Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aha, a térkép Anders-nél😊)
És köszi a segítséget!😊)
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
The deep roads: össze kell gyûjtened 50 sovereign-t, meg Anders-tõl a térképet, és odamész Varric testvéréhez a Hightown-ba, és onnan indultok, de mielõtt elindulsz fejezz be minden más quest-et, mert ez az act 1 vége.
Herbalist's task: A The Bone Pitt nevû bánya végén található sárkány dobja
Csak kérek egy kis instrukciót, mert leakadtam, mint Maci Laci a málnásban😊
3 küldim van, de nem tudok velük haladni
Art of mercy, ennél gõzõm sincs😞
The Deep Roads ..., Itt térkép és 50 talán arany
Herbalist's Task, ennél csak a Dragon Fang hiányzik
elõre is köszi!😊
\"Néha bukik az ember, de a törött csontok összeforrnak, és hajtunk tovább.\" by Gilles Villeneuve We want PT!!!! BARCA!! BARCA!! BARCA!!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
A halál csupán a kezdet...
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az adrenaline, meg növeli a sebzésed. Igen lehet többszörözni, ami összeadódik. Tehát 5, 10, 15%-kal stb. növeli a sebzést ha mindig eltudod nyomni. Abban most nem vagyok biztos, hogy a teljes sebzésre adja a pluszt vagy a Berserker mód sebzésének X stamina%-át növeli.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Pedig úgy játszanék már vele.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
amúgy próbáld meg Black Emporiumban "helyrehozni" a tükörrel.
"The trees move. Do you not see it?"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
SPOILER:
A játék vége nekem nagyon nem tetszett. Olyan volt mintha egy délutáni sorozat érne végére és kész semmi epikus semmi meglepetés nem volt benne ha talán az nem hogy Leliana Chantry-s vezetõ volt erre nem emlékeztem az elsõ részbõl. Valahol külföldi oldalakon emlegették hogy a végén egy csavart és meglepetést behozva elõtûnik újfent Flemeth a boszorkány hát nálam ilyen se volt. Lehet hogy függ a végigjátszás módjától a fõbb válaszainktól? Szóval az elsõ rész sztori szempontból jobban bejött kivéve, hogy személyesebb volt ez tetszett.
De semmi meglepetés nem volt legyõztük Meredithet és kész. A mágusok oldalát választottam egyébként.
A DLC-kel nem játszottam de jó rövidke lehetnek mivel 50-50 mb-osak csak.
A másik meg ,hogy az elsõ rész Wardenje és mi a Bajnok is eltûntünk és most félnek valami baljóslatú dologtól a Chantryban. Elég ködös lett a vége és egyszerû.
SPOILER OFF
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Most kezdtem el harmadjára egy kard+pajzs tankot. Tudna valaki tippet mondani mikre tegyek ebben az esetben. A Dragon Age-be igaz kevés de egészjó támadásai voltak e harcos típusnak, de itt Aveline esetében pl. alig volt valami jó támadása.
Valaki esetleg pár ötleett tudna mndani milyen irényba fejlesszem?