2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "A Hero's Guide to Amalur: Skills & Crafting"

• ratgab
    Már miért következne a játékidőből, hogy MMO lett? Skyrim, Fallout New Vegas, Oblivion, Dragon Age Origins? Mind singleplayer játék több száz óra játékidővel! Szó sincs singleplayer MMO-ról, nem toldanak ehhez a részhez már semmit sem.

Questekre: Nézd meg szépen a Gamespotos videót, majd rájössz, hogy tévedsz. Egy questet játszanak benne végig, melynek 4 megoldási módja van (zárat törsz, ellopod akulcsot, megölöd az őrt, kiváltod egy tárggyal a rabot). Szóval van itt kreativítás bőven. Egyébként meg már nincs új a nap alatt, nem tudnak új dolgokat questekben kitalálni, viszont a különböző megoldásokkal változatossá tudják tenni a meglévőket (elvileg tetteinknek hatása lesz a világra és megítélésünkre)

Először megíratták R.A. Salvatore-val a kerettörténetet a játékhoz( 10 000 év történelmét és a világ leírását készítette el az író).

Először kapásból MMO-t akartak csinálni, aztán egy huszáros vágással úgy döntöttek legyen inkább először egy singleplayer játék, hogy lássák mennyire jön be az új világ (ha úgy tetszik ez a játék lesz az MMO előtörténete) a játékosoknak (ez a beetetés, csali, kontroljáték, nevezzük, aminek akarjuk... Ezen mérik le, hogy bejön-e a játék és ha bejön kissé megismertessék a játékosokkal). Ezeket mind el is mondja az egyik fejlesztő, a Gamespotos videóban.

Gondolom a szereplése dönti el majd, hogy jön-e folytatás single formában, vagy mmo-t kezdik el kapásból nyomni (MMO tuti lesz belőle).

Az egész franchise-t egy milliárdos finanszírozza, aki több Amalur világában játszó terméket akar kiadni ( a könyvtől kezdve a játékokig sokmindent). Mivel új franchiseról beszélünk, ezért valamivel be kell vezetni ezt az új világot. Erre találták ki ezt a SINGLEPLAYER játékot, ami előtörténetként funkcionál majd. Ennyi a nagy MMO vagy Singleplayer félreértés magyarázata. Egyébként ezeket mind elmondják a Gamespotos videóban.
  • ratgab
    Gamespot-os tesztben is mondták, hogy mi a szándékuk!
  • wedge31
    Én arról, hogy mmo-nak szánták még csak nem is hallottam, persze ez nem jelent semmit de Rolston alapból nem egy mmo fanboy.
  • JethroHUN
    Ez így hülyeség... ha mmonak szánták, és teljes egészében is az lett, látva a játékidőt. Akkor mindez egyedül dögunalmas lesz. Gondolom a klasszikus mmo küldetéseket használták, menj el Aból Bbe ölj meg 100abból, és szed össze 200 kavicsot. Az h ha jól fogy az sp verzió majd ugyan ebbe beletoldják a 2000 játékost támogató multit, és újra kiadják havidíjér persze, hát.. elég gyatra ötlet. Majd kiderül milyen a single mmo
  • ratgab
    Gamespotos videóban mondták a játékidőre: Maga a főszál 30-40 óra alatt letudható, de van emellett 6 frackió (frakciókhoz tartozó questek), 100-nál is több mellékküldetés, 5 nagyobb helyszín.

Profi játékosok/teszterek próbáltak hipergyorsan végigérni egy 100 %-os végigjátszásán a játéknak.

Ennek érdekében mindenhol rohantak, ahol lehetséges, soha nem settenkedtek, mindenkit lemészároltak minél gyorsabban a questek megoldása közben (tehát a leggyorsabb megoldást választották minden esetben), soha nem álltak meg megcsodálni a világot, elpörgették a cutsceneket, elkattintották az összes párbeszédet és easy-n játszottak a gyorsabb haladás érdekében.

Így sikerült nekik a lehető leggyorsabban 100 %-ra végigjátszani a játékot !!!!! 200 óra alatt !!!

Képzeljünk el egy szöszölős, néha settenkedős, elidőzős, virágszedős, táj csodálós játékost legnehezebb fokozaton nekiállni egy 100 %-os végigjátszásnak. Hány órájába fog az telni???? Nagyon, nagyon, nagyon sok content van ebben a játékban és akkor még a számtalan fejlesztési lehetőséget, iszonyat változatos karakterosztályokat, fegyvercraftingot nem is említettem.

• ratgab
    MMO-nak szánték először, aztán végül singleplayer lesz belőle (MMO majd később lesz a világból, feltéve, ha most jól fogy a singleplayer verzió). Tudtommal nincs benne multiplayer.
  • JethroHUN
    Február 10-án fog megjelenni, de gőzöm sincs h mi ez a játék? Érdekeljen e vagy ne. Első ránézésre azt mondanám h mmo, de egyjátékos rpgnak van írva mindenhol. Most akkor mi az igazság? Van benne bármilyen multiplayer? Mert annyira mmosnak néz ki az egész, grafika, irányítás, harc, animációk, rakás craft + még 10x gyűjtögetés (gondolom).
  • wedge31
    Az első 30 perc.
  • jarlaxxe
    Elnézve a grafot birnia kénne a gépemnek, bár az tény, hogy rengeteg effekt lesz a játékban.
  • wedge31
    Forditva talán jobban járnál, ezek az első sorban konzolra fejlesztett játékok inkább proci igényesek.
  • jarlaxxe
    VGA-ban jobb vagyok az ajánlottnál prociba meg gyengébb, majd kiderül ez mire lesz elég.
  • wedge31
    Megérkezett a játék rendszerigénye :

