5604
  • setchoo
    Ez a szép optimista hozzáállás!
    A lényeg, a jó eredmény. Bízom a játékban. Az előző részek sok jó játékórát adtak. :)
  • gyuri35
    De jó,már meg voltam ijedve hogy még az idén kiadják
  • setchoo
    Csúszás: 2012. november 28.
    Én ráérek. :)
  • mester1987
    Lehet, hogy csak itt volt.
  • HarryProf
    Nyílt multiplayer bétáról sosem volt szó eddig hivatalos forrásból, de én személy szerint nem tartom kizártnak szeptember környékén.
    Zárt bétáról részletes infók nemsokára jönnek, ígérik.
  • mester1987
    A nyílt Multiplayer bétáról lehet tudni valamit, jön-e vagy csak rizsa volt-e?
  • Prince23
    Még szép:) Úgy is 2013 februárban fog jönni...
  • mester1987
    Aztán a végén majd kiderül, hogy visszafele fejlődik a Far Cry 3 is valamely szinten, de legalább karácsonyra tudnak zsebelni :D
  • gosumofo
    és cod9 halo4 ac3 mellett ezt fogják venni? :D lesz még itt halasztás ha elemzik kicsit az előrendeléseket
    2013
  • Herold
    Az eladások mennyiségének szempontjából a kiadónak jobb, ha karácsony előtt dobja piacra, mint évközben.
  • HarryProf
    Igaz, már megerősítették hivatalosan is, annyi különbséggel, hogy Európában november 29-én jön (míg az USA-ban december 4).
  • Muttley
    oh boy, oh boy
    nem baj, sztem rájöttek vmire, ami a végleges műben kib.szott idegesítő lett volna és (remélhetőleg) javítják
    mondjuk nekem ez a punk gyerek minden csak nem hiteles :)
    ha igaz a hír :)
  • mester1987
    Kevés az esély, hogy nem késik még...bár december előtt jobb lett volna :-P
  • Shep
    Hát ez annyiból jó, hogy több idő van összeszedni rá a pénzt egyébként meg a francba már.
  • Prince23
    December 4-én jön a FC 3. Sajna késik!
  • gduck
    Ez jó hír, akkor benevezek én is
  • Tib
    broman191 >> Minden nyeremény meg van nevezve, csak nem nézted jól meg... FAIL.
    Fiktív képek nem lesznek, konkrét meg majd akkor, ha az anyacég megküldi őket a hazai forgalmazónak.

Borg >> Ötször pár perc idő ráfordítással néhány meg nem vásárolható és máshol be nem szerezhető ajándékért. Tegye fel a kezét, akinek nem kell ingyen ajándék.
    Az ajándékok száma pontosan megegyezik a szövegben leírtakkal, csak értelmezni is kellene. 7-ből lehet összesen 6-ot választani. Érted, hogy még a 3. helyezett is tudjon választani...
  • Borg
    Amiknek amúgy még a száma sem egyezik a szövegben leírtakkal...
  • broman191
    A nyeremenyjatek.farcryhc.hu link tartalmát olvastam rögtön, oda nem ártana kitenni a három nagyobb nyereményről szóló szöveget, mert a sok kérdőjel nem túl motiváló... :)
  • Borg
    Többfordulós időrabló szopás, néhány párezer ft-os nyereményért.
    Tegye fel a kezét, aki egész életében erre várt :D
  • HarryProf
    Figyelmetlen olvasás átka. Kép nincs még róluk feltöltve, de három nyeremény már ki van hirdetve, sőt előbb ide is ki lett írva Tib által.
  • broman191
    Plusz nincs megnevezve egyetlen nyeremény sem...FAIL.
  • HarryProf
    Ez csak a játék első fordulója, nem kötelező részt venni benne, ott lesz még a másik 4 forduló, ahol lehet annyi pontot szerezni még, hogy az első fordulóból való kimaradás mintha meg sem történt volna.
  • gduck
    Köszi az infót, de ahol LIKE gyűjtés van és faszbuk kell hozzá, sajnos nálam az a játék nem játszik :(
  • Tib

A Far Cry Hungarian Community egy nyári nyereményjátékkal kedveskedik a franchise kedvelőinek, mely 2012 június 25-től veszi kezdetét a FarCryHC.hu weboldalon. A játék öt fordulója egészen a Far Cry 3 magyarországi megjelenéséig, azaz szeptember 6-ig fog tartani.
    Minden forduló kezdetét a FCHC weboldal külön cikkben fogja jelezni, a fordulók végén pedig összesítés ad, hogy kinek hány pontot sikerült szereznie. Érdemes a Facebook oldalukat, vagy Twitter-üket is figyelni, mert ott is hirdetnek információkat a játékkal kapcsolatban.

