2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
-
#433 Tipp: Állítólag a Fateweaver csávónal lehet goldért resetleni az elköltött skill pontokat.
Warez: nmagról tölthető, akit érint. -
#432 Mindegy én ránéztem a készülő walkthroughra is ami negyedig van kész, már most 40 side quest leírása van benne, meg faction questek meg ez meg az, és még nincs kész egyáltalán, most kezdték el írni. Aki egy RPG-ben végigrohan a főszálon azt leteszi, arra felesleges hallgatnod, az nem tudja értékelni ezt a műfajt, nem tud vele játszani. TPS szinten végig rohan rajta és szegre akasztja mint aki jól végezte dolgát, aztán neki áll fikázni. -
#431 Szerintem se lényeg. Én a skyrim fősztorit lvl 52-n fejeztem be. Ettől függetlenül a fejlesztők szeretnek túlozni, ha arról van szó, mennyi idő van a játékban.
Az ign meg... hát nem egy megbízható oldal. -
#430 Figy, nem kell a fejlesztőkre hallgatni. Ott van az IGN review 9.0 AMAZING minősítéssel. És leírtam benne a srác ha elolvastátok, hogy tényleg 200 óra van benne és ő is elég sokat beleölt. Vannak mindig akik 10 órá alatt végigjátsszák a főszálat, de egy RPGben nem csak a főszűl a lényeg. Vagy nem tudom mit akarnak ezek a főszálas emberek, hogy tolják bele a főszálba a melléküldiket és legyen 200órás főszál 0 órás mellékszál. Nem értem tényleg mit számit hogy hány órás a főszál. -
BlackWolf #429 Sajnos pedig ennyi :K Nem is vártam , hogy vége lesz csak már a főbossnál lett gyanús a túl epikus eventek meg a túlzottan overpowered gear amiben voltam , de onnan már nem lehetett visszafordulni :)
Csont kőfejű warriorként toltam végig először , meg lenyomtam vagy 3-4 település melléküldijeit tegnap kb 2 óra alatt.
Jövő hétvégen ha lesz időm újrajátszom mágusként is . A végén a warrior settem csont úgy nézett ki mint wowból a t2 ha ez mond valakinek valamit dehát lopni ugye csak a jót illik :D -
#428 Nem kértem hogy sajnálj. "PCn magyarok közül amúgy se nagyon senki nem játszik vele". Ez most valami kifogás féle vagy mi? Ezt minek írtad? Attól mert nem játszik vele magyar még megvehetem nem? Ez nem impikálja hogy lewarezoljam vagy nem értem ezt miért írtad.
Sajnálom, hogy ilyen kevesen ismerik a játékot. -
#427 Na jó, csak trollkodom, de vissza szívom. -
#426 A fejlesztők mindig többet mondanak, mint amennyi a valós, de a 12 óra az tényleg elég kevés. De hát a kérdésedben benne is van a válasz. -
#425 Am az kicsit érdekes hogy a Reckoning fejlesztők 40-50 órát ígértek a main storyra. erre az xboxosok 10-12 órát írnak. na most akkor ez mi? a telejs küldetések, felfedezésekért meg 200 órát mondtak -
#424 Most sajnáljunk? PCn magyarok közül amúgy se nagyon senki nem játszik vele. Nincs fent semmi magyar oldalon, még. -
csgj #423 Én is itt vagyok, csak csendben figyelek. :-D -
#422 Nincs ilyen kasz, ami csak idézni tud. Gondolom a Skyrim conjuer szerűre gondolsz. DE sorcerynél viszont van egy skill amivel tudsz 1 db vmi idézni. ITT lesd meg a az aktív skilleket. Summon Fear Gota. -
#421 Warezolok biztos tudják. De most el vannak foglalva tolják a játékot:D. valahogy kiürült az egész fórum, szerintem mindenki játszik. Én maradtam az egyetlen legális ember szomorú. -
#420 Fene se tudja még. -
#419 semmi hír, vagy van-e summoner ág? :D -
