Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
Senkinek nem tûnt fel hogy ez a ME2 Stolen Memories DLC pontos más, csak DA2 környezetben? <#zavart1><#conf>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

így van jövõ hónapra ígérték a megjelenést.

Jó kis intro tényleg.

jól nézz ki.

Gubberx
dlc

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

JethroHUN
Ez új dlc? vagy már végre gy kieg lemez lesz.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Norelle0220
<#szeret><#szeret><#szeret><#taps><#taps><#taps>

Két ember között a legrövidebb út egy mosoly. :)

Gubberx
http://www.youtube.com/v/bWmbh4BTpL8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Egy kis (vagy nagy?! xD) mod és felöltöztetheted (de ezt szerintem már ismered)...az egyetlen idegesítõ dolog, hogy amióta megvan a mod, de lehet hogy nem attól van, minden ember-férfi kövér lesz a champion-mágus ruciban xD
Ezt mindenhova belinkeled? Jó lenne visszafognod magad, mert kibanoltatunk!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

gerey
<#banplz>

láááájkkkkkkhttp://www.youtube.com/v/19Nz-QxemYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AABhttp://www.youtube.com/v/19Nz-QxemYc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
gerey
Még lenne is értelme az ilyen DLC-knek, ha a társakat is felöltöztethetnénk.

Hehe...nem tudom láttátok-e de megjelent egy új DLC, ismét cuccok a 3 kasztnak.
Csak mellesleg...szerintem borzasztó...pont mint az elõzõ xD
Kilépés után ne vedd le a szemüveget.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Prince23
egy kis help kellene.

miért van az, hogy ha a Dragon age 2-vel játszom, akkor game (játszás után) kilépéskor a képernyõ kissé elhomályosul?

ezt hogy lehetne beállítani windowson belül? a színösszeállítással van gond vagymi

Köszi mégegyszer.Nekem is az a kiadás van meg.És is hasonlóképpen fogok eljárni mint ahogy javasoltad.Az íróasztalért jövök 1-el :)
Norelle0220
Már párszor felidegesített... <#gonosz3> de nem hagyom magam <#eplus2><#nevetes1>
Elsõ nekifutásra kb így nézhettem ki, miután kinyírt: <#wow2><#wow1><#wilting><#sir><#help><#fejvakaras>

Arra készülj fel, hogy az a boss borzasztó :D ne idegesítsd fel magad, ha párszor elteszi a csapatot láb alól...fél perc alatt xD
Norelle0220
Sziasztok!
Megtaláltam helyem a világban ezen a fórumon <#nevetes1>
Én nemrég játszottam végig a DA2-t, és mitagadás nagyon tetszett <#szeret> A Legacy-t még nem vittem végig, de folyamatban van. Ha összeszedném magam meg az idõmet, akkor már csak a fõbosst kéne kinyírnom a végén <#wink> Nekem nagyon tetszik, fõleg a logikai feladatok, viszont sajnos hamar ki lehet végezni ez tény <#sir>
De várom a további fejleményeket <#smile>
Ez lennék én ingame:

Lacoka12
nekem a spellfore gold verzionál volt ilyen de a seven adott hozzá kódot igy nem kellet cserélni

Dicsõség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Remélem értékeled, hogy miattad pakoltam szét az íróasztalon! <#smile>

Nekem Signature edition van meg és a kézikönyv hátsó borítóján a serial címszó alatt ott figyel egy fekete keretben a serial rányomtatva a kézikönyvre!

Ilyen esetben nem a kiadónál kell reklamálni, hanem azon üzletben, ahol vetted (Az más kérdés, hogy õk úgyis az EA-tól fognak kérni egy másik példányt, mert a CDG nem lát bele a dobozba, ergó nem az õ hibájuk)! Blokkot mindenképp vidd magaddal, mert anélkül valószínûleg elhajtanak!

De ha biztosra akarsz menni, akkor egy hivást eressz meg a CDG felé, hogy tényleg úgy megy-e a dolog, ahogy sejtem...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Természetesen azt fogom tenni.Az EA-nak már irtam egy levelet ez ügyben azt a frappáns választ adták hogy irjam a e-mail címemet a megjelõlt helyre.A segítségnyújtásról ennyit:).ratgab neked megvan gondolom a játék neked van normálisan telepítõkodod a kézikönyv hátulján?Csak azért kérdezem hogy hülyeségért ne reklamáljak már.A cdgalaxisban foglaltat jelez telefonvonal ugyhogy kocsikázom majd 1-et vidékrõl.Köszi a választ egyébként.
Reklamálj az üzletben, ahol vetted!

