5604
  • grebber
    Én meg találtam GC-s video linket már kezdtem megörülni,de ugyanazt nyomatják mint E3-on :(
  • Bokafix2
    Csak a disznót tegyék vissza az első részből... azzal mennyit lehetett ökörködni.
  • redmonk
    A ph!-n láttam egy interjús gameplay videót, ha valami észszerű multit beleraknának a game-be azért ott lenne a szeren szerintem eléggé rendesen.

Nagyon bejövős a game.
  • strebacom
    Nagyon faxa, ez a játék lenne jó egy kiváló magyar szinkronnal, és nagyon jól eltalált hangokkal!!!
  • gduck
    Látom még mindig ugyanolyan szinten viszed az oldalad mint régen
    Grat és köszi az új infókat

Én a 2. résznél azért tűntem el, mert kevesen voltak a magyarok online, mindenki csak hamacsizni akart :(

UI: remélem ebből is megdobnak téged egy teszt példánnyal
  • Tib

A(z) Ubisoft-s fiúk nem pihennek és ennek eredményeként itt van 7 db fergeteges screenshot a játékból, melyek megtekinthetőek ITT.
  • broman191
    Nyilván támogatni fogja a DX11-et, mire a megjelenése esedékes lesz, már elterjedtek lesznek szélesebb körben a DX11-es vga-k.
  • tutituti
    tudom tudom gémszarnak azt se hisszük amit kérdeznek,de ez érdekes:
    http://www.gamestar.hu/far-cry-3-meg-nem-biztos-a-directx-11.html
  • Fpocok
    Az a baj, hogy nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én csak az eas játékokat láttam videón ott, a többit nem.
    Mellesleg Batmanre szavaztam, mert az a legjobb a véleményem szerint a felsoroltak közül.
  • grebber
    Nincs jelentősége de szavaztam!
  • Tib
    Akinek nem lenne jó a lenti link, próbálja meg ezt: http://uk-microsites.ign.com/ign-pca/
  • Tib

Az IGN az idei GamesCom kapcsán közzétett egy szavazást, mely azt hivatott eldönteni, hogy, az emberek szerint melyik a legkedveltebb játék a 2011-es GamesCom-on. Szavazz Te is ITT!
  • strebacom
  • Tib

A(z) Ubisoft is felvonul a kölni GamesCom rendezvényen, ahol természetesen a Far Cry 3 is szerepet kap majd! reméljük lesz onnan 1-2 friss infó & videó
  • broman191
    A képen "FragDolls" van, a cikkben pedig "FargDolls", amúgy semmi újdonság! ;-)
  • Tib

A 2011-es E3-nak már jó ideje vége, de az ott begyűjtött hírek, infók továbbra is csöpögnek a NET aprónak nem mondható csapjából. Így most a FragDolls adott közzé egy interjút, melyet megtekinthettek ITT!
  • nyuny01 #106
    Szívesen!
  • Jaka923
    Ez így van, már csak az unalomfaktort kell lejjebb húzniuk.
  • broman191
    Ha a második részhez kicsit is fog hasonlítani a körítés változásán kívül, akkor a tartalommal és a játékidővel nem hiszem hogy gond lesz. :)
  • strebacom
  • Muttley
    vajh hány órás lesz a játékidő?
    és mennyire tartalmas?
    vissza a gyökerekhez :) Far Cry1 feeling 2012-ben hooah :)
  • strebacom
    faszára gondolt teeeee.....
  • hiper KOCKA
    szted fasz? sztem meg jó
  • Fpocok
    Fasz banner
  • grebber
    Köszi baro lett be is rakattam!
  • simon007

Hello!

1.3 patch lenne az első,
    DE c/prg files(86)/Ubisoft/Crytek/ mappába bontaná ki a patchet,, de telepítéskor csak
    C/prg files(86)/Far Cry
    mappát telepített a gép magától.
    Kézzel létrehotam az útvonalat, átmásoltam bele mindent ,de így sem patcheli .
    További segítséget tudnátok, hogyan kellene "patch-elni"?
  • broman191
    Úgy, hogy bőven ősibb gépekre lett tervezve. Próbáld meg frissíteni a legújabb verzióra (ha nem az lenne), akkor hátha javul a helyzet! Esetleg feltehetsz egy régebbi nVidia driver-t, az is belejátszhat... :)
  • simon007
    Hello!

