5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
mester1987 #362 Bár az árára kivi lennék. -
mester1987 #361 Limitált kiadásban lesz nálunk szerintem józan paraszt ésszel -
#360 Insane Edition Nem tudok róla semmit hogy only ps3-ra lesz-e vagy akármi.
PC-re elfogadnék egy ilyet az biztos. -
mester1987 #359 Már csak az AI-t pofozák ki és szerintem meglesz minden örömünk :D :D -
#358 A kép azzal a 296.10-as driver-el készült, amit az nVIDIA vezérlőpult a videókártyámhoz automatikusan telepítésre kínált, mint legfrissebb program. -
#357 Nekem nincs is menüpont benne,pedig a legújabb driver van fenn!
A program kompatibilitásban benne van a FC3 exe!
-
Rendszerkövetelmény részlet az nVIDIA-tól? Apró érdekességre lehetnek figyelmesek a szemfüles nVIDIA videókártya használók...
Bővebb cikk és kép: ITT -
#355 Mondjuk gondolom abban benne lehet a vízalatti világ is, elvégre ott is lesznek felfedezni valók, és ugyebár nem 1 db. szigetről beszélünk, hanem egy szigetcsoportról, szóval a közöttük levő távolságok is beleszámíthatnak ebbe az elképesztő méretbe, ha egyáltalán tényleg ekkora lesz. -
mester1987 #354 Tízszerese??? nembaj ezért majd megéri azt a tárolókapacitást az szent :D -
#353 Az ellenség AI-járól némi infót már mondtak egy korábbi interjúban, hogy mikre lesznek képesek, stb. (a linkelt oldalon megtalálható)
A térkép nagyságáról korábban olyasmit mondtak, hogy tízszerese az FC2-esnek, de azóta nem sok konkrétumot hallhattunk. -
#352 az ellenséges AI-ról is jó lett volna hallani
a térkép nagyság kérdésre meg mellébeszélnek -
A játék alkotói úgy döntöttek megválaszolják a rajongók kérdéseit a Far Cry 3-ról, és habár nem voltak bőkezűek minden témában, azért új információkhoz is jutottunk az IGN honlapján található interjúban.
A cikk elolvasható a FarCryHC.hu oldalán, ide kattintva! -
A G4TV jóvoltából betekintést nyerhetünk a Ubisoft Montreal kulisszái mögé, ahol a Far Cry 3 és az Assassin's Creed 3 is készül.
Az egykor farmergyárként üzemelő épületben lévő fejlesztő iroda egyes részlegein David Barrett és Philippe Renaud kalauzol minket, ahol még az is kiderül, hogy mi maradt meg a régről és mi emlékezteti Őket az épület gyökereire.
A videó megtekinthető ITT. -
#349 Ez a hír az előrendelőknek szóló/járó extra tartalomról szól. Hasonló kiadásról infó a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1282310773&no=345]#345[/URL]-ben :)
A gyűjtői változat teljesen mást jelent és még nincsen róla infó... -
Reg5 #348 Lesz. -
#347 Gyűjtői kiadásról tudni valamit? Lesz belőle? -
#346 csak a videó.De alant Tib kommentjében sok érdekesség olvasható!!!
-
A játék Xbox360-as előzetese annyiban tér el a korábbitól, hogy a videó elején és végén Vaas mond nekünk pár kedves szót, és az előrendelők kapnak 4 extra küldetést, amiben a Hurk nevű karakterrel, és bomba-vivő majmai lesznek segítségünkre, és multiplayerban két extra módot kapunk az ellenfeleink alázására. Ennek a csomagnak a neve Monkey Business Pack.
A videó megtekinthető ITT. -
#344 Elég durva videó. Megérdemli a 18-as karikát :D -
mester1987 #343 Az év 3 legjobb címe közt van -
#342 0:43-nál
a komodói sárkány nagy ötlet -
#341 közvetlenül:
-
"Hosszú ideje vártuk már, végre megérkezett a Far Cry 3 első előzetese, amely gameplay alapján lett összevágva. A látványos, új elemeket is tartalmazó trailer megint csak az őrület témájára lett felfűzve. Azonban az újabb hallucinációs jeleneteken kívül láthatunk állatokat, járműveket, változatos harcokat is mozgásban."
Az új előzetest megtekintheted a FarCryHC.hu oldalon, ide kattintva! -
#339 Jó kis cikk -
-
én is!! -
#336 Az engem pl nagyon nem érdekel én dolgozok mint mindig! -
#335 az ő bajuk ;)
szted mit csinál a legtöbb ember nyáron? -
mester1987 #334 És a Spec Ops: The Line is június 26-án. Elvileg -
mester1987 #333 Én hivatalos EU verzióba gondoltam megjelenés napjára magyar felirattal. -
#332 Petíció? Házi barkács?
Mi ez a nagy izgalom? A második rész is hivatalosan volt honosítva a feliratok terén. -
Reg5 #331 A német és a nagyobb európai nyelvek minden játékban benne vannak. Házibarkács honosítás meg úgy is lesz előbb-utóbb. -
#330 Már én sem teszek fel mostanában magyarításokat, de vannak olyanok akik németet tanultak/tanulnak és fingjuk nincs az angolhoz! -
mester1987 #329 Nem azért te, hogy ténylegesen lehonosítsák :D -
Reg5 #328 Miért is? Nem hiszem, hogy nagyon durva nyelvezete lenne. -
mester1987 #327 Max Payne 3, viszont a nyár első napján érkezik PC-re :) -
mester1987 #326 Kéne már most egy PETÍCIó, hogy magyar felirattal jelenjen meg hazánkban. -
#325 Én ezt általánosságban írtam, nem úgy értettem ,hogy a FC3 ne lenne népszerű és sokak által várt cím. -
#324 Főleg Steamen -hehe -
#323 Hát azért az Ubisoft elég kiemelten kezeli az FC3-at, és egy ütős tavaszi-nyári kampány meghozhatja a gyümölcsét. Kétség kívül, a promotáláshoz értenek nagyon :)