2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Laza
    Játszottam a demóval, de csak az első városig mentem, meg onnan még egy dungeonba, és ott ki is kapcsoltam. Nem akartam több poént lelőni.
  • jarlaxxe
    Vedd meg a Darkness 2-öt...
  • wedge31
    Az AW elég elvont rétegjáték vagy nagyon nem tetszik valakinek vagy nagyon rákattan és abba se tudja hagyni.Ha egyszer végigtoltad nem nagyon van értelme mégegyszer mivel nincs ujrajátszási faktora.
    A Reckoninban meg valszeg még harmadik végigjátszás is befigyel ha fullra kiakarod játszani a gamet.

• nr1ranger
    Ár/játékidő alapján a reckoning jobban megéri.
  • Nos
    Mindenesetre jó hogy ekkora dilemma után egyedül is döntésre jutottál :)
    Ugye néha az is elég, ha valakinek elmondhatjuk, nem is kell, hogy válaszoljon :)
  • enlightened
    Igen, én is megnéztem egy videot és nem győzött meg. Meg hát a reckoningben 200 óra van ha eltökölsz vele és minden kő alá benézel. Alan Wakeben meg nem.
  • ratgab
    Nem kérdés, hogy a Kindoms-t. Régebben youtube-on néztem végigjátszást AW-ről, hát én nem voltam tőle elájulva. Mész, lősz, kb ennyi a játékmenet.
  • Fpocok
    Ne panaszkodj azért, mert sok olyan játék van, ami érdekel :D Amúgy látatlanban is ez.
  • enlightened
    Na mind1 maradok a reckoningnál
  • enlightened
    Mondjuk ez azért kicsit szemétség. 1 hónapig semmi nem volt. Most hogy kijön a recknoning. Pontosan egy hétre rá kidobják az alan waket is. És akkor most melyiket vegyem mégis meg? Tudom warezoloknak nem fog ez a kérdés sok fejtörőt okozni, de én is fejlesztőként dolgozom bár nem játékokon, de én is utálnám ha nem lenne bevétel a munkám után.
  • Prince23
    Én leszek a dalai láma akkor, ha ez így lesz :D
  • MrAndree
    Azért nem fognak. Bár tudja fene, olcsó lesz végülis.
  • Fpocok
    Na az meg inkább nc.
  • ratgab
    Azért, ha pc-n Alan Wake-ből többet adnak majd el, mint konzolon elröhögöm magam (kárörvendő vigyor lesz!)
  • MrAndree
    Azért maradjunk annyiban, hogy a fickó azt mondta, hogy a kalózkodás miatt nem valószínű, hogy sok PC exkluzív címet fejlesztenének majd a jövőben, ami azért nem teljesen azt jelenti, amit a gamepodos cikk címe sugall, hogy csak és kizárlóag a PC warez miatt van konzolon amalur. Csak így hatásvadászabban hangzik. Egyszerűen azért van, hogy több legyen a bevétel, ahogy minden multiplatform címnél is. Ami meg exkluzív az azért exkluzív mert az adott gyártó (Sony vagy Microsoft leginkább ugye) fizetett egy nagy kalap pénzt, hogy exkluzív legyen. Csak ezt persze nem lehet mondani és ilyenkor jönnek a kamudumák. "Az Alan Wake azért nem jön mert csak kanapéról lehet élvezni". Azóta szerencsére a PCseknek is tellett kanapéra így 2 hét és jön.
    A warez egy másik igen vicces dolog, valóban komoly probléma persze, fejlesztőknek meg egy csodaszép kifogás, hogy a saját középszerű termékük PCs sikertelenségét ráfoghassák valami saját magukon kívül álló dologra és így a befeketetők se őket zrikálják érte. Hogy az Amalur fejlesztői miért jönnek a warezzal már most, 1 héttel a megjelenés előtt azt nem tudom, illetve lennének ötleteim csak nem akarok rosszindulatú lenni...
  • Seth
    Ha csak azt írta volna, hogy a nagyobb eladás reményében hozzák ki konzolokra is , az már nem lett volna sértő ? :)
    Mert nyílván erről van szó, maximalizálni az eladásokat
  • ratgab
    Hát elég béna a gyerek! Nem használja a Reckoning módot pedig fullon van neki, nem jött még rá, hogy ha maga elé kapja a pajzsot mikor támad a farkas, akkor az lepattan a pajzsról és simán tudja sebezni....
  • Fpocok
    Ja, vicces, hogy nyomja a szöveget, közben meg konzolon már tolják is a warezt egy napja lol.
  • Prince23
    Reckoning: a warez miatt jön ki konzolokra

