5604
  • grebber
    Majd kiderül.Szerintem csak marketing duma.
  • koschwarz
    vajon mit ihletett? lesznek természetfeletti dolgok is benne?
  • grebber
    A Far Cry 3-at a LOST ihlette, árulta el a vezető dizájner
  • strebacom
    Ez valami nagyon jó game lesz nagyon várom!!!!!
  • vérpocok
    Nekem tudod hogy tetszene? Mellmagasságban Far Cry 3 felirat, alatta pedig a kés a vízben és mögötte a táj. Sokkal állatabb lenne.
  • Tib

Egy rögtönzött játék keretében megnyerhető volt az ITT látható Far Cry 3 póló!
  • extra sensory
    válcsál VIP-re
  • Shep
    Olyasmi, csak hát ugye 8KByte-ba nem sok minden fér :)
  • elitehun
    ezt kérdezni akartam hogy mely játékoknak teszed be a nevét a logódba? Amelyek nagyon tetszettek?
  • Shep
    A többség azért játszani akar nem önmagát szívatni :)
  • Bokafix2
    Ha már reális, akkor nem kéne lenni célkeresztnek se és a fegyver is rúgjon vissza akkorát hogy alig lehessen vele lőni.

Bár az élvezhetőség miatt szükséges ez kis segítség, de ha full reál lenne a gém mindenki otthagyná aki nem elég elszánt. Pl. legtöbbször mi vesszük észre először a bámészkodó vagy járkáló ellenséget, egyszer viszont valamelyik játéknál úgy jártam hogy megyek a terepen és egyszer csak fejbe lövik a karakterem, viszont még nem is láttam senkit (valahonnan fedezékből kiszúrtak).
    Na és persze valódi realizmusnál mentésnek sem kellene lenni hogy mindenkinek egy esélye legyen, mint a real life-ban és ha elrontja akkor az egészet előröl kellene kezdeni... vagy kilépne a játék és automatikusan uninstallálná magát.
  • elitehun
    Jó lehet hogy nem reálisat mondtak hanem azt hogy nem akarnak mutánsokat :D
  • broman191
    Szerintem ezzel a sok mesterként HUD elemmel már újradefiniálódik a "reális" fogalma :)
  • elitehun
    Nyugi mondták hogy reálisra akarják a játékot.
  • extra sensory
    Akkor petíció aláírásba kezdünk a fejlesztők kivégzéséért.
  • hiper KOCKA
    Csak nehogy az derüljön ki a végén, hogy a főboss egy mutáns néger alien...
  • elitehun
    gazából az nem a főgenya csak egy kisebb "boss"
  • broman191
    A villogó fegyverek mellett engem nagyon zavart a sok "+10" felvillanás is, ahogy egy-egy ellenfélnek annyi, aztán a helikopternék a másik értelmes felvillanás hogy "1 új skill pontot kaptál, irány a menü". Mellesleg az "onnan lőnek rád" piros képernyő közepén villogó irányzék is mehetne... Magyarul: HUD off és jó lesz ez... :)
  • Muttley
  • vérpocok
    A grafika tűéles, a 2-höz képest sokkal tisztább, de villogó fegyvereket neeeeeeeeeeeeee.
    Ezzel a feature-el majdhogynem hülyének nézik a játékost, mintha nem lenne képes észrevenni egy puskát a fűben. Az a sárgás villogás annyira nem illik bele abba a környezetbe amúgy sem, mintha egy hatalmas pixelhibát bámulnék.
    Aki nem látja a fegyót az tudjon rá, az ő baja. Maradjunk inkább a realisztikus képhatásoknál.
  • lolSL
  • Muttley
    thx 4 da scan :)
    a játékidőre leszek még kíváncsi
    a főgenya fizimiskája meg csak engem emlékeztet a Bulletstorm kezdőpályáin lévő ellenségekre?
    ill. hajrá Mirror's Edge 2
  • sherlock1

gémszar
  • Shep
    Most olvastam ,hogy 10x akkora területet ígérnek ,mint a FC2-ben volt. Reméljük az 50m után újraéledő és 2 percenként felbukkanó ellenségeket elfelejtik végre!
  • Muttley
  • Fpocok
    FPSt játszani konzolon olyan, mint repülőgép szimulátort játszani billentyűvel... lehet, de minek.
  • Fpocok
    Ja... megy a rinya a gép miatt. Neked tuti nem lenne ilyen gondod, mivel te pluszban fizetsz, hogy online lehess, meg az sem gond, ha több mint másfélszeres árat kell kifizetni ugyanazért a játékért...
  • lolSL
    az nem old meg semmit hogy hibás irányítással alacsony felbontáson élsimítás nélkül egy méteres tv-re széthúzott képet bámulsz
    vagy ha felettébb igénytelen vagy, akkor lehet
  • Muttley
    valahányszor megy a rinya gépigény miatt
  • Reg5
    Ezt még hányszor tervezed ellőni?
  • Muttley
    kivéve, ha... ;-)
  • broman191
    Így van, és a második részben is voltak már kisebb-nagyobb döntések, nem nagy újdonság ha itt is lesznek... :)
  • Reg5
    Mostanában nagyon divatos lett ezzel promózni a játékokat. Ha jól emlékszem már legalább 10 éve benne van a játékokban ilyen-olyan formában, csak az utóbbi néhány évben jól csengő névvel látták el.
  • morzsi555
    Morális döntések a Far Cry 3-ban?
  • grebber
    Hát szerintem pont hogy nem.FC2 is jól futott.Ez meg nem néz ki olyan szépnek.Látszik valamit szépítettek rajta de vajmi keveset.Nem lesz gond vele.Ha FC2 ment szépen ezzel sem lesz gond!
  • extra sensory
    Ne aggódj, egyvalamiben hasonlítani fog az 1-re... a vga-dat úgy meg fogja izzasztani hogy télen gémelés után beszerelheted a radiátor helyére.

Az első rész is hasonló tüneteket produkált az akkori kártyáknál.
  • Novotsik
    én rohadtul sajnálom h nem olyan lesz mint anno a far cry volt.
    az volt az igazi az tény h a szörnyek kicsit elviselhetetlenek voltak,de nem volt ez az open world meg fejlődés meg minden szar. A FC 2 egyenesen borzalomas nagy csalódás volt az első rész után. Remélem 1X csinálnak egy olyan FC-t is mint az első rész volt. Ez a felfedezősdi ez nem far cry!!
  • Tib

A hozzáértő szemekkel és fülekkel rendelkező kritikusok az idei E3-as felhozatalt átvizsgálva arra jutottak, hogy a Far Cry 3 kiemelkedően jónak tűnik! Ezt jelezvén kerülhetett pár elismerés a(z) Ubisoft egyik irodai ajtajára!
    Erről a nagy méretű kép megtekinthető itt.
  • soo277
    Szerintem Faxa lesz! Fedezékből lövés,becsúszás,úszás fegyver nélkül!!stb..de viszont már megint villog az elejtett fegyver,ezt neee plsss!!!amúgy állat nagyon
  • strebacom