5604
  • grebber
    Na igen ebben reménykedek,hogy megélem azt a kort amikor ingame lesz már végre ilyen grafika!
  • Prince23
    Már kijött a videó!

• Black Ghost
    Tudom, az ember perifériás látása is véges, de azért.... :D

• koschwarz
    én még mindig nem tudom, hogy a 2. rész legnagyobb dizájneri bakiját, azaz a szinte azonnal újratermelődő ellenfeleket "javították-e" a 3. részre vagy marad ugyanaz a rendszer, mint az előző részben...ez utóbbi esetben bele sem nézek a játékba.
  • hapi
    amikor már a trailernek is van trailere az már szánalmas...
  • Tib

Mint korábban már hírt adtunk róla, február 16-án érkezik a Far Cry 3 előzetese. A Ubisoft marketingesei azonban már valószínűleg tűkön ülve várják, hogy kiadhassanak valamit rég-dédelgetett trailerükből, és ma ki is adtak egy elő-előzetest, amelyben szerepel Vaas, Jason Brody és mások is, habár csak egy röpke pillanat erejéig. Kétség kívül hatásos.

A kíváncsi szemek ITT megtekinthetik a videót, és megint csak el kell mondanom, hogy spoiler veszély!
  • HarryProf
    A Február 16-án megjelenő új FC3 előzetesnek megjelent egy elő-előzetese, amely megtekinthető a Far Cry HC oldalán.
  • Muttley
    kár, h a
    release date-et még ők sem tudják :/
  • sherlock1

• Tib

Mint korábban beharangoztuk, az Edge magazin új információkat leplezett le várva várt játékunkról a legújabb számában - habár a vártnál kicsit korábban kerültek ezek ki.
    Figyelem! Elég sok spoileres infó van a tovább mögött, amelyek ronthatják a felfedezés élményét, és sok meglepetést is ellőhetnek előre, szóval gondold meg, hogy tudni akarod-e!
    ITT több küldetésről is részletes leírás szerepel.
  • tutituti
    egyre kíváncsibb vagyok,ebből mennyi lesz igaz.
    Remélem mind mert jó lenne egy jó far cry ami leköt egy ideig.
  • grebber
    Far Cry 3 infó özön!

(n4g) Érkeznek a hírek a Far Cry 3 játékmenetéről, amik alapján sokkal élvezhetőbbnek tűnik, mint a kissé monotonra sikerült második rész. Mielőtt még a részletekbe vetjük magunkat, nem árt tudni, hogy csütörtökön érkezik egy új trailer!
    - Ahogy azt már az E3-as trailerben is láthattuk, lehetőségünk lesz a legtöbb harcot előre megtervezni és a magunk módján intézni. Tehát a lopakodós vagy a Rambozós harcmodor kedvelői is kiélhetik magukat, de akár azt is kipróbálhatjuk, hogy telepakoljuk a kedvenc jeep-ünket C4-el és előreküldjük az ellenséges táborba bemutatkozni.
    - A szabadság a játékban, a történethez van rendelve.
    - A Far Cry 2 politikai cinizmusával szemben a Far Cry 3-ban inkább arra fókuszálnak, miként keveredik egy hétköznapi ember egyre inkább az erőszakos események közepébe, ezzel együtt az őrület határára.
    - Lesz egy küldetés rész, amiben valamiféle gombákat kell keresgélnünk egy sötét földalatti barlangrendszerben, ez a rész roppant nyomasztó és végig hallucinálja hősünk az utat.
    - Gyakran belefutunk majd a helyi élővilág képviselőibe, ami nem mindig kellemes a számunkra. Például a túlélés érdekében egyre mélyebben hatolunk a dzsungelbe vadászat céljából és összefuthatunk olyan állatkákkal, akik esetleg ránk akarnak majd vadászni. A sziget körüli vizek például hemzsegnek a prédára leső cápáktól.
    - A sziget tele lesz felfedezésre váró, érdekes helyekkel, amik nem feltétlenül bármiféle küldetés részei.

info: Hardwired
  • Tib

A világhírű Edge - számitástechnikával és videójátékokkal foglalkozó - magazin február 15-én megjelenő, 238. számában a Far Cry legújabb epizódjával fog foglalkozni tüzetesebben. Az Edge több előfizetőjének küldött nem régiben egy üzenetet, melyben a vízesést ábrázoló Far Cry 3-as kép látható, jelezve ezzel, hogy a játék kiemelt szerepet kap a magazin legújabb kiadásában.
    A cikk folytatása megtekinthető ITT, ahol többek között egy új kép (Vaas) is helyet kapott!
  • Muttley
    csak a fodrász nem volt ott..
  • gduck
    Egyszerű, valamelyik nap fodrásznál volt
  • HarryProf
    Egyébként a készítők nyilatkozatai szerint Vaas nem a főellenség, csak egy kisebb "boss" a sok közül.
  • machinarium
    Azt gondolom erről, hogy semmit sem változott a hajszerkezete, csak mivel oldalról látjuk az első képen, így "egybeolvad" a taraj a pár millisre borotvált hajszőrzettel. (Mellesleg a kép is elég homályos, ami csak rásegít erre az illúzióra.)
  • Fpocok
    Nincs ebben semmi fura. Ahogy halad a fejlesztés, úgy változtatnak. Nekem a bal oldali jobban tetszene... komolyabban tudnám venni a főgonoszt.
  • Tib
    A Far Cry 3 képeit nézegetve tűnt fel egy számomra érdekes dolog: Vaas az egyiken rendes hajkoronával, míg a másikon tarajos frizurával néz ki...

