5604
  • Prince23
    Dobozkép

Fura hogy a rosszfió van középpontban, de mondjuk ezzel sugalni akarnak vmit a készítők. Pszichikai ráhatásokkal... :D nézzétek meg jobbna a képet: egyszerűen szívatja a főhőst :D (legalul, homokba zárták, csak a feje van kint xd)
  • HarryProf
    Új interjú olvasható a játék egyik készítőjével, Patrick Methe-el, aki többek között nyilatkozik az MI-ről, a fegyverekről, a nyitott világ nyújtotta lehetőségről, és még sok másról is. Az interjú elolvasható magyarul a FarCryHc.hu -n.
  • scomcomputers
    Jó volt az a FC1 ha volt is benne sci-fi, nem is tudnám megmondani hányszol toltam végig, mindenféle módjával együtt!!

TIB: Várom,veszem meg!!!
  • Ryder62
    Sztem ne legyen benne semmi sci-fi (Far Cry) de ne is egy monoton, hétköznapi, unalmas hent (Far Cry 2)

Az arany középutat kéne megtalálniuk. De remélem hogy itt az ellenfelek ellen több gyűlöletet érezhet a játékos nem úgy mint a 2-ben. Ott csak annyira voltak idegesítőek hogy rád lőttek. Nem láttunk falu írtást, hogy civileket ölnének stb hogy tényleg leszűrhetnénk hogy ez egy rühes banda, megölni mindet.
  • Tib
    2012. szeptember 04. - Amerika
    2012. szeptember 06. - Európa
    2012. szeptember 07. - Anglia
  • gduck
    Ha megnézed az előzetest, azt hiszem abból tökéletesen kiderül a sztori. Bár még a játékban kiderülhet, hogy a "gonosz" esetleg egy álruhás UFO
  • mester1987
    Megjelenési idő csúszott nyárról szeptember 7-re, ejjj...pedig jó lett volna nyárra...
  • mester1987
    Az már kicsit lerágott, de nem rossz; itt a gerillákról/felkelő harcosokról lesz szó szerintem.
  • Ryder62
    Jó lesz végre megint egy trópusi szigeten kalandozni. De remélem ezúttal kihagynak mindenféle baromságot mint pl a mutánsok meg az ufók.
  • Fpocok
    VÓTMÁ!
  • mester1987
    Lényeg, hogy az pőrposztok üresek legyenek, hogyha elfoglaljuk őket (persze ha lesz ilyen benne)?! :)))
  • gabo91
  • tutituti
    az egy alapszintű map editor volt.Sajna azzal sok mindent nem lehetett kezdeni,csak multi mapokat összerakni.
    az viszont nagy mennyiségben jött ki.
  • grebber
    2-höz is volt editor és kb nulla mod jött hozzá :(
  • tutituti
    Nekem is tetszik,de valljuk be azért az előző részekből jócskán kimentettek pár dolgot.
    pl.: Első részből a hajós küldetés,második részből a fegyverek nagy része,sőt ahogy néztem az enemy mozgása,felépítése is.
    A grafika nem rossz(nem vagyok grafgay!) nekem a dead island ugrott be első blikkre.

Remélem ebben a videóban a Rambó stílus volt és nem pedig az arany középút mert akkor egy kicsit gyors az egész.Bár én úgyis lopakodni fogok először.
    A terület meg elég nagynak tűnik,remélem megint lesznek megkereshető tárgyak,sok mellékküldetés és én fegyvermódosításnak is örülnék esetleg.
    Ezt halkan mondom: ha egy mod/map editor is kijön akkor bestbuy lesz.
  • Shep
    Hát az alapján amit mondott, hogy lehet akár kocsival végigmenni a szigeten, vagy használni a gyors utazást szerintem ugyanúgy benne lesznek az újraéledő őrposztok. Egyedül abban bízom ,hogy finomítanak rajta és nem lesz olyan igénytelenül megoldva, mint a 2-ben volt.
  • Fpocok
    Jó lesz ez.
  • mester1987
    Az szerintem most nem lesz benne; küldetésre fókuszálnak. Bár a realisztikusságot meghagyhatnák (fegyver esetleg járműjavítás, környezeti hatások, öngyógyítás ésatöbbi) mert az nagyot dobott a 2. rész feelingjén.
  • koschwarz
    meg mondjuk azt sem bánnám, ha nem MINDIG a térkép másik felére kellene elkóvályogni egy küldetés miatt,majd vissza...mert nem így kell játékidő növelni...
  • koschwarz
    csak ha szabadon lehet kószálni, hagyják ki a 2. rész borzalmát, a szinte rögtön újratermelődő ellenfeleket.
  • scomcomputers
  • mester1987
    Ez a Dunia Engine-be lazán benne lesz a DX11 már
  • mester1987
    Ha az első és a 2. részt keverik Afrika nélkül a trópusokba; az rossz már nem lehet.
  • gduck
    Naon jó :D
  • grebber
    Video Preview gameplay jelenetekkel!!!!!!
  • gabo91
    nagyon jó. várjuk
  • gduck
    Ne kezdjétek :D A 2. rész is iszonyat jóra sikeredett, főleg a multija (kár hogy kevés magyar volt, mert mindenki csak kalóz példánnyal multizott XD) és ez is iszonyat jó lesz, főleg hogy végre újra zöld övezetben fog játszódni :)
  • mester1987
    (Y)
  • Muttley
    kedvcsinálónak zsíííííír :))
    kár, h köze nem lesz a gameplay animációnak EHHEZ..
  • Shep
    Szerintem nem olyan nagy a különbség, egyedül a testszőrzet az ami tényleg sokkal jobb, a többi csak ügyes fény-árnyék és blur eredménye.
  • xido
    Nagyon büntető renderelt mozi..sajnálom,hogy mindig ekkora a kontraszt játék grafikával szemben..
  • gduck
    Nagyon durva!!!

És ezek szerint szeptember 6 a megjelenési dátum :D
  • Tib
    A A különböző területekhez tartozó bemutató vége a következő dátumokat tartalmazza:
    2012. szeptember 04. - Amerika
    2012. szeptember 06. - Európa
    2012. szeptember 07. - Anglia
  • Fpocok
  • scomcomputers
    Húú de régen láttalak itt??(hogy vagy mi van veled?)
    Nekem ez tuti vétel lesz!!
    Remélem jó lesz a multi!
  • Inquisitor
    Remélem játék legalább fele annyira hangulatos lesz mint a videó :D
  • dante3
    Itt megleshető a spoileres vidi
  • Fpocok
  • tutituti
    LE is vette az Ubisoft a videókat:S
  • Fpocok
    Azt a kibaszott retkes kurvaéletbe!!! Szeptember még nagyon messze van!