5604
  • gduck
    Ez volt a 2. rész gépigénye is, ha a grafikus motor ugyanaz, akkor elképzelhető hogy igaz ;)
  • Shep
    Hát szerintem ha jól dolgoznak hatalmas gépigénye nem lehet hiszen erre a konzolgenerációra jön. Esetleg az lehetséges, hogy PC-n majd jóval jobban fog kinézni és akkor ahhoz kell majd egy bika gép.
  • Fpocok
    Tuti nem az. Kamu az egész.
  • mester1987
    Lehet, hogy a Dunai ennyit követel és tudtak erőforrást spórolni, csak ne úgy legyen, mint a Call of Juarez: The Cartel-nél.
  • Ryder62
    Kamu. Tekintve hogy ez a far cry 2 igénye. Meg már nincs is olyan játék aminek minimumon elég 1 mag.
  • Shep
    Én úgy tudnám, meg tudtam volna már a 2-ben is elképzelni ,hogy ha kipucolsz egy helyet akkor teszem azt a városból indul egy csapat és visszatelepszik oda és ha mondjuk útközben leszeded őket akkor továbbra is üres marad a hely.
  • grebber
    Hát ha ez igaz lenne akkor nagy respect, mert megtanultak végre optimalizálni! (Tehát nem kell nasa gép hozzá hogy menjen jól)
  • scomcomputers
    Igaz vagy pletyka ??
  • mester1987
    Az jó lehet majd.
  • HarryProf
    Nem úgy mondta, hogy őrposzt, hanem mint "location". Én ferdítettem kicsit, bocs. Gondolom azokról a helyekről lesz szó, ahol táboroznak az ellenségek, mint pl. a demóban a hely, ahol a helikopter volt.
  • mester1987
    Akkor mégis lesz őrposzt ebben is?! Csakmert nem sok értelmét látom.
  • mester1987
    Meg kell hagyni, az utóbbi időkben az Ubisoft nagyon a kalózok miatt leszar 1-2 dolgot, nemhogy inkább a Remedy példáját venné alapul...

Mondjuk a Driver: San Francisco-hoz jött ki néhány frissítés, de a főbb problémákat nem sikerült megoldaniuk közel félév alatt xD

Meglássuk mit tud az elvileg turbózott Dunia Engine, bár egy CryEngine biztos szebben mutatna ;-)
  • HarryProf
    Pont most néztem egy videóinterjút, amiben megerősítik, hogy az őrposztok ahonnan már egyszer kiirtottuk az ellenséget, ha később újra odamész, nem lesznek ott újból.
    (kíváncsi vagyok, hogy az fog-e valakit zavarni, hogy miért nem foglalják vissza, mert az lenne realisztikus )
  • HarryProf
    Annál esélyesebb, hogy ezúttal fog teljesülni. Másrészt meg egyelőre erre lehet támaszkodni, mert ezt tudjuk, arra nem lehet, hogy xy aztmondja úgyseleszjó.
  • Shep
    Ó, hogy ezt már hányszor hallottuk az évek során aztán egy kezemen megtudom számolni hányszor teljesült.
  • HarryProf
    Erről mostanában volt nyilatkozat (link aláírásban), hogy az AI képes riadóztatni, utánad kutatni, de még a bombáidat is hatástalanítani... Bekeríteni, de még más NPC-vel is összeütközésbe kerülhetnek, vagy akár agresszív állatokkal. Szerintem nem lesz gond az AI-vel itt, legalábbis őszintén remélem, és az eddig látottak, hallottak alapján nem fogok csalódni.
  • mester1987
    Annál rosszabb, megfigyeltem.
  • Muttley
    persze :)
    kezdjük ott, h
    az ellenséges AI legalább az MW3 survival missions szintjét hozza
    bekerítenek, fedezékbe vonulnak, lesből támadnak, ha egyet lelősz, a többi megpróbál máshonnan leszedni téged stb.-stb.
  • HarryProf
    Nem tom hogy vagy vele, de én nem csak a grafikáért szeretnék új játékot:) És bármennyire is megszépíti a nosztalgia az első részt, azért annak is meg voltak a maga hibái...
  • Muttley
    én kiegyeznék azzal, ha
    picit átírt sztorival, más szörnyekkel 1-az-1-ben az 1. részt adnák ki
    2012-es grafikával
  • mester1987
    Hát körülbelül.
  • Shep
    Annyira az első részt idézi minden ,hogy ha elszarják a hülye őrposztokkal meg fél órás utazásokkal és 2 percenként érkező őrjáratokkal akkor nyaljanak sót.
  • mester1987
  • Ryder62
    Van pár négylábú a képen. Remélem jó sok lesz nem úgy mint a 2-ben ahol több ember volt a dzsungelben mint állat.
  • gduck
    Sztem ez XBOX360 videó ;)
  • mester1987
  • mester1987
    Isteni szép...
  • grebber
    Ezzel az 1ben is jókat lehetett csapatni.
  • Fpocok
    Remélem hanyagolják ezt az enemy indicatort...
  • Tib

10 új screenshot a játékból ITT.
  • grebber
    Ha szebb lenne meg nem lenne az a jelzés honnan lőnek akkor azt mondanám tökéletes!De így nem az igazi!
  • Prince23
    Még szeptemberben javában tart a kánikula XD ismerve a mostani időjárast
  • Ryder62
    Kár hogy nem nyár elején jelenik meg. 35 fokban, nyáron, azért a trópusokon érezheti magát az ember :D Jót tenne a beleélésnek XD
  • scomcomputers
    Nagyon ott van!!Köszi a videót!!
  • Tatyla
    nagyon is
  • koschwarz
    állat! a grafika technológiailag nem tűnik kiemelkedőnek, viszont eszméletlen részletes, és ez szerintem sokkal fontosabb. remélhetőleg a tényleges játékzene volt a videóban, mert az is jó.
  • Prince23
    Gameplay Montage

új játékmenet videó!!
  • mester1987
    Ez a gerilla meg a felkelő hadsereg nem teljesen illik be, inkább a teljes szabadság, felfedezés, realisztikusság az, ami ezt a játékot kiemeli az összes többi közül. Esetleg a párod megtalálása a trópusban, de ez már elsült az első részben tökéletesen.
  • mester1987
    Szerintem a dramasztika nem a Far Cry-ba illő. A Far Cry arról szólt hogy el vagy veszve egy szigeten és magadra vagy utalva pont, mint az első részben...a többi az már tényleg mellékes.
  • scomcomputers