló gépen egy ismerõsnél nagyon szépen fut.....az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ(0x0000142)
Köszönöm, mûködik az általad javasolt megoldás.
Nagy király vagy😊
Ha Zuglóban jársz jövök egy sörrel.....

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

giornalista
ráadásul egy kis trükkel több játékot is megkaparinthattál volna 😉

én ebayen vásároltam egy linket, igaz, az sajnos drágább volt ennél (jellemzõ, hogy nagyjábóül másfél órával azután, hogy 4000 forintért megvettem a játékot érõ kódot, megláttam ezt a hirdetést), mindenesetre bõven kárpótoltam magam az ubishopban.

a trükk: többször is beléptem a webshopba, beraktam a kosárba a Far Cry 3-at és mindig 1-1 másik ingyenes játékot. így lett 4000-ért Far Cry 3 mellé Driver San Franciscóm, Heroes-om és World in Conflictom is ^^