10317
  • Murder3
    de a játékba ezek kerülnek majd be és ezeken látstzik h csak át textúrázzák őket majd.
    egy bolygónn, de mivel korábban játszódik, vagy akár ha később játszódnak akkor is lehetne újfajta lény ként beálítani.
  • Pio
    Mivel egy bolygón játszódik a két játék még jó, hogy igen jelentős hasonlóság van a lények között. Ugyan az készíti a concept-eket.
    Amúgy ezek rajzok, nem textúrákból állnak, úgyhogy szó se lehet "átskinelésről".
  • Murder3
    ezek se újak csak az 5-ből skinelték át őket.
  • Pio
    Új démon, nyámi!

Ezek se voltak még talán így beszúrva:

• Lacoka12
    nekem is bejönnek szerintem jobb lesz mint a Herors 5
  • SLICK
    nekem mindegyik rohadtul bejön! Pedig féltem tőle, hogy nem fognak szépen kinézni :|
  • Jakuza001
    Csak ne olyan legyen mint az V, hogy 1000+os seregeket mozgatott az AI mar a palyak elejen is, ezzel gyakorlatilag jatszhatatlanna tette az egeszet.
  • Pio
    Köszi szépen a támogatást mindenkinek, még tegnap írtam levelet a megadott címre, meglátjuk, hogy mi lesz belőle. :)
  • Coradiel
    +1
  • Kandurex
    jól hangzik
  • GanXstaZolee
    +1
  • syberia2
    oké
  • plu604
    +1
  • TreDoR
    Támogatom.
  • Prince23
    mehet, azaz +1, ahogy sg-n szokás :S
  • Ams
    Hajrá
  • Gurren
  • Pio
    Kérdés/kérés elején egy mondatban aztán annak, akit érdekel részletesebben kifejtve:

Ellenezné/támogatná-e valaki azt, hogy írjak házigazda jogért?

Idézet a moderálási elvekből: "az elbíráláshoz feltétlenül szükséges, hogy a felhasználó az adott témában is felvesse a dolgot, és ezáltal a moderátorok megismerhessék az igénylő támogatottságát, esetleges negatív kritikákat "

Elsődleges célom az lenne, hogy naprakész fejlécünk legyen, ha van valami fontos új infó az kikerülhessen oda. Esetleg 1-2 friss hírre is tennék bele linket, amit rendszeresen frissítgetnék.
    Referenciámnak tekinthető a Majesty 2 topik, bár ott házigazdaság ügyében nem intézkedtem, mert sajnos pont 500 hozzászólás után nem sokkal kifújt a téma, így nem lett volna értelme. Rendszeresen frissülő banner helyett pedig csináltunk egy külön BLOGOT egy barátommal, szóval erre se lett volna szükség.
    Itt viszont csak a bejelentés és az első infók eredményeztek 500+ hozzászólást, szóval szerintem lenne értelme a dolognak.

Moderátorság:
    Moderátor vagyok néhány fórumon, ~100ezer hozzászólást "ellenőriztem" már, szóval nem a "hatalom" miatt csinálnám, hanem azért, hogy ne tudjanak elfajulni az esetleges parázs-viták. Elveim:
    - aki híreket akar olvasni, az nem egy fórumot fog olvasni, hanem egy hírportált, ezért egyrészt a fő hírek ki lesznek emelve a fejlécbe 1-2 hétig, hogy ezt a funkciót is ellássuk, másrészt nem fogok közbeavatkozni, ha csacsogás, offolás megy, legfeljebb ha nagyon hosszan és nagyon messzire távolodunk az eredeti témától.
    - nem szoktam sűrűn moderálni, csak ha feltétlenül szükséges. Ezt főleg akkor érzem, ha valaki személyeskedni kezd. Remélem ilyen nem fog megtörténni. De csak azért, mert valaki nem ért egyet a többséggel/velem és ezt értelmes, kulturált keretek között megvitatná nem kezdek el hozzászólásokat gyalulni.
    - nem célom elkergetni innen a warezosokat (ha csak nem jönnek aggasztó hírek és az első tesztek nem húzzák le nagyon a játékot, akkor biztos vevője vagyok, szóval nem emiatt), amíg ők is a játékról beszélgetnek és nem egy warez kontra nemwarez flame-be csap át a topik. Úgy gondolom, hogy az elsődleges cél egy MM:H6-os közösség kialakítása. Ki tudja, talán még kedvet is kapnak majd páran az eredetihez, ha jó lesz a multi... :) Sajnos szerintem sok kevésbé népszerű játék topikjánál követik el itt az SG-n azt a hibát, hogy külön OFFtopikot csinálnak, aztán az eredeti témában marad körülbelül 3-4 ember pár hétig és igazából csak az OFFtopik él tovább vagy az se.

