2114
Kingdoms of Amalur: Reckoning
  • enlightened
    Nem játszottam a demoval és nem is fogok. Mondtam csak max 1 nappal a game előtt.
  • Fpocok
    Azt írtam, hogy PC előtt is lehet kényelmesen gammolni.
  • Nos
    Azt hogy csúnyácska, még elviselem, de ne legyem már akkor lapos is.
    Jó lenne egyébként hozzá egy olyan opció, amivel ki lehet választani egy színesebb és egy kevésbé színorgiás képverziót is. Azt hiszem a Gothic 4-nél volt ilyen lehetőség.

Vagy jöhet a texture pack :)
  • enlightened
    Akkor mégis jó a game? Előbb még baj hogy PC-re való ilyet kiadtak.
  • TDC Geronimo
    konzolport!4
  • Fpocok
    Én most is hátradőlve nyomom a gép előtt, egér billel. Lábam fel van pócolva puhán, minden fasza.
  • enlightened
    Az nem baj, hogy nem PC-re való. Ezért nyomok mindent XBOX360 controllerrel és ezt is azzal fogom. Önmagában az nem zavarna hogy nem PC-re való kit érdekel, akkor majd hátradőlve játszom :D Az jobban zavar, sokak szerint lapos, uncsi, ronda és rövid :S
  • Fpocok
    Félelmetes, hogy ez MENNYIRE NEM PCre való játék.
  • wedge31
    Akinek a demó meg a több órányi gameplay nem volt elég, hogy döntsön annak semmi se lesz elég.
  • lwb
    Csak miattam ne tegyél le róla, hallgass meg másokat is, lehet hogy neked bejön. A skyrim szerintem sokkal jobb, de más szerint meg lehet, hogy nem. Az ízlése nem objektív.

Alan Wake viszont jó játék. Én megveszem pc-re is, boxon már megvan.
  • jarlaxxe
    Nekem ment a DA2-vel is, nem csekolt az semmi mást csak az exét.
  • enlightened
    Nem találtam más reviewot egyelőre az a baj. Direkt kerestem, másokat is, egy sem volt csak az IGN.
  • enlightened
    Hmm, lehet még se nyomja le a skyrimet. Pedig olyan jókat írtak róla :S Fura, hogy ilyen uncsira sikeredett. Lehet nem kéne kapkodnom a vásárlással. Még meghallgatom itt pár embert véleményét, lehet a végén az Alan Wake, vagy a Darkness 2 lesz a befutó. Most ez eléggé lelombozott.
  • lwb
    Az IGN review oka az, hogy a játékot az EA forgalmazza. Az EA pedig a legnagyobb forgalmazó a világon. Kb. mintha a fox news-tól várnád a republikánus párt objektív kritikáját (szándékosan nem magyar példát írok).

