2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Seth
    Nyilván a PC-re töltötték le többen,mert 10x akkora a géppark,mint konzoloknál........mondaná egy konzol hater
    A kiadók szerintem magasról tojnak az idő előtti warez-ra, kikerülhetetlen, belekalkulálják.Az eladott példányszám érdekli őket.És pc-re lényegesebben kevesebbet szokat eladni a címekből, de legalábbis lassabban érik el a mércét.
  • Prince23
    Hasonlítsd össze egy nagyon - nagyon népszerű játékot (mondjuk MW3 vagy Crysis 2), menj fel egy torrentre és nézd meg azt hogy Xbox-ra és pc-re mennyien töltötték le azt.
  • enlightened
    XBOX-sok meg a PS3-asok annyira nem idegesítenek, 7 éve jött ki a konzoljuk és a grafikán ez erőteljesen meglátszik náluk manapság. PC-n ezerszer szebbek a játékok. 1 hetet már kibírok akkor megveszem PC-n.
  • JethroHUN
    F@sza h a boxos warezosok tolják már 1 napja. Pont miattuk szopatják a PC-seket a mindenféle másolás védelemmel. Legjobban aki vesz origit A poén h mindig a PC-s warez az óriási probléma, és mindig amiatt sírnak a kiadók. Nézzenek mer fel pl rlslogra és nézzék meg a dátumokat. Remélem nem lesz gond az origines regisztrációval és nem azzal fogad h lost connection
  • TVelvet
    ha megjelenik a játék, elkezdem streamelni. :)
  • enlightened
    Na még pontosan 1 hét van hátra a játék megjelenéséig.
  • enlightened
    Nem tudom, az a baj, hogy már minden ilyen oldal beméri az IP-d alapján az országod és ha EU-s vagy nem adja oda előbb a játékot, vagy odaadja de release date checket nyom a játék indítása előtt. Régen proxyval ki lehetett játszani őket, de ma már sajnos az sem működik. Elvileg originson van pre download lehetőség holnaptól. Tehát valszeg a játékon van release date check, mert ha letöltöd nem fogod tudni előbb indítani. Warezon kedd este már fenn lesz de én eredetiben fogom nyomni, úgyhogy megvárom a pénteket. Viszont kedden a warezolók már tuti tele fogják posztolni a fórumot, hogy ők már játszanak vele és nem tudnak tovább jutni itt meg itt :D, úgyhogy kedd után fel se fogok ide már jönni.
  • TVelvet
    De akkor originen se 7-én jön ki?
  • TVelvet
    ja, hogy ne ítélj elsőre. Feb 7 van mindenhol. Gondolom US
  • wedge31
    Inkább sajnos nyolc, mert nálunk három nappal késöbb jön ki...
  • enlightened
    Nem jól tudod. Less rá a steamre.

Available: 10 February 2012
    This game will unlock in approximately 1 week, 1 day and 9 hours.

