Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül mondjuk megadhatták volna instant.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
2. Talan az Black Emporium DLC ad egy mabarit, de nem csapattag lesz, hanem csak egy idezett leny - nem fogja a "helyet" a partyban.
3. Amikor elkezdi nyomni azt a sonic marhasagot, akkor a partyval erdemes elhuzni a kozelebol jo messzire, es esetenkent - ha van ido - elbujni egy oszlop moge. Aztan vissza es utni. A tobbi tamadasat csak ki kell birni, es healelni a partyt. (igyanak a tagok healthpotit, ne pazarold a gyogyito spellt masra, csak a tankra nyomd).
4. Barmelyik warrior ketkezes karddal ugy aprit, mint Sten baratunk anno.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
-Az inventoryban a junkban tárolt cuccoknak van valami haszna? Vagy csak eladni jók.
-Van már valami mód, hogy lehessen kutyám ebben a részben is? Vagy egy kunárim? :D
- Tudnátok tanácsot adni abban, hogy a Mélyutakon milyen taktikával tudnám lenyomni a böhöm nagy szikla szörnyet? Hawke harcos, van egy gyógyító mágusom, a törp és a kardos elf. Már vagy tucatszor lenyomott és még csak a felére se tudtam levinni az életét. Néhol még normalon is piszok nehéz volt gyõznöm, de ennél a résznél tanácstalan vagyok.
Sajnos azt kell mondjam nem fogott meg annyira a játék mint az elõzõ rész. Eléggé unalmas volt már a városban mászkálni és a hasonló küldetéseket csinálni. Sok dolgot hiányolok és a csapatom se tettszik annyira mint az egyben. Elfért volna egy bulldózer mint anno Sten.Ti hogyan látjátok? Hol tartok kb a történetben?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
:((
Akkor még megvárom az 1.03-at.
A Berserker fát nem használtam.
A Physical force a fizikai ellenhatást jelenti. Minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb ellenfeleket tudsz például fellökni, arrébb taszítani, stb.
Nekem nem tetszett kalap szar volt, sajnos nincs meg a Black Emporium DLC így nem tudtam újra talentolni. Most újra kezdtem egy Harcossal Reavert választottam elsõre mellé még a Vanguardot, másodiknak akorom még a berserkert. Kérdéseim: (vannak mellé tippjeim is :)
- A blood frenzy képesség hogy is mûködik pontosan néztem a wikin de nem nagyon értem. Ha már szinte nullán van az életem akkor 200%-os sebzésem lesz?
- És A berserk képesség hogy mûködik? Ha pl. van 150 stamnia pontom akkor annak a tíz százalékával lesz nagyobb a damage-m vagy minden egyes pontért kapok plusz tíz százalék sebzést?
- Az adrenaline képességnél a stacking mit jelent? Bármennyiszer benyomhatom? ( amíg el nem fogy a stamnia persze)
- Sok képességnél látom azt hogy pl physical force 8x ez mit is jelent?
Köszönöm elõre is a válaszokat.
Together we'll fly someday...
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ezen kívül az idegesít, hogy néha alig lehet találni helyet, ahova klikkelhetek, hogy menjen oda a brigád, mert a kurzor rengetegszer nem "aktív" helyre mutat, pedig semmi nem akadályozná, hogy oda menjen a csapat. Ilyenkor körözhetek a kurzorral, hogy kiszúrjak egy pontot, ahová lehet klikkelni.
A halál csupán a kezdet...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Egyébként igazad van. Én vagyok a hülye, mert olyannal nehéz vitázni, akinek a véleményét gyakorlatilag a "szar az egész" teljes mértékben összefoglalja.
Szövegértelmezésemmel semmi gond nincs btw.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
anti hero
anti hero
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nekem tök random idõkben csinálja, fõleg zónázások után amikor betöltötte az új helyszínt. Driver nem lehet gond mert mindig a legfrissebb van fent, én a dx11-re gyanakszom mert a bw fórumán is többen írták, hogy vannak problémák vele.
Ha nem ugy nézed mint egy Dragon Age folytatást, mivel gyak semmi kapcsolodás nincs a kettö között néhány jelentéktelen cameotól eltekintve, el lehet vele lenni egy végjátszás erejéig biztosan.
Az ilyen játékokra szokták mondani, hogy tiszteséges iparos munka.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?