5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#122 Én meg találtam GC-s video linket már kezdtem megörülni,de ugyanazt nyomatják mint E3-on :( -
#121 Csak a disznót tegyék vissza az első részből... azzal mennyit lehetett ökörködni. -
#120 A ph!-n láttam egy interjús gameplay videót, ha valami észszerű multit beleraknának a game-be azért ott lenne a szeren szerintem eléggé rendesen.
Nagyon bejövős a game. -
strebacom #119 Nagyon faxa, ez a játék lenne jó egy kiváló magyar szinkronnal, és nagyon jól eltalált hangokkal!!! -
#118 Látom még mindig ugyanolyan szinten viszed az oldalad mint régen
Grat és köszi az új infókat
Én a 2. résznél azért tűntem el, mert kevesen voltak a magyarok online, mindenki csak hamacsizni akart :(
UI: remélem ebből is megdobnak téged egy teszt példánnyal -
A(z) Ubisoft-s fiúk nem pihennek és ennek eredményeként itt van 7 db fergeteges screenshot a játékból, melyek megtekinthetőek ITT. -
#116 Nyilván támogatni fogja a DX11-et, mire a megjelenése esedékes lesz, már elterjedtek lesznek szélesebb körben a DX11-es vga-k. -
#115 tudom tudom gémszarnak azt se hisszük amit kérdeznek,de ez érdekes:
http://www.gamestar.hu/far-cry-3-meg-nem-biztos-a-directx-11.html -
#114 Az a baj, hogy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én csak az eas játékokat láttam videón ott, a többit nem.
Mellesleg Batmanre szavaztam, mert az a legjobb a véleményem szerint a felsoroltak közül. -
#113 Nincs jelentősége de szavaztam! -
#112 Akinek nem lenne jó a lenti link, próbálja meg ezt: http://uk-microsites.ign.com/ign-pca/ -
Az IGN az idei GamesCom kapcsán közzétett egy szavazást, mely azt hivatott eldönteni, hogy, az emberek szerint melyik a legkedveltebb játék a 2011-es GamesCom-on. Szavazz Te is ITT! -
strebacom #110 -
A(z) Ubisoft is felvonul a kölni GamesCom rendezvényen, ahol természetesen a Far Cry 3 is szerepet kap majd! reméljük lesz onnan 1-2 friss infó & videó -
#108 A képen "FragDolls" van, a cikkben pedig "FargDolls", amúgy semmi újdonság! ;-) -
A 2011-es E3-nak már jó ideje vége, de az ott begyűjtött hírek, infók továbbra is csöpögnek a NET aprónak nem mondható csapjából. Így most a FragDolls adott közzé egy interjút, melyet megtekinthettek ITT! -
#106 Szívesen! -
#105 Ez így van, már csak az unalomfaktort kell lejjebb húzniuk. -
#104 Ha a második részhez kicsit is fog hasonlítani a körítés változásán kívül, akkor a tartalommal és a játékidővel nem hiszem hogy gond lesz. :) -
strebacom #103 -
#102 vajh hány órás lesz a játékidő?
és mennyire tartalmas?
vissza a gyökerekhez :) Far Cry1 feeling 2012-ben hooah :) -
strebacom #101 faszára gondolt teeeee..... -
hiper KOCKA #100 szted fasz? sztem meg jó -
#99 Fasz banner -
#98 Köszi baro lett be is rakattam! -
simon007 #97
Hello!
1.3 patch lenne az első,
DE c/prg files(86)/Ubisoft/Crytek/ mappába bontaná ki a patchet,, de telepítéskor csak
C/prg files(86)/Far Cry
mappát telepített a gép magától.
Kézzel létrehotam az útvonalat, átmásoltam bele mindent ,de így sem patcheli .
További segítséget tudnátok, hogyan kellene "patch-elni"? -
#96 Úgy, hogy bőven ősibb gépekre lett tervezve. Próbáld meg frissíteni a legújabb verzióra (ha nem az lenne), akkor hátha javul a helyzet! Esetleg feltehetsz egy régebbi nVidia driver-t, az is belejátszhat... :) -
simon007 #95 Hello!
