Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali. Family matter nevû quest-nél tartok ahol be kell menni Batrand házába,na ez oké csak,hogy sehogysem tudok bemenni,ott állok az ajtaja elõtt és nem enged be. A karakterem mindig motyog valamit és semmi.
gstyle
Már több soron végigjártam a Wounded Coast-ot, de akkor megint végigjárom😊)

Aha, a térkép Anders-nél😊)

És köszi a segítséget!😊)

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

gerey
Act of Mercy: Menj Wounded coast-ra ott találkozol egy templarral, majd egy barlangban kell rendet vágni.

The deep roads: össze kell gyûjtened 50 sovereign-t, meg Anders-tõl a térképet, és odamész Varric testvéréhez a Hightown-ba, és onnan indultok, de mielõtt elindulsz fejezz be minden más quest-et, mert ez az act 1 vége.

Herbalist's task: A The Bone Pitt nevû bánya végén található sárkány dobja

gstyle
Sziasztok!

Csak kérek egy kis instrukciót, mert leakadtam, mint Maci Laci a málnásban😊

3 küldim van, de nem tudok velük haladni

Art of mercy, ennél gõzõm sincs😞
The Deep Roads ..., Itt térkép és 50 talán arany
Herbalist's Task, ennél csak a Dragon Fang hiányzik

elõre is köszi!😊

\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!

Agamemnon69
Akkor szerencséd van 😊

SWTOR: Vismajor (Jedi Shadow), Renegade guild

Asszem DR-ben Varricot,testvéremet(most nem tudom hirtelen,hogy hívják),és Anders-t vittem el.
PiszkosFred
Spoiler nelkul nehez lenne barmi konkretat irni errol. Maradjunk annyiban, hogy nem veletlen a dolog a jatek ezen szakaszaban. A jatekos nemetol, kasztjatol fuggetlenul megtortenik, de bizonyos dontesek befolyasolhatjak, hogy alakul a testverpar sorsa a kesobbiekben. (pl attol is, kit vittel le magaddal DR-be harmadiknak)

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Na Fenris megvan,csak vissza kellett menni a házamba... 😄
Van már valami megjelenési dátuma az új DLC-nek?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Na,ez nem nagy probléma,csak kíváncsiságból írom. A Deep Roads után,a testvérem elment,de a karakterválasztásnál(csapat)még ott van a képe csak halványan és nem lehet választani. Most meg Fenris egyik küldetése után Fenris is halvány lett. Ugye nem hagytak el engem? Vissza jönnek?
vagy ha modot használsz akkor a többiek is vehetnek más ruhát

Renbden,köszi.
Gubberx
Mert õket nem öltöztetheted, nekik a saját páncéljuk fejlõdik.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hali. Ha felveszek egy cuccot akkor a társaim nem tudják használni csak is én. Szinte csak nekem vannak jó cuccaim pedig a többi is tudná használni de nem megy 😞
nincs mit szívesen.

TopGun
Koszonom a kimerito magyarazatot, mind a kettotoknek 😊

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

PiszkosFred
Igen, mivel ket kulonbozo karakter/csaladrol van szo a DA😮 es a DA:II-ben, igy az importalas jelen esetben csupan a kornyezetre vonatkozo adatokban merul ki. Ki halt meg, ki elte tul, ki lett besorozva, ki nem, hogy oldottal meg 1-1 szitaciot az elso reszben - ezek tobbnyire csak erdekessegkent, vagy hatterinfokent jonnek majd elo konyvekben, pletykakban vagy parbeszedekben.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ez nem teljesen világos amikor a karaktered generálod ott lesz ott kiválasztod a neked megfelelõ mentés és akkor kész. Természetesen nem ugyan az lesz a karakter hisz itt a fõszereplõ Hawke lesz.

TopGun
Kiprobaltam, de nem a karaktert importalja be, csak valami kornyezetrol beszel?...

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

nincs mit mindenképp próbáld ki.

TopGun
Koszi! kiprobalom.

amikor kreálod a karaktered ott lehet a prológus után, amikor lehet a kinézetet is változtatni.

TopGun
Valaki elmondana, hogy hogyan kell Dragon age 1-bol beimportalni a karakterem ebbe a jatekba?

Fenrir

A halál csupán a kezdet...

Külön a High res texture packot lehet letölteni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Prince23
Dx11 patchet hol lehet letölteni?

