2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • Seth
    Védekezésnél a pajzsot pedig a seggéből teleportálja elő, ez is eléggé illúzióromboló
  • JethroHUN
    Na jah, az azonnali kard el rakás, folyamatosan megszakítja a harcot. Nagyon rossz.
  • mike01010101
    3 dolgot nem szeretek egy RPG-ben:
    - ha a főhős automatikusan elteszi a kardot
    - ha a főhős csak futni tud, menni nem.
    - ha a főhős nem tud ugrani.

Nem lesz ez rossz játék csak mintha kicsit megállt volna az idő náluk úgy 2006-2007 körül. Tipikus "gyerekbetegségek" rontják az összképet.
  • Prince23
  • ricsa008
    Ninncs hozzá valami direkt link?
  • JethroHUN
    Egyik linkről sem lehet leszendi, próbáltam. DE ha nagyon kell sztem megtaláltam. [http://arab-gb.com/vb/showthread.php?p=1757696]ITT[/url] google fordítást rakd rá. A Crack a rózsaszín keretben lesz, szerintem, azt leszedtem, de már a játék nincs fent egy steam_api.dll és egy ALI213.dll (néz már meg van-e a játékban vmeik. De sztem fake, nem is steames gamma...) nem jelzett vírust
  • TVelvet
    Hali!

Valahonnan nem lehetne lecibálni a demohoz a crackket? Ne keljen az egészet leszedni újra?:(
  • ratgab
    Nagyon korrekt, szépen összeszedett értekelés, mellyel maximálisan egyetértek!
  • Dawed88Hun
    Ami még lemaradt:

- A zenék-, szikron és egyéb hangok korrektek, jól sikerültek.

- A gépigény pedig kifejzetten barátságos. (256 Mb-os videiókátrtyával is elmegy a játék minden komolyabb szaggatás nélkül).
  • Dawed88Hun
    Kedves játékostársak, ha megengeditek, én is ideilleszteném a véleméynem a játék demójáról.

- A technikai bakik (hiányzó textúra és szájmozgás egy-két helyen, rossz animáció a felszerelés-menüben) szerintem nem olyan nagy bűn, mert uyge ez egy demó, ami vagy már régóta megvolt nekik, csak a kiadó most jutott el odáig, hogy lehetne valamit kezdeni vele, vagy nem is csináltak és most hirtelen raktak össze egyet. Így nem érdemes a végleges játék minőségére irányuló messzemenő kövekeztetéseket levonni belőle. (De lehet nem így van.)

- Még jó, hogy azon az állásponton vagyok, hogy az új játékok körüli hype-al meg marketinggel nem érdemes foglalkozni. ( A legendák életükben válnak legendává, nem születésük előtt.) Ugyan jó és szép a játék, de nem egetrengető újításáradat, hiszen majd minden eleme már látható volt valahol. Nekem ez ugrott be játék alatt:
    Az Oblivion és a Fable vadházasságának sarja, aki Gothicon, WoW-on és Darksiders-en nőtt fel, és talán játszott a Witcherrel is.
    1 A világ felípétése és megjelenése erősen Fable-szerű.
    2 A világot mozgató mechanikát az Oblivion inspirálta (persuation, pickpocet, lockpicking, kerektergenerálás, stb.)
    3 A craftrednszerhez szerintem sokan a WoW-ot mondanák elsőnek, de korábban is jelen volt (mindenki merít valahonnan), én a Gothicot az Elder Scrolls játékokat és modjaikat említeném.
    4 A harcrendszerhez hasonlót már produkált War a Darksidersben és Geralt nevű Witcher barátunk is besegíthetett a kiképzésbe. (Habár a staffos harc tényleg szép és látványos)
    5 A Fateshift és egyéb kivégzések pedig tipikus konzolos ritmusjelenetek.

- A kamerakezelés tényleg fura elsőre, de én hamar hozzászoktam (Kamera érzékenység minimálisra állítása után).

- A kasztgenerálás és -fejlesztés jóféle, de hasonló a Titan Quest Mastery Syteméhez (mondjuk az sokkal kotötteb, de megvannak a hasolóságok).

- A történet, a lore a játék örül jó. Én élvezettel merültem el a játék honlapján is benne. ( De ha a Fae, Seelie, Unseelie, Winter Court, Summer Court ismerősnek, hat, az azért van, mert a King Arthur játékban is benne vannak, ami pedig a skót mitológiából merített)

- Számomra üde színfolt a játék a single-player fókuszáltsága miatt, mert manapság, amiben van multira, vagy co-opra lehetőség, az általában úgy van felépítve, hogy használni is kelljen, és lehet, hogy jó a közös móka, de nekem, nem jön be, mert pont a spontaneiátást öli ki a játékből, amit nekem elsődleges.

