5604
  • mester1987
    Bár az árára kivi lennék.
  • mester1987
    Limitált kiadásban lesz nálunk szerintem józan paraszt ésszel
  • grebber
    Insane Edition Nem tudok róla semmit hogy only ps3-ra lesz-e vagy akármi.
    PC-re elfogadnék egy ilyet az biztos.
  • mester1987
    Már csak az AI-t pofozák ki és szerintem meglesz minden örömünk :D :D
  • Tib
    A kép azzal a 296.10-as driver-el készült, amit az nVIDIA vezérlőpult a videókártyámhoz automatikusan telepítésre kínált, mint legfrissebb program.
  • scomcomputers
    Nekem nincs is menüpont benne,pedig a legújabb driver van fenn!
    A program kompatibilitásban benne van a FC3 exe!
  • Tib

Rendszerkövetelmény részlet az nVIDIA-tól? Apró érdekességre lehetnek figyelmesek a szemfüles nVIDIA videókártya használók...
    Bővebb cikk és kép: ITT
  • HarryProf
    Mondjuk gondolom abban benne lehet a vízalatti világ is, elvégre ott is lesznek felfedezni valók, és ugyebár nem 1 db. szigetről beszélünk, hanem egy szigetcsoportról, szóval a közöttük levő távolságok is beleszámíthatnak ebbe az elképesztő méretbe, ha egyáltalán tényleg ekkora lesz.
  • mester1987
    Tízszerese??? nembaj ezért majd megéri azt a tárolókapacitást az szent :D
  • HarryProf
    Az ellenség AI-járól némi infót már mondtak egy korábbi interjúban, hogy mikre lesznek képesek, stb. (a linkelt oldalon megtalálható)

A térkép nagyságáról korábban olyasmit mondtak, hogy tízszerese az FC2-esnek, de azóta nem sok konkrétumot hallhattunk.
  • Muttley
    az ellenséges AI-ról is jó lett volna hallani
    a térkép nagyság kérdésre meg mellébeszélnek
  • HarryProf

A játék alkotói úgy döntöttek megválaszolják a rajongók kérdéseit a Far Cry 3-ról, és habár nem voltak bőkezűek minden témában, azért új információkhoz is jutottunk az IGN honlapján található interjúban.

A cikk elolvasható a FarCryHC.hu oldalán, ide kattintva!
  • Tib

A G4TV jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ubisoft Montreal kulisszái mögé, ahol a Far Cry 3 és az Assassin's Creed 3 is készül.
    Az egykor farmergyárként üzemelő épületben lévő fejlesztő iroda egyes részlegein David Barrett és Philippe Renaud kalauzol minket, ahol még az is kiderül, hogy mi maradt meg a régről és mi emlékezteti Őket az épület gyökereire.

A videó megtekinthető ITT.
  • Tib
    Ez a hír az előrendelőknek szóló/járó extra tartalomról szól. Hasonló kiadásról infó a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1282310773&no=345]#345[/URL]-ben :)
    A gyűjtői változat teljesen mást jelent és még nincsen róla infó...
  • Reg5
    Lesz.
  • gduck
    Gyűjtői kiadásról tudni valamit? Lesz belőle?
  • tutituti
    csak a videó.De alant Tib kommentjében sok érdekesség olvasható!!!
  • Tib

A játék Xbox360-as előzetese annyiban tér el a korábbitól, hogy a videó elején és végén Vaas mond nekünk pár kedves szót, és az előrendelők kapnak 4 extra küldetést, amiben a Hurk nevű karakterrel, és bomba-vivő majmai lesznek segítségünkre, és multiplayerban két extra módot kapunk az ellenfeleink alázására. Ennek a csomagnak a neve Monkey Business Pack.
    A videó megtekinthető ITT.
  • gduck
    Elég durva videó. Megérdemli a 18-as karikát :D
  • mester1987
    Az év 3 legjobb címe közt van
  • Muttley
    0:43-nál
    a komodói sárkány nagy ötlet
  • Muttley
    közvetlenül:

• HarryProf

"Hosszú ideje vártuk már, végre megérkezett a Far Cry 3 első előzetese, amely gameplay alapján lett összevágva. A látványos, új elemeket is tartalmazó trailer megint csak az őrület témájára lett felfűzve. Azonban az újabb hallucinációs jeleneteken kívül láthatunk állatokat, járműveket, változatos harcokat is mozgásban."
    Az új előzetest megtekintheted a FarCryHC.hu oldalon, ide kattintva!
  • gduck
    Jó kis cikk
  • sherlock1

• scomcomputers

én is!!
  • grebber
    Az engem pl nagyon nem érdekel én dolgozok mint mindig!
  • Muttley
    az ő bajuk ;)
    szted mit csinál a legtöbb ember nyáron?
  • mester1987
    És a Spec Ops: The Line is június 26-án. Elvileg
  • mester1987
    Én hivatalos EU verzióba gondoltam megjelenés napjára magyar felirattal.
  • Tib
    Petíció? Házi barkács?
    Mi ez a nagy izgalom? A második rész is hivatalosan volt honosítva a feliratok terén.
  • Reg5
    A német és a nagyobb európai nyelvek minden játékban benne vannak. Házibarkács honosítás meg úgy is lesz előbb-utóbb.
  • TaRka0107
    Már én sem teszek fel mostanában magyarításokat, de vannak olyanok akik németet tanultak/tanulnak és fingjuk nincs az angolhoz!
  • mester1987
    Nem azért te, hogy ténylegesen lehonosítsák :D
  • Reg5
    Miért is? Nem hiszem, hogy nagyon durva nyelvezete lenne.
  • mester1987
    Max Payne 3, viszont a nyár első napján érkezik PC-re :)
  • mester1987
    Kéne már most egy PETÍCIó, hogy magyar felirattal jelenjen meg hazánkban.
  • Shep
    Én ezt általánosságban írtam, nem úgy értettem ,hogy a FC3 ne lenne népszerű és sokak által várt cím.
  • Prince23
    Főleg Steamen -hehe
  • HarryProf
    Hát azért az Ubisoft elég kiemelten kezeli az FC3-at, és egy ütős tavaszi-nyári kampány meghozhatja a gyümölcsét. Kétség kívül, a promotáláshoz értenek nagyon :)