5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#162 Erre szokták mondani: Nesze semmi fogd meg jól! -
Egyre nagyobb a rajongók elégedetlensége, hiszen az elmúlt fél évben nem igazán tettek közzé új képet vagy videót a(z) Ubisoft-os fiúk.
A hivatalos Far Cry 3 fórumon feldobták azt a kérdést, hogy ha az E3-on bemutatott verzió már játszható állapotban volt, akkor azóta miért nincsen újabb videó vagy esetleg egy pre/alpha/beta verziós demo?! A választ Mr_Shade, a UK Forum Manager adta meg: >> A hír folytatása... -
Ezúton szeretném jelezni minden lelkes már meglévő és megalakulásukat fontolgató Far Cry klánnak, hogy a weboldalunk biztosít számukra egy saját klá[email protected] e-mail címet valamint egy klánneve.farcryhc.hu hivatkozási címet, mely a saját weboldalukra van irányítva! Valamint kellő számú jelentkező után elérhető lesz az oldalon egy klán részleg is!
Bővebb infó a megújult címünkön: www.FarCryHC.hu -
#159 -
#158 Igen a gépezés az éltet semmi más nem érdekel.Sajnos van a munka nevezetű kötelező dolog ami miatt sokszor fel kell adnom ezt :( -
#157 ennyi játékkal kb. 6-7 évig játszom...
azt van-e életed? -
#156 Ez már nagyon off,de sajnos az Ubisoft nem fogja kiadni az I Am Alive-ot pc-re!Nyilatkozták azért a párezer db-ért nem éri meg nekik.
-
Szerdzso Cortez #155 Én pedig már azt hittem, hogy az elkövetkező időkre már nem lesz nekem tetsző játék,de miattatok ebben tévedtem. Az utóbbi időben már ellaposodtak a játék ötletek, nem tudnak új ötlettel, élvezhető játékkal előállni. Lásd a Need for Speed sorozatot. Talán már a Carbon óta nem volt egy értelmes részük, amit én élveztem volna. Azonban a felsorolt listákon vannak ígéretes darabok is amiket érdemes lesz kipróbálnom. De ezek ugye mind PC-re is kijönnek ? Valamint tud valaki valamit az I am alive játékról, hogy az ki fog-e jönni PC-re és ha igen mikor? -
#154 #150-151
thx :)
akkor lesz még néhány, ami érdekes lehet -
#153 Teljesen mindegy a lényeg hogy játszani fogok velük.
Majd steam-es akciókban 3 euró körül megszerzem mindet -
gosumofo #152 ön milliomos vagy warezhuszár? -
#151 Azt sosem tudni mindig jön 1-2 meglepetés!De kinek mi a kedvenc kategóriája!Meg ki mind játszik!
2012-ben ami engem érdekel majd és fogok velük játszani:
Command & Conquer: Generals 2
Risen 2: Dark Waters
Alan Wake
Borderlands 2
Max Payne 3
Bioshock Infinite
Mass Effect 3
Kingdoms of Amalur: Reckoning
Tomb Raider ,de sajna csicsergik hogy csak 2013ban :(
Sniper: Ghost Warrior 2
Sniper Elite 2
Aliens: Colonial Marines
Metro The Last Light
TD: Ferrari
Spec Ops: The Line
Prey 2
Darksiders 2
Dishonored
Grim Dawn
Hitman: Absolution
XCOM
Syndicate
Amy
The Darkness 2
Prototype 2
Brothers in Arms: Furious 4 bár ez nem tünik valami bizalomgerjesztőnek
Ridge Racer Unbounded
Oil Rush
Psishock
Dirt Showdown
The Dark Eye - Chains of Satinav
Legend of Grimrock -
#150 Van egy pár. -
#149 mi érdemleges
jön még ezeken kívül? -
#148 És ez csak töredéke azoknak amik jönnek! -
#147 összedobáltak néhány címet :)
viszont fullra kimaradtak ilyenek mint
++ Sniper: Ghost Warrior 2
++ Sniper Elite 2
++ Aliens: Colonial Marines
++ Metro 2
++ TD: Ferrari
- Ghost Recon: Future Soldier
- Metal Gear Solid: Rising
- Silent Hill 8
- Dragon's Dogma
- Spec Ops: The Line
- Ninja Gaiden 3
- Prey 2
- Darksiders 2
szóval nem kapkodták el ;) -
Ezekkel játszunk idén címmel jelent meg a mai este folyamán az Origon egy rövidke cikk, melyben a Syndicate, a Mass Effect 3, a Max Payne 3, a Resident Evil: ORC, a DIRT Showdown, a Diablo 3 ás a Bioshock Infinite játékok sorába természetesen beékelődött a Far Cry 3 is.