Hogy létezhet, hogy a Far Cry első része Geforce GT450, AMD 9550+, 4 GB Ram géppel
    borzalmasan ronda a grafika és a tenger csak egy nagy világoskék paca?

Megosztva van XP illetve WIN 7 , de mindkettőnél ez a probléma.

Van erre patch vagy mi a szösz?
  • grebber
    Nem fejeződik be a 3. résszel nyilatkoztak ha sikeres lesz még csomó rész!
    Az első rész only pc-s volt sok év alatt adtak el 3 millát.Crysis 2-ből igaz multiplatform pár hónap alatt ment el a 3 millió tehát sikeresnek mondható!
  • Synchronous
    Csak annyi a bibi a krájtek-es játékoknál hogy követnek egyfajta tökéletesen felesleges "szörnyvonalat" a játékaiknál, hogy először emberi ellenfél ellen harcolunk utána mutáns szörnyek ellen... ezzel indult a Far Cry... utána a Crysis-ban szintén először emberi ellenfelek, utána idegen bolygóról jött tuskó ufók ellen ügyeskedtünk megint. Miért éreznek ezek ilyen perverz kényszert arra, hogy minden játékukba szörnyeket nyomassanak?
    Sokaknak akkor ment el a kedve a Far Cry 1. részétől (ami egyébként nagyon jó játék), mikortól kezdve feltűntek ezek az elcseszett kísérleti teremtmények.
    A Crysis-ba is ezek a lebegő medúzák ütötték ki nálam a biztosítékot... nagyon irritálóak voltak...
    A kérdés már csak az, hogyha befejeződik a 3-dik résszel a Crysis széria, akkor vajon a következő Krájtek játékba is beletesznek majd szörnyeket? Mert az nagyon nem lenne jó.
  • dronkZero
    Ez azért van, mert a Crytek tud FPS-t csinálni, a tehetségtelen iparosok, akiknél meg a Far Cry név maradt, azok nem.

A Far Cry, Crysis, Warhead és Crysis 2 mindegyik igen kimagasló FPS, játszhatóság, AI, grafika és fizika szinjén, míg a Far Cry 2 meg egy pofás grafikájú, játszhatatlanul szar, bugyuta AIval és fizikával megáldott elbaszott koncepciójú szánalom.
  • simon007
    Teljesen egyetértek!
    Számomra a Far Cry volt 'A' Nr.1 játék. 7-szer toltam végig, minden nehézségi szinten. A szörnyek nem zavartak, bár a 20. pálya kissé megizzasztott. A főcímzenét képes voltam 10-15 percig hallgatni az intróban. Hangulata, újrajátszhatósága, zenéje és a grafikája nálam mind 10/10 volt.
    Évekig vártam a 2. részt, de ekkorát még nem csalódtam! Kb. 2 órát öltem bele, de már 1 óra után is csak az első rész utáni sóvárgás és tisztelet miatt folytattam, majd beleuntam és uninstall.
    Most kissé bizakodó vagyok, Far Cry 3, újra dzsungel, de majd meglátjuk...
    / Egyébként tavaly óta a Just Cause 2 nálam a Nr.1. , de hát van 6 év előnye. /
  • broman191
  • Muttley
    +1
  • nyuny01 #88
    ?
  • morzsi555
    bannernek?

• gduck
    Akkor lesz benne egy kopasz, késes muksó is :D
  • vérpocok
    "...de a vége egy akkora szánalmas szar lesz, hogy emiatt teljesen elvesztegetettnek fogjuk érezni az eddigi rászánt összes időt."

Miért? Kiszel Tündét kell a végén kiszabadítani...?
  • koschwarz
  • Fpocok
    Szerintem azt, hogy baromi hangulatos lesz, ahogy haladunk előre egyre jobb, de a vége egy akkora szánalmas szar lesz, hogy emiatt teljesen elvesztegetettnek fogjuk érezni az eddigi rászánt összes időt.