6609
Dragon Age II
-
#6089 Megvetted a játékot? Ha nem akkor stfu...
Kár annak idejönnie ilyen szemeteket behányni ebbe a témába ha nincs jogalapja semmilyen véleményezéshez. -
Ezen mekkorát röhögtem bakker. Ez a hozzászólás megér egy misét!
Azért, mert dragon age 2 a neve elnézzük neki a hibáit? Azt, hogy kb 90%-ba egy várba játszódik meg van + 4-5 terület? Úristen!! Ennél még a mário is változatosabb volt. Bezzeg, ha van egy másik rpg vagy bármilyen játék, nem elég változatos a helyszin, meg a grafika akkor jól leszolják és szar a játék, de ebben a leggagyibb a grafika és a helyszinek változatossága, de a történet miatt ezzel ne foglalkozzak... Neked tudod mi kéne? Ha kiadnának egy játékot amivel 2 különböző szobába kéne járkálni, hogy leadd meg felvedd a küldetéseket!
Ha nem lenne dragon age a neve, hozzá se kezdtem volna ehhez a szarkupachoz... -
#6087 Teljesen mindegy, ennyit láthattál a játékból, ez, a képek és videók alapján döntsd el, hogy meg akarod-e venni vagy nem.
Amúgy meg az mostanában eléggé ritka, hogy van egy játéknak demoja, már évek óta nem divat. -
#6086 A demóból lófütyi se derűl ki a lényegi dolgokból... -
#6085 Én 56 óra alatt toltam végig, azért ennél sokkal rövidebb RPG-k is kijöttek már, sőt. És itt minden küldetés filmszerű volt én nagyon élveztem a game-t.
Ha a következő részben a főhős ki se mozdul otthonról, de jól lesz megcsinálva, meg fogom azt is venni és elégedett leszek:) -
#6084 nem tudod hova kell rakni? -
#6083 Ez most öngól mert volt demo. Ha nem tetszett neki akkor nem vette meg.
Ha nem tetszett neki, de ennek ellenére letöltötte a lopott verziót majd idejön hőbörögni, hogy ez milyen xar akkor az már tényleg pofátlanság. -
#6082 Kb annyira mint egy lopott rohadt alma miatt reklamálni, lehetni lehet csak éppen pofátlanság.
Ingyen volt, nem vesztett semmit, én viszont megvettem és így mondom, hogy szar a helyszinválasztás de nagyon. -
CAC #6081 Hm. Ez mondjuk abszolút nem igaz. Ha elég időt eltöltött vele megvételtől, vagy nem megvételtől függetlenül, akkor már bőven megilleti a véleményformálás joga. -
#6080 Neked nem tetszett, ennyi.
Gondolom nem vetted meg, ennek okán pedig mindenféle véleményed értelmetlen. -
#6079 A második végigjátszást nem bírtam befejezni. Inkább elkezdtem újra az első részt. Szerintem ez sokat elmond. -
#6078 A Foundry és a barlangok teljesen 2 dolog, az elsőbe mindig ugyanott mentél be és mindig ugyanaz volt az alaprajz míg a barlangoknál mindig volt valami változás és a bejáratok is act-onként változtak.
Nekem sem tetszik ez a fajta megoldás, de én ezen nem akadok ennyire ki. -
bendáj17 #6077 van egy mod amivel lehet a csapattagok ruháját cserélni: ruha mod -
#6076 Azok mind mellékküldetések voltak, talán azért nézték el sokan (köztük én is). A főszál helyszínei megfelelően változatosak voltak.
Itt bazmeg abba a kurva foundryba kb 5x mentem be, ebből legalább kétszer a főszál alatt. A csicska barlangról nem is beszélve.. -
#6075 Már készül a DAIII ahol a főhös ki se mozdul otthonról, majd a monszták mennek el ő hozzá... -
#6074 Pl a Mass Effect 1-ben szinte minden épületnek és hajónak ugyanaz volt az alaprajza, csak éppen máshogyan volt berendezve. Érdekes módon ezt soha senki nem hánytorgatja fel.
Most ha ezen túllép az ember és csak magára a történetre és a játékra koncentrál akkor nem mondhat rá rosszat. -
#6073 Szerinted a nagyon jól összerakottba belefér az, hogy egy helyszínt felhasználnak tizenötször??? Esetleg mondanál más nagyon jó játékot, ahol ilyen kaliberű igénytelenséget bevállaltak? -
#6072 De ezzel az a baj, hogy folytatásként akarták és nem tudom elnézni nekik. Első része egyik kedvenc játékom! El se hiszem, hogy ez lett belőle... -
#6071 Ha nem folytatásként, hanem egyfajta spinoff-ként nézed akkor egy nagyon jól összerakott játék. -
#6070 Ebből is látszik, hogy összecsapott sz*r és csak pénzlehúzás akart lenni. Én 1 óráig bírtam, hogy oda-vissza kb 10x kellett menni. Ráadásul az a legszánalmasabb, hogy ha 2 különböző barlangba megyek le, ugyan úgy néz ki mindkettő, csak más mobok vannak... Hátulról keményen megcsinálták a dragon age nevet jó keményen. Ha ez lesz a ME3-al is, nem tudom mit csinálok... -
#6069 Nem lesz más helyszín... -
Noodlee #6068 Én még csak Kirkwall helyszínein, és környékén jártam, de az tény, hogy az első rész helyszínei sokkal változatosabbak voltak. Itt rengetegszer kell visszamenni ugyan arra a helyre küldetések miatt.
