5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#82 Majd kiderül.Szerintem csak marketing duma. -
#81 vajon mit ihletett? lesznek természetfeletti dolgok is benne? -
#80 A Far Cry 3-at a LOST ihlette, árulta el a vezető dizájner -
strebacom #79 Ez valami nagyon jó game lesz nagyon várom!!!!! -
#78 Nekem tudod hogy tetszene? Mellmagasságban Far Cry 3 felirat, alatta pedig a kés a vízben és mögötte a táj. Sokkal állatabb lenne. -
Egy rögtönzött játék keretében megnyerhető volt az ITT látható Far Cry 3 póló! -
#76 válcsál VIP-re -
#75 Olyasmi, csak hát ugye 8KByte-ba nem sok minden fér :) -
#74 ezt kérdezni akartam hogy mely játékoknak teszed be a nevét a logódba? Amelyek nagyon tetszettek? -
#73 A többség azért játszani akar nem önmagát szívatni :) -
#72 Ha már reális, akkor nem kéne lenni célkeresztnek se és a fegyver is rúgjon vissza akkorát hogy alig lehessen vele lőni.
Bár az élvezhetőség miatt szükséges ez kis segítség, de ha full reál lenne a gém mindenki otthagyná aki nem elég elszánt. Pl. legtöbbször mi vesszük észre először a bámészkodó vagy járkáló ellenséget, egyszer viszont valamelyik játéknál úgy jártam hogy megyek a terepen és egyszer csak fejbe lövik a karakterem, viszont még nem is láttam senkit (valahonnan fedezékből kiszúrtak).
Na és persze valódi realizmusnál mentésnek sem kellene lenni hogy mindenkinek egy esélye legyen, mint a real life-ban és ha elrontja akkor az egészet előröl kellene kezdeni... vagy kilépne a játék és automatikusan uninstallálná magát. -
#71 Jó lehet hogy nem reálisat mondtak hanem azt hogy nem akarnak mutánsokat :D -
#70 Szerintem ezzel a sok mesterként HUD elemmel már újradefiniálódik a "reális" fogalma :) -
#69 Nyugi mondták hogy reálisra akarják a játékot. -
#68 Akkor petíció aláírásba kezdünk a fejlesztők kivégzéséért. -
hiper KOCKA #67 Csak nehogy az derüljön ki a végén, hogy a főboss egy mutáns néger alien... -
#66 gazából az nem a főgenya csak egy kisebb "boss" -
#65 A villogó fegyverek mellett engem nagyon zavart a sok "+10" felvillanás is, ahogy egy-egy ellenfélnek annyi, aztán a helikopternék a másik értelmes felvillanás hogy "1 új skill pontot kaptál, irány a menü". Mellesleg az "onnan lőnek rád" piros képernyő közepén villogó irányzék is mehetne... Magyarul: HUD off és jó lesz ez... :) -
#64 -
#63 A grafika tűéles, a 2-höz képest sokkal tisztább, de villogó fegyvereket neeeeeeeeeeeeee.
Ezzel a feature-el majdhogynem hülyének nézik a játékost, mintha nem lenne képes észrevenni egy puskát a fűben. Az a sárgás villogás annyira nem illik bele abba a környezetbe amúgy sem, mintha egy hatalmas pixelhibát bámulnék.
Aki nem látja a fegyót az tudjon rá, az ő baja. Maradjunk inkább a realisztikus képhatásoknál. -
#62 -
#61 thx 4 da scan :)
a játékidőre leszek még kíváncsi
a főgenya fizimiskája meg csak engem emlékeztet a Bulletstorm kezdőpályáin lévő ellenségekre?
ill. hajrá Mirror's Edge 2 -
gémszar -
#59 Most olvastam ,hogy 10x akkora területet ígérnek ,mint a FC2-ben volt. Reméljük az 50m után újraéledő és 2 percenként felbukkanó ellenségeket elfelejtik végre! -
#58 -
#57 FPSt játszani konzolon olyan, mint repülőgép szimulátort játszani billentyűvel... lehet, de minek. -
#56 Ja... megy a rinya a gép miatt. Neked tuti nem lenne ilyen gondod, mivel te pluszban fizetsz, hogy online lehess, meg az sem gond, ha több mint másfélszeres árat kell kifizetni ugyanazért a játékért... -
#55 az nem old meg semmit hogy hibás irányítással alacsony felbontáson élsimítás nélkül egy méteres tv-re széthúzott képet bámulsz
vagy ha felettébb igénytelen vagy, akkor lehet -
#54 valahányszor megy a rinya gépigény miatt -
Reg5 #53 Ezt még hányszor tervezed ellőni? -
#52 kivéve, ha... ;-) -
#51 Így van, és a második részben is voltak már kisebb-nagyobb döntések, nem nagy újdonság ha itt is lesznek... :) -
Reg5 #50 Mostanában nagyon divatos lett ezzel promózni a játékokat. Ha jól emlékszem már legalább 10 éve benne van a játékokban ilyen-olyan formában, csak az utóbbi néhány évben jól csengő névvel látták el. -
morzsi555 #49 Morális döntések a Far Cry 3-ban? -
#48 Hát szerintem pont hogy nem.FC2 is jól futott.Ez meg nem néz ki olyan szépnek.Látszik valamit szépítettek rajta de vajmi keveset.Nem lesz gond vele.Ha FC2 ment szépen ezzel sem lesz gond! -
#47 Ne aggódj, egyvalamiben hasonlítani fog az 1-re... a vga-dat úgy meg fogja izzasztani hogy télen gémelés után beszerelheted a radiátor helyére.
Az első rész is hasonló tüneteket produkált az akkori kártyáknál. -
Novotsik #46 én rohadtul sajnálom h nem olyan lesz mint anno a far cry volt.
az volt az igazi az tény h a szörnyek kicsit elviselhetetlenek voltak,de nem volt ez az open world meg fejlődés meg minden szar. A FC 2 egyenesen borzalomas nagy csalódás volt az első rész után. Remélem 1X csinálnak egy olyan FC-t is mint az első rész volt. Ez a felfedezősdi ez nem far cry!! -
A hozzáértő szemekkel és fülekkel rendelkező kritikusok az idei E3-as felhozatalt átvizsgálva arra jutottak, hogy a Far Cry 3 kiemelkedően jónak tűnik! Ezt jelezvén kerülhetett pár elismerés a(z) Ubisoft egyik irodai ajtajára!
Erről a nagy méretű kép megtekinthető itt. -
#44 Szerintem Faxa lesz! Fedezékből lövés,becsúszás,úszás fegyver nélkül!!stb..de viszont már megint villog az elejtett fegyver,ezt neee plsss!!!amúgy állat nagyon -
strebacom #43