Sziasztok.Létezik olyan hogy a regisztrációs kód lemaradt a kézikönyv hátuljáról?Ez a gondom lenne, légyszíves segítsetek.Elõre is köszi
Renjike
Enchantment? !!! :D

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Igen. :)

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TopGun
Ez a csontvaz aki sziklakkal potolja ki magat? rola van szo? Koszi, akkor majd kiprobalom ezt a taktikat, de kicsit sok es eros kovetoje van nem? akiket megidez.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Nos, tetszett a Legacy, de nekem rövidnek tûnt. Néhány új ellenség is megjelent (az egyik például pajzzsal védekezik), gyarapodott az elsõ részben már alkalmazott logikai feladatokkal.

Azért figyeltek pár dologra így is. Az erõdnél ha Anora lett a királynõ akkor õ jön a storyban, ha Alstair akkor õ. :) De igen lehet jobb lett volna ha nem engedi betölteni a karaktert ha meghalt a story végén.

Renjike
hát nem tettem de jobb lett volna ha befûzik valahogy vagy muszály újat csinálni , vagy nemtom :/

Egyszerûsítés, hogy tudd folytatni a már szépen elõre felépített karaktereddel az Awakeninget! Történeti logikát ne keress benne, mert az nincs benne! Bioware direkt alkotta ezt meg így!

Ha nagyon hû akarsz lenni az eseményekhez (aki eltávozott az nem szület újjá... ha érted mire gondolok<#smile>), akkor az Awekeningre kreálhatsz egy új Grey Wardent!

Renjike
bocsi hogy ide írok de ezt még nézi is valaki :D : Originsban és Awakeningben mentést lehet ugye importálni . és az origins végén én öltem meg a boss-t és meg is lett a kövezkezménye , de ekkor én még is tudtam importálni mentést és folytatni az awakeningben a dolgokat ... hogy van ez most? :D

Gubberx
Én megjelenés napján megvettem a dlc-t szerintem hihetetlenül hangulatos lett és kihívás is van benne bõven, 800 pontot simán megér.

Most vásároltam meg, de valószínûleg holnap fogom csak kipróbálni, majd visszajelzek én is.

Normal szinten játszom, de sosem volt problémám vele. A lényeg az, hogy amikor a "sugarak" jönnek belõle, akkor fedezékbe kell vonulni, aztán folytatódhat a támadás.

Majd írj már róla egy pár sort légyszives, hogy milyen!

gerey
Még nem próbáltam, valószínûleg majd holnap.

Errõl beszélek! Mindegy majd megveszem! Te próbáltad egyébként? Megéri megvenni?

gerey
Délelõtt én twitteren láttam meg 10 perce kint volt és csak a második voltam.

És a poén, hogy szerintem 1 percen belül lecsaptak az összes kódra.... Ez már több mint gyanús!

Az egy dolog, de pont ilyen noname oldalakon szaladgálnak?

Rage47
egész nap fent vannak... fb függõ, hallottál már róla?:)
Basszus volt 5 újabb kód a FAcebookon..... megint lecsúsztam....<#rinya>

Nem gondoltam, hogy ennyi büdös mázlista van ezen a Face-n... pont ott jártak pont jókor....gyanús!

Gubberx
A potion hozzáférhetõ ugyanúgy az összes csapattagodnak csak nekik is ki kell húzni a skill bárra és ihatják :) Ismerkedni pedig általában a saját házukban tudsz velük, idõnként meg kell látogatni õket és lesz ismerkedési lehetõség.

TopGun
Koszi a valszt! Egyebkent, ha elmondanad, hogy pl. gyogyitalt, targyakat hogy tudok atadni masik karakternek, pl. harc kozben es ha harc utan akarom gyogyitani? azt megkoszonnem. Elvileg a foszereplom, a Hawke mivel magus es tele van gyogyitallal, tud gyogyitani nem? hogy tudok a tobbi karakterrel mondjuk "ismerkedni"? :)

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Gubberx
Ott megszívtam én is mert nem vittem gyógyítót, csak úgy ment hogy a boss erejéig visszavettem easy-re a nehézséget.

TopGun
Hello Gubberx mester! Neked sincs tanacsod, hogy Deep Road-on a szerintem foboss-t, azt a csontvaz darabot, aki sziklakkal egesziti ki a testet milyen csapat osszeallitassal lehet viszonylag jo esellyel lenyomni, ha nem is elsore, de ne otvenedszerre...

Mázlista! Nekem már nem mûködnek!

gerey
Nah, nem akartam megvenni a DLC-t, erre megnyertem facebookon, ha siettek még 1 maradt azt hiszem.
http://www.facebook.com/dragonage.hu