Hogy létezhet, hogy a Far Cry első része Geforce GT450, AMD 9550+, 4 GB Ram géppel
borzalmasan ronda a grafika és a tenger csak egy nagy világoskék paca?
Megosztva van XP illetve WIN 7 , de mindkettőnél ez a probléma.
Van erre patch vagy mi a szösz? -
#94 Nem fejeződik be a 3. résszel nyilatkoztak ha sikeres lesz még csomó rész!
Az első rész only pc-s volt sok év alatt adtak el 3 millát.Crysis 2-ből igaz multiplatform pár hónap alatt ment el a 3 millió tehát sikeresnek mondható! -
#93 Csak annyi a bibi a krájtek-es játékoknál hogy követnek egyfajta tökéletesen felesleges "szörnyvonalat" a játékaiknál, hogy először emberi ellenfél ellen harcolunk utána mutáns szörnyek ellen... ezzel indult a Far Cry... utána a Crysis-ban szintén először emberi ellenfelek, utána idegen bolygóról jött tuskó ufók ellen ügyeskedtünk megint. Miért éreznek ezek ilyen perverz kényszert arra, hogy minden játékukba szörnyeket nyomassanak?
Sokaknak akkor ment el a kedve a Far Cry 1. részétől (ami egyébként nagyon jó játék), mikortól kezdve feltűntek ezek az elcseszett kísérleti teremtmények.
A Crysis-ba is ezek a lebegő medúzák ütötték ki nálam a biztosítékot... nagyon irritálóak voltak...
A kérdés már csak az, hogyha befejeződik a 3-dik résszel a Crysis széria, akkor vajon a következő Krájtek játékba is beletesznek majd szörnyeket? Mert az nagyon nem lenne jó.
-
#92 Ez azért van, mert a Crytek tud FPS-t csinálni, a tehetségtelen iparosok, akiknél meg a Far Cry név maradt, azok nem.
A Far Cry, Crysis, Warhead és Crysis 2 mindegyik igen kimagasló FPS, játszhatóság, AI, grafika és fizika szinjén, míg a Far Cry 2 meg egy pofás grafikájú, játszhatatlanul szar, bugyuta AIval és fizikával megáldott elbaszott koncepciójú szánalom. -
simon007 #91 Teljesen egyetértek!
Számomra a Far Cry volt 'A' Nr.1 játék. 7-szer toltam végig, minden nehézségi szinten. A szörnyek nem zavartak, bár a 20. pálya kissé megizzasztott. A főcímzenét képes voltam 10-15 percig hallgatni az intróban. Hangulata, újrajátszhatósága, zenéje és a grafikája nálam mind 10/10 volt.
Évekig vártam a 2. részt, de ekkorát még nem csalódtam! Kb. 2 órát öltem bele, de már 1 óra után is csak az első rész utáni sóvárgás és tisztelet miatt folytattam, majd beleuntam és uninstall.
Most kissé bizakodó vagyok, Far Cry 3, újra dzsungel, de majd meglátjuk...
/ Egyébként tavaly óta a Just Cause 2 nálam a Nr.1. , de hát van 6 év előnye. / -
#90 -
#89 +1 -
#88 ?
-
morzsi555 #87 bannernek?
-
#86 Akkor lesz benne egy kopasz, késes muksó is :D -
#85 "...de a vége egy akkora szánalmas szar lesz, hogy emiatt teljesen elvesztegetettnek fogjuk érezni az eddigi rászánt összes időt."
Miért? Kiszel Tündét kell a végén kiszabadítani...? -
#84 -
#83 Szerintem azt, hogy baromi hangulatos lesz, ahogy haladunk előre egyre jobb, de a vége egy akkora szánalmas szar lesz, hogy emiatt teljesen elvesztegetettnek fogjuk érezni az eddigi rászánt összes időt.