5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#242 Dobozkép
Fura hogy a rosszfió van középpontban, de mondjuk ezzel sugalni akarnak vmit a készítők. Pszichikai ráhatásokkal... :D nézzétek meg jobbna a képet: egyszerűen szívatja a főhőst :D (legalul, homokba zárták, csak a feje van kint xd) -
#241 Új interjú olvasható a játék egyik készítőjével, Patrick Methe-el, aki többek között nyilatkozik az MI-ről, a fegyverekről, a nyitott világ nyújtotta lehetőségről, és még sok másról is. Az interjú elolvasható magyarul a FarCryHc.hu -n. -
#240 Jó volt az a FC1 ha volt is benne sci-fi, nem is tudnám megmondani hányszol toltam végig, mindenféle módjával együtt!!
TIB: Várom,veszem meg!!! -
#239 Sztem ne legyen benne semmi sci-fi (Far Cry) de ne is egy monoton, hétköznapi, unalmas hent (Far Cry 2)
Az arany középutat kéne megtalálniuk. De remélem hogy itt az ellenfelek ellen több gyűlöletet érezhet a játékos nem úgy mint a 2-ben. Ott csak annyira voltak idegesítőek hogy rád lőttek. Nem láttunk falu írtást, hogy civileket ölnének stb hogy tényleg leszűrhetnénk hogy ez egy rühes banda, megölni mindet. -
#238 2012. szeptember 04. - Amerika
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Anglia -
#237 Ha megnézed az előzetest, azt hiszem abból tökéletesen kiderül a sztori. Bár még a játékban kiderülhet, hogy a "gonosz" esetleg egy álruhás UFO -
mester1987 #236 Megjelenési idő csúszott nyárról szeptember 7-re, ejjj...pedig jó lett volna nyárra... -
mester1987 #235 Az már kicsit lerágott, de nem rossz; itt a gerillákról/felkelő harcosokról lesz szó szerintem. -
#234 Jó lesz végre megint egy trópusi szigeten kalandozni. De remélem ezúttal kihagynak mindenféle baromságot mint pl a mutánsok meg az ufók. -
#233 VÓTMÁ! -
mester1987 #232 Lényeg, hogy az pőrposztok üresek legyenek, hogyha elfoglaljuk őket (persze ha lesz ilyen benne)?! :))) -
#231 -
#230 az egy alapszintű map editor volt.Sajna azzal sok mindent nem lehetett kezdeni,csak multi mapokat összerakni.
az viszont nagy mennyiségben jött ki. -
#229 2-höz is volt editor és kb nulla mod jött hozzá :( -
#228 Nekem is tetszik,de valljuk be azért az előző részekből jócskán kimentettek pár dolgot.
pl.: Első részből a hajós küldetés,második részből a fegyverek nagy része,sőt ahogy néztem az enemy mozgása,felépítése is.
A grafika nem rossz(nem vagyok grafgay!) nekem a dead island ugrott be első blikkre.
Remélem ebben a videóban a Rambó stílus volt és nem pedig az arany középút mert akkor egy kicsit gyors az egész.Bár én úgyis lopakodni fogok először.
A terület meg elég nagynak tűnik,remélem megint lesznek megkereshető tárgyak,sok mellékküldetés és én fegyvermódosításnak is örülnék esetleg.
Ezt halkan mondom: ha egy mod/map editor is kijön akkor bestbuy lesz. -
#227 Hát az alapján amit mondott, hogy lehet akár kocsival végigmenni a szigeten, vagy használni a gyors utazást szerintem ugyanúgy benne lesznek az újraéledő őrposztok. Egyedül abban bízom ,hogy finomítanak rajta és nem lesz olyan igénytelenül megoldva, mint a 2-ben volt. -
#226 Jó lesz ez. -
mester1987 #225 Az szerintem most nem lesz benne; küldetésre fókuszálnak. Bár a realisztikusságot meghagyhatnák (fegyver esetleg járműjavítás, környezeti hatások, öngyógyítás ésatöbbi) mert az nagyot dobott a 2. rész feelingjén. -
#224 meg mondjuk azt sem bánnám, ha nem MINDIG a térkép másik felére kellene elkóvályogni egy küldetés miatt,majd vissza...mert nem így kell játékidő növelni... -
#223 csak ha szabadon lehet kószálni, hagyják ki a 2. rész borzalmát, a szinte rögtön újratermelődő ellenfeleket. -
#222 -
mester1987 #221 Ez a Dunia Engine-be lazán benne lesz a DX11 már -
mester1987 #220 Ha az első és a 2. részt keverik Afrika nélkül a trópusokba; az rossz már nem lehet. -
#219 Naon jó :D -
#218 Video Preview gameplay jelenetekkel!!!!!!
-
#217 nagyon jó. várjuk -
#216 Ne kezdjétek :D A 2. rész is iszonyat jóra sikeredett, főleg a multija (kár hogy kevés magyar volt, mert mindenki csak kalóz példánnyal multizott XD) és ez is iszonyat jó lesz, főleg hogy végre újra zöld övezetben fog játszódni :) -
mester1987 #215 (Y) -
#214 kedvcsinálónak zsíííííír :))
kár, h köze nem lesz a gameplay animációnak EHHEZ.. -
#213 Szerintem nem olyan nagy a különbség, egyedül a testszőrzet az ami tényleg sokkal jobb, a többi csak ügyes fény-árnyék és blur eredménye. -
xido #212 Nagyon büntető renderelt mozi..sajnálom,hogy mindig ekkora a kontraszt játék grafikával szemben.. -
#211 Nagyon durva!!!
És ezek szerint szeptember 6 a megjelenési dátum :D -
#210 A A különböző területekhez tartozó bemutató vége a következő dátumokat tartalmazza:
2012. szeptember 04. - Amerika
2012. szeptember 06. - Európa
2012. szeptember 07. - Anglia -
#209 -
#208 Húú de régen láttalak itt??(hogy vagy mi van veled?)
Nekem ez tuti vétel lesz!!
Remélem jó lesz a multi!
-
Inquisitor #207 Remélem játék legalább fele annyira hangulatos lesz mint a videó :D -
#206 Itt megleshető a spoileres vidi -
#205 -
#204 LE is vette az Ubisoft a videókat:S -
#203 Azt a kibaszott retkes kurvaéletbe!!! Szeptember még nagyon messze van!