Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Röviden üsszefoglalva: a 2 mókus végig majdnem elcsöppen a grafikától, az íjak *helyett* lesznek a lõfegyverek, a mágia vudu-szerû lesz, a karakterek pedig annyira modulárisak és részletesen, hogy nem lesz benne 2 hasonló szereplõ sem.
Forrás
- Az egykezes kardokat végre nem a hátán, hanem az oldalán hordja majd a hõs.
- Lesz mágia, de teljesen átdolgozva a korábbiakhoz képest.
- Lesznek minijátékok, ill. a szakmák (pl. kovácsolás) terén is várható bõvülés.
- Nem lesz reputációs rendszer, várhatóan a jól bevált guildeket kapjuk, de legalábbis valami ehhez hasonlót.
- A szigetek közötti váltásnál tölteni fog a játék, a szigeteken már nem.
- Minden jel arra mutat, hogy lehet majd búvárkodni.
- Bordélyházak nem várhatóak. 😞 😊
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
VÁROM!!!!
Elõzõ hõst irányíthatjuk igaz? Mert az sg szerint nem, egy másik magyar oldalon meg azt olvastam hogy személyre szabható karakter lesz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
alap, hogy lesz pcre
A fõtörténet jobban kidolgozott és lineárisabb, mint eddig, de rengeteg mellékküldetés van, és a döntéseknek valós következményei vannak. A lehetõ legrealiszikusabban próbálják megcsinálni a világot és a küldetéseket. Szinte egyáltalán nem lesznek FedEx küldetések. A szigetek között a hajót saját magunk irányítjuk. Töltési idõ nincs a játék alatt. A szigeteken változatos klíma és egyedi szörnypopuláció van.
Különbözõ lõfegyverek használata mindennapos lesz, sõt ágyúzni is lehet majd bizonyos helyeken. Mindezt természetesen csak a szokásos tanulás után tehetjük meg.
Minden animáció motion capture-ölt, és szépen kapcsolódnak egymáshoz. A példák alapján kb. mint a GTA IV-ben. Az arcmimika sem szimpla szájmozgatásból fog állni. A grafika általános részletességén is emeltek. A felhõk pl. nem textúrák lesznek, hanem valós idõben formálódó objektumok.
Az NPC-k egymás közötti dialógusai valós információkkal szolgálnak, nemcsak blabla, pl. kifigyelhetjük, amikor egy kalóz elmondja a szeretõjének, hová rejtett valami kincset. A gnómok és tárnarákok(!) visszatérnek!
Forrás
amúgy már várom, nagyon tetszik a képek alapján
Na, itten már artworkként vannak feltüntetve a képek, ehh. Bár a középsõ továbbra is ingame-nek tûnik.
Next PC upgrade: 2022
ELSÕ http://www.pcgames.de/Risen-2-PC-235636/News/Risen-2-Exklusiv-PC-Games-enthuellt-die-ersten-Screenshots-zum-Rollenspiel-812473/galerie/1490928/
Úgy tûnik, valamiféle Karib-tengeri kalózos környezet lesz, lõfegyverekkel!!! 😄
Túl sok szabad idõ? Sajnos nincs.
Gothic4 azért volt jó, mert próbálta a G1-2 és a G3 egyenetlen stílusbeli különbségeit kiegyenlíteni.
Ez kielégítõ magyarázat?
Viszont tényleg az eszem megáll, hogy valaki ezen töri az agyát. Nincs egy kicsit túl sok felesleges szabadidõd...?
Mivel mindössze 4-5 myrtanai várost jártam be a G3-ban, nem ismerem a teljes képet, de azok elég kietlen unalmas romok volt, és sajnos a többirõl sem hallottam sok jót. Szerintem eleve túl merész koncepció volt a nagy kontinensre vinni annak idején folytatást, mert míg egy izolált szigetet hitelesen tudtak visszaadni, egy országot (illetve többet, de én csak egyet láttam) már kevésbé. Lehet mentegetni a G3-at, vagy megelégedni azzal, amit nyújtott, nincs ezzel semmi gond, de másfelõl érthetõ a csalódás.
Mondjuk, hogy a dualizmust hogyan keverte be W B a képbe, azt én sem értem, pár száz évvel nyilván elnézte 😊
Továbbá, oké hogy Khorinis gazdagabb az érc miatt, de attól még Vengard a fõ város... mért úgy néz ki mint egy sötét középkori lepukant városka? Márvány palota selyem függönnyel a minimum, oké hogy háború van, de attól még épülhetett abból. Csak annyi, hogy a király palótája egyértelmûen fényesebbnek kéne lenni-e mint a többi épület. DE pl. Zubennél ezt jól megcsinálták.
Varanti városok és Nordmar kifejezetten tetszett a G3ban. Myritana is jólett volna, ha a nagyobb városok, Vengard, Geldern, Montera nem valami sötét középkori stílusúak lettek volna.
Geldern bányász város, sok az arany. Montera a mezõgazdasága miatt lenne gazdag,. Vengard a fõváros. Ezeknek kellet volna eltérõ stílus.
Nagyon nagy és ennek ellenére nagyon szép bejárható területet csináltak, és lehet E miatt nem jutott idõ arra amit kritizálok? Fõleg úgy, hogy a fejlesztésbõl alapból minusz fél évük volt?