Ja, vagy hogy te le fogod warezolni? Mert legálisan nem jutsz hozzá 10-nél előbb, se steamen se a magyar boltokban, se máshol.
  • TVelvet
    5 nap
  • enlightened
    Még több mint 1 hét a játék megjelenéséig:S
  • Laza
    Na ja, de azt mondtad, hogy a térkép alatt egy másik térkép ...... azért a nagy térképhez képest jóval kisebbnek tűnik :)
    Bár még csak éppen az elején vagyok, balra a vízesésig mentem csak el. Eddig nem volt ott semmi, tök üres az egész :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, hogy neked ENNÉL is nagyobb kiterjedésű terület kéne?!?? Sok-sok órát lehet ott bolyongani. Pocsika, nem tudtam, hogy ezsenem elég... :DDD
  • Laza
    Blackreach-ra gondolsz? Pont tegnap mentem le oda :) Bár elvileg az csak egy város. Vagy van valahol egy még nagyobb kiterjedésű terület?
  • Sir Quno Jedi
    Skyrim alatta van egy másik, ősi világ a föld alatt. Iszonyat nagy kiterjedéssel. A térképen ugye nem is fog látszani annak a térképe, hiszen az ilyen szempontból olyan, mint egy dungeon. Szóval a látható térkép nem is sejteti mekkor a plusz terület van még benne (avagy alatta).
  • wedge31
    Akkor nem tudom mire gondolsz.
  • Sir Quno Jedi
    Nem a dungeonokra gondolok. Skyrim térképe alatt van egy másik világ.
  • wedge31
    Ha a dungeonokra gondolsz abból itt is 130 lesz kb annyi van a skyrimben.
  • Sir Quno Jedi
    Meg Sykrim alatt van egy másik világ, ami a térképen ugyebár nem látszik... Szal. "kicsit" több felfedeznivaló van ott, mintsem gondolnánk...
  • Fpocok
    APA KEZDŐDIK!!!
    Hogy mondjátok? Há konzolra nincs warez? Jaaa... akkor csak káprázik a szemem.
    Amúgy néztem videókat a játékról, nem rossz...
  • nr1ranger
    Demó alapján szerintem azokon a belső területeken mászkálhatsz amiket a szélét ilyen vastagabb sötét vonal határol, és a belső rész színe elüt a külső "papírtól". Vannak "zónák" átjárókkal összekötve, tippre majd megcsinálod a küldetéseket az adott zónában majd átküldenek a következőre ahogy haladsz előre. Persze utána simán visszamehetsz az előzőekbe, mert valami rejtett cucc/dungeon még maradt ott, vagy csak simán összetevőket szedni craftoláshoz. Aztán ki tudja, lehet lesz valami nagyobb földalatti rész is, ami a térképen nem látszik.
  • Laza
    Csalókák az ilyen térképek, teljesen kizummolva, elnagyolva mutatnak mindent. Végülis a Skyrim térképe sem tűnik nagynak, aztán 70+ óra alatt max az 1/3-át kutattam át, 1/3-át nem is láttam, a másik 1/3-án meg csak átrohantam.

Én inkább azt remélem, hogy lesznek benne nagy, nyitott terek, és nem csak csőszerű utakon/ösvényeken lehet közlekedni ... azt nem nagyon szeretem. Minden estre nem számítok arra, hogy Skyrim szerűen meg lesz nyitva az egész mindenség, és úgy és ott megyek rajta keresztül ahol csak akarok, mert a hasonló igen ritka ... pedig jó lenne :)
  • enlightened
    Örülök, hogy ilyen sokaknak tetszett a Last Remnant. Nekem életem legjobb RPGje volt. Habár nem klasszikus RPG volt. Ugyanolyan jó volt sose játszottam. Egyszerűen a városoknak olyan hangulata volt. És a rengeteg helyszín a karakterek, a fegyverek, amik képességeket is adtak, plusz a Guild Taskek meg minden, örökkévalóságig lehetett tolni. Olyan játékra várok ami olyan lesz mint az volt. Most a reckoningban reménykedek kicsit, mert ez sem az a hagyományos RPG és az hogy csőszerű lesz nem biztos hogy rosszat jelent, lehet hogy ettől lesz jobb. A fable 1 is csőszerű volt eléggé, de a hangulat adta az egészet. Nem számít a grafika a csőszerűség, meg semmi, ha HANGULAT ott lesz a reckoningben akkor már megérte megcsinálni.
  • ratgab
    Volt egy rész bizony, ahol level 50 alatt esélyed se volt.
  • MrAndree
    LR nagyon jó volt, csak a vége felé nem annyira tetszett, hogy tipikus Square stílusban kényszeres harckereséssé változott, hogy felhúzzam magam olyan szintre, hogy legyen esélyem a főboss ellen. :)
  • ratgab
    Last Remnant jó kis játék. Én is sokat toltam. Sokszor visszamentem korábbi helyszínekre (ugye random jöttek elő a nevesített szörnyek a megadott helyeken, sok esetben meg a fegyverek fejlesztéséhez kellő alapanyagért mentem vissza egy korábbi területre).
  • ratgab
    5 nagy terület lesz a játékban és ez a térképen tökéletesen látszik is. Természetesen az egész bejárható!
  • enlightened
    Nem, ez a térkép félrevezető, természetesen a jobb oldalon is mászkálhatunk majd és ott is lesznek lore-stone-ok.
  • enlightened
    Azért nem olyan kicsit ez a map, csak ebből a nézetből a plains of erathellről önmagában is van egy külön térkép. Amúgy az nem baj ha csőszerű a térkép. A last remnantban sem voltak nagy térképek meg városok mégis 200 órát beletoltam, és volt hogy 20 szor mentem vissza ugyanoda, és mindig érdekes volt a jó harc miatt.
  • TVelvet
    szal nem az egész térképet mászkálhatunk, csak a bal oldali részen?
  • wedge31
    Fél óra lesz az egyik végéböl a másikig elérni.
    130 dungeon lesz a játékban de azt szerintem nem érdemes várni, hogy mindegyik teljesen másképp nézzen ki mert olyan sose volt még és valszeg nem is lesz.

