Risen 2: Dark Waters
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A TES IV szerintem uncsi. Soha nem volt még erõm sem rendesen elõvenni. A Nehrmimmel toltam. Elképesztõen jó. A felsoroltak közül a BG2-õt kezdtem el anno, de nem volt meg az angol tudásom hozzá. Most már idõm nincs.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ezzel azért tudnék vitatkozni: Gothic, Gothic NotR, TES4, Witcher, Kotor, Kotor 2, Jade Empire, Baldur's Gate 1-2, Dragon Age, Mass Effect 1-2. Nekem a G3 akár patchcsel, akár anélkül csak ezek után következik. Nem rossz játék, de a Gothic hangulat nekem sincs meg benne(fõleg úgy, hogy én közvetlenül elõtte is végigjátszottam az 1-et és a 2-t).
Egyébként meg nem értem WB-t. Állandóan rinyál minden hülyeség miatt. A G3 a CP1.74-gye és jó MI + AB/nem AB beállításokkal az egyik legjobb RPG, amit valaha láttam.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Különben is, Khorinisen egy bányász- és börtönkolónia kapott helyett, efféleképp nem életszerû, hogy ilyen rövid idõ alatt, saját, az anyaországénál fejlettebb mûvészeti kultúra jelentkezett volna.
Van néhány minimális infó, de szinte szóra sem érdemesek.
- A kamerarendszer átalakul valamennyire, amit tudunk, az annyi, hogy ha egy helyben áll a hõs, akkor majd körbe lehet forgatni a kamerát.
- Az inventory jelenleg teljesen kezelhetõ csak billentyûzet használatával is, szóval valamit alakítottak a G3/R óta.
látogató: - Remélem, nem lesz átalakítva az irányítás olyanra, mint amilyen a Two Worlds 2-ben!
fejlesztõ: - Az irányítás jelenleg pont olyan, mint a Two Worlds 2-ben.
látogatók: - NEEEEEEEEEEEEEEEEEEE...!!!
fejlesztõ: - Bocs, a videók alapján úgy tûnt, de kipróbálva a játékot mégsem olyan.
---------------------------
fejlesztõ: - Egyébként jelenleg úgy néz ki, nem lesz az ivásra animáció.
látogató: - Ááá, akkor eljött a medkitek kora. :S
fejlesztõ: - Próbáltál már inni víz alatt vagy vákuumban? 😛
???????????
G2ben van egy festmény, ahol elegánsan öltözött úrhölgyek, nemesek stb. Egy fás után haladnak, háttérben egy város vagy kastély látható, ép naplemente van... Az öltözetük pedig dualizmus korira emlékeztet ha jól emlékszek... nah. Az a helyszín SEHOL nincs a játékban.
Én úgy vágtam bele a Gothic3-ba hogy végre eljuthatok oda, láthatom a fõvárost a király nagyszerû palotáját... stb. Lepukkant sötét középkor lett az egész.
Egy reneszánsz/dualizmus kori stílusból egyenesen a sötét középkorba...
A Gothic4 legalább valahogy próbálta kiegyenlíteni ezeket. De nem jött össze neki.
A Risen legalább tiszta lappal kezdett. És a mediterrán stílus nekem nagyon tetszett.
A Risenben, van a város, a kolostor és Don mocsári tábora...
- Az eredeti Risenben az NPC-k néha pisiltek a régi Gothicok mintájára, de kiszedték a véglegesbõl.
- Várhatóan több fontos NPC is lesz, akikkel összeverõdve lehet majd mászkálni (amilyen Patty volt az elsõ részben).
- Már nincs annyira messze, hogy végre lássunk valamit a játékból, de pontos idõpont még mindig nincs.
- Nem lesznek a Titánhoz hasonló méretû ellenfelek.
- A konzol verzió grafikája jelentõsen javulni fog.
- Nemrég készültek el az új köd effekttel, ami nagyon "izgalmas" lett.
Egyébként a többi munkerõnél is ezt a márciust írták. Talán már "csak" a tesztelés marad hátra.
Az új harcrendszer értelmet adna a vérteknek, skilleknek és fegyvereknek is, különösen a speciális képességekkel bíró és mágikus fegyvereknek.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
- KaiRo valóban nem dolgozik a játékon, szóval más fogja írni a zenét.
- Ami a fejlesztõk szerint már most jobban néz ki, mint a Risenben: az ég, a köd, a víz.
- A tárgyakat, szörnyeket mindet újragyártják, nem lesz áthozva régi "elem" (esetleg pár jobb textúra lesz újrafelhasználva).
- Felvettek külön egy programozót, aki dedikáltan csak a harcrendszer AI-t hegeszti. Emellett új animátort is keresnek, akinek a feladata a motion capture-ölt animációkat integrálni a játékba. Nekik kettejüknek elõreláthatólag jövõ év márciusig szól (majd) a szerzõdésük.
- A Piranha Bytesnál nem örülnek, hogy a Deep Silver az utolsó pillanatban bejelentette a játékot. Õk addig akartak várni vele, amíg legalább képeket tudnak mutatni, ami állítólag már nincs messze.
- Moddolhatóság egyáltalán nincs tervben.
- Platformok: PC, Xbox 360, PS3. Az alap PC-s verziót Piranháék csinálják, a portokat a Wizardbox (ahogy az elsõ résznél is).
- Majdnem minden szöveg meg van már írva (németül).
- Továbbra is lesznek tanárok, mini-játékok és végtelen inventory.
Aki unatkozik, az megnézhet egy bemutató videót a PB fõhadiszállásáról.
Ha még valaki nem hallotta:
Gothic 3 - in my dreams
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Nagyon remélem, hogy valami összetettebb fejldõési és magia rendszer kiizzadnak már magukból. Nem ártana...
A Ravensdale c. játék (a Gothic 4 fejleszõinek párhuzamos projectje) ilyen jellegû lesz.