- Összeségében véve mégis jó játék, mert hiába érhetőek jól teten, az ihlető források, ezeket egyben ég sehol sem láttuk, és jól kiégészítik egymást. És aki nem játszott a fentebb említett címek közülegyikkel sem, vagy csak egyel-kettővel, annak okozhat nagy meglepetéseket a játék.
    Lehet hogy nem lesz az év játéka, de ha legalább ilyen marad a végeleges verzió, az év legjobbjai között fogjuk számon tartani.

Legalábbis szerintem.
    (Bocs, ha túl terjedelmesre sikeróltem, de próbáltam objektívan, minél szélesebb leírást nyújtani azok számára akik esetleg innen hallanak először a játékről, vagy még nem tudják, mit várjanak tőle)
  • JethroHUN
    Most csak ezért nem veszek 10+ ért egy joyt... ha nem tudnak pcre ps-c irányítást csinálni, akkor ne is adják ki pcre ezt tudom erre mondani.
    Az egyetlen probléma az egérrel van. Az h 1-9 ig hotkey, minden rpgben ilyen. Nem gond. Fegyóváltás is gyors, görgőhöz hozzá érek máris vált. Csak a kamera mozgatás, fordítás az bajos egy kicsit, megpördült az egész mikor hozzá értem az egérhez. 1600dpiről 800ra kellett levenni + a menüben az érzékenységet is a legkisebbre. Egy séta gomb viszont baromira kellene. Mert nagyon gyors karakter.

Amúgy van crackelt skidrow demo :D nem telik az idő gondolom. itt nem tudom mennyire hiteles, én egyik linkről se tudtam leszedni, de amúgy sincs annyi tartalom a demoban h több idő kelljen rá.
  • Csokis
    Nem véletlenül rögtön Xbox 360 controllerrel irányítottam! Mondjuk ebből is látszik, hogy a konzol az első itt is.
  • Zomil
    Kiprobáltam a demot. Ami feltünt, h nem ment a demo-ban...mondjuk 1,5percem volt hátra a demobol, mikor kifagyott...szoval nem vesztettem sokat :D
    Igazábol azt kell mondjam megvett a játék, de amennyibe most kerül annyit nem adnék érte, mondjuk ugy kb. fele annyit már igen :) Majd várok valami akciora, addig meg virágbolti változat.
    Kicsit olyan, mintha egy butitott Skyrim lenne, viszont sokkal nekem jobban tetszö karakter fejlesztéssel és harcrendszerrel. Bár kicsit nyitottabb világnak jobban örülnék, de igy sem rossz. A térkép ránézésre egész nagy, el lehet majd benne szorakozni. Remélem a történet is érdekes lesz, és a mellék küldetések is változatosak lesznek, mert akkor egy remek akcio-rpg-vel lesz dolgunk és sok orát bele lehet ölni :)

A grafika meg érdekes...néha ugy érzem, mintha pár évet visszaugrottam volna az idöben, néha meg szép...mondjuk igy legalább reccenés nélkül elszalad a gépen ami viszont mindenképp jo... :D

Végülis sztem mindenképp végig fogom játszani, sok lehetöség van benne, a harcrendszer és a karakter fejlesztés nagyon tetszik.
  • Laza
    Gyerekek, ez a játék 10x jobb kontrollerrel, mint egér+billel ....... sokkal dinamikusabb a harc, mindent tudsz kapásból használni, nem kell váltogatni köztük (pl elsődleges/másodlagos fegyver), a varázslatok/skillek közül is 4 egyszerre elérhető, nem kell váltogatni köztük.
    Az alap irányítás és harc kezelés is sokkal jobb, ez egy igazi 3th nézetű játék a hozzá való kontrolleres irányítással.
  • Laza
    Ja, és először olyan volt, mintha a WoW-al játszanék .... de másodszor is, mikor kimentem a szabadba ... szinte Elwyn Forest hangulatom volt.
    Az is szép, hogy már a legelején (a vízesés mögött) varázsfegyver meg minden vár, nem kell órákig bunkóval menni :)
  • Laza
    Háát, ez a játék sem lett tökéletes, de egynek jó lesz, úgyis olyan ritka ez a stílus :)
    Végülis nem is annyira szabad meg részletes, mint amit a Morowind és Oblivion dizájnerétől vártam volna ... na meg vannak érdekes megkötések ... nincs ugrás, nem tudok lemenni egy kis dombról mert megfog a láthatatlan fal. Az irányítás sem tökéletes, legalábbis egér és billel ... mindjárt kipróbálom X360 kontrolerrel.