A DA2 gyakorlatilag egy városban játszodik végig ezért volt annyi ismétlödés a helyszinekben.
  • Prince23
  • JethroHUN
    Nem tudom h elég nagy lesz-e a térkép ennyi játék időhöz. Remélem nem olyan lesz ami miatt a DA2 (többek között) egy nagy [...] hogy ugyan oda vissza kell menni 3x és/vagy minden dungeon egyforma, DA2 esetében egy és ugyan az. Elég csőpálya szerű ez a játék.
    A nagyon sok játék idő önmagában még nem jelent semmit.
  • enlightened
    Hát ja ezért nem értem, miért ilyen népszerűtlen a játék. Tök ritkán adnak valami ami 200 órás. Skyrimen kívül nem nagyon volt mostanában ilyesmi. Mindenki a witcher 2-re izgult meg a Dragon age 2-re aztán ott 50 óra alatt kitolod ha mindent megcsinálsz. Nem értem miért nem várják ezt a játékot annyian. Pedig már csak 9 nap van és kijön.
  • nr1ranger
    Szép. PRG-t elég pepecselős, mindent felfedezős, mindent megcsinálós módban játszok, szal akkor elleszek vele egy darabig :)
  • Prince23
    50-60 óra fősztori, de ha mindent megakarsz csinálni, akkor 2-300 óra.
  • nr1ranger
    Most hallottam először erről a játékról, de a demó alapján egész kellemes darabnak tűnik, gondolkozom a megvételen. Várható játékidőről lehet tudni valamit? (mellékküldetésekkel együtt)
  • enlightened
    Igen nekem is ez jött le elsőre, hogy végre egy fableszerű játék, ami nem 20 órás lesz és nem a másik lefingása meg képen röhögése lesz benne az egyik főattrakció. A fable 1 az egyik kedvenc RPGm volt, csak rövid volt. A fable 3 már elindult a lejtőn lefelé, nem igazán jött be, le volt egyszerűsítve a véglekig és a komolytalan stílus sem tetszett. Most talán kapunk valami igazán hosszú meseszerű RPG-t.

Habár én attól félek, hogy ez is egy rétegnek fog csak tetszeni. A legtöbben majd lefogják hogy milyen gagyi a grafika meg csicsás meg ilyenek, de ők úgyis csak a COD-hoz értenek. Meg a skyrimet sem fogja lenyomni a játék eladásokban gondolom, mert nincs akkora reklám azért, meg azért még mindig tombol a skyrim láz, főleg hogy most kezdenek még csak készülni az ütős modok majd hozzá. De szerintem a reckoning egy kis rétegnek be fog jönni és kellemes órákat fog szerezni.