6609
Dragon Age II
  • plázaFÓB
    Huh, ezt jól megfogalmaztam... késő van... :D
  • plázaFÓB
    Üdv!

Legacy után inaktív az összes hely a térképen, most felraktam pár DLC-t és még mindig. Pl el kéne mennem Chantry-ba, meg Aveline-hez de inaktívak a helyek a térképen (mind). Van erre valami megoldás?
  • Evoluti0N
    Gondolom, h egy páran láttátok már, de azért belinkelem azok kedvéért, akik esetleg lemaradtak róla. Megjelent az első 2 része a Dragon Age-s websorozatnak, aminek Tallis a főszereplője.

• JethroHUN
    Talán ne hardon játssz ha nem megy...
  • 38tibi38
    Lécci segítsetek :/ http://www.youtube.com/watch?v=l8hwf6UanVg&feature=channel_video_title
  • Lacoka12
    csak kár hogy nem marad velünk bár lehet hogy a csatlakozni fog hozzánk mint a herceg
  • Evoluti0N
    Végigjátszottam a Mark of the Assassin-t. Mit mondjak? Kellemes csalódás. Sőt! Nagyon kellemes csalódás volt. Hosszú is, változatos is, kicsit fordulatos is és jó fej az új karakter benne :)
  • sorthair
    Sziasztok!

Valaki tud esetleg olyan oldalt, ahol magyarul lehet olvasni a skillekrol, a talent kiosztasrol?

Koszi!
  • PiszkosFred
    Az sose baj, a Shadowbroker utan Kasumi volt a legjobb dlc. De ez inkabb Dragon Age Redemption promonak tunik, Varric meg is emliti Tallist (mint minden baj forrasat - megint:)), es hang alapjan is Felicia Day aki ismerteti a dolgokat.
  • bendáj17
    de írták az egyik fórumon, én őszintén szólva nem nézem meg az ilyen videókat csak majd a dlc-t és akkor tuti meglepetés lesz.
  • JethroHUN
    Senkinek nem tűnt fel hogy ez a ME2 Stolen Memories DLC pontos más, csak DA2 környezetben?
  • bendáj17
    így van jövő hónapra ígérték a megjelenést.
  • Although
    Jó kis intro tényleg.
  • bendáj17
    jól nézz ki.
  • Gubberx
    dlc
  • JethroHUN
    Ez új dlc? vagy már végre gy kieg lemez lesz.
  • Norelle0220
  • Gubberx
  • hevesike
    Egy kis (vagy nagy?! xD) mod és felöltöztetheted (de ezt szerintem már ismered)...az egyetlen idegesítő dolog, hogy amióta megvan a mod, de lehet hogy nem attól van, minden ember-férfi kövér lesz a champion-mágus ruciban xD
  • ratgab
    Ezt mindenhova belinkeled? Jó lenne visszafognod magad, mert kibanoltatunk!
  • gerey
  • SinkoRoli
    láááájkkkkkk
  • gerey
    Még lenne is értelme az ilyen DLC-knek, ha a társakat is felöltöztethetnénk.
  • hevesike
    Hehe...nem tudom láttátok-e de megjelent egy új DLC, ismét cuccok a 3 kasztnak.
    Csak mellesleg...szerintem borzasztó...pont mint az előző xD
  • Pares
    Kilépés után ne vedd le a szemüveget.
  • Prince23
    egy kis help kellene.

miért van az, hogy ha a Dragon age 2-vel játszom, akkor game (játszás után) kilépéskor a képernyő kissé elhomályosul?

ezt hogy lehetne beállítani windowson belül? a színösszeállítással van gond vagymi

• komiki
    Köszi mégegyszer.Nekem is az a kiadás van meg.És is hasonlóképpen fogok eljárni mint ahogy javasoltad.Az íróasztalért jövök 1-el :)
  • Norelle0220
    Már párszor felidegesített... de nem hagyom magam
    Első nekifutásra kb így nézhettem ki, miután kinyírt:
  • hevesike
    Arra készülj fel, hogy az a boss borzasztó :D ne idegesítsd fel magad, ha párszor elteszi a csapatot láb alól...fél perc alatt xD
  • Norelle0220
    Sziasztok!
    Megtaláltam helyem a világban ezen a fórumon
    Én nemrég játszottam végig a DA2-t, és mitagadás nagyon tetszett A Legacy-t még nem vittem végig, de folyamatban van. Ha összeszedném magam meg az időmet, akkor már csak a főbosst kéne kinyírnom a végén Nekem nagyon tetszik, főleg a logikai feladatok, viszont sajnos hamar ki lehet végezni ez tény
    De várom a további fejleményeket
    Ez lennék én ingame:
  • Lacoka12
    nekem a spellfore gold verzionál volt ilyen de a seven adott hozzá kódot igy nem kellet cserélni
  • ratgab
    Remélem értékeled, hogy miattad pakoltam szét az íróasztalon!

Nekem Signature edition van meg és a kézikönyv hátsó borítóján a serial címszó alatt ott figyel egy fekete keretben a serial rányomtatva a kézikönyvre!

Ilyen esetben nem a kiadónál kell reklamálni, hanem azon üzletben, ahol vetted (Az más kérdés, hogy ők úgyis az EA-tól fognak kérni egy másik példányt, mert a CDG nem lát bele a dobozba, ergó nem az ő hibájuk)! Blokkot mindenképp vidd magaddal, mert anélkül valószínűleg elhajtanak!

De ha biztosra akarsz menni, akkor egy hivást eressz meg a CDG felé, hogy tényleg úgy megy-e a dolog, ahogy sejtem...
  • komiki
    Természetesen azt fogom tenni.Az EA-nak már irtam egy levelet ez ügyben azt a frappáns választ adták hogy irjam a e-mail címemet a megjelőlt helyre.A segítségnyújtásról ennyit:).ratgab neked megvan gondolom a játék neked van normálisan telepítőkodod a kézikönyv hátulján?Csak azért kérdezem hogy hülyeségért ne reklamáljak már.A cdgalaxisban foglaltat jelez telefonvonal ugyhogy kocsikázom majd 1-et vidékről.Köszi a választ egyébként.
  • ratgab
    Reklamálj az üzletben, ahol vetted!
  • komiki
    Sziasztok.Létezik olyan hogy a regisztrációs kód lemaradt a kézikönyv hátuljáról?Ez a gondom lenne, légyszíves segítsetek.Előre is köszi
  • Renjike
    Enchantment? !!! :D
  • Aspyrin
    Igen. :)
  • TopGun
    Ez a csontvaz aki sziklakkal potolja ki magat? rola van szo? Koszi, akkor majd kiprobalom ezt a taktikat, de kicsit sok es eros kovetoje van nem? akiket megidez.
  • Aspyrin
    Nos, tetszett a Legacy, de nekem rövidnek tűnt. Néhány új ellenség is megjelent (az egyik például pajzzsal védekezik), gyarapodott az első részben már alkalmazott logikai feladatokkal.

• Although
    Azért figyeltek pár dologra így is. Az erődnél ha Anora lett a királynő akkor ő jön a storyban, ha Alstair akkor ő. :) De igen lehet jobb lett volna ha nem engedi betölteni a karaktert ha meghalt a story végén.