Azt is eléggé rühellem, amikor valaki megnyit egy topikot, hogy övé legyen a "feat", aztán nem foglalkozik vele. Hát még ha házigazda tesz így. Szóval erre ügyelni fogok. Ha bármi miatt nem lesz időm/kedvem foglalkozni a topikkal azt mindenképp jelezni fogom és segítek megoldást találni (már ha szükséges lesz egyáltalán).

Hogy a játék megjelenése után mi lesz az nagyon sokban függ a játék (közösségi szempontból nyilván elsősorban a multiplayer) minőségétől, a sg-s közösség méretétől és még sok minden mástól is, szóval ezzel kapcsolatosan nem merek semmit ígérni.
  • Murder3
    a felső varázsló is faxásan néz ki sztem.
    a vámpírok viszont gagyik...
    bár a 2. az nem rossz, de az első.
  • kissssss
    az összes kép közül csak a 2 csontvázharcos tetszik meg a sisak nélküli vámpír(már ha vámpír az), a sisakos verzió nagyon hűjén néz ki azzal a milliónyi bizbaz bökővel a karján fején mindenhol... tisztára mint egy rossz divat rocker vagy mi....
    az 5 részben sokkal jobbra sikerült megcsinálniuk a vámpírokat főleg a fejlesztet verziónak a kardja nagyon jól nézet ki.

viszont a szellemeket végre sikerül jól eltalálni az előző 3 homm rész mindegyikében idiótán néztek ki, igen nekem még a kultikus 3 részben sem tetszetek.

a legfölső 2 képen mit lehet látni? ezek lichek lenének? ha igen akkor aj jaj
  • Prince23
    A francnak kell ennyire túlhullámosítani a karakterek továbbfejlesztett kinézetét. Hullámzanak mint a tenger :S főleg az első 3 kari.
  • Pio
    Rakás necro concept:

• Andrews2007
    Elképzelgető hogy bejelentik a 4. népet mivel novemberre ígérték annó. :)
  • Pio
    Bocsánat, csak jövő héten lesz az Igromir. Egészen pontosan november 3-tól 6-ig.
  • Pio
    Elég gyakran van új hír a facebookon, szóval folyamatosan jön az anyag, csak azért nem fordítgatom mindet, mert alapvetően a már ismert infók szerepelnek bennük. Nyilván aki nem bújta a bejelentéskor az összes fansite-ot és nem olvasott el minden apró interjút annak ezek új hírek, nekünk annyira nem.
    Ez viszont érthető, gondolom pontosan be van lőve, hogy milyen infót mikor tárnak a közönség elé, hogy a megjelenésig folyamatosan legyen mit csepegtetniük.

Pár napja volt egy interjú Jeff Spock-kal a játék történetéről, azért nem fordítottam le, mert főleg az 5. részhez van köze.
    ITT elolvashatjátok.

A héten viszont Igromir játékshow van Oroszországban, ahol kint vannak az MMH6-tal, szóval elképzelhető, hogy jön majd némi új infó a napokban, igyekszem figyelni.
  • TreDoR
    Látszik, hogy komolyan veszik a közösséget :D
  • Pio
    Krónikus hírhiányban szenvedünk... :(
  • kissssss
    jó nagy csend van itt... úgy látszik Sandro nekromanta élőhalott serege erre járt egy kis seregbővítés céljából... a fórum kihalt...
    (nyugodjatok békében?? vagy inkább ne?? )
  • Andrews2007

Az egyik nép történetében múltkor láttam Jade tavat is eléggé kínai jelre utal tehát talán lesznek Nagak mint nép?

Bizonyíték:
    Looking at the Q&A with Archangel fansite I see this about the campaign:
    "She traveled with her master to the Naga islands of the Jade Sea in order to free the Mother Namtaru, a powerful aspect of the Spider Goddess."
  • Andrews2007
    A facebookon van írás a pokolkutyákról. Úgy tűnik 2 feje lesz csak a fejlesztettnél páncélban és picit még tüzesebben. :) A fórumokon is sokan ezen vitatkoznak.

Éedekesség hogy hasonlítgatják őket a kardfogú tigrishez és a farkasokhoz tehát vagy ezek neutrál lények lesznek vagy a tündékhez tartoznak majd?
  • Pio

• Pio
    Új QnA, ITT érhető el.

Az egész egy hatalmas "erről majd később nyilatkozunk" massza, lényi új infó gyakorlatilag annyi van, hogy 7 mágiatípus lesz: Levegő, víz, föld, tűz, fény, sötétség és ősi (primordial).
  • Kheled
    először azthittem, hogy a 6-nak a kampányait kérdezed.már irni akartam..de inkább nemakartam belefolyni a vitába:))
  • Lacoka12
    köszi
  • TreDoR
    http://heroes.hardwired.hu/
  • Lacoka12
    elakatam a egyik hadjáratba azért kérdem
  • Micsu
    istenkém
  • Lacoka12
    nem tud valaki olyan oldalt ahol kampány végigjátszások vannak?
  • Pio
    Ha lesz is nagyon soká lesz még, hisz a megjelenésig hátra van nagyjából fél év.
  • Lacoka12
    van már demo?