A berserker-hez javítás, nem a Max stamina, hanem az Aktuális staminád.

A Berserker úgy mûködik, hogy a max stamina 10%-a adódik hozzá minden egyes ütésed sebzéséhez, hátránya, hogy minden ütés után csökken az aktuális staminád. Tehát ha van 150 Staminád akkor 15-tel növekszik a sebzésed az elsõ ütésné, majd. másodiknál és harmadiknál 14-gyel és így tovább, amíg el nem fogy a staminád.

Az adrenaline, meg növeli a sebzésed. Igen lehet többszörözni, ami összeadódik. Tehát 5, 10, 15%-kal stb. növeli a sebzést ha mindig eltudod nyomni. Abban most nem vagyok biztos, hogy a teljes sebzésre adja a pluszt vagy a Berserker mód sebzésének X stamina%-át növeli.

nyugi sanya én az oldal tagjaként úgy tudom hogy már jóval többet fordítottak kb 25-30 % körül lehet most kicsit lassabb lett az érettségi miatt gondolom de jól haladnak. Gyorsan kész lesznek szerintem.

Gubberx
Mi tart vissza? 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Hát gyerekek most néztem még csak 7%-nál jár a fordítás😞
Pedig úgy játszanék már vele.

Különc
Nekem is ezt csinálta laptopon és asztalin is, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentõséget, van a játéknak nagyobb hibája is

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

JethroHUN
<#nevetes1>Szerintem is ez történhetett 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Bocs, de ezt nem hagyhatom ki:

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Calver
oh shi-

amúgy próbáld meg Black Emporiumban "helyrehozni" a tükörrel.

"The trees move. Do you not see it?"

SötétBarom
KILL THE ABOMINATION!!!44 😄D😄D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Justice elhagyta Anderst. 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

JethroHUN
Erre már nem tudok mit mondani... az egy dolog hogy néha fekete az ég és újra kell tölteni, de ez már több a soknál... hiába töltöm vissza ilyen marad... csak az 1 órával ezelõtti mentésnél jó

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Üdv mindenkinek.

SPOILER:

A játék vége nekem nagyon nem tetszett. Olyan volt mintha egy délutáni sorozat érne végére és kész semmi epikus semmi meglepetés nem volt benne ha talán az nem hogy Leliana Chantry-s vezetõ volt erre nem emlékeztem az elsõ részbõl. Valahol külföldi oldalakon emlegették hogy a végén egy csavart és meglepetést behozva elõtûnik újfent Flemeth a boszorkány hát nálam ilyen se volt. Lehet hogy függ a végigjátszás módjától a fõbb válaszainktól? Szóval az elsõ rész sztori szempontból jobban bejött kivéve, hogy személyesebb volt ez tetszett.
De semmi meglepetés nem volt legyõztük Meredithet és kész. A mágusok oldalát választottam egyébként.

A DLC-kel nem játszottam de jó rövidke lehetnek mivel 50-50 mb-osak csak.
A másik meg ,hogy az elsõ rész Wardenje és mi a Bajnok is eltûntünk és most félnek valami baljóslatú dologtól a Chantryban. Elég ködös lett a vége és egyszerû.

SPOILER OFF
A játék vége... Érdekes volt. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

értem csak úgy mondtam Taylornak is 😊

gerey
Jah, nekem mindegy igazából, nem nagyon figyelem a magyarítás állását.

de szólok hogy a százalék mérõt még nem frissítették, jól haladnak ahogy én tudom. (az oldalra regisztem)

gerey
Itt, de ha jól tudom még nincs készen.

Taylor10
Üdv.A magyarosítást hol találom meg???Elõre is köszönöm.

Sziasztok.
Most kezdtem el harmadjára egy kard+pajzs tankot. Tudna valaki tippet mondani mikre tegyek ebben az esetben. A Dragon Age-be igaz kevés de egészjó támadásai voltak e harcos típusnak, de itt Aveline esetében pl. alig volt valami jó támadása.
Valaki esetleg pár ötleett tudna mndani milyen irényba fejlesszem?
Sirch
jónak néznek ki

gerey
Új DLC pakk.

Felraktam én is a DLC-ket és letöltöttem néhány ütõs cuccot is. Elég könnyû lett így az élet az elején 😄 Hawke kinézetét pedig lecseréltem a Qunari vezetõre. Elég brutálul néz ki 😄