Nézzél metacritic-et vagy olvass legalább más, kisebb oldalakat is. De inkább: nézzél gameplay videokat a youtube-on, biztos van már pár fent. Ha az bejön, akkor vegyed.
  • wedge31
    A Dead Space 2-t én is az amerikai megjelenés napján vettem át náluk.Ott is müködött az US exés okosság nem hasal el az sehol.
  • lwb
    Olyanok, mint a Fable-ben voltak. Action RPG-ben elmennek, valódi RPG-ben már nem lennének jók. Nehéz megmagyarázni miért, de összességében nekem nem jött be a játék. Toltam egy kicsit boxon, de megvenni nem fogom és valószínűleg továbbvinni sem már. Nekem anno nem jött be a fable sem, pedig nagyon akartam szeretni mind a három részt, a wow-tól meg sikítófrászt kapok.
  • ratgab
    Hiszem, ha látom! Ha kipróbáltam leírom, hogy van-e ilyen hiba vagy nincs, csak hogy ti is tisztábban lássatok.
  • enlightened
    Hát ja most elég sokan írták, hogy a side questek is uncsiak, meg úgy általában minden, de akkor nem értem az IGN review-ot, azért annyira nem szoktak elrugaszkodni. Jó lehet 1 ponttal csaltak, nem 9 hanem 8 pont kéne hogy legyen, de akkoris baromi jó kéne legyen a game :S Nem értem ezt.
  • enlightened
    Nincsenek, ilyen címszó alatt nem kell lewarezolnod.
  • ratgab
    Monoton küldetésektől és ellaposodó játékélménytől félek a legjobban...
  • enlightened
    Wedge nem tudom. Nem tudom, de számít hogy lesz e a CDG-ben keddnem vagy nem? Európai verzió lesz és a release date checken elhasal péntekig. De egyébként nem lesz kedden. Mert odaírták hogy 10.-e és ezt tartani is szokták sajnos. A DA2 volt az egyetlen ahol nem tartották, de utána ott is annyi sirámot kaptak, hogy azóta inkább betartják.
  • ratgab
    Én ránézek, kíváncsi vagyok, hogy ebben a buildben is vannak-e ugyanolyan akadozások, grafikai hibák. HA vannak, akkor várok még a vásárlással.
  • wedge31
    Honnan tudod, hogy nem lesz már kedden?
  • ratgab
    wrong!
  • Fpocok
    Tedd azt. Én azért nem veszek ilyen helyről, mert kurvadrága. Most jól kipróbálom, és ha bejön, akkor egy héttel később megveszem féláron.
  • MrAndree
    Most az a plusz 4-5 nap már mit számít, komolyan? Aki lopni akar az lopjon és vigye is végig, minket az nem érint semennyire.
  • enlightened
    Egyébként nem kell preorder sem. Tök mind1 mikor veszem meg. Egyfajta játékot adnak el az originen nincs külön európaiaknak verzió.
  • enlightened
    Pontosan. Nem kell VPNeznem. Felmegyek az originre és megveszem teljesen legálisan. Nem tiltja a törvény, hogy onnan vegyem meg. Onnan veszem meg ahonnak akarom és Paypallel fizetek azt cső. És az amerikai játékot fogom megkapni és akkor mi van? Teljesen legális lesz és rendben lesz. Különben nem engednék, csak VPN-nek, de nem VPNezek mert egyébként azzal nem is működik a vásárlás.
  • Fpocok
    Bár ha preorderben megveszed és utána aktiválod, az menni fog.
  • Fpocok
    Ha VPNen keresztül vásárolsz mondjuk amcsi kontinensről, az elvileg adó csalás, azt tiltják.
  • enlightened
    Nem, de a galaxisban európai exevel adják az európai játékot. Originon meg amcsi exevel adják az amcsi játékot. Ezért gondolom, hogy az originről megvásárolttal lehet majd kedden játszani, mert az originen kedden kezdik árusítani.
  • enlightened
    Igen, pont ez az amit én is szeretnék, lekapni originről az amcsi verziót, mert ott azt árusítják, amcsi verziót amcsi exevel. Akkor miért ne tudnám játszani? Nem hiszem hogy a játék lecsekkolja az IPm hogy európai vagyok e.
    Szóval érted jarlaxxe, én most az amerikai változatot fogom megvenni nem az európait, az meg engedi a játékot kedden, tök mind1, hogy hol vagy a világban és hol installálom fel elvileg.
  • wedge31
    Kiváncsi leszek, hogy most is kapható lesz majd a galaxisban kedden a játék...
  • jarlaxxe
    Már egyszer-kétszer mondtuk, hogy alapból nem lehet.
    A DA2-vel meg a DS2-vel lehetett annyit ügyeskedni, hogy a CDG már árulta az US megjelenés napján a gamet és ha lekaptál a netről egy amcsi exét már tudtál is játszani.
  • lwb
    "Ott van az IGN review 9.0 AMAZING minősítéssel."

Ne nagyon dőlj be az Unholy Trinitynek (IGN, GameSpot, GamSpy). Ahogy a mondás tartja: "you cannot spell ignorance without IGN"

Egyébként boxon néztem és a legkevesebb baj a főszál hosszával van. Aki még nem próbálta és azon agyal, hogy megvegye-e annak ennyit: grafika szerintem gyenge (boxon), art kb. fable találkozik wow-val, harc fable egyértelműen, fejlődés mint egy action rpg-ben. A küldetések eléggé monotonak (menj ide, hozd azt, öld meg ezt stb.), csak egyféleképp lehet őket végigvinni és amennyire láttam nagyon nincs elágazás a fősztoriban sem (bár még az elején vagyok). Ami viszont nagyon jó az a zene, nekem eddig ez menti a játékot.
  • enlightened
    Full crackelt működő verza már kinnt van. De a "jó út" mindig nehezebb. Aki megveszi mindig jobban szív :D. Sajnos :(
  • JethroHUN
    Töltsd le, nem vesztes semmit. Mentést biztos átlehet gond nélkül másolni. Ha így is úgyis veszed, tök mind1 h warezoltál. Ha meggondolod magad, mondjuk még se jön be a játék, akkor spórolsz 10k-t.
  • Fpocok

• Prince23
    vmi Theta verza van kint
  • enlightened
    Remélem kedden már lehet játszani az originről vettel is.