5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#442 igen, ott a hídon -
#441 Arra gondolsz, amikor kék szinnel látod a társaidat, mikor nincsenek a látószögedben? -
#440 Melyik videóban? -
#439 Mi volt az a wallhack-szerűség 3:10-nél? -
#438 Az előbb linkelt előzetesben nagyon rájátszanak a hasonlóságra, ami kialakul a játék során, de nem hiszem. Az túl klisés lenne, és direkt azokkal akarnak szembemenni. Másrészt miközben olyan nagy a titkolózás a történet körül, nem hiszem, hogy pont ellőnék az egyik legfontosabb csavarját a játéknak.
-
#437 Amúgy szerintem a főhős és a Vaas ugyanazon személy 2 személyisége. -
#436 Amúgy tényleg elképesztő mennyiség van a játékban, ami még nem is lenne nagy dolog (de az, mert nem divat már kiadni pályaszerkesztőt, és egy játékon belül multi, coop, és egy mély single szinte ritkaság), de emellett még minőséginek is tűnik.
A Step Into Insanity Trailertől az agyam eldobtam. -
#435 Nos most döntöttem el ez 0-day vétel lesz! Elő is rendelem az Insane Edition-t! -
Co-Op mód! -
gosumofo #433 elég beteg drogos arcokkal lehet tele a fejlesztő team :D -
#432 Eléggé bejövős volt :) a pszicho, halucinálás elemek kifejezetten tetszenek -
#431 Az E3-as bemutató nagyon meggyőző volt! Szép, akciódús, pszicho lelkületű, megfűszerezve némi erotikával :) -
#430 Ez az Ubisoft konferenciás E3-as anyag kegyetlenül ütött, néztem eddig minden konferenciát, de talán ez volt a legütősebb mind közül...gyönyörű grafika, fordulatos játékmenet...a Far Cry 3 esetében el tudom hinni hogy ez nem csak egy prezentációra összeállított szándékosan pozitívan megtévesztő anyag színvonalát jellemzi, hanem majd az egész játékét. :) -
A FarCryHC.hu ma éjféltől LiveBloggal jelentkezik, amiben közvetíti nektek a Ubisoft sajtótájékoztató legfrissebb Far Cry 3-at érintő híreit, videót. A következő napokban érkező híreket is azonnal elérhetővé tesszük számotokra az oldalunkon. Katt ide! -
Új teaser videó, arról, hogy mi minden lesz látható majd az E3-on! Katt a képre. -
#427 Far Cry 3 - Road to E3 -
Az Atomic MPC már a harmadik interjút készítette el a Far Cry 3 készítőivel, ezúttal Mark Thompsonnal, a szeptemberben megjelenő játék pályatervezés-rendezőjével (level design director). Az ő feladatai közé tartoznak többek között a történet, a küldetések, a karakterek és a nyitott világ készítése is.
Az ITT olvasható interjúban mesél nekünk karakterekről, küldetésekről, zenéről, valamint a lineáris és nyitott játékmenetről is. -
#425 Póló nincs benne :( A FC2 póló az egyik kedvencem :D -
Az Egyesült Királyságban már előrendelhető az Insane Edition, melynek bemutató videóját a hír folytatásában ITT megtekintheted. Korábbi cikkünkben ez a videó már látható volt, azonban spanyol szinkronnal, míg a mostani videóban Vaas eredeti hangját adó Michael Mando-t hallhatjuk. -
#423 Lesz majd erről egy interjú (Igen, a FarCryHC-n), amin részletezve lesz, hogy hogyan építik fel ezeket a pályákat. Röviden, hogy egy-egy küldetés végeredménye fix, így amikor egy pályarészt készítenek, abból indulnak ki, hogy mi a végcél, ami minden játékosnak ugyanaz. Viszont az, hogy hogyan jut el oda, azt a játékos szabja meg. Pl. az első E3-as videóban, ahol a helikopterhez megyünk, ezerféleképpen lehet megközelíteni, különböző stílusokban.
Vagy ott van a küldetés mikor egy hajón vagyunk. Igaz, hogy ott zárt folyosók vannak, de ott is mehetsz csendesen lekéselsz mindenkit kivárva a megfelelő pillanatra, vagy rájuk ronthatsz mint a videóban.
