Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jacket én megbasztam, aztán beküldtem a csõbe. <#idiota>#idiota>
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(és kiskanállal vertem volna agyon legszívesebben <#vigyor1>#vigyor1>)
"The trees move. Do you not see it?"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Nem, sajnos Avelinnel nem lehet romantikázni. Ha nagyon ügyes csûröd-csavarod max kapsz 1 csókot.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
mindenesetre a szobrok is egencsak ütõsek voltak, bár az is lehetett volna csöppet rövidebb - a tizedik után már kezdtem úgy érezni, h "basszameg, Kirkwall kézmûveseinek kurva sok ideje van" <#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
dragonage.bioware.com/me2offer"
WOT?
Lehet hogy nem értenek veled egyet, de belátják a hogy te is harcolsz egy ügyért, ami mellett kiállsz. A játék pedig pont azért vonultat fel ennyire különbözõ társakat, hogy nehéz döntéseket hozz, s ne legyél mindenkivel országos cimbora.
\"Van e élet a halál elõtt?\" -egy nekromanta
xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_
késõbb már nem is szaroztam ennyit a "srácon", levittem mágia-ellenállását meg mentõit, majd egy Slay Living-be belehalt. <#idiota>#idiota>
nos, ezekhez képest High Dragon-os harc igencsak kellemes. az ejjdemodern játékok fõellenségeihez, akiket nagy általánosságban átkozott quick-time event-ek keretében kell elpicsázni, na ahhoz képest meg maga a kánaán. nekem egy gondom volt vele - a harcból túl sok idõt nyúl le a "csöppségekkel" való pofozkodás, amíg kedves sárkány csak sütteti a hasát a sziklákon...
<#hehe>#hehe>
Tényleg, Avelinnel is lehet romantikázni?
A fõ szálba túl hamar haladtam, és lett pár Act3-as küldetés, amit nem tudtam így befejezni. :(
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nemigen szoktam póóósönöket használni. Mikor ideértem pont eladtam mindenem a városban. Szóval az volt a dolgok menete, hogy amikor kifektettem az elsõ adag segítségül hívott dragonlinget, akkor reménykedve fosztogattam a hullákat, hogy legyen gyógyital, stamina/mana potion, stb.
Egyébként Rogue, Fenris, Anders, Merril volt a parti. Hawke íjazott, amikor fent volt a sárkány. Anders gyógyított, Merril leginkább a dragonlingeket aprította.
Arra lettem volna kíváncsi hogy fentrõl mikor köp tüzet a szárnyas gyík? Mert néha ugyanazon a ponton állva (a fal mellett lent), nyugodtan lõdözhettem ellencsapás nélkül, néha nem.
Egyébként állati sokat kellett mikrózni. A 2 közelharcos karakterrel mindig a sárkány MELLETT kellet maradni, így egyetlen támadása veszélyes csak, azt tudja még Anders kezelni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
esetleg: élesztõpiák és gránátok (sry, nevek nem rémlenek, elsõtõl woundot és +40% hp kapsz halál helyett, másodikat meg rádobod a hullára és újra felkel), sok-sok potion, egy vagy két healer, és kellõ mennyiségû AoE "csöppségek" ellen, és minimális közelharcos - a kedves sárkány szeret elérhetetlen helyre repülni, és a dühös ökölrázás a levegõbe nem sokat ér ellene.
errõl meg eszembe jut Merrill legnagyobb szövege, amin én percekig röhögtem... mikor a kétlábú elõször belép a Bone Pit-be és feltûnnek a Dragonling-ek: "Oh, how cute! They're like little kittens... that want to eat you!" <#idiota>#idiota>
Bugs:
The quest seems to stay in the journal even after turning it in to Sketch. Saying simply, "You took care of the foreign assassins."
If the quest is not completed by Act 3, the assassins will show up as scripted, but Sketch will not appear, making it impossible to complete the quest.
A halál csupán a kezdet...
Úgy kell csinálni, hogy az elsõ (ha jól emlékszem) 5 könyvet (amik evil tome néven jelennek meg) elpusztítod. Az utolsót (Grimoire) pedig elolvasod. Ekkor ugyanúgy megkapod a 2 abi pontot, és sikerül megcsinálnod a küldetést.
A másik küldetés alatt mit értesz? Az Act2-ös bérgyilkosost? Mert az nálam érdekes mód tök jól mûködött. A felvonás végére csak a fõszál küldetése maradt, amit természetesen utolsóként meg is csináltam.
A másik küldetésénél az a probléma, hogy ha készen van és leadod akkor nem tûnik el a naplódból. Tehát lezáródik, megkapod érte az xp-t és a jutalmat, de még mindig nyitottnak jelzi.
A halál csupán a kezdet...