#418 Én is kibírnám péntekig, de így hogy a warezolok előbb hozzájutnak mindig ideges leszek. Megint úgy érzem, hogy azzal van kicseszve aki megveszi. -
#417 Egy ideig most akkor lehet, hogy szüneteltetni fogom az ide fellátogatást. Mert este szerintem már tele lesz spoilerrel sajna :S. Aki lewarezolja légyszi ne spoilereljen, köszi. -
#416 Kinn van PC-re? Ne már én meg akartam venni. -
#415 Srácok ebbe van olyan kaszt ami élőhalottakat, csontihadseregeket idéz? -
#414 -
#413 ez gyors volt, ráadásul már crackes o.O -
#412 Ez az egyik átka a digitális terjesztésnek. -
#411 kint van pcre lol -
#410 Ha a játékidőnél tarunk, akkor skyrimből is van 3 órás végigjátszás. Mégis nem egy ember tolt bele 200 órát. Az meg hogy arra megyek hogy legyen már meg a következő zónára a szint, nos ez a játék nekem nem erről szól, ez nem WoW. Nálam a fast travelezés sem jön be, nem is használom soha. -
#409 Péntekig már kibírom. -
MrAndree #408 Oh használják azt rengetegen. Egyrészt ott vannak az unatkozó soknickes Pistikék akik húzogatják a minuszokat mert attól szexuálisan kielégülnek. Aztán vannak a sértődékeny fórumhasználók akik adnak minuszt ha olyat írsz amivel nem értenek egyet és bántja a lelkivilágukat. Meg vannak a normálisak akik szarnak az egészre és maximum néha adnak egy nyilvánvaló trollnak egy szép minuszt. -
#407 BF3nál is be lehetett csalni. Ahogy STEAMnél is. -
#406 EU-ban pénteken jelenik meg és tuti használ az origin dátum checket. mint bf 3-nál és DA 2-nél is :S -
#405 Na remélem, hogy kedden már tudom tolni, ha originon megveszem. Mert már annyi jót hallottam, hogy igazán kéne már a játék. Péntek az még 6 nap. -
ratgab #404 Már meg is találtam. -
ratgab #403 Azt hittem ezt a +/- feature-t senki nem használja! Úgy látszik tévedtem. Én nem szoktam osztogatni, de most látom a tegnapi miatt kaptam jópár minuszt.... Így az imént visszaadtam, kölcsön mínusz visszajár...
Ezt hol lehet beállítani? -
#402 Én beállitottam 100-ra igy mindenkié normálisan látszodik. -
ratgab #401 Én hsz-eim is így jelennekmeg(nálam normálisnak tűnnek)? Úgy tűnik tegnapi ügyködésem az ME 3 topikban meghozta a hatását -
#400 Minuszos a srác ha akarja ha nem így jelenik meg neki. -
ratgab #399 Most off leszek, de ezt a kinyitható "szövegdobozt" hogy csinálod? Melyik makró ez? -
ratgab #398 Én is csak kovácsolással elcsesztem vagy 30 percet és ez level 1-en volt. -
ratgab #397 Az igen érdekes, mivel 40-50 órát mondtak rohanós tempóban a főszálra. Lehet olyan döntéseket hoztál, ami lerövidítette, habár ez akkor is kevés. -
#396 9 órát hihetetlennek tartom. Azért az ember csak benéz a városokba, falvakba. Shoppingol, elad, vesz, fejleszt, beszélget. Aztán ha megy az ember előre akkor csak harcol az enemykkel, csak benéz mindenhova mert rengeteg láda van szétszórva, ami finomságokat tartalmaz, aztán csak csak belebotlik pár dungeonba ahova kíváncsiságból bemegy és még rengeteg minden... több órás mellékszálak, helyszínek. Most pl olyan helyszínen vagyok ami nem főküldi, de tonna infót tartalmaz és ahogy látom ez nem 10 perces kaland lesz, ráadásul nagyon különleges hely. -
ratgab #395 Most nem akarlak megbántani, de lehet, hogy te vagy béna (no offense, de itt többünk simán boldogult vele). Mégegyszer nehogy megsértődj, lehet neked nem fekszik ez az iránítás. Ennyi. -
#394 Morrowindből van 15perces is