1358
Risen 2 - A Risen folytatása
-
#198 Képek -
#197 Gamescom-Preview (Németül) -
W B #196 A hajó szerzésről mi infó van? -
ratgab #195 Harci papagáj gondolom a lágy részekre megy...
Majmok megszállása (Pirate magic... sőt még Voodoo is lesz Risen 2-ben ha jól emlékszem, abba meg bőven belefér)
Inkvizíció: Lehet itt papolni becsületről, meg erkölcsről, de a szükségletek, azok mindenkinél ugyanazok... (Katolikus papok is megoldják a dolgaikat az tuti, pedig nekik aztán tényleg nem szabad)
Továbbá, aminek én kifejezetten örülök:
- Kalóz világ (nem sok ilyen játék van sajnos)
- Több bejárható sziget
- Fejleszthető hajó
- Lehet kereskedni is
- Dual Wield Pistol
Még ha időnként jó vagy rossz oldalról a tengeren ránk rontanak az még egy nagy pozitívum lenne! (Mert vannak felülnézetes kalózos játékok, de TPS nézetes 1 db nincs, legalábbis ami igényes is lenne) -
W B #194 Az inkvizícó a naaaaaaaagy becsület mióta kergeti a ledér hölgyeket.... már az inkvizíciót is meg kell égetni :p
Harci papagáj? majmok testének megszállása? o.O -
ratgab #193 Arrrrrgh... Bitang jól hangzik! -
#192 A Quake Con-on buggyant felszínre némi csámcsogni való infó a Risen 2-ről. Olyanok, hogy pl :
- 30-50 óra játékidő,
- teljesen nyitott, bejárható világ (nem csak egy sziget, de több is)
- fejleszthető hajó (olyanképp mint a Mass Effectben és a szigetek közti utazás is hasonlóan lesz megoldva)
- lehetőségünk lesz kereskedni a szigetek között
- harci papagáj!(igazi kalóz kellék)
- kismajmok testének megszállása! :D
- egy időben két darab tölcsér csövű, szakáll szaggató pisztoly viselése (dual wield pistols)
- mindenféle asszonynépek és prostik hajkurászása
info:Hardwired -
#191 Új Trailer (A koponyás az) -
#190 Gamescomon (aug. 18-21.) játszható lesz a játék! -
W B #189 Jöjjön má' ki!!!!!! -
#188 Újabb képek (legalábbis remélem)
Ugyancsak a Gamespoton friss interjú, amiből kiderül, hogy lassan alfa stádiumba lép a fejlesztés, vagyis nagyjából minden tartalmi rész kész van, kezdenek végre hangolni. -
W B #187 Gothic 3 eredeti. Sőt kétszer vettem meg. Mivel az elsőt megette a bátyám gépe -
#186 Én azért szomorú vagyok, hogy meg sem jelent, de már a warez a téma. Nem igaz, hogy egy jó játékra nincs pénz. Ma évi 1-2 értelmes játék van. A havi net előzfizetés árából kijön egy játék... -
W B #185 Tudom :p -
Newreg345 #184 Nagyon jó hamar lesz törés ezzel együtt ingyen demó. -
#183 Mert? -
#182 lesz törés ne aggódj -
#181 Nagyon jóóó!!! -
W B #180 azóta elolvastam.
höhö, akkor megszívtam XD -
#179 Steamen kell majd aktiválni a játékot. -
W B #178 ez mit is jelent? -
#177 Ennek örülök. -
#176 Steamworks védelmet fog használni a Risen 2: Dark Waters -
#175 Egy képecske! -
#174 Abszolút semmi új információ nincs. -
W B #173 De nagy a csend... -
Jocisan #172 Új infók a Risen 2-ből!Itt! -
morzsi555 #171 Én a speedtree-t ezért rühellem, vicc, hogy 2d-s sprite-okat kell bámulnom manapság emiatt. Elöszőr az oblivionban láttam 2006-ban, egyszerűen nem hittem a szememnek... Számomra teljesen elrontotta a játékélményt, hogy mindenhova követtek a bokrok, falombok. A 90-es években még elment, de manapság már hadd ne kelljen ilyet bámulni. -
#170 A legújabb verziót használják majd (vagy ők piszkáltak bele), mert a levelek végre már nem fognak velünk forogni. -
#169 Nem tudom, hogy mennyire továbfejlesztett, de a G3 majd 5 éve jött ki, tehát a ST olyan 7 éves fejlesztés. Ezért kérdeztem. -
Was #168 Hát, ha az Avatarba is ezt használták, akkor annyira nem lehet elavult.
De jó pár rpg is ezt használja:
- Gothic 3
- The Witcher 1-2
- NWN sorozat
- The Elder Scrolls
- Fallout 3
- Divinity 2
- stb.
Nekem a Gothic 3-ban, illetve a Risenben emlékezetesen jól teljesített a "természet". -
#167 Az nem elavult már egy kicsit...? -
Was #166 Most például erről jutott eszembe, hogy nekem sokat számít, ha egy ilyen típusú játéknál a növényzet megjelenítésénél a SpeedTreeŸ motort használják. És most nem a grafikai megjelenítésről beszélek, az lehet közepes minőségű is, de egy szerep/kaland/akció játéknál rengeteget dob a hangulaton. -
#165 Élsimítás. -
W B #164 Az mi? -
#163 Ez lesz az első Piranha Bytes játék, amiben lesz antialias, hehehe... FORRÁS -
W B #162 amennyi látszódik... az szép -
#161 Első ingame (khm) videó!
-
#160 Jó soká? Ahogy öregeszem, az idő úgy repül gyorsabba. Anno 2005 elején láttam képeket egy repszimből, ammit azóta is várok. A 2012 első fele az kb. a jövő hét kategória nálam... -
#159 E3 infó: 2012 első felében várható, hát ez még jó soká lesz...