6609
Dragon Age II
  • bendáj17
    értem csak úgy mondtam Taylornak is :)
  • gerey
    Jah, nekem mindegy igazából, nem nagyon figyelem a magyarítás állását.
  • bendáj17
    de szólok hogy a százalék mérőt még nem frissítették, jól haladnak ahogy én tudom. (az oldalra regisztem)
  • gerey
    Itt, de ha jól tudom még nincs készen.
  • Taylor10
    Üdv.A magyarosítást hol találom meg???Előre is köszönöm.
  • Nexus87
    Sziasztok.
    Most kezdtem el harmadjára egy kard+pajzs tankot. Tudna valaki tippet mondani mikre tegyek ebben az esetben. A Dragon Age-be igaz kevés de egészjó támadásai voltak e harcos típusnak, de itt Aveline esetében pl. alig volt valami jó támadása.
    Valaki esetleg pár ötleett tudna mndani milyen irényba fejlesszem?
  • Sirch
    Most kevesebb, mint 4000.
  • bendáj17
    jónak néznek ki
  • gerey
    Új DLC pakk.
  • Lacc 88
    Felraktam én is a DLC-ket és letöltöttem néhány ütős cuccot is. Elég könnyű lett így az élet az elején :D Hawke kinézetét pedig lecseréltem a Qunari vezetőre. Elég brutálul néz ki :D
  • CAC
    Akkor gondolom nekem azért csak a harcosnak volt meg alapból, mert a rogue már az act2 végén tartott, amikor meglett a BE.
    Ettől függetlenül mondjuk megadhatták volna instant.
  • Lacc 88
    Köszi szépen mindenkinek a segítséget
  • Különc
    Black Emporium
  • Lacc 88
    Mi az a BE?
  • ferenc001
    Mindegyik karakterosztálynak alapból megvan a mabari idézés (ha telepítve van a BE), nem specializáció, hanem Hawke egyedi képessége (mint a páncélszett-bónusz is annak számít).
  • CAC
    Hawke 7 és 14. szinten specializálódhat. Ekkor tudsz mambari idézést választani Rogue esetén. Harcosnál nekem alapból megvolt ez, ha jól emlékszem.
  • PiszkosFred
    1. Add el, azok csak limlom - neha draga - eladni valo dolgok.
    2. Talan az Black Emporium DLC ad egy mabarit, de nem csapattag lesz, hanem csak egy idezett leny - nem fogja a "helyet" a partyban.
    3. Amikor elkezdi nyomni azt a sonic marhasagot, akkor a partyval erdemes elhuzni a kozelebol jo messzire, es esetenkent - ha van ido - elbujni egy oszlop moge. Aztan vissza es utni. A tobbi tamadasat csak ki kell birni, es healelni a partyt. (igyanak a tagok healthpotit, ne pazarold a gyogyito spellt masra, csak a tankra nyomd).
    4. Barmelyik warrior ketkezes karddal ugy aprit, mint Sten baratunk anno.
  • Lacc 88
    SZiasztok. Elkezdtem én is játszani a játékkal, és lenne néhány kérdésem.
    -Az inventoryban a junkban tárolt cuccoknak van valami haszna? Vagy csak eladni jók.
    -Van már valami mód, hogy lehessen kutyám ebben a részben is? Vagy egy kunárim? :D
    - Tudnátok tanácsot adni abban, hogy a Mélyutakon milyen taktikával tudnám lenyomni a böhöm nagy szikla szörnyet? Hawke harcos, van egy gyógyító mágusom, a törp és a kardos elf. Már vagy tucatszor lenyomott és még csak a felére se tudtam levinni az életét. Néhol még normalon is piszok nehéz volt győznöm, de ennél a résznél tanácstalan vagyok.
    Sajnos azt kell mondjam nem fogott meg annyira a játék mint az előző rész. Eléggé unalmas volt már a városban mászkálni és a hasonló küldetéseket csinálni. Sok dolgot hiányolok és a csapatom se tettszik annyira mint az egyben. Elfért volna egy bulldózer mint anno Sten.Ti hogyan látjátok? Hol tartok kb a történetben?
  • Although
    576-ban dolgozó ismerősöm mondta alapvetően attól függ a vétel a boltban, valami magyar nyelven jelenik meg, vagy nem. Persze ez is sokat elárul az országunkról, szerintem. Az meg egy másik dolog, az interneten relatív hamar megjelenik a fanok által készített magyarítás, de valószínű ez nem mindenkinek jön le. Na mindegy, droid inváziónak nevezném a dolgot. Persze mondjuk van aki nem azért nem veszi meg mert nem magyar nyelvű, de azért érdekes ez a téma is :)
  • JethroHUN
    khm ... és még így sem fogy
  • bendáj17
    akkor még vannak benne hibák.
  • CAC
    "Who Needs Rescuing’ quest still broken"
    :((
    Akkor még megvárom az 1.03-at.
  • gerey
    Az 1.02 után is fellelhető hibák listája.
    Ezeket tervezik javítani az 1.03-ban.
  • CAC
    Ehun.
  • Gery Sniper
    Hi! Lyrium potihoz receptet hol tudok szerezni?
  • CAC
    Én is először rogue, aztán warrior karival toltam a játékot. Az a benyomásom, hogy rogue Hawke esetén van a legizmosabb partink, ugyanis a főkarakter mindig a legerősebb az adott kasztból (gondoljunk csak a pluszt adó vértekre).

