Risen 2: Dark Waters

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hát engem nem igen gyõztek meg ezek a videók<#nemtudom>

Next PC upgrade: 2022

Na akkor, most:
Minek a papagáj?
Végre... oldalon vannak a kardok... De puska és a kard ütik egymást? :S

rotator
Utolsó! 😊

rotator
Videóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!

Azt írta, hogy erõsen remélhetõ... Szóval elvben nem játszott az elsõ résszel...

De ezen inkább ne marakodjunk.

rotator
Igen, de ennek nem is mondott ellent Birdy kapitány. 😊
A Risen 2-ben valóban még több "minijáték" lesz, ahogy az egyik fejlesztõ nyilatkozta.

A Gothic (g4 nem me az nem piranyás) és Risen játékokban a környezeti tárgyak használta részrõl részre jobb volt. Nekem pl. a Risenben a fõzés fontossága nagyon is tetszett. Risen 2-ben szerintem még több dolog lesz.

rotator
Miért? Nyilvánvalóan a csapnivaló Arcaniára utalt, ahol ezek a tevékenységek csak kikapcsolható díszítõelemek voltak, ellentétben a Piranha Bytes játékaival, ahol konkrét szerepük is van.

"A képek alapján erõsen remélhetõ, hogy a kondérban kotyvasztás és az olvasás nem a menüben ki-bekapcsolható semmitmondó és értelmetlen "szerepjáték elem" lesz.😊 "

Nem tudom ki írta a cikket, de azt b*sz*tt*l pofán kéne verni.

grebber

grebber
Gamescom-Preview (Németül)

A hajó szerzésrõl mi infó van?

Harci papagáj gondolom a lágy részekre megy...<#nevetes1>

Majmok megszállása (Pirate magic... sõt még Voodoo is lesz Risen 2-ben ha jól emlékszem, abba meg bõven belefér)

Inkvizíció: Lehet itt papolni becsületrõl, meg erkölcsrõl, de a szükségletek, azok mindenkinél ugyanazok...<#nevetes1> (Katolikus papok is megoldják a dolgaikat az tuti, pedig nekik aztán tényleg nem szabad)

Továbbá, aminek én kifejezetten örülök:

- Kalóz világ (nem sok ilyen játék van sajnos)
- Több bejárható sziget
- Fejleszthetõ hajó
- Lehet kereskedni is
- Dual Wield Pistol

Még ha idõnként jó vagy rossz oldalról a tengeren ránk rontanak az még egy nagy pozitívum lenne! (Mert vannak felülnézetes kalózos játékok, de TPS nézetes 1 db nincs, legalábbis ami igényes is lenne)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az inkvizícó a naaaaaaaagy becsület mióta kergeti a ledér hölgyeket.... már az inkvizíciót is meg kell égetni :p

Harci papagáj? majmok testének megszállása? o.O

Arrrrrgh... Bitang jól hangzik! <#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
A Quake Con-on buggyant felszínre némi csámcsogni való infó a Risen 2-rõl. Olyanok, hogy pl :

- 30-50 óra játékidõ,

- teljesen nyitott, bejárható világ (nem csak egy sziget, de több is)

- fejleszthetõ hajó (olyanképp mint a Mass Effectben és a szigetek közti utazás is hasonlóan lesz megoldva)

- lehetõségünk lesz kereskedni a szigetek között

- harci papagáj!(igazi kalóz kellék)

- kismajmok testének megszállása! 😄

- egy idõben két darab tölcsér csövû, szakáll szaggató pisztoly viselése (dual wield pistols)

- mindenféle asszonynépek és prostik hajkurászása

info:Hardwired

grebber
Új Trailer (A koponyás az)

rotator
Gamescomon (aug. 18-21.) játszható lesz a játék!

Jöjjön má' ki!!!!!!<#falbav>

rotator
Újabb képek (legalábbis remélem)

Ugyancsak a Gamespoton friss interjú, amibõl kiderül, hogy lassan alfa stádiumba lép a fejlesztés, vagyis nagyjából minden tartalmi rész kész van, kezdenek végre hangolni.

Gothic 3 eredeti. Sõt kétszer vettem meg. Mivel az elsõt megette a bátyám gépe

Molnibalage
Én azért szomorú vagyok, hogy meg sem jelent, de már a warez a téma. Nem igaz, hogy egy jó játékra nincs pénz. Ma évi 1-2 értelmes játék van. A havi net elõzfizetés árából kijön egy játék...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Tudom :p

Nagyon jó hamar lesz törés ezzel együtt ingyen demó.
Molnibalage
Mert?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Palinko
lesz törés ne aggódj
rotator
Nagyon jóóó!!! <#taps>

azóta elolvastam.
höhö, akkor megszívtam XD

Jaka923
Steamen kell majd aktiválni a játékot.

ez mit is jelent?

Jaka923
Ennek örülök.

grebber
rotator
rotator
Abszolút semmi új információ nincs.

De nagy a csend...

Új infók a Risen 2-bõl!Itt!

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

Én a speedtree-t ezért rühellem, vicc, hogy 2d-s sprite-okat kell bámulnom manapság emiatt. Elöszõr az oblivionban láttam 2006-ban, egyszerûen nem hittem a szememnek... Számomra teljesen elrontotta a játékélményt, hogy mindenhova követtek a bokrok, falombok. A 90-es években még elment, de manapság már hadd ne kelljen ilyet bámulni.

rotator
A legújabb verziót használják majd (vagy õk piszkáltak bele), mert a levelek végre már nem fognak velünk forogni.

Molnibalage
Nem tudom, hogy mennyire továbfejlesztett, de a G3 majd 5 éve jött ki, tehát a ST olyan 7 éves fejlesztés. Ezért kérdeztem.

Hát, ha az Avatarba is ezt használták, akkor annyira nem lehet elavult.
De jó pár rpg is ezt használja:
- Gothic 3
- The Witcher 1-2
- NWN sorozat
- The Elder Scrolls
- Fallout 3
- Divinity 2
- stb.

Nekem a Gothic 3-ban, illetve a Risenben emlékezetesen jól teljesített a "természet".
Molnibalage
Az nem elavult már egy kicsit...?

Most például errõl jutott eszembe, hogy nekem sokat számít, ha egy ilyen típusú játéknál a növényzet megjelenítésénél a SpeedTreeŸ motort használják. És most nem a grafikai megjelenítésrõl beszélek, az lehet közepes minõségû is, de egy szerep/kaland/akció játéknál rengeteget dob a hangulaton.
Molnibalage
Élsimítás.

Az mi?

rotator
Ez lesz az elsõ Piranha Bytes játék, amiben lesz antialias, hehehe... FORRÁS

amennyi látszódik... az szép

rotator
Elsõ ingame (khm) videó!

Molnibalage
Jó soká? Ahogy öregeszem, az idõ úgy repül gyorsabba. Anno 2005 elején láttam képeket egy repszimbõl, ammit azóta is várok. A 2012 elsõ fele az kb. a jövõ hét kategória nálam...

rotator
E3 infó: 2012 elsõ felében várható, hát ez még jó soká lesz...