"...A márciusban érkező játékot PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra is kiadja az Ubisoft." A pár mondatos ismertető eme sora nagyon vadul hangzik, mivel a minimális promóciós háttérrel jelentkező játék kora tavaszi megjelenése több szempontból is igencsak az eladási statisztika rovására menne. Így ez a hír vagy egy gyenge kacsa (amit gyanítok) vagy pedig valami olyat tudnak az Origós fiúk, amit sokan még nem! Ki-ki döntse el maga... -
Szerdzso Cortez #145 Üdv Mindenkinek!
Mint itt mindenki én is nagyon várom a játékot. Mind a két rész nagyon tetszett illetve mellékvonalként a Crysis vonalat is végigvittem. Lenyűgöz a játék látvány világa és a sajátos megoldásai. Azért is nagyon epekedek ezért a részért, mert mint olvastam a 2. részt viszik tovább amiben ugye nem volt alien de mégis az első rész előnyeit viszik tovább, így túladva a második rész hibáin. Meg kell mondjam addig mindegyik játék tetszett amíg csak embereket öltem. Amikor megjelentek a földön kívüliek onnantól hagyott alább a figyelmem. Talán azért nem tetszik sokaknak, mert nem ismerjük azt a fajt, tartunk tőle. Engem csak egyszerűen zavar. Az abszolút realitás híve vagyok. Nem szeretek megküzdeni bolygóközi űrlényekkel. Maradjunk csak a földön. Nekem is ez a fajta dolgok nem tetszettek a második részben mint nektek: elromlás,sok utazás, újraéledő ellenfelek. A legutóbbi még nem is annyira zavar mert ha egy távolabbi pontra kellett eljutnom egyszerűen áthajtottam a támaszpontokon, ahol mindig újraéledtek az ellenfelek. Ez nem volt annyira gond, csak az autómmal nem jutottam messzire mert a sok golyótól rögtön elromlott és megállt. Szép meg jó elgondolás, hogy az autóból kipattanva rögtön Macgyverré alakulunk át és egy zsebből kikapott krovával meghúztuk a hűtőtartó csavart elől a motortérben. De könyörgöm ezt nem így kellett volna megoldani. Hogy pont a hátulról lövő ellenfél pont elől találja el a hűtő tartót és lazul le emiatt füstöl a kocsi. Én pedig húzzam meg. (Mellesleg ha az a szerszám végig nálunk van akkor miért nem lehet azzal szétverni az ellenfél fejét?) Hagyják ki a játékból a szerelést vagy akkor oldják meg életszerűen. Vagy elképzelek olyan sérülést ami miatt véglegesen megáll az autó. Kilyukasztják a tankot és elcsorog a benzin. Kilyukad a kerék és kisodródunk neki egy fának. Vagy ha már tényleg olyan golyóik vannak hogy engem kikerül az utastérben de elől eltalálja a hátulról érkező golyó a hűtőt akkor lyukassza is ki. Majd az elfolyt hűtővíz miatt kezdjen el füstölögni az autó és álljon meg. Másik pont ez a fegyver elromlás :). A játékban csupa üzemórás fegyvert láthattunk. Kilőttem belőle x golyót és beragadt elromlott szétrobbant, besült stb. Szerintem ha 2 órán keresztül lőnék folyamatosan egy puskából akkor se lenne baja maximum forró lenne és talán amiatt sülne be. Nem hogy 10 perc alatt sül be egy fegyver hanem mondjuk az egész játékidő alatt 1-2szer. Másik a játék menet. Az első részben storyra épült az egész. Ésszerű feladatok követték egymást. Egyszer még a dzsungelben is otthagytak egy puskával 10 tölténnyel és onnan kell kijutni. A Crysisban ugyan ez tapasztalható volt, hogy egymás után kellett a feladatokat végrehajtani. Oké, hogy nem szeretnénk lineáris játékmenetet,de könyörgöm, nem GTA-zni szeretnék a dzsungelben. Hogy elmegyek Vilmához ő ad egy missziót. Megcsinálom és akkor menjek vissza a fizetségért. A Crysisban is volt egy hatalmas bejárható játéktér mint a Far Cry 2-ben de ott volt egy fajta egészséges linearitás, annak ellenére is, hogy a feladat helye majdnem olyan távolságra volt mint a far cry 2-ben és ott is keresztül kellett magunkat verekedni egy halom ellenségen.