Na most akkor 2 dolgot találok lehetségesnek. Vagy a játék története alatt változik a frizura, vagy pedig a fejlesztés alatt a koncepció lett másabb
    Ti mit gondoltok erről?
  • scomcomputers
  • Tib
    ...talán most már látszani fog...

Aki ellátogat most a Far Cry 3 hivatalos oldalára, az egyből értesülhet a hírről, hogy a február 16-án érkezik az első Far Cry 3 trailer.
    Kétség kívül az előzetes utáni napokban megállíthatatlanul megkezdődik a marketing-hadjárat (ahogy korábban a hivatalos fórumon ígérték), amelyek során számíthatunk új képekre, infókra és valószínűleg még több videóra...
    A Ubisoft a legújabb hírlevelében egy képet is mutatott az előzetesből, amelyet a kis képre kattintva megtekinthetsz:
  • HarryProf

Aki ellátogat most a Far Cry 3 hivatalos oldalára, az egyből értesülhet a hírről, hogy a február 16-án érkezik az első Far Cry 3 trailer.
    Kétség kívül az előzetes utáni napokban megállíthatatlanul megkezdődik a marketing-hadjárat (ahogy korábban a hivatalos fórumon ígérték), amelyek során számíthatunk új képekre, infókra és valószínűleg még több videóra...
    A Ubisoft a legújabb hírlevelében egy képet is mutatott az előzetesből, amelyet a kis képre kattintva megtekinthetsz:
  • Tib

• Tib

• Tib

A Far Cry 3-on dolgozó 4 fejlesztő csapat egyike, a(z) Ubisoft Massive Facebook-os közleménye szerint a San Fransisco-i rendezvényen az egyik technikai vezető, Nikolay Stefanov tart előadást "Deferred Radiance Transfer Volumes: Global Illumination in Far Cry 3" néven.
    Az előadás kapcsán remélhetően nem csak szöveges, hanem képi anyagot is kap a rajongók népes tábora
  • gduck
    Ezeket én el se olvasom, a kutatók még az egyenesről is megszakértik, hogy az inkább görbe
  • Shep
    Persze mindent meg lehetne oldani csak mégsem oldották meg, ez a játék meg a bemutató alapján teljesen másnak tűnik, mint a 2 volt úgyhogy inkább késsen de legyen jó, mintsem kapjunk megint egy unalmas valamit.
  • Tib
    Mivel elvben a grafikát továbbra is a CryEngine 2 alapú Dunia engine hajtja majd, így szerintem az 1 év bőven elég kellene hogy legyen az AI csiszolásához, játéktér megtervezéséhez, textúrák csinosításához.

Ami meg az újraéledő őrposztokat illeti, meg lehetne oldani annyival, hogy amikor 1 őrhely X számú embere X-1-re csökken, akkor a pálya adott pontjairól (ellenséges bázisokról) elindul egy őrjárat, ami "észleli" a hentelést és átveszi a korábbiak helyét. Ezzel egy időben (a rádión történő jelentésük alapján) indulhatna egy X perces fokozott őrjárat az adott területen. Szerintem ez nem túl nagy meló lenne fejlesztés terén...
  • Shep
    Persze, meg lehet 1 év alatt is csinálni egy játékot de gondolom a 2. rész "sikere" után kicsit több időt akarnak beleölni és olyan játékkal akarnak előrukkolni ami emlékezetes marad mindenki számára és nem csak az 50m után újraéledő őrposztokra emlékszik belőle a többség. :)
  • Tib
    A leírtak szerint a 2011 júniusi bemutatóban nagyon rövid pálya szakasz volt csak készen, amihez szerintem azért kellett egy pályaszerkesztő és számos textúra. Ennek "tudatában" és az eltelt 6 hónap számos munkaórájának figyelembe vételével szerintem azért most nem állhatnak olyan rosszul a fejlesztők.

Azért én megnéztem volna egy rossz irányba elindulós videót, ahol még nincsen megcsinálva a pálya és mondjuk az emberünk leesik a világ (pálya) alá
  • Shep
    ÖÖ nem érdekel a maja naptár az szerintem is hülyeség, de hogy nem jó irányba haladunk az biztos. Az, meg hogy ki szakértette meg meg ki nem egy dolog attól még lesz világvége csak az időpont kérdéses :) de ha teszem azt mégis év végén lesz akkor ezt már nem fogjuk tudni megvitatni.
  • Fpocok
    jó nagy hülyeség az egész

Na, nem is tudtam. Azt hittem PCre nem fog jönni.
  • grebber
    ". A Rainbow Six: Patriots 2013 folyamán jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. "

Reméljük nem módosítanak rajta!
  • Prince23
    De jön, csak az is Future Soldier, Brotherhood komplexusban :D
  • grebber
    Jaj haggyátok már abba ezt a hülyeséget.
    Persze hogy vége van akkor a maya naptárnak mert nem volt kedvük tovább csinálni,mivel nagyon jól tudták akkor már ugyse fognak élni szóval minek dolgozzanak vele többet.
    Nem mellesleg volt a hírekbe ,hogy valaki megszakértette és nem akkor van a vége.
  • Fpocok
    Az nem jön pcre, nem? Pedig jól nézett ki.
  • Prince23
    Sajna :D a Patriotsot nagyon bánni fogom :D
  • Shep
    Hát ha decemberben világvége akkor ezzel már nem játszunk. :)
  • Prince23
    Egyértelmű: ez is 2013-ra.... mint a Patriots
  • Shep
    Na most ha ez igaz akkor ebből az idén semmi nem lesz.