De jó lesz ez ... viszont a Skyrim marad a trónon :)
  • Laza
    Cibálom lefelé, 1.8MB/s-el jön :)
  • Csokis
    Állítólag, ha a Catalyst-ban ráerőltetitek az AA-t a játékra, akkor jól fog működni postprocess alkalmazása esetén is! Próbálja már ki valaki, hogy igaz vagy sem?!
  • ratgab
    I-mint inventory és az esc-hez hozzá se kell érned.
  • gosumofo
    hát marhajó 25 féle almenüben bogarászni a dolgokat és szétverni az escapet mire visszajutok a játékba egy szaros cipő felvétele után.. ez hány év visszafejlődés? mert 15 éve is láttam már kezelhetőbbet.
  • JethroHUN
    Aha, options menüben, végig mész a menükön, (audio, gameplay...stb) a grafics-nél lesz Post-Processing <Enable/Disable> disable legyen. Ha már azon volt akkor nem tudom mért nem indul a játék.
  • drop
    a játékba? bocs béna vagyok
  • JethroHUN
    kapcsold ki a post-processinget
  • drop
    valaki tudna segíteni elindítom a játékot a karit megcsinálom és fekete a képernyő ati vga legújabb driver
  • wedge31
    Nyomsz egy tabot majd a slotba ahova akarod tenni egy jobb egeret és itt kiválasztod melyik italt teszed be.

Az élet és manna italt felesleges mert arra vannak gyors gombok.
  • grebber
    Akkor oda hogyan?
  • wedge31
    Oda a skillek mennek.

Az italokat a tab menübe teheted.
  • evil006
    Azt én sem tudom mert x360 controller-rel nyomtam a játékot. A gamepadal sokkal egyszerűbb az irányítás.
  • grebber
    A képernyő alján lévő kis kör invertorykba lehet löttyöket tenni ,ha igen hogy?
  • evil006
    Hát én is kipróbáltam és nem lett ez olyan rossz. Remélem hogy folyamatosan küldik a frissítéseket,mert van mit javítani rajta. A szerver-re való csatlakozás nekem elsőre sikerült . A grafika az átlagos de jónak mondható. A harcrendszer viszont nagyon tetszett. Az invertory-s rész elég jó . Itt legalább a cuccok kategorizálva vannak. én adok neki egy esélyt megjelenéskor.Remélem a sztori az jó lesz.
  • ratgab
    Feltéve, hogy a dio nem lesz irdatlan bukta (gondolok itt életerő és mana orb-okra és hasonló baromságokra.)
  • grebber
    Kipróbáltam.Elég fapadosnak tűnik.
    Nem jósolok neki nagy sikert.Bár ki tudja lehet másnak ez teszik!
  • grebber
    Nyugalom.City Interactive kalandgame-et most kalapálják. (Witcher fejlesztőkből kivált csávóval)
  • wedge31
    A demó alapján olyan 8 pontos játék lesz aki szereti ezt a stilust simán beletud majd pakolni 100+ órát és lesz benne tartalom bőven.
    Az év játéka biztos nem lesz mert az a dio lesz.
  • JethroHUN
    Épphogy jobb az inventory, már eleve csoportosítva van minden. Craft hozzávalók is külön "dobozban" Skyrimben minden egy kupacban, Misc menüpont alatt.
  • paj01
    Hát ez tényleg olyan mint valami mmo. Graf az a tipikus elnagyolt meseszeru, ami egyszerre tud latvanyos es gagyi lenni. Open world az tenyleg tulzas de a kis zonakbol eleg nagy map adodik azert össze. A hentelés része szerethető, látszik, hogy erre van kihegyezve, mind1, hogy mire adsz, milyen fegyverrel mész megy a darabolás ezerrel.Az open world rpg-t kikell kicsit egesziteni: almost open world action rpg inkább illene hozzá. Hangok érdekesek:)a fegyverváltás meg a gurulás hangjabol kisebb dobszolokat lehet csinalni:D Azert zavaro hogy ha mar direkt van ilyen hogy secondary fegyver azt miert nem jeleniti meg egyszerre a mainnel meg a pajzs is a nadragzsebbol kerul elő:D El lehet vele szorakazni de nem lesz az év jateka.
  • Kopiati
    Ha nem tudnám ki a kiadó, én a City Interactive-ra tippelnék, csak a ME3 cuccokért toltam végig, de a végén már imádkoztam, hogy legyen vége:)

A kombók jók varázslóval, de a pajzsos hárítás az...az... valami VICC
    A grafot nem szídnám, van stílusa, de kidolgozás és az atmoszféra az eltűnt a fejlesztés során, Ehhez képest a DeathSpank fényévekkel jobb:) (rajzos grafról asszociálva)
  • jarlaxxe
    De itt legalább látod mit pakolsz rá a karira.
  • gosumofo
    hát jó kis játék de a skyrimnál rosszabb inventoryt csinálni :D ez valami verseny lehet a fejlesztők között.
  • jarlaxxe
    Végére értem én is engem megvettek kilóra. Holnap majd még kiprobálok más dolgokat is de igy első blikkre bejövős.