5604
Az állatok fellelhetősége megtalálható a F.A.Q-ban! Nem szégyen használni!
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a spoiler gombot !
A "gandzsa" ültetvényes küldetés alatt ez a zene szól:Make it Bun Dem
Interaktív térkép
Modok a játékhoz!
-
#602 Na itt az új videó, tele új anyaggal, és infóval:
FarCryHC.hu
-
#601 Nem akarok kötekedni, de ez már június elején, az E3-on kikerült, link. -
#600 inkább így:
-
#599 http://www.demonicplayer.hu/videok/gc-2012-far-cry-3-kooperativ-kapmany-trailer/ -
#598 Oda se neki -
#597 A Ubisoft konferenciája már véget ért, ez már a Sony. -
#596 live stream ha valakit érdekel
http://m.gamespot.com/features/gamescom-2012-conference-times-6391025 -
#595 Köszi...már nagyon várom a gamet,meg a multit...pálmafák..ó de jó lesz!
-
Kezdésnek pár új kép a Screenshot mappában :) -
#593 A Gamescom ma 15:00-kor fog kezdődni! Pontosabban akkor lesz a Ubisoft konferenciája:)
-
#592 Semmi Gamescom-os videó??
-
#591 Meg kell venni az Insane Edition-t, ami minden jelenlegi DLC-t tartalmaz és a jövőben esedékes extra tartalomhoz is hozzáférést biztosít
Az extra ajándékok meg beszerezhetőek ingyen INNEN
-
#590 Főkampányban elég érdekes lenne Co-Opozni, tekintve, hogy annak a fő témája, hogy egyedül kell túlélni a dzsungelben, úgy kezdve, mint egy képzetlen, átlagos srác.
Ebbe a történetbe nem lehetne normálisan beleültetni a Co-Op történetét, ami ezért hat hónappal Jason a szigetre érkezése előtt játszódik, olyan karakterekkel, akik már velejéig romlottan érkeznek a szigetre. -
#589 Nem akarok reklámot csinálni senkinek, de ez egész jónak tűnik. -
#588 Ku.va jo lessz szerintem -
#587 Már csak a coopért megéri megvenni! -
#586 Na most fogok befosni... szóval a coop nem a főkampány lesz? Hanem külön kampány. Fasz. Ez akkora balfaszság. Ennyit a coopról, engem így nem érdekel. Ennek számomra nincs értelme. Pedig a coop lett volna az egyik ok a vételre. Akkor ezt a címet ki lehet húzni.
(megjegyzem, végleg olyat mutatnak játék közben, aki nem teljesen inkompetens.) -
#585 -
#584 tessék bár van közötte pár fc2 kép is. -
#583 Oké, de nem nagyon találok 1920*1200-as képeket!!
-
#582 Szerintem ezt a legtöbben tuti örömmel vennék
Valamint az FCHC oldal is szívesen közzétenné! -
gyuri35 #581 Az klassz lenne! -
#580 1920*1200-as képek vannak..csinálnék belőle egy f@sza win7témát?
-
#579 A játék késésének bejelentése óta eléggé elhallgatott a Far Cry 3 marketinges osztálya, mint ti is látjátok egyre kevesebb a friss hír - bár ez többek közt betudható a nyári szezonnak is. Azonban még így is található a neten néhány friss kép a játékból!
-
Mit keres ez a kép EBBEN a videóban? -
BraNu #577 Nem a pár ezer forintos nyereményekről van itt szó. A PlayOn szponzorálja ezeket a cuccokat, semmi hasznuk nincs rajta, ez csak egy gesztus, aminek lehet örülni, legalább is nekem tetszik!
Ebben az országban szerintem az ilyen dolgoknak is lehetne örülni, semmi sincs ma már ingyen, mint ahogy ez sincs, de én az előbb kb. 10 perc alatt válaszoltam 50db kérdésre... -
Elindult a nyereményjátékunk második fordulója, a Kvíz. -
#575 Az AC3 is végét járja, jön a trilógia záró része, de attól még jöhetnek új címek.... sorszám nélkül pl...alcímekkel látják el a köv címeket. megoldva :) -
#574 Mit ne mondjak, ennek nincs semmi alapja, a készítők nem nyilatkoztak semmi olyat, hogy ne lenne több Far Cry rész. Másrészt pedig a Far Cry-t aligha lehetne trilógiának nevezni, ahhoz legalábbis nem ártana valami kapcsolat szerintem a játékok között, ami nincs.
Egyébként a FarCryHC-ra felkerült néhány további nyereménynek a képe. -
#573 "...a trilógia záró részét...."
Ne már -
#572 http://www.hungamer.net/2012/07/far-cry-3-egy-jatek-ami-felnotteknek.html -
Szeretnél egy ilyen képet a faladra, rajta a Far Cry 3 készítőinek aláírásával? Megnyerheted!
Még bő egy hét van a Nyereményjátékunk 1. fordulójának végéig, amiben arra keressük a választ, hogy ki miért várja a Far Cry 3-at! Küldd be hozzánk bejegyzésed, oszd meg ismerőseidnek, gyűjtsd a Like-okat, és a pontokat!
További információ: http://nyeremenyjatek.farcryhc.hu/ -
mester1987 #570 Ősz végén is jól jön...bár azt sem tartom kizártnak, hogy a tél kimarad xD -
#569 Nah akkor nálam a játék jövő nyárra csúszik. Nem tudom de van egy olyan hülyeségem hogy az ilyen trópusi környezetben játszódó gammákat nyáron tolom. Valahogy... jobban átjön a játék. Mikor lakásban 20 fok van jóesetben, kint meg esik a hó, valahogy nem esik jól a trópusi szigeteken mászkálni (játékokban, valóságban bármikor :D )
Meg szinte minden ilyen cím nyárra esett :) -
setchoo #568 ZzZzZzZzizeg a fűszál, csattan a reteszzár.
Fejlövés ott van már.
Jövőhéten Otthon leszek! Sör? -
#567 Lapulevél? Fűszál? Tamás bátya kunyhója?
Ez egy rejtjeles üzenet volt, amit ha jó embernek szántam, értett... -
setchoo #566 A második részt az eredeti FarCry ledületével tudtam végig játszani.
Az elgondolás nagyon jó volt. Viszont tartalommal nem tudták megtölteni a szavannát.
Mindenesetre nagyon bizakodó vagyok a harmadik részel kapcsolatban.
Megint lapulni akarok egy lapulevél alatt és a fűszálak között keresni a fejlövést!!! -
#565 A második kárára volt a sok játékidő!Olyat még1x ne! Szerencsére videók alapján itt nem lesz olyan!Bár még lehet,mert nem sokmindent mutattak. -
mester1987 #564 -
#563 Mind ha magam írtam volna