Azt nem tudom, hogy még mennyi van hátra a játékból :) -
#6067 "Nagyon"-t kiveszed inkább tükrözi a valóságot, maximum jó -
Etelkozi Vata #6066 Szerintem én 1 mondattal tudom summázni a helyzetet:
A DA 2 egy nagyon jó játék, ám sokaknak nem tetszik.
/Én az első csoportba tartozom, sose rosszabbat.../ -
sata75 #6065 legyen, nem vitatkozom:) -
#6064 mellesleg a szint rövid i ;) -
sata75 #6063 még! még! toljátok! adjatok neki! meg vissza is!
Feldobjátok az egyhangú munkaidőmet:)
Mellesleg egy régi dakota közmondás szerint, "Ne állj le vitatkozni a hüjékkel, mert lesüllyedsz a színtükre ott meg rutinból legyőznek"
és igen direkt írtam pontos j-vel...:) -
lexi1004 #6062 Mármint CAC-nak -
lexi1004 #6061 Olvasni jövök fel fórumra. Ritkán van hsz-em. De ez most az a verzió, hogy muszáj...
Ha ránézésre alkotok véleményt, az annyi: "Áhh ez egy fps, ezt nem igazán szeretem feleslegesen nem veszem meg/töltöm le"
De egy ilyen kaliberű játékot lehetetlen... ránézésből megállapítani milyen... ráadásul egy demoból...
Bár, aztán lehet hogy szuperhős vagy és tényleg valami fantasztikus szemed van...
Én imádom (bármilyen játékról is legyen szó) a párbeszédeket, imádom a többszálúságot, azt hogy döntéseket kell hoznom, amihez megint párbeszéd kell, és nem örült módon végig hentelni a játékot.
"2000 óra megjelenő játokok 50 át kiprobáltam" Tök jó:D én 1996 óta (mert ugye t-vel írják) tesztelgetem a játékokat, sőt lehetséges, hogy van itt olyan fórumozó aki még régebbről. És honnan tudod hogy 50%-át (mert ugye % jel is van billentyűzeten), nyilvántartod, hogy mennyi játék jelent meg? Nagyon pró vagy. De tényleg...
Az hogy a BioWare-nek milyen a színvonala, nem mindegy? Az emberek megveszik, játszanak vele... Aki nem akar nem veszi meg, nem játszik vele.
Tudod te egyáltalán, hogy egy játékfejlesztés milyen? Ja, hogy egyhangú helyszín? Te szegéééény. Tök jó csak játékosnak lenni... ez nem tetszik ,az nem tetszik. De a másik felének ez tetszik. Na, akkor kinek a véleményére adjanak? Annak akinek nem tetszik, és írják át az egész játékot, várjunk rá még 1 vagy több évet? Vagy arra adjanak, akinek tetszik és piacra lehet dobni.
Én az utóbbit választanám, minél előbb bejönne a pénz és annál hamarabb nekiállhatok a következő résznek, és odafigyelek jobban a dolgokra.
Most már csak 1 quest-ed van, a billentyűzetedet felfedezni, ha megvan, akkor megtanulni használat képességet, és lvl up-od.
CAC -
#6060 -
CAC #6059 Ó, atyám!
Te 15 évesek gyöngye! Kívánom neked, hogy az Életben mindenről és mindenkiről ránézés alapján alkoss véleményt, vonj messzemenő következtetést mamutfenyőket megszégyenítő 15 évnyi élet(nem)tapasztalatoddal, és hasonlóan magasröptű -érvekkel, tényekkel alátámasztott- gondolataid okádd arra a világra, ahol jelenleg egy megbecsült szoftvercég rpg néven ad ki rejszolnivalót az ingerszegény osztálytársaidnak.
Szép napot! -
#6058 Inkább a helyesírásodra kellene koncentrálni nem a jáCCásra! -
bendáj17 #6057 akkor most már minden érhető. Köszi az infót. -
bendáj17 #6056 értem akkor megnyugodtam hogy nem nálam van a hiba. Nagy megkönnyebbülés. Úgy nem is az igazi ha nem megy akkor lejjebb veszem. -
#6055 Ültél go-kart autóban, véleményt tudsz mondani egy F1-es autóról -
#6054 nem mert majd úgy is meglátom de nem fog a véleményem változni :D -
#6053 Szerintem meg ez esetben nem tudsz de ezen nem fogunk összeveszni. -
#6052 a Demo alapján is levonom a következtetést hogy jó sok fejleszteni , ügyködni való van benne szóval nem vog elunalmasodni . :) már bocs. de ehez nemkell végigjáccani főleg úgy hogy 15 évesen a 2000 óra megjelenő játokok 50 át kiprobáltam . :D tudok 1. ránézésre véleményt alkotni egy olyan játékról ami megérdemli. -
#6051 Majd ha végigjátszotad tudsz hozzá szólni érdemben a demó csak ízelitő. -
#6050 nem is tudom mi bajuk van vele . jácottam az 1 el iszonyat jó volt nagyon élveztem a 2-t csak demot probáltam PC-n és konzolon is és mind a 2-n csak tátottam a számat hogy milyen jó lett. és bőven hozza a dragon age hangulatot , csak a játékmenet lett felpörgetve meg kicsit egyszerűsítve mert sokaknak nincs kedve 9999 féle párbeszéd közül válogatni meg valaki angolul se tud így sokkal egyszerűbb neki a játék hogyha ott van 3 vagy mennyi és van jel is hogy mi mit eredménye.
(amúgy ha mindig rosszat cselekszem meg mondok akkor valami külső változás lesz a karakteremen? ? csak majd 2 hét és megvan a játék és kiváncsi vagyok )