6609
Dragon Age II
-
38tibi38 #6209 Hali. Family matter nevű quest-nél tartok ahol be kell menni Batrand házába,na ez oké csak,hogy sehogysem tudok bemenni,ott állok az ajtaja előtt és nem enged be. A karakterem mindig motyog valamit és semmi. -
#6208 Már több soron végigjártam a Wounded Coast-ot, de akkor megint végigjárom:))
Aha, a térkép Anders-nél:))
És köszi a segítséget!:)) -
#6207 Act of Mercy: Menj Wounded coast-ra ott találkozol egy templarral, majd egy barlangban kell rendet vágni.
The deep roads: össze kell gyűjtened 50 sovereign-t, meg Anders-től a térképet, és odamész Varric testvéréhez a Hightown-ba, és onnan indultok, de mielőtt elindulsz fejezz be minden más quest-et, mert ez az act 1 vége.
Herbalist's task: A The Bone Pitt nevű bánya végén található sárkány dobja -
#6206 Sziasztok!
Csak kérek egy kis instrukciót, mert leakadtam, mint Maci Laci a málnásban:)
3 küldim van, de nem tudok velük haladni
Art of mercy, ennél gőzőm sincs:(
The Deep Roads ..., Itt térkép és 50 talán arany
Herbalist's Task, ennél csak a Dragon Fang hiányzik
előre is köszi!:)
-
#6205 Akkor szerencséd van :) -
38tibi38 #6204 Asszem DR-ben Varricot,testvéremet(most nem tudom hirtelen,hogy hívják),és Anders-t vittem el. -
#6203 Spoiler nelkul nehez lenne barmi konkretat irni errol. Maradjunk annyiban, hogy nem veletlen a dolog a jatek ezen szakaszaban. A jatekos nemetol, kasztjatol fuggetlenul megtortenik, de bizonyos dontesek befolyasolhatjak, hogy alakul a testverpar sorsa a kesobbiekben. (pl attol is, kit vittel le magaddal DR-be harmadiknak) -
38tibi38 #6202 Na Fenris megvan,csak vissza kellett menni a házamba... :D -
ratgab #6201 Van már valami megjelenési dátuma az új DLC-nek? -
38tibi38 #6200 Na,ez nem nagy probléma,csak kíváncsiságból írom. A Deep Roads után,a testvérem elment,de a karakterválasztásnál(csapat)még ott van a képe csak halványan és nem lehet választani. Most meg Fenris egyik küldetése után Fenris is halvány lett. Ugye nem hagytak el engem? Vissza jönnek? -
bendáj17 #6199 vagy ha modot használsz akkor a többiek is vehetnek más ruhát -
38tibi38 #6198 Renbden,köszi. -
#6197 Mert őket nem öltöztetheted, nekik a saját páncéljuk fejlődik. -
38tibi38 #6196 Hali. Ha felveszek egy cuccot akkor a társaim nem tudják használni csak is én. Szinte csak nekem vannak jó cuccaim pedig a többi is tudná használni de nem megy :( -
bendáj17 #6195 nincs mit szívesen. -
#6194 Koszonom a kimerito magyarazatot, mind a kettotoknek :) -
#6193 Igen, mivel ket kulonbozo karakter/csaladrol van szo a DA:O es a DA:II-ben, igy az importalas jelen esetben csupan a kornyezetre vonatkozo adatokban merul ki. Ki halt meg, ki elte tul, ki lett besorozva, ki nem, hogy oldottal meg 1-1 szitaciot az elso reszben - ezek tobbnyire csak erdekessegkent, vagy hatterinfokent jonnek majd elo konyvekben, pletykakban vagy parbeszedekben. -
bendáj17 #6192 ez nem teljesen világos amikor a karaktered generálod ott lesz ott kiválasztod a neked megfelelő mentés és akkor kész. Természetesen nem ugyan az lesz a karakter hisz itt a főszereplő Hawke lesz. -
#6191 Kiprobaltam, de nem a karaktert importalja be, csak valami kornyezetrol beszel?... -
bendáj17 #6190 nincs mit mindenképp próbáld ki. -
#6189 Koszi! kiprobalom. -
bendáj17 #6188 amikor kreálod a karaktered ott lehet a prológus után, amikor lehet a kinézetet is változtatni. -
#6187 Valaki elmondana, hogy hogyan kell Dragon age 1-bol beimportalni a karakterem ebbe a jatekba? -
#6186 Katt -
CAC #6185 Külön a High res texture packot lehet letölteni. -
#6184 Dx11 patchet hol lehet letölteni? -
Xinjin #6183 A berserker-hez javítás, nem a Max stamina, hanem az Aktuális staminád. -
Xinjin #6182 A Berserker úgy működik, hogy a max stamina 10%-a adódik hozzá minden egyes ütésed sebzéséhez, hátránya, hogy minden ütés után csökken az aktuális staminád. Tehát ha van 150 Staminád akkor 15-tel növekszik a sebzésed az első ütésné, majd. másodiknál és harmadiknál 14-gyel és így tovább, amíg el nem fogy a staminád.