A Berserker fát nem használtam.
    A Physical force a fizikai ellenhatást jelenti. Minél nagyobb ez az érték, annál nagyobb ellenfeleket tudsz például fellökni, arrébb taszítani, stb.
  • miko1216
    Végigtoltam a játékot dualos assassin-shadow karakterrel. Hát a vége nekem elég fura lett főleg Orisno. Hogy azt amit csinált azt miért kellett.. Mellesleg nektek mi a véleményetek a shadow specialization-ról?
    Nekem nem tetszett kalap szar volt, sajnos nincs meg a Black Emporium DLC így nem tudtam újra talentolni. Most újra kezdtem egy Harcossal Reavert választottam elsőre mellé még a Vanguardot, másodiknak akorom még a berserkert. Kérdéseim: (vannak mellé tippjeim is :)
    - A blood frenzy képesség hogy is működik pontosan néztem a wikin de nem nagyon értem. Ha már szinte nullán van az életem akkor 200%-os sebzésem lesz?
    - És A berserk képesség hogy működik? Ha pl. van 150 stamnia pontom akkor annak a tíz százalékával lesz nagyobb a damage-m vagy minden egyes pontért kapok plusz tíz százalék sebzést?
    - Az adrenaline képességnél a stacking mit jelent? Bármennyiszer benyomhatom? ( amíg el nem fogy a stamnia persze)
    - Sok képességnél látom azt hogy pl physical force 8x ez mit is jelent?

Köszönöm előre is a válaszokat.
  • Nexus87
    Egy kérdésem lenne. A Kódexeket amelyek a Dragon Age történéseit fogja át, pontosabban amelyek az 5. Blight-ról szólnak azokat hol tudom megtalálni? Kettő megvan de a többi hiányzik. Valaki egy kis helpet toljon már. Köszi
  • Me0w
    Nem lenne rossz a játék, csak sajnos idegesítő a helyszínek állandó egyformasága. A sztori nekem tetszik mondjuk. Az első részben kicsit elvesztem a monumentális méretű világban (itt annyi helyszín van mint anno Denerimben egyedül), de itt meg minden olyan sivár és üresnek hat. A harcrendszer is tetszik végülis, csak nagy a nehézségi szint ugrás néha, pl. deep roads. A rock wraith-ig minden ölhető a legkisebb beavatkozás nélkül is, ott viszont szerintem az első résszel nem játszók nagy része kurvaanyázott rendesen. A dialógusok viszont zseniálisak (pl. mikor visszavisszük a halott nők után kutató templarnak az egyikük gyűrűjét), és a követőink is emberibbek. Összességében eddig azért csalódás, főleg az originshez képest, de még nem játszottam végig :)
  • Különc
    Játszani fogok azokkal azt hiszem, de nem garantálom hogy meg is veszem őket
  • wedge31
    Kihagyod a Witcher 2 meg a Skyrimet ?
  • Különc
    Én megvettem, lekötött másfél végigjátszásig, de utólag bánom hogy azonnal megvettem, legalábbis annyiért, legközelebb a Mass Effect 3 "kerül erre a sorsra" remélem nagyobb sikerrel (számomra)
  • Noodlee
    btw majd ha haza értem, akkor szúrok be képet a korsóról, csak az érdekesség kedvéért. :P
  • Noodlee
    Ha több/változatosabb helyszín lenne, és nem kéne 1000x visszamenni ugyan arra a helyre, akkor szinte tökéletes játék lenne (szerintem).

Ezen kívül az idegesít, hogy néha alig lehet találni helyet, ahova klikkelhetek, hogy menjen oda a brigád, mert a kurzor rengetegszer nem "aktív" helyre mutat, pedig semmi nem akadályozná, hogy oda menjen a csapat. Ilyenkor körözhetek a kurzorral, hogy kiszúrjak egy pontot, ahová lehet klikkelni.
  • Fenrir
    Várom azt a peccset ami megoldja a crash to desktop problémát, addig van Borderlands meg BFBC2...
  • Solid Snake
    Maj kaptok mindjárt a fanoktól
  • SötétBarom
    Kitűnően illusztrálja a játék mélységét. ^^
  • Különc
    Másfél hónap után így kifulladt a topik, hogy ezen röhögünk, azért ez is jelent valamit
  • Gubberx
    lol :D
  • Noodlee
    Az egyik kocsmában az asztalon van egy "mug". Ha ráviszem a kurzort, akkor egy ajtó ikon jelenik meg. Ez valami bug, vagy a korsó egy térkapu? :)