Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deer
Tegnap elõtt döntöttem úgy, hogy kipróbálom a játékot. Kicsit szomorú vagyok a változások miatt, inkább lett akciójáték. Akik játszanak vele azoktól viszont kérdezném, hogy maga a történet mennyire jó?

A Dragon Age elsõ részét megjelenésekor megvettem, az Ébredések kiegészítõt is eredeti árán szereztem be hozzá és majdnem az összes DLC-t is megvásároltam és nem torrenteztem le. (Legutóbb a Witch Hunt címût). Epikus volt a sztori a magyarítás pedig igen színvonalasra sikerült. Elõtte a karakter alkotó programmal csináltam egy jó pár karaktert és kb 2 napomba telt eldönteni, hogy majd melyikkel is fogok bele a történetbe.

TopGun
En lekaptam par dolgot es beraktam ugy, ahogy readme-ben van, megsem mukodik, lehetseges, hogy bezavart a patch+par dlc egy install-ban file?

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dragon Age-t nem modoltam, de pl Oblivionnál és Falloutnál is érdemes egy-két plussz programot lekapni a modokhoz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nem tudod megcsinálni! Act 1-ben csináld meg az összeset, mert elvesznek az Act 2-re (elvégre el is telik némi idõ a 2 között!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

TopGun
Koszi, kozben mar megtalaltam, le is szedtem par dolgot onnan, de valahogy nem akarnak mukodni, nem talalom a jatekban a cuccokat 😞

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Dragon Age Nexus a honlap neve!

TopGun
Sziasztok! Tanacsot szeretnek kerni! Ott vagyok Deep roadon, szerintem a vegso boss-nal, itt mi a jo taktika a tulelesre? es mi a jo csapat osszeallitas? Nekem most van a Hawke magus, van egy masik magusom meg ket rouge-m, + a kutya, de eddig nagyon hamar elvereztunk 😞

Szerintem is jó lett😊)) csak mellesleg...a végsõ bossnál ti hányszor haltatok meg? 😄 én 10 után nem számoltam xD
Gubberx
Szerintem jó lett dlc, itt ott még igencsak meg is izzasztott, a hangulat is bejön 😄 Ma végigzúzom mert tegnap nem volt idõm csak egy órácskát tolni 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

800 pont? Este megveszem. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SarkanyfuaRUSH
Sziasztok!

Ha befejezem az Act1-et úgy, hogy nem csinálok meg minden secondary és side questet, akkor azok megmaradnak és megcsinálhatók az Act2-ben vagy elvesznek?

Kösz
TopGun
Hello! Ezt a Blood Dragon set-et honnan lehet megszerezni? En magussal tolom, a masik kerdesem, hogy a DLC-ket hol talalom meg a jatekban? kinek a hazaban? A Dragon Age I-hez csinaltak nagyon szuper ruhakat, meg skineket, Morrigan is teljesen maskepp nezett ki mint az "eredeti" volt a jatekban, csak nem emlekszem a honlap nevere 😞 esetleg ha valaki emlekszik ra, leirna ide?

oké bár még az odébb lesz, mert nemrég kezdtem el mage-el direkt nem jatszottam vegig csak warriorral.
Tehát majd lehet csak a 2. chapterba viszem vegig ezt

Majd írj róla pár sort, hogy milyen lett! Beszámoló nélkül nem akarom megvenni!

https://social.bioware.com/lockbox.php?dest=checkout&product=OFB-DA2E:35331

közbe meglett innen tölthetõ.
844MB már jön is

oh oké értem, köszi

Pc-re lehet, hogy csak holnaptól (legalábbis ilyesmit rebesgetnek a fórumokon)!

Nem vágom mikor lesz már elérhetõ a dlc... tudja valaki?

Legújabb Legacy DLC, ma jelenik meg!

Én a fórumokon olvastam, hogy már töltik..... De lehet ez csak konzolra vonatkozott.

Erre megtudtam a választ.
Nem ad a set semmilyen pluszt, csak ha valaki mage-dzsel van.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

TopGun
Melyik DLC-rol van szo? elmondod? legyszives.

TopGun
Koszi, MerlinW szerintem megvalaszolta a kerdesem. Egyebkent az a gondom, hogy amikor elsutok egy varazslatot, ami nem nyomja le egybol a mob-ot, hanem tobb varazslat kell hozza, akkor a karakterem szinte mindig odarohan a mob-hoz, foleg, ha kozben odebbment az ellenfel 😞

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

De van! Már töltik sokan...

Gubberx
Semmi hír az új dlc-rõl? már 26. van 😄

VAn 3200 Bioware pontom, szerintem megvárom az elsõ értékeléseket és ha jó már szerzem is be a DLC-t!

tényleg olyan rossz mint ahogy mondják ? vagy egy misét azért megér ?

Azt meg tudja valaki mondani, hogy a Blood dragon set milyen elõnyöket ad, ha viselem minden darabját?
Csak mert vannak olyan páncél darabok, amik külön-külön tán erõsebbek egy-egy részénél.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

MerlinW
Tartsd lenyomva a Shift-et. Persze ha a varázslat hatótávolságán kívül vagy, akkor vagy közelebb mész, vagy nem történik semmi😊

[merlinw.org]

Lehet, hogy rosszul értem a kérdést.
Ha üres területre kattintottál (ahol nincs ellenfél), akkor odamegy a karakter.
Ha ellenfélre kattintottál és aktiválsz egy spellt vagy távolsági támadást, akkor egy helyben marad a karakter, és támadásba lendül. Ha nincs a hatótávon belül az ellenfél, akkor közeledik felé.
Ha közelharci fegvert használsz, és így kattintasz az ellenfélre, akkor odamegy mellé, és megtámadja.

TopGun
Sziasztok! valaki elmeselne nekem, hogy kell azt megcsinalni, hogy amikor harcolok es a jobb gombbal kuldom az aldast, a karakter ne menjen oda, ahova epp a varazslatot kuldom? vagyis, hogy lehet azt elerni, hogy helyben maradjon akciozas kozben?

Nem írtam hogy kieg, nem írtam hogy hosszú mindössze azt írtam az kinézetre pár dolog hasonlít az Awakeningre.

enlightened
Ez nem kieg lesz, csak egy DLC, kb 2-5 órás játékmenettel. Ne hasonlítsd már az awakeninghez. Nem tudom honnan vettétