1358
Risen 2 - A Risen folytatása
-
#358 Galaxisnettől még senki nem kapott mailt a Collectors Editionnal kapcsolatban? Mert lassan megjelenés és semmi jel! -
#357 Nem tudom, de általában egy kód szokott lenni, aztán vagy a játékban írod be és tölti le, vagy külön a honlapon. -
#356 Előrendeltem. A DLC akkor az installban lesz benne vagy free lesz a letöltés? -
Zóanagyvarázsló #355 A druidáról van szó. Én emlékszem rá, mert a játéktörténelem egyik legbutább, tőmondatos párbeszédjének a hősünkön kívül ő volt a másik résztvevő :) Ezzel együtt nagyon bírom a Risent, de az említett jelenet nagyon fájt. -
#354 Ki az az Eldric? Sajnos a Risen nem hagyon túl mély nyomot bennem. Patti-n kívül senkire sem emlékszem. A Gothic széria főbb szereplőit álmomból is felverve felsorolom. A mellékszereplőket már azért ott sem. :) -
#353 A harmadik DLC-ben visszatér Eldric, és talán arra is fény derül, mi történt a mágiával. Arra viszont még nem derült fény, hogy mikor, miként és mennyiért lehet majd beszerezni. Ezt a három kiegészítőt igazán egybegyúrhatták volna még vagy öt másikkal, és akkor talán ki is jött volna belőle egy fél addon. -
#352 10 euro a DLC előirányzott ára. -
#351 Elvből nem warezolok le semmit. Programozó vagyok én is, ha az én fejlesztéseim sem fizetnék ki az emberek, hanem lewarezolnák, nem lenne munkám. Így viszont az ellenkezője van, mert keresek annyit, hogy meg tudjam venni mások termékét. -
#350 Előbb warez és ha lesz complete pakk akkor azt megvenni tokkal vonóval! -
#349 Azt lehet tudni, hogy a Treause Isle dlc mennyiért lesz elérhető? Mert azt nézem, hogy steamen 50 euró a játék treasure isle-al együtt ha előrendelem. De az így is 15 rugó körül van. Itthon meg 10 rugó a játék és akkor ha megvenném hozzá treasure isle-t külön akkor 15rugó alatt lennék.
A collectors edition nem érdekel, csak a játék kell meg az összes dlc. Szerintetek hogy éri meg? -
#348 Akkor már rendelem is elő. Argh! :) -
#347 CD Galaxisból véve a gyűjtőihez jár a Treasure Isle DLC. Semmi előrendelés nem kell, csak fel kell iratkozni, és idejében megrendelni, ha jön a levél, hogy megérkezett. A magyar és lengyel gyűjtői kiadás fahordóban jön, a nyugat-európai ládában, és drágább is jóval, a horror postaköltségről nem is beszélve.
A Treasure Isle egyébként nem csak egy plusz sziget, hanem beépül a játékba, mint a NotR addon, csak annál kisebb. A másik DLC (Pirate's Clothes) az csak egy egyensúlyrombolóan tápos ruha és pisztoly, ami Gamestopos előrendeléshez jár. -
#346 Félreértettél asszem.
1. Én dobozost akarok és gyűjtőit.
2. Ha feltesszük azt, hogy csak előrendeléssal jár DLC, akkor kintről kell. Kétlem, hogy azt regisztrálnák, hogy a CD Galaxisnál előrendelem...
3. Ha küldölről kellene hozatni, az macera. Még sosem csináltam, de a postaköltség is lenne vagy 25 euró...
A te infóid alapján szépen elbattyogok és veszek egyet itthon, aztán letöltök mindent. -
#345 Egyébként miért külföldről akarnád behozatni? -
#344 Akkor lelkem nyugodt. -
#343 Használd kicsit google-et! Utólag is megveheted majd! -
#342 Csak az előrendelők? Utólag meg sem lehet venni...? Én csak azért nem rendeltem elő, mert kibaszott nagy nyűg lenne házhoz hozni a dobozost külföldről...
