6609
Dragon Age II
  • Renjike
    hát nem tettem de jobb lett volna ha befűzik valahogy vagy muszály újat csinálni , vagy nemtom :/
  • ratgab
    Egyszerűsítés, hogy tudd folytatni a már szépen előre felépített karaktereddel az Awakeninget! Történeti logikát ne keress benne, mert az nincs benne! Bioware direkt alkotta ezt meg így!

Ha nagyon hű akarsz lenni az eseményekhez (aki eltávozott az nem szület újjá... ha érted mire gondolok), akkor az Awekeningre kreálhatsz egy új Grey Wardent!
  • Renjike
    bocsi hogy ide írok de ezt még nézi is valaki :D : Originsban és Awakeningben mentést lehet ugye importálni . és az origins végén én öltem meg a boss-t és meg is lett a kövezkezménye , de ekkor én még is tudtam importálni mentést és folytatni az awakeningben a dolgokat ... hogy van ez most? :D
  • Gubberx
    Én megjelenés napján megvettem a dlc-t szerintem hihetetlenül hangulatos lett és kihívás is van benne bőven, 800 pontot simán megér.
  • Aspyrin
    Most vásároltam meg, de valószínűleg holnap fogom csak kipróbálni, majd visszajelzek én is.
  • Aspyrin
    Normal szinten játszom, de sosem volt problémám vele. A lényeg az, hogy amikor a "sugarak" jönnek belőle, akkor fedezékbe kell vonulni, aztán folytatódhat a támadás.
  • ratgab
    Majd írj már róla egy pár sort légyszives, hogy milyen!
  • gerey
    Még nem próbáltam, valószínűleg majd holnap.
  • ratgab
    Erről beszélek! Mindegy majd megveszem! Te próbáltad egyébként? Megéri megvenni?
  • gerey
    Délelőtt én twitteren láttam meg 10 perce kint volt és csak a második voltam.
  • ratgab
    És a poén, hogy szerintem 1 percen belül lecsaptak az összes kódra.... Ez már több mint gyanús!
  • ratgab
    Az egy dolog, de pont ilyen noname oldalakon szaladgálnak?
  • Rage47
    egész nap fent vannak... fb függő, hallottál már róla?:)
  • ratgab
    Basszus volt 5 újabb kód a FAcebookon..... megint lecsúsztam....

Nem gondoltam, hogy ennyi büdös mázlista van ezen a Face-n... pont ott jártak pont jókor....gyanús!
  • Gubberx
    A potion hozzáférhető ugyanúgy az összes csapattagodnak csak nekik is ki kell húzni a skill bárra és ihatják :) Ismerkedni pedig általában a saját házukban tudsz velük, időnként meg kell látogatni őket és lesz ismerkedési lehetőség.
  • TopGun
    Koszi a valszt! Egyebkent, ha elmondanad, hogy pl. gyogyitalt, targyakat hogy tudok atadni masik karakternek, pl. harc kozben es ha harc utan akarom gyogyitani? azt megkoszonnem. Elvileg a foszereplom, a Hawke mivel magus es tele van gyogyitallal, tud gyogyitani nem? hogy tudok a tobbi karakterrel mondjuk "ismerkedni"? :)
  • Gubberx
    Ott megszívtam én is mert nem vittem gyógyítót, csak úgy ment hogy a boss erejéig visszavettem easy-re a nehézséget.
  • TopGun
    Hello Gubberx mester! Neked sincs tanacsod, hogy Deep Road-on a szerintem foboss-t, azt a csontvaz darabot, aki sziklakkal egesziti ki a testet milyen csapat osszeallitassal lehet viszonylag jo esellyel lenyomni, ha nem is elsore, de ne otvenedszerre...
  • ratgab
    Mázlista! Nekem már nem működnek!
  • gerey
    Nah, nem akartam megvenni a DLC-t, erre megnyertem facebookon, ha siettek még 1 maradt azt hiszem.
    http://www.facebook.com/dragonage.hu
  • Deer
    Tegnap előtt döntöttem úgy, hogy kipróbálom a játékot. Kicsit szomorú vagyok a változások miatt, inkább lett akciójáték. Akik játszanak vele azoktól viszont kérdezném, hogy maga a történet mennyire jó?