A különböző fordulókban különböző típusú feladatokat kell majd végrehajtania regisztrált felhasználóinknak: lesz amiben a játékosoknak szükségük lesz barátaik támogatására a Like-gyűjtésnél, és olyan feladatok is, amik kreativitást igényelnek, de lesz Kvíz és Képkeresés is. A játékba bármikor be lehet szállni, de értelemszerűen a korábbi fordulókból a későn csatlakozó kimarad. Úgy lett kitalálva a pontozás, hogy mindenkinek legyen esélye felküzdeni magát az első három, díjazott helyre.
    A nyeremények mind a Far Cry 3-hoz kapcsolódnak, melyek között van 8 GB-os Pendrive, Póló és egy limitált kiadású, a fejlesztők által dedikált kép is. Az összesen hét nyereményből, amiből hatot visz el a 3 dobogós helyezett. Hármat választhat ki az első helyre kerülő játékos, a maradékból kettőt a második, és a harmadik helyezett pedig értelemszerűen egyet a legvégére maradt kettő ajándékból.

A nyereményjáték szabályzata és minden fordulóról részletes leírása megtalálható a Nyeremenyjatek.FarCryHC.hu oldalon.
  • Shep
    Bizonyos összeg felett már nincs.
  • grebber
    Amiket én ismerek 576,cdgalaxia,überkonzol ezeknél mind van postaköltség ami + 1000ft.

Konzolok szervizénél meg pl az AC3 gyűjtőin így 3ezret spórolok a többihez képest.
  • Shep
    Hát ilyen összegnél többnyire máshol sincs.
  • gabo91
    Ja egyébként ha elfogadható áron lesz, akkor tényleg az insane edition ami megérné. Benne van minden előrendelői extra tartalom + minden jövőbeli DLC.
    Sima előrendelői közül nem tudnám eldönteni mit válasszak... Monkey Business Pack érdekelne a 4 küldetés miatt, de predatorban ott vannak a ritka ragadozók...

Amúgy ha már a változatokról beszélünk...
    Predator Pack, és Hunter Pack is írja az íjat többjátékos módra.
    Vajon egyjátékosban alapból lesz, vagy esélytelen? Volt egy videó amiben íjjal gyilkolt.
  • Tib

Néhány újabb képpel gazdagodik a gyűjteményünk, elsősorban a Multiplayer és Co-Op módokkal kapcsolatban. A már többször bemutatott multis Sub-Pen pályáról láthattok egy képet, illetve a két egymásnak feszülő csapat karaktereiről is néhány nagyon szép és részletes screenshot-ok.
  • gosumofo
    vajon legális?
  • grebber
    Pár game 1-2 ezerrel olcsobb mindig + nincs pk.
  • Shep
    Gondolod olcsóbb lesz, mint 15?
  • grebber
    Videók alapján nem lesz ezzel semmi gond!
    Áraznák már be végre a konzolokszervízén és menne is az előrendelés az Insane Editionra.
  • mester1987
    Csak ezt ne kúrjátok el Ubisoft...kár lenne a Far Cry címért is...
  • Tib

Becsúszott 1-2 vázlatterv és egy pár új E3-as videó is
  • HarryProf

Gearhead, a Ubisoft Massive ComDev-e újabb válaszokkal látott el minket a Co-op-ot és Multiplayer-t illetően. A cikk olvasásához kattints ide.
  • Tib

1 évesek lettünk! :) És hogy még emlékezetesebb legyen az első Születésnap, ezúton hirdetjük meg az 1. Nyereményjátékunkat, melyen számos értékes, Far Cry 3-as ajándékot nyerhettek, mint például pendrive-ot, pólót, vagy a játék készítői által dedikált, limitált kiadású képet!
    Bővebb infó >> nyeremenyjatek.farcryhc.hu
  • grebber
    Konzolokszervizen mikor akarják beárazni már a gyűjtőit?
  • Ryder62
    Geck az olyan közepes. Egyszerű és könnyű használni, viszont lassan lehet vele dolgozni. Engem az idegesít hogy beírok valami a keresőjébe és kb 5-6 másodperc is eltelik míg megtalálja. Plusz szépen minden egyesével lerakni a pályára roppant időigényes. A FC 2 szerkesztője nagyon jó, most néztem egy vidit, kb 1 óra alatt egy egész, komplett mapot megcsinált.

Hát igen, itt legozik az ember, szinte mindent összeilleszt magától a szerkesztő. A kerítés építésénél látszik a legjobban.
    A geckben azért szépen össze kell illeszteni az elemeket, szóval időigényes.