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS

Windows XP with Service Pack 3
    Windows Vista with Service Pack 2
    Windows 7 with Service Pack 1

CPU:
    Intel Core2 Duo (or equivalent) running at 2.2GHz or greater
    AMD Athlon 64 X2 5000+ (or equivalent) running at 2.6GHz or greater

RAM:
    At least 1 GB for Windows XP
    At least 2 GB for Windows Vista and Windows 7

Disc Drive:
    CD/DVD ROM drive (required for installation only), 8x or faster CD/DVD drive

Hard Drive:
    At least 10.5 GB of free space

Video Adapter:
    NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB or better
    ATI Radeon HD3650 512MB or better
    Supporting Pixel Shader 3.0
    Minimum Resolution Supported is 1280x720

DirectX:
    9.0c Compatible

RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS

Windows XP with Service Pack 3
    Windows Vista with Service Pack 2
    Windows 7 with Service Pack 1

CPU:
    Intel Core 2 Quad (or equivalent) running at 2.4GHz or greater
    AMD Phenom X4 (or equivalent) running at 2.6GHz or greater

RAM:
    At least 3 GB for Windows XP
    At least 4 GB for Windows Vista and Windows 7

Disc Drive:
    CD/DVD ROM drive (required for installation only), 8x or faster CD/DVD drive

Hard Drive:
    At least 10.5 GB of free space

Video Adapter:
    NVIDIA GeForce GTX260 1GB RAM or better
    ATI Radeon HD4850 1GB RAM or better
    Supporting Pixel Shader 3.0

DirectX:
    9.0c Compatible

Internetkapcsolat kell a regisztráciohoz.
  • wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "Inside Reckoning: Combat" Trailer.

• wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "A Hero's Guide to Amalur: Power & Mastery" Video.

• jarlaxxe
    Azt inkább ne is jutasd az eszembe.
  • wedge31
    Ha olyan lesz az európai Signature Edition mint amilyen a DAII volt akkor maradok a sima verziónál.
  • jarlaxxe
    Kiváncsi leszek az EU-s kiadásokra...
  • wedge31
    Available in the US and Canada only...
  • grebber
    3 féle LIMITED EDITION!
  • wedge31
    Igen az lesz dualba elég keményen nyomta az egyik videón.

A warden valszeg tényleg csak kiegészitésként fog ijászkodni.
  • jarlaxxe
    Spellcloak az a csakrás kari? mert az tiszta xena lesz, igaz itt lehet dualba pörgetni.

Egyébbként a fighter-rogue destini ágból a warden is ért elvileg az ijászathoz majd kiderül.
  • wedge31
    Itt rogue kaszt lesz és ezen belül:scout, hunter, rogue, ranger, rogue, assasin.

Az ijászatra leginkább a hunter kasz épit de nekem mondjuk még bejön a mage-rogue ág is és onnan föleg a spellcloak.
  • jarlaxxe
    Elsőre én mindenképp egy dokkalfar karival nyitok aztán majd meglátom milyen irányba fejlesztem a sunnyogás az mondjuk alap lesz az biztos.
  • wedge31
    Ez már nekem is feltünt, pedig elsőre én mindig ijászt szoktam inditani.
    Ez a most bemutatott stelth kari viszont nagyon tetszik lehet, hogy valami ilyesmi lesz.
  • jarlaxxe
    Ezt a hátulról leszúrást nagyon kedvelhetik a fejlesztök mert eddig minden videóban benne volt / mondjuk tényleg nagyon jól néz ki /

Amit hiányolok az a ijászat mert amit eddig látunk nem tünik tul hatékonynak csak kiegészitésnek ami nagyon sajnálnék.
  • wedge31
    GameSpot Plays Kingdoms of Amalur: Reckoning.

A sunnyogós kari továbbra is nagyon brutálnak tünik.
  • wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "A Hero's Guide to Amalur" Video Series, Part Three.

• mike01010101
    Lehet hogy ez a játék mutatja meg, hogy van élet a skyrim után is, de nekem kicsit csili-vili es cartoonos a grafika. Persze ez szubjektiv mert én jobban szeretem a skyrim féle realisztikus, kevésbe szines grafikát.
  • jarlaxxe
    Két gameplay videó.

• wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "A Hero's Guide to Amalur" Video Series, Part Two.

• wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "Inside Reckoning: Cinematics" Trailer.

• wedge31
    Combat Features Video Interview

A producer csókát Sean Beannak hívják...
  • wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "Inside Reckoning: Narrative Design" Trailer.

• ratgab
    Ez egy sötét hangulatú Fable. Egy kibővített, színesebb, szagosabb Fable baromi sok lehetőséggel (személyes kedvenceim a kivégzések és a lopakodos killek), így nem is hagy más lehetőséget a játék... Megjelenéskor meg fogom venni, ha lesz rá keret!

Ui.: Néhol szép a grafika, néhol csúnyácska, de ezek a sötételf karakterek nagyon szuperül néznek ki!

Végére értem a videónak és hát... EZ KELL!!!
  • jarlaxxe
    Egyre jobban várom ezt a játékot.
  • wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning "A Hero's Guide to Amalur" Video.

• Nos
    Bocsi, megnéztem, jön PC-re is.
  • Nos
    Jöhetnének már az új generációs konzolok, mert ez a grafika már nekem kicsit kevés.
    Vagy adják ki PC-re normális textúrákkal.
    Tetszik a játék, de lehetne szebb.
  • wedge31
    Kingdoms of Amalur: Reckoning GC 11: Expectations & Focus Interview.

Rolston nagy dumás...