A lényeg, hogy a történet végkimenetelén nem változtathatsz, mivel inkább egy ütős történetet szerettek volna, minthogy kétséges minőségű x fajta befejezést. Habár, volt arról szó, hogy a játék során néhány nagyobb döntést is kell hozni, szóval ki tudja... -
#422 Átvezető videó, szkriptelt... :) -
#421 Engem azért az érdekelne, hogy az eddig látott gameplay-ekben mennyi a játékos szabadsága. Például mi van, ha a helikopter nem zuhan le? Vagy nem oda zuhan, ahol az az őrült mászkál? Vagy ezek csak átvezető videók lennének? -
#420 Az elmúlt 2 nap terméseként a "Ubisoft Massive közelebbről" és a "Far Cry 3, a pszicho-thriller" hírek mellett ITT megtekinthető egy Gameplay is, melyben Lisa megmentése a feladatunk:
A történet főszálából ismerünk meg részleteket, egy lineárisabb küldetéséről a játéknak, ami erősen SPOILER-es lehet!
-
Borg #419 Senki nem is állította ennek az ellenkezőjét. -
#418 Tib oldala egy nagyon jó oldal. Ráadásul állandóan szállítja nekünk a friss infókat :D BIG RESPECT neki! -
Borg #417 De csak miután feleslegesen végigkattintgatott a farcryhc oldalán, ezt ne feledd :) -
#416 "hogy a bétában jelenleg részt vehess"
Nyáron indul a béta és sorsolnak XD De aki biztosan benne akar lenni, az a GameStop promócióban belép a GameStop's PowerUp Rewards customer loyalty programba, és a Ghost Recon: Future Soldier vásárlásakor kap egy béta kódot, így nem kell a szerencsére bíznia a dolgot.
Csak a pontosság kedvéért ... -
#415 erre mondtam pár hete, h ez olyan, mintha
van egy jó csajom, és ahhoz, h megsunázzam
meg kell b.szni előtte az anyját is -
#414 Köszi az infót, be is neveztem :D -
#413 Pár újabb átvezető és gameplay jelenet @ GTTV -
#412 Tévedés, a Ghost Recon-os akció csak egy dolog, de a Facebook-on attól függetlenül is lehet nyerni béta kulcsot, sőt a későbbiekben lesznek már lehetőségek is.
Ha pedig nem érdekel a cikk, ne kattints rá, senki sem kötelez rá, de legalább frissen tartjuk a témát. -
#411 + Eddig pc-s bétáról szó sincs úgyhogy egyenlőre hidegen hagy a hír! -
Borg #410 Aki pedig nem szeret minden szarért kattintgatni a farcryhq linkekre nap mint nap, annak elmondanám, hogy a Ghost Recon: Future Soldier meg kell legyen ahhoz, hogy a bétában jelenleg részt vehess... -
Sokáig kétséges volt, hogy lesz-e béta a Far Cry 3-hoz, de a Ubisoft ma hivatalosan is bejelentette azt. Jelentkezz!
Cikkünket a FarCryHC.hu oldalon tudod elolvasni sok más információval, képpel, videóval egyetemben. -
#408 Az Insane ára valószínűleg duplája lesz az alap verzió árának :) -
#407 Na de gondolom annak az ára is insane lesz :) -
#406 Egyelőre azt tudjuk, hogy az 576 árulja a Predator Pack-et, de a PlayON szerint minden üzlet más extra csomagot fog adni az előrendelőknek, szóval érdemes kivárni szerintem.
Azt is tudni, hogy a gyűjtői kiadásban, az Insane Edition-ben lesz egy Season Pass, amivel minden előrendelői extra és mások is elérhetőek lesznek. -
#405 És nálunk melyik bolt fogja árulni a + küldis kiadásokat? -
#404 És ott van a Lost Expeditions Edition is, amiben 2 extra küldetés van. Egyébként az oldal Infó-Center>Kiadások részében fel van minden DLC sorolva. -
#403 A "Monkey Business Pack"-ami 4 extra küldetést (új szereplővel) és 2 extra meccs végi alázási módot ad az alap kiadáshoz.