na ez azért már túlzás. ilyenekkel jönni fejlesztő létére :S Nem tudom mit kell annyit piszkálni a PC-seket, tudjuk h azon van a többlétszámú warez. nem kell ezt tovább ecsetelni.
  • enlightened
    Addig kitolom a Deus Ex HR-t amíg ez nem jön ki. Esetleg a szakdolgozatomon is dolgozok kicsit. Bár most lett vége a vizsgáknak, úgyhogy most nem kell kapkodni.
  • enlightened
    Tényleg a harcra fektették a hangsúlyt. Azért remélem majd lesznek nagyobb városok is, meg mondjuk más RPG-s elemek, saját lakás ilyesmi.
  • JethroHUN
    lehet, mind1 pedig flash tagek közé raktam
  • Fpocok
    Nálad van a gond.
  • Fpocok
  • JethroHUN
    Nem is tudom minek próbálkozok a beszúrással...
    ITT van
  • Fpocok
    Nem jön be a videó,
  • JethroHUN
    És az LA:Noire PCs portja egy raklap sz@r.

DE hogy vmi ON is legyen: most került fel jútúbra. Egy dungeon gameplay.
    Ami érdekes h az a jós csávó az elejéről, is megy a játékos után.

• ratgab
    MW3 1 millió pc-n? Na ezt én már most kapásból nem hiszem el, Battlefield 3 szintén ótvar nagy baromság! A többit nemtudom.

LA. Noire nem kicsit hülye példa: Nem multis játék, még csak nem is sandbox, max 1 végigjátszás van benne. Ellenben RDR kurvanagy sandbox terület, melynek felfedezése sok időt vesz igénybe és ráadásul van benne multim ami a pc-s eladások nagy részét generálja.
  • ratgab
    Te se játszottál a demóval. VAnnak nyitott terek.
  • Seth
    Tessék,számok (forrás: VGChartz)

MW3: Xbox :13,16M , PC: 0,98 M
    AC:Revelations : Xbox: 3,23 M, PC:0,28M
    Battlefield 3: Xbox: 5,21M, PC:1,33 M
    Arkham City: Xbox: 2,79 , PC:0,31
    LA Noire: Xbox:2,12M , PC:0,04M (na ezért nem kap a pc-s társadalom Red Dead Redemption-t)

Tudom, hogy ebben nincsenek benne a steam-es eladások, egyefene adj hozzá 1 millát, még úgy is csak másodhegedűs a pc platform
  • enlightened
    Ma néztem képeket a játékból, elképesztő milyen hangulata van. A fák között megbújó kis ház is baromi hangulatos és sokkal jobb hogy ilyen a grafikája mintha tucat házak lennének benne mint a skyrimben.
  • Fpocok
    Úgy könnyű számokkal dobálózni, hogy az állítás ellenkezőjét nem lehet számokkal bizonyítani.
  • Seth
    OFF

Megoldható az online. XLink Kai-nak hívják , persze nem hivatalos szerverekre. PC-s fronton a hamachi-hoz tudnám hasonlítani.
    A bannolás egyébként nem nagy érvágás, a gép attól még minden funkciója működik, csak live-ra nem tud menni(bár LT2-3 flash-el jelenleg biztonságosnak tűnik), dehát ugye amúgy sem tudott volna,mert bannolják,ugyan ott van
  • doggy90
    sot, ps3-nal jelenleg sem lehet, mert az ujabb update-ek mar kikuszoboltek a problemat.
  • enlightened
    PS3-nál sokáig megoldották.
  • TDC Geronimo
    Miért mi mással jöjjek, ha ezek a tények?
  • Fpocok
    Ó anyám, sejtettem, hogy ezzel fog jönni valaki... Inkább hagyjuk.
    Remélem következő generációnál megoldják, hogy semmiképpen ne játsszon le írott játékokat.
  • TDC Geronimo
    Így is 10* annyian veszik konzolra, hogy hamarabb jön ki a warez, mint PCre. Warezolnak persze konzolokon is, de a vásárlók aránya a PCshez képest még így is jóval nagyobb.
  • Prince23
    De gondolkozz egy kicsit. ki az a hülye, aki hackelt boxal jár online? A MS észreveszi és örökre bannolja a gépet annak

Warezre Xboxot gyári kiadásban nem lehet kapni egyáltalán. A meghekkelést ismerősök, és haverok által lehet rendezni.
  • Fpocok
    Nem akarok nagyon belefolyni a témába MEGINT, de szerintem sokkal többet árt a kiadóknak az, hogy AZ ÖSSZES KONZOLOS JÁTÉK FENN VAN A NETEN MEGJELENÉS ELŐTT NAPOKKAL, EGY HÉTTEL, mint az, hogy megjelenés után hányan seedelik.