Vagy van elektronikus előrendelés, ahol letöltöm az egész gammát? Akkor meg hiányozni fog a doboz... -
#341 Előrendelők kapják:
A DLC-t felpakolva egy kincses szigettel bővül alapjátékunk és így mintegy 5 órányi játékidőt pörgethetünk még a meglévő kalandokba. A megjelenés napján már elérhető lesz a Treasure Isle DLC.
Extra felfedezhető területtel, új fejtörőkkel, egy legendás - és roppant erőteljes - megszerezhető varázstárggyal.
A többiről semmit nem tudok ,mivel se németül se angolul nem tudok nagyon :D -
#340 És ezeket azonnal meg lehet majd venni? Alapból bővítik a mellékszálat? -
#339 Treasure Isle (Kincses sziget)
A másiknak nemtudom mi az angol illetve magyar neve de ott van a cikkben a képen! -
#338 Mi volt a másik kettő? -
#337 [URL=http://www.pcgames.de/Risen-2-Dark-Waters-PC-235636/News/Risen-2-Der-Tempel-der-Luefte-Dritter-DLC-fuer-das-Rollenspiel-enthuellt-876127/]A harmadik DLC, "The Temple of the Air" [/URL] -
hagirez #336 És akkor ennek jogtiszta lesz a kalóz verziója is? .P -
sanyiiiii #335 Nem csak Budapesten van relay és inmedio... -
#334 Köztük én se, de történetesen ama 87 város egyikében lakom, ahol van átvevőhely. :) -
#333 Nem mindenki pesti! -
W B #332 http://www.youtube.com/watch?v=bqxqxtQPdpI&feature=player_embedded
Ha tényleg ilyen pörgős részek lesznek benne, akkor baromi jó lesz! -
#331 CD Galaxisnál nincs szállítási díj, ha Pick-Pack Pontba kéred. -
#330 Nuuvem: ~ 11000Ft
Game: ~11630Ft kiszállítással sima verzió
Amazon: ~ 10050Ft
Galaxisnet: 9.990 Ft sima és 19.990 Ft a Gyűjtői Változat + 990ft Pk
576: 9999Ft sima és 19999Ft a Gyűjtői Változat +1000 Ft pk -
-
W B #328 Vááá Tűzköpés! -
#327 12 új kép -
xido #326 fapados..vagy falábas?:) -
W B #325 Hm... Milyen jó lenne kalóz bulira.
Ja igen, a Risen kettőből milyen lesz a Kalóz verzió? :p -
ratgab #324 Nem nagyon hiszem, hogy magában tudja tartani a folyadékot. Szerintem csak dísztárgy. Habár előfordulhat, hogy tévedek. -
W B #323 Az a hordó dísz vagy lehet benne piát is tárolni? Me ha lehet benne piát is tárolni akkor megfontolom, hogy megvegyem. -
#322 Hát igen de akkor mire költse az ember ami nem hülyeség :D
Én már 9 éve szinte minden fillért félrerakom a fizetésemből (jó pár játékot szoktam venni),mert lakást szeretnék venni kp-re.Nem szeretném még jobban gazdagítani egyik bankot sem. De az a nyomorék 7 millió forint észveszejtően lassan akar összegyúlni.
Vagy már összegyűlt volna rég, ha nem vagyok hülye és ésszel tőzsdézek.Az eléggé odabaszott amit buktam.De fel kell állni és folytatni.
Ha 5 év múlva lesz csak lakásom hát annyi év múlva.Ott egyedül majd senki nem mondja meg mire költsek. -
ratgab #321 Nálunk ugyanez a helyzet! 27 vagyok, de anyám még így is lebasz, ha hülyeségre költöm a fizetésem.
Egy kor fölött a szülők már nem változnak és mindig gyereknek tartják az embert (végülis nekik mindig azok leszünk, és ezen semmi meglepő nincs.) -
xido #320 Még mindig értékállóbb egy 20ast erre "kidobni",mintha minden hétvégén elinná meg elfüvezné az ember ki tudja hol ki tudja kikkel..
ez még egy viszonylag egészségesebb narkó,ha az ember tudja,mire éri meg költeni:) -
#319 Szimplán nem haladnak a korral...