Kingdoms of Amalur: Reckoning

← ElőzőOldal 43 / 43

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Witcher, DA😮 nem tetszet ?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Egyébként tudom, hogy ezek ilyen szent tehenek, de az Oblivion és az a lengyel farkasos csoda is dögunalmas volt. Fel nem tudom fogni, mitõl lettek sikerjátékok, amikor szinte bármely európai típusú mmorpg-ben különb sztorline-ok vannak. Elvileg egy offline rpg-nek pont ezen a téren kéne messze lemosnia az mmo-kat.. És mielõtt ráfogná valaki a fordításra, stb. mindegyiket angolul játszottam végig, a sztorit nem átugorva, minden szart elolvasva. Egy Stalvan, vagy Defias Brotherhood questchain a WoWban magában nagyobb élmény volt, mint azzal fehér hajú lengyel kurvapecérrel végigszenvedni az unalmasabbnál unalmasabb pályákat. Nekem egy látványos, modern grafikával biztosan nem tudnak elsózni egy újabb offline rpg-t, kidolgozott, minden ízében érdekes sztori, változatos/kihívást jelentõ játékmenet nélkül szimpla idõpocsékolás az egész, aminél még akár egy bugyuta film is jobb választás.
Nyilván mindenki örülne egy jóra sikerült játéknak, én már jó 5 éve nem találkoztam az igényeimnek megfelelõvel.
wedge31
Ez csak egy cinematik trailer ugy is kell nézni a gameplayhez semmi köze.

Én csak a készitök miatt vagyok bizakodó.
Salvatore, Gemmel melett a kedvenc fantasy iróm.
Rolston gyenge játékot még nem csinált.
Mcfarlen meg a Kravens last hunt óta kedvenc nálam.

grebber
Ezért az ilyeneket meg se nézem mivel nem ingame értelmük nincs!

Next PC upgrade: 2022

Ez a trailer akkor is gusztustalanul színvonaltalan. Ronda grafika, borzalmas mozgások, idétlenül kinézõ karakterek, szar zene, gyakorlatilag minden rossz benne. Ettõl függetlenül maga a játék még akármilyen lehet, de egy ennyire agyatlan, ordítóan "csak legyünk túl rajta" alapon összetákolt ajánló nem jót sejtet.

wedge31
<#wilting>...te valamit nagyon benéztél.

Márcsak a készitök listája, Salvatore, Mcfarlane, Rolston, garancia arra, hogy jó game lesz.

Salvatore jó történeteket írt már a forgotten realms világban is, ezért szerintem a sztorival nem lesz probléma

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elég gáz😞 Sajnos az igénytelen ázsiai játékok sikerén felbuzdulva csak szart készít már mindenki. Talán a Blizzard kivételével, bár most éppen a WoW is romokban hever...
wedge31
Trailer.

wedge31
Ken Rolston személye garancia arra hogy nem igy lesz, oblivionos, morrowindes gameplay lesz szerintem.

Mr_no_NaMe
Remélem ez nem ilyen felülnézetes szar lesz, és nem kell egyszerre hatvan embert irányítani benne. Hagyjuk már meg a Diablónak azt a nézetet, azóta úgy se tudott senki olyan játékot csinálni, ami élvezhetõ lett volna abban a nézetben. Megint sok sok hype, ígérgetés, kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl (semmi)
wedge31
" A kiadó végre hivatalosan is lerántotta a leplet a 38 Studios új, nyitott világú fantasy szerepjátékáról, amely korábban a Project Mercury néven volt ismert. Kingdoms of Amalur: Reckoning varázslatos és titokzatos világát a híres bestseller író, hazánkban is népszerû Drizzt Do'Urden sötételf-trilógiával népszerûvé vált R.A. Salvatore teremtette meg, S dacára annak, hogy open-world játékkal van dolgunk, az összefüggõ történeti szálon kívül, a mellékküldetések témája sem lesz sablonos.

"A Reckoning megalkotására embereink hihetetlenül tehetséges és kreatív szakértelmére támaszkodhatunk a különbözõ területeken, jól kiegészítik egymást." - mondta Jen MacLean a 38 Studios vezérigazgatója. "Örömmel vettük az akadályt, hogy létrehozzuk a nyitott-világú RPG-k legjobbját, az iparág legprofibb fejlesztõi segítségével."

Az elhangzottak alapján igazi AAA kategóriás szerepjáték van kilátásban, amely tényleg térdre kényszerítheti a mára filmszerûségre törekvõ és fix fõhõssel megáldott RPG-et. Szükség van arra, hogy a játékos belefeledkezhessen karakterével a világba, bárhova ellátogathat, megoldja a kisebb-nagyobb problémákat, elmélázik, együtt él a kontinenssel. A Kingdoms of Amalur: Reckoning brigádja ehhez tökéletesnek ígérkezik, elvégre Ken Rolston szárnyai alatt készül, aki a The Elder Scrolls 3: Morrowind és a The Elder Scrolls 4: Oblivion vezetõ tervezõje volt. Úgy érzem ennél sokatmondóbb referencia nem is kell.

Az EA új szerepjátékából származó képekre és videókra még várnunk kell, a cucc megjelenése egyébként 2011 õszén esedékes. " - GK

Honlap.

← ElőzőOldal 43 / 43