A Dragon Age első részét megjelenésekor megvettem, az Ébredések kiegészítőt is eredeti árán szereztem be hozzá és majdnem az összes DLC-t is megvásároltam és nem torrenteztem le. (Legutóbb a Witch Hunt címűt). Epikus volt a sztori a magyarítás pedig igen színvonalasra sikerült. Előtte a karakter alkotó programmal csináltam egy jó pár karaktert és kb 2 napomba telt eldönteni, hogy majd melyikkel is fogok bele a történetbe.
  • TopGun
    En lekaptam par dolgot es beraktam ugy, ahogy readme-ben van, megsem mukodik, lehetseges, hogy bezavart a patch+par dlc egy install-ban file?
  • ratgab
    Dragon Age-t nem modoltam, de pl Oblivionnál és Falloutnál is érdemes egy-két plussz programot lekapni a modokhoz.
  • ratgab
    Nem tudod megcsinálni! Act 1-ben csináld meg az összeset, mert elvesznek az Act 2-re (elvégre el is telik némi idő a 2 között!)
  • TopGun
    Koszi, kozben mar megtalaltam, le is szedtem par dolgot onnan, de valahogy nem akarnak mukodni, nem talalom a jatekban a cuccokat :(
  • ratgab
    Dragon Age Nexus a honlap neve!
  • TopGun
    Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni! Ott vagyok Deep roadon, szerintem a vegso boss-nal, itt mi a jo taktika a tulelesre? es mi a jo csapat osszeallitas? Nekem most van a Hawke magus, van egy masik magusom meg ket rouge-m, + a kutya, de eddig nagyon hamar elvereztunk :(
  • hevesike
    Szerintem is jó lett:))) csak mellesleg...a végső bossnál ti hányszor haltatok meg? :D én 10 után nem számoltam xD
  • Gubberx
    Szerintem jó lett dlc, itt ott még igencsak meg is izzasztott, a hangulat is bejön :D Ma végigzúzom mert tegnap nem volt időm csak egy órácskát tolni :)
  • Aspyrin
    800 pont? Este megveszem. :)
  • SarkanyfuaRUSH
    Sziasztok!

Ha befejezem az Act1-et úgy, hogy nem csinálok meg minden secondary és side questet, akkor azok megmaradnak és megcsinálhatók az Act2-ben vagy elvesznek?

Kösz
  • TopGun
    Hello! Ezt a Blood Dragon set-et honnan lehet megszerezni? En magussal tolom, a masik kerdesem, hogy a DLC-ket hol talalom meg a jatekban? kinek a hazaban? A Dragon Age I-hez csinaltak nagyon szuper ruhakat, meg skineket, Morrigan is teljesen maskepp nezett ki mint az "eredeti" volt a jatekban, csak nem emlekszem a honlap nevere :( esetleg ha valaki emlekszik ra, leirna ide?
  • valaminick
    oké bár még az odébb lesz, mert nemrég kezdtem el mage-el direkt nem jatszottam vegig csak warriorral.
    Tehát majd lehet csak a 2. chapterba viszem vegig ezt
  • ratgab
    Majd írj róla pár sort, hogy milyen lett! Beszámoló nélkül nem akarom megvenni!
  • valaminick
    https://social.bioware.com/lockbox.php?dest=checkout&product=OFB-DA2E:35331

közbe meglett innen tölthető.
    844MB már jön is
  • valaminick
    oh oké értem, köszi
  • ratgab
    Pc-re lehet, hogy csak holnaptól (legalábbis ilyesmit rebesgetnek a fórumokon)!
  • valaminick
    Nem vágom mikor lesz már elérhető a dlc... tudja valaki?
  • ratgab
    Legújabb Legacy DLC, ma jelenik meg!
  • ratgab
    Én a fórumokon olvastam, hogy már töltik..... De lehet ez csak konzolra vonatkozott.