Realitás: Írt itt valaki egy nagyon hátborzongató dolgot :). Egyszer halunk meg az életben is akkor legyen ott vége a játéknak, uninstallállódjon a játék. Ez azért kissé túlzás. Az egy jó megoldás volt, hogy ha megsérültünk akkor nem sokkal később arra eszméltünk, hogy egy barátunk jött segíteni. Már ha valaki eljutott eddig a játékban. Ez egy jó megoldás. "Haljunk meg",de később ébredjünk arra, hogy egy barátunk segít ki a bajból és mondjuk visz be a kórházba vagy bármi ilyesmi. Tehát ne legyen rendes értelmében halál és kezdjük elölről a játékot, de azért érzékeljük, hogy elb@sztuk. Mondjuk ha ész nélkül rohanunk be egy ellenségtől hemzsegő területre. A traileren láthattuk hogy sok szerepet kapott a lopakodás. Én ezt támogatom mert én is szeretem azokat a játékokat amikben lopakodni kell,főleg ahol egy kis eseménysor is társul hozzá és különböző módokon ölhetjük meg ellenfeleinket( elvágjuk a torkát, vagy kés híján kitörjük a nyakát). -
#144 -
#143 Felkerült egy új teaser trailer a netre az FC3-ból, mely megtekinthető a
Far Cry HC oldalán. -
#142 Hát nekem speciel nagyon bejött a single is (oké néha monotonná váltak egymás után a küldetések, de én párhuzamosan szeretek több játékkal is játszani, szóval nem volt zavaró), másrészt a multi a single-hez hasonlóan nagyon hangulatos, és hát rengeteg térkép, akár te is kreatívkodhattál. Remélem az FC3-ban is lehet majd saját térképet csinálni. -
steweee #141 hát most játszok a második résszel. meg kell adni, vannak benne jó 5letek, de amúgy sztem nemsokára törlöm is. egyenlőre a fegyverzetemet fejlesztgetem az elején, elvállalok pár frakció küldetést, de ha utána sem javul akkor delete....
tipik warez szinvonal játék sztem, kicsit jáccik vele az ember, aztán felejtős. nemhogy pénzt kiadni... -
-
#139 -
Az Ubisoft Camescon-on lévő, zárt prezentációi után nem volt rest a Gamer365 és elkapta Jamie Keen-t, aki a Far Cry 3 lead designere. A fejlesztő roppant készségesen válaszolt a bemutató során felmerült kérdésekre.
A második rész markánsan elfordult a Far Cry dzsungeles-szigetes terepeitől. Miért tértetek vissza a trópusi lokációhoz?
A helyszín különbözni fog a Far Cry első részének szigeteitől, vagy legalábbis igyekszünk a díszletek tónusát és hangulatát más típusúra formálni. A napsütéses terepek, buja dzsungelek teljes ellentétben állnak a történet sötét karaktereivel. Igyekszünk erre a kontrasztra is nagy-nagy hangsúlyt fektetni.
Láthatóan sokat fejlődött a Dunia motor. A technológia fejlesztésén túl mi az a tényező, amit fontosnak tartottatok a játék kidolgozása során?