Az adrenaline, meg növeli a sebzésed. Igen lehet többszörözni, ami összeadódik. Tehát 5, 10, 15%-kal stb. növeli a sebzést ha mindig eltudod nyomni. Abban most nem vagyok biztos, hogy a teljes sebzésre adja a pluszt vagy a Berserker mód sebzésének X stamina%-át növeli. -
bendáj17 #6181 nyugi sanya én az oldal tagjaként úgy tudom hogy már jóval többet fordítottak kb 25-30 % körül lehet most kicsit lassabb lett az érettségi miatt gondolom de jól haladnak. Gyorsan kész lesznek szerintem. -
#6180 Mi tart vissza? :) -
sanya200 #6179 Hát gyerekek most néztem még csak 7%-nál jár a fordítás:(
Pedig úgy játszanék már vele. -
#6178 Nekem is ezt csinálta laptopon és asztalin is, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget, van a játéknak nagyobb hibája is -
#6177 Szerintem is ez történhetett :D -
ferenc001 #6176 Bocs, de ezt nem hagyhatom ki:
-
#6175 oh shi-
amúgy próbáld meg Black Emporiumban "helyrehozni" a tükörrel. -
#6174 KILL THE ABOMINATION!!!44 :DD:DD -
Aspyrin #6173 Justice elhagyta Anderst. :D -
#6172 Erre már nem tudok mit mondani... az egy dolog hogy néha fekete az ég és újra kell tölteni, de ez már több a soknál... hiába töltöm vissza ilyen marad... csak az 1 órával ezelőtti mentésnél jó
-
Andrews2007 #6171 Üdv mindenkinek.
SPOILER:
A játék vége nekem nagyon nem tetszett. Olyan volt mintha egy délutáni sorozat érne végére és kész semmi epikus semmi meglepetés nem volt benne ha talán az nem hogy Leliana Chantry-s vezető volt erre nem emlékeztem az első részből. Valahol külföldi oldalakon emlegették hogy a végén egy csavart és meglepetést behozva előtűnik újfent Flemeth a boszorkány hát nálam ilyen se volt. Lehet hogy függ a végigjátszás módjától a főbb válaszainktól? Szóval az első rész sztori szempontból jobban bejött kivéve, hogy személyesebb volt ez tetszett.
De semmi meglepetés nem volt legyőztük Meredithet és kész. A mágusok oldalát választottam egyébként.
A DLC-kel nem játszottam de jó rövidke lehetnek mivel 50-50 mb-osak csak.
A másik meg ,hogy az első rész Wardenje és mi a Bajnok is eltűntünk és most félnek valami baljóslatú dologtól a Chantryban. Elég ködös lett a vége és egyszerű.
SPOILER OFF -
Aspyrin #6170 A játék vége... Érdekes volt. :)