5604
  • tutituti
  • tutituti
    Hát csaknem
    Akkor ott valamit nagyon el kéne baszarintani
  • vzajcev
    Csak nehogy a játék legyen: pipa
  • tutituti
    itt jött el az a pont hogy férerakom a pénzt az FC3-ra!
    Ha a kezünkbe adják a map editort akkor megcsinálták a nekem tökéletes játékot.
    multi:pipa
    Coop:pipa
    singleplayer sandbox alapon:pipa
    Maga az éra:pipa
    (ugye akkor a map editor amivel a fenn olvasható dolgokhoz plusz pakolni lehet a homemade mapokat megint dob rajta tehát duplapipa)
    És a többi körítés már csak ráadás!
  • HarryProf
    Gépigény az majd jóval közelebb a megjelenéshez lesz (én október-novemberre tippelem). A Montreal pedig elég jól szokott optimalizálni, a Far Cry 2 is szép volt még kevésbé jó gépeken is. Nem hiszem, hogy csúcsPC gépigénye lenne majd.

Egyébként Itt látható két rövidke videó a pályaszerkesztőről.
  • IgH
    gépigényről van már valami hír? én nem nagyon követtem anno a 2 alakulását, szóval tippem sincs, hogy mire kell számítani a dunia engine-nel kapcsolatban...
  • tutituti
    betontömb van a lábán az egyiknek vagy 65ös cipője van?:D
  • gduck
    Ez nagyon komoly :D (árnyékot nézzétek)
  • Noodlee
    De legalább nem reklámoz semmilyen weboldalt :P
  • tutituti
    ok most látom ez is benne van.sztornó:D
  • tutituti
    +1
  • HarryProf

Új képek!
  • HarryProf

Szöveges beszámolók a nyitott világról

Illetve korábbról az új gameplay videók interjúmentes formában, Ide kattintva (cikk végében).

Annyi minden lesz ebben a játékban, hogy már lassan úgy érzem ez lopás.
  • zooleeh
    Ugyes Csorro vagy :)
  • grebber
    Elhiheted hogy Magyarországon ez nem könnyű mulatság.Nagyon sok mindenről le kell mondanom.Igaz már ebben a pillanatban is lehetne ha tőzsdén nem bukom el 3 éves keresetem.De ebből is tanultam nem is keveset.
    És onnantól hogy megvan a lakás végre nem csak ácsingozok meg irigykedek majd hanem amit kinézek egyből meg is tudom venni,mert onnantól kezdve már nincs másik célom amire gyűjteni kéne.
    No de off vége nem erről szól a topik.

Ez a game megérdemli hogy a sporolás mellett is megvegyem az Insane Editiont!
  • zooleeh
    Na ,en kaptam egy ket szobast apamtol ajandekba :) ugyhogy az FC3-at megveszem ,viccet felreteve ertekelem az hogy ilyen ugyesen kigyujtotted az arat.En onerobol soha a bodos eletben nem tudtam volna lakast venni az bisztos .:)
  • grebber
    Annyi nincs. 4-5 év múlva lesz annyi kp-em hogy egy nekem elég panellakást kifizessek.
  • TaRka0107
  • Borg
    Akkor már csak 40 év, és beköltözhetsz? :)
  • grebber
    Lakásra gyűjtök már több éve. (KP-ba fogok fizetni,nem akarom egyik bankot sem ennél jobban gazdagítai mint most hogy náluk van a pénzem és ők kezelik)
    Felhalmozodott már x ft és mivel én magamra nem igen költök, ahol tudok segítek másnak.Én soha nem kérek többet vissza,de mindig ők adnak vissza sokkal többet.(Nekik még mindig jobb mintha banki ügyintézéssel oldanák meg)
  • TaRka0107
    Uzsorás vagy, vagy pont annyit adtál kölcsön?:DD
  • grebber
    Nekem pont kapóra jött hogy kértek kölcsön pénzt tőlem mert az említett 2 CE árával többet adnak vissza így gyakorlatilag az illető veszi meg nekem őket!
  • HarryProf
    Szintén. Bár kissé gáz, hogy ez a két játék PC-re majdnem ugyanakkor jelenik meg.
  • grebber
    Risen 2 21 ezerért na az drága volt! Ez nem az!
    Idén ez lesz + Ac3 Freedom Edition és már nem is veszek több CE-t egy jó darabig!
  • HarryProf
    8-9000 Ft körül láttam mindenhol a normál kiadást (előrendelés miatt még így is jár hozzá valamilyen extra bolttól függően)
  • scomcomputers
    A normal kiadás kb. mennyi lesz...én csak játszani akarok de azt nagyon...hehe
  • Solid Snake
    13.500
  • HarryProf
    A gyűjtői sehol sem olcsóbb...
  • scomcomputers
    Ez kib@szott drága!
  • grebber
    Konzolokszervízén is beárazták már nem lett olcsóbb most ez mint máshol 14900FT az insane edition.Szerintem a póló + söralátétről már lecsúsztam,de maga a game már megérte.
  • tutituti
  • HarryProf
    Igazából már a nagyját láttuk ezeknek amiket elmondott a mostani gameplay-en vagy korábbiakon, szóval nem hiszem, hogy lenne itt nagy ferdítés. Számomra tényleg nagyon lelkiismeretesnek tűnnek, nem hiszem, hogy összecsapnák a játékot, vagy valótlant állítanának. Elvégre azt is elhallgathatták volna, hogy a multiban nem lesznek járművek, de nem tették, pedig elég nyilvánvaló volt, hogy nem fog tetszeni a többségnek.
    Remélhetőleg az interjúkban látott gameplay részleteket láthatjuk majd vágatlan formában is.
  • Shep
    Ha akart lenni az első Az
  • Shep
    Az az mind igaz amit a tag elmondott de legyen csak a fele akkor nagyon jó játék lesz.
  • scomcomputers
  • HarryProf
    Előbb linkeltem, de most kiemelem:

[b]ÚJ GAMEPLAY VIDEÓ - NYITOTT VILÁG, ÁLLATOK, OUTPOSTOK[b/]

Katt ide!

• scomcomputers
    "Na de az új gameplay videótól elállt a lélegzetem."
    ez hol van??
  • tutituti
    jaja.Megnéztem én is amit linkeltél.Egybőm másabb.
    Furcsamód nekem is ismerős volt.Nem értettem hogy ezzel rukkoltak elő?De akkor tévedtem hál istennek:)
  • HarryProf
    Igen, mivel újból levetítették itt a Gamescom-on is, de egyébként, mint mondom, már majdnem két hónapos.
    Na de az új gameplay videótól elállt a lélegzetem.
  • tutituti
    ezt hirdették pedig.