5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#42 Vaas mekkora paraszt...
Két dolog.
Ölésnél mindig kiír valami pontszámot +5 +10 stb. lehet hogy lesz valami fejlődési rendszer, esetleg fegyvernél tapasztalatpont...?
Illetve, érdekes hogy "misztikus" sziget, de amikor az első embert megöli, elveszi a cuccait, kijelzi hogy pénzt is vett fel... kitől vásárólnánk, egy ilyen helyen...?
Remélem hogy játékmenete olyan lesz a 2. résznek, szabadon mászkálhatunk, jó lenne sok sok mellékküldi... rengeteg felszerelés... fegyó fejlesztés esetleg. :) -
#41 E3-as bemutató magyar felirattal! -
morzsi555 #40 Hál istennek, crysis is csak addig volt jó, amíg csak koreaiakat kellett ölni, alienekkel elcseszték az egészet, idióta crytek. De a far cry 2 megjelenése előtt le is szögezték az ubisoftosok, hogy a far cry realisztikus irányvonalát követik, és a szörnyes részét egy baromságnak tartották. -
#39 Nem lesznek szörnyek meg élijenek... az a Crytek szokása, hogy emberek mellett idegen fajokat vagy mutánsokat is belepakol a játékmenetbe. Ezt a Far Cry-t viszont nem a Crytek csinálja. -
#38 Egyetértek nem kellenek szörnyek... -.- -
#37 Milyen szörny????
qu.vára remélem hogy nem lesznek ebben is ilyen buzi zombik szörnyek.
Am hogy adott ellenséget adott golyóval lehet megölni az hülyeség, mert (ha csak emberek lesznek az ellenségek) akkor mind1 mivel lőjük meg őket az fáj -
Danryu82 #36 Nekem a 2 is tetszett, csak az volt a nagy gondom, hogy mikor kiléptem a játékból a mentésem eltűnt. Nem tudom, hogy miért. -
#35 a dzsungel sokkal jobb helyszín, mint a szavanna
remélem lesznek tényleg festői helyszínek
remélem leszoknak erről az időbeli ugrálósdiról
remélem lesz a lopakodásnak értelme (ala Far Cry 1)
remélem tesznek bele szokásostól eltérő gameplay elemeket pl. ruhacsere jelentősége rejtőzködés, beépülés során ; adott ellenséget csak bizonyos fegyverrel/ lőszerrel lehet kiiktatni ; a szörnyesdit/ mutánsosdit nem viszik túlzásba
q.va jó lenne, ha UBI végre összeszedné magát
kezdhetné mondjuk a Future Soldier-rel :) -
#34 Jó lesz ez. Remélem okosabb lesz az AI mint a másodikban és nem lesz annyira uncsi. -
morzsi555 #33 http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-far-cry-3/715156
- Indiai-óceán szigetein fog játszódni
- nyílt világ lesz, amilyen helyeket látsz oda el is mehetsz
- az első rész élményét próbálják újra megalkotni
- nagy látótávolság
- dúrva játék lesz
- az őrült csávó csak az egyik kis fönök a szigeteken
- a főhős, Jason, ottragadt a szigeten, próbál megszökni
- felfedezésre is helyezték a hangsúlyt
- a rosszfiúk mind őrült köcsögök
- 2012-ben jön PC/xbox360/ps3-ra
-
Danryu82 #32 Nagyon odabasz!:D -
hiper KOCKA #31 Ha így fog kinézni ingame-ba is, én keresztbehugyozom magam.
brutal -
morzsi555 #30
ez rohadt jó -
#29 Fantastische High-Res-Screenshots von der E3 2011 -
strebacom #28 Mehet a bannerba faxa -
Danryu82 #27 Imádom a Far Cry-t. Brutál jó lesz.:D -
#26 Az...de nem mondta el mi a definition of insanity számára. :( :D Szépen PS-elt kép, de a videó alapján - ha nem is HD, de amennyire látható - nagyon meggyőzően néz ki. A lopakodást egészen eltalálták, remélem a gyakorlatban is ilyen pörgősen, jól fog működni. :) -
crazy motherfucker -
morzsi555 #24 -
morzsi555 #23 Végre megint trópusi helyszín! -
#22 Nagyon fasza lesz ez! -
#21 jó lett -
#20 Erste Präsentation schon auf der E3 2011? -
#19 Far Cry 3 - Idén nem valószínű
Az hogy megint afrika az nem akkora gond ,de most remélem nem lesz olyan mocskos mod unalmas. -
#18 Na ez jó lenne. -
DemonHunterW #17 Még idén befuthat a Far Cry 3? -
#16 Far Cry 3: Release im August 2011? -
#15 "erdős pusztást"
"Karöltve a millió egyéb gyönyörű hellyel karöltve." -
#14 Mondj még egy olyan helyet ahol sivatagot,esőerdőt,várost,savannát, vagy csak sima erdős pusztást ilyen szépen és jól lehet ábrázolni.
Karöltve a millió egyéb gyönyörű hellyel karöltve.
-
#13 Előrendelhető a Far Cry 3 -
#12 én már a fár kráj 8-at várom,abban talán nem lesz állandó respawn,meg rambo effect :) -
#11 A far cry már Dunia... -
CamelX #10 -
#9 afrika okés volt, csak a lövölde rész volt gáz... fél tár mindenkipe, állando respawn :( -
#8 Cry engine:
-
CamelX #7 Nekem eszméletlen bejönne afrika. 2es is bejött volna ha nem 1 spawn tenger lenne az egész. Gears of War grub hole-jait megszégyenítően jelennek meg újra a harcibantuk :D -
#6 Csak ne legyen olyan fícsör ebben a részben is, mint a 2-ben, hogy leszabályoztuk egy falu teljes lakosságát, és mikor pár perc múlva visszaértünk ugyanoda, a kedves barátaink úgy mászkáltak az utcán mintha mi sem történt volna.
Utálom a respawnokat a single játékmenetben!!! Olyan érzésem van tőle mintha nem csináltam volna semmit.
Másrészt az a dolog, hogy bevágnak egy hatalmas mapra, ahol "nesze teljesítsd a küldetéseket" ...hát v.hogy nem jött be.
Az 1. részben legalább lineárisan kellett végigmenni a játékon nem pedig ingázni 1 db nagy mapon (jó a játék másik részében kaptunk még egy ugyanilyen nagy mapot de ez mit se segít az egészen)
Mikor már 100-adjára mentem végig ugyanazon az úton...kicsit kiakasztó volt.
Van akinek ez felel meg, nekem nem. Ez inkább olyan GTA stílus volt ez a 2. rész.
Ja és miért fog Afrikában játszódni megint? Ez már biztos? Tudom hogy a Holdon nem játszódhat, de vannak még szép helyek Afrikán kívül is.
-
CamelX #5 Ha nem kell Rambo módra írtani egy egész kontinenst akkor a 2es sztorijának körítése perfect lenne :D -
NHLFAN #4 A PC Gamer úgy tudja, hogy a harmadik rész továbbra is Afrikában fog játszódni. Megjelenés? Egyelőre semmi kézzel fogható, de ha már "javában dolgoznak rajta", akkor 2011 ősze tűnik valószínűnek.
-
Vlala #3 Kérdés, hogy az első, vagy a második rész sztorijához áll-e közelebb.
A második nekem szimpibb volt, kicsit reálisabb, mint az első.
(saját vélemény, mégcsak véletlenül sem Egyetlen Szentigazság)