5604
  • Seangaijin
    ehez a Blood Dragonhoz kell az alapjáték? Mert letöltöttem de gőzöm nincs h hogyan indítsam el. Mellesleg a FRC3-am eredeti.
  • tomsolo
    _semmi nem lesz

abból se volt hogy ingyen lehetett vásárolni náluk vagy hogy QA teszterek passwordjeit bennehagyták a játékban (ez ilyen francia betegség, a TDU2 motors DLC-t is le lehetett szedni tőlük - talán még ma is megy)
  • Shep
    Hát van egy hangulata a BD-nek de az alapjáték színvonalát messze nem közelíti meg.
  • kill3r21
    fogják a fejüket biztos
  • mester1987
    Ebből mekkora botrány lesz gyerekek vagy már van?!
    Tuti el fog járni ennek érdekében valami jó kis védelemmel ellátva címeiket. Elég butaság volt ez így, mivel telejs verziós meg minden és már elő volt készítve telepítős formában, dehát majd meglesz ennek a gyümölcse :)
  • kirpill75
  • Shep
    ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ, izé, már kiszivárgott, mindenki ezzel játszik :)
  • HarryProf
    A világ ugyanúgy nyitott (valószínűleg) mint a Far Cry 3-ban. Egyébként hivatalosan még meg sem erősítették a játék létezését, szóval nem sok infót tudni a kiszivárgott képeken, videókon kívül.
  • Shep
    Milyen hosszú a Blood Dragon, meg mennyire nyílt a világ benne?
  • kill3r21
    Off
    Egyébként visszatérve, az asszony témához, nekem nagy szerencsém van vele....
    Neki sosem volt probléma a hobbim, 1 dolgot nem szeret, amikor játékot veszek...azt nem tudom vele megértetni, de nem is kell.....ő nem játszik, de soxor van hogy játszom és érdekli és nézi...ritka az ilyen csaj szerintem, nem egyszer volt már hogy abbahagytam volna, de mondta hogy még ne....
    Bár azt még nem probáltam ki mit reagálna arra ha mondjuk 8-10 órát játszanék egyhuzamba...
    Pl pont a FarCry3mat nagyon sokat nézte még én toltam, és érdekelte a sztory...
    Neked is hasonló tipusú csaj kellene Grebber...
    Nekem is herotom van az olyan csajoktól akik: (jajj má megin gépezik nem velem foglalkozik blablabla)
    De azt azért nem mondom hogy nem kell közös nevező, néha megkell nézni pár cicomafilmet...xD De ennyi csak belefér....
    On..:D
  • kill3r21
    Nyugi fityegne 50k a zsebembe, nem érdekelne engem sem....
    Ennyire azért nem vagyok kocka...kell élni is...:D
    Kinek mi az élet érted....:)
  • grebber
    Részben az ilyenek miatt nem tartok asszonyt! Nekem ne mondja meg senki hogy mit csináljak a szabadidőmbe!
  • kill3r21
    Én csoró gyerek vagyok, nem telik ilyesmire....:D
    asszonyom ki is dobna ha box mellet még ps3mam is lenne :d
  • grebber
    Nyomhatnád csak nem teszel érte semmit. Csak neked is egy ps3-at kéne venned!Olcsó és finom
  • kill3r21
    Nekem pont ezért tetszik.....:D
    Dehát mind1 izlések és pofonok, mondjuk én is leszarnám ha uncharteded nyomhatnám :D
  • grebber
    Pont az magyarázom idézhet bármit is ha nem tetszik a játék!
  • kill3r21
    Látom fordítod az alapjátékot, szabad tudni hogy áll?
  • kill3r21
    Hát ha neked nem idézi a 80as évek scifi irányát, akkor lehet sok jó filmről lemaradtál :D
  • Omlás
    Én csak azt nem értem miért kellet odabiggyeszteni a Blood Dragon elég, hogy Far Cry 3... Illetve értem én de akkor is MIÉÉÉÉRT ? :D... kb annyi köze van a kettőnek egymáshoz mint a Kamaznak a Ferrarihoz...
  • broman191
    Blood Dragon badassness rövid gifekben, azoknak akiknek még nem jött volna meg a kedve hozzá... :D

• mester1987
    Mindkettő egy rakás, elbutított szar. Maradjunk ennyiben. :)
  • lostprophet
    Feltörték a Uplay-t egy már több hete ott lévő exploit segítségével, amihez gyak. ingyenesen hozzá lehetett jutni egy még nem kiadott játékhoz. Erre most Ubisoft bepánikolt, lekapcsolta a Uplay letöltési és DRM fícsörjeit, amíg megoldják a gondot.
    Link
  • morzsi555
    A far cry 3-nál sokkal jobb. Far cry 3-at végig se játszottam, a második sziget elejénél meguntam az egészet.
  • grebber
    Még jó hogy ennek semmi köze hozzá ,de nem baj!
  • kill3r21
    Pedig ha helyesen van kitöltve a korod, akkor teis ebben a korszakban nevelkedtél....
  • grebber
    Az alapjátékhoz képest látom semmit nem optimalizáltak rajta pedig itt a látvány még jobban nem érthetővé teszi a kegyetlen nagy gépigényt.

Meg nekem nem igen jön be!

• Tib

Blood Dragon gameplay
  • HarryProf
    Akkor tudom ajánlani a játékpartner kerestetik fórumtémánkat, ahol sok játékost fel tudsz venni Uplay-re, és összebeszélni velük egy-egy meccset.
  • lostprophet
    Jó lenne, csak sajnos én nem tartózkodom gép előtt szombatonként.
  • HarryProf
    Szombat estére tervezünk egy Co-Op GameNight-ot a FarCryHC-n, ha érdekel, itt lehet jelentkezni.

A Blood Dragon pedig direkt ilyen retro-futurisztikus stílusú, úgy készült, mintha a VHS korszak filmjeinek jövőképeit látnánk, ahogy az a hivatalos leírásból kiderül:
    "A Far Cry 3: Blood Dragon az maga A legütősebb kiberlövöldözős FPS, ami egy bizarr, nyitott világú szigeten játszódik tele gonoszsággal. Üdv a 80-as évek VHS filmjeinek jövő-víziójában: 2007-et írunk, és te vagy Rex Colt őrmester, egy Mark IV-es kiberkommandós, aki egy elszabadult kiborg sereg ellen harcol. A küldetésed: szerezd meg a nőt, végezz a rosszakkal, mentsd meg a világot. Tapasztald meg a VHS-korszak nukleáris jövőjének minden kliséjét, ahol kiborgok, vérsárkányok, mutánsok és Michael Biehn (Terminátor, A bolygó neve: Halál, Elit kommandó) találkoznak."
  • kill3r21
    blood dragon :d
  • lostprophet
    De komolyan, másik topikban is írták már, mi a fene az a BLUE Dragon? :D
  • kill3r21
    Hát nemtom , én szerintem meg hatalmas retró feeling hatalmas szöveg, nem birtam abbahagyni....télleg tiszta terminátor feeling, nálam nyert...:D
    Alap farcry elemek meg megmaradtak, ezt csak a vénrókák fogják élvezni...
  • Borg
    Hát én akárhonnan nézem ezt a Blue Dragon dolgot, csak ez ugrik be...

• Csokis
    Érdekes játék. :) Mint valami Terminator lenne, de rettenetesen gagyi szvsz.
  • kill3r21
    tolhatok pár képet majd? vagy ne?
  • kill3r21
    nemtom...:D
  • Fpocok
    Van benne coop?
  • mester1987
    A jó egy kicsit erős!
  • kill3r21
    Grebber, letoljuk? :D