Talán a változatosság az a pont, amelyre a technológiai fejlesztésekkel párhuzamosan nagy hangsúlyt fektettünk. Láthattátok a vízeséses terepet, lesznek templomok, és a helyszínnek meg lesz a maga múltja. Ezt a múltat a történések jelenében kell majd a játékosnak felderíteni. Apró nyomokat, felfedezni valókat rejtettünk el mindenfelé, így a játékos képes lesz betömködni azokat a lyukakat, amelyek a kezdetekben még fekete űrként tátongnak a sztoriban. A narratíva nagy hangsúlyt fektet a helyszínre és a hely történetére.
A teljes anyag megtekinthető ITT. -
#137 Mindkettő zsákbamacska, de az őszi időpont reálisabb egy AAA címnek, ebből kifolyólag sem lehet január, másrészt ha olyan hamar jönne 2012-ben, akkor nem csak 2012-t mondanának hanem early 2012-t. -
#136 A hivatalos twitter oldalon az alábbiakat lehetett olvasni aug.24-én:
LilKimooo some websites say that ubisoft confirmed that they r aiming for october or december 2012 for fc3 is that true ?
FarCryGame We haven't announced anything beyond 2012 yet. -
#135 Mintegy 15-20 órás is lehet a Far Cry 3
"A Far Cry 3 megjelenése mellesleg 2012 januárjának második napjára esedékes."
-
#134 a játékmenetről van már info? értsd: remélem nem baxxák el olyan szinten, mint a 2-ben. notórius problémák: újratermelődő ellenek és állandóan a térkép másik felére utazgatás. én bírnám ha inkább történetközpontú lenne, mint az első (azaz helyszín helyszín után, egy cél érdekében), viszont nagyobb és szabadabb világ, mint a 2-ben. erről tudunk már valamit? -
ratgab #133 Miért adna érte pénzt mikor lopni is lehet (szarkazmus off)? -
#132 Sőt ha vár 6-8 évet, ugyanennyiért megkapja a 3-at is. -
#131 A CD Galaxis oldalán a Far Cry 890.-Ft, a Far Cry 2 meg 2.990.-Ft
Az első rész ára kb. megegyező a következő termékek áraival: 1.5 doboz cigi, 4x2L kóla, 2 burger, 1 jobb minőségű feles egy pub-ban, 2 kör a vidámparkban... Neked nem ér ennyit egy játék?! -
#130 A videók alapján pörgősebbnek tűnik(tudom, a videók alapján a 2 is annak tűnt, de ez mégis tartalmasabbnak tűnik). -
#129 Istenőrizz! -
Reg5 #128 Szerintem nem ez a megfelelő topik. Másrészt boltban 890 Ft. -
simon007 #127 Tudnátok egy torrent oldalt, ahonnan működő Far Cry 1 tölthető? -
#126 Amíg a második részben a tűz volt , addig a 3. rész jellemző motívuma a víz lesz. Ennek megvalósítása igen látványossá teheti és az eddigi képek/videók alapján teszi is a játékot. A korábbi screenshot-ok után felkerült a grafikus srácok által készített 4 vázlat is, melyeket lenti képekre kattintva megtekinthet minden érdeklődő szempár
-
#125 A GamesCom eredménye a sok új kép, vagy amúgy is csepegtetnének ezt-azt a Far Cry 3 fejlesztői?! Nekünk mindegy... A lényeg a rendszeres és minél gyakoribb infó erről az igen ígéretesnek látszó játékról!
Most a teljesen beszámíthatónak korántsem mondható Vaas tekinhető meg az alábbi képen, valamint a nagyobb részletesség kedvelőinek egy 948x1500-as felbontásban ITT a letöltések menüpontban!
-
#124 Köszönöm a korábbi oldallal kapcsolatos elismerést és az újabbnak adott bizalmat / jókívánságot
Egy RTM verziót tudnék értékelni, bár a 2. részből kiindulva ha osztanak, akkor most is csak PS3 és X360 lesz felajánlva... -
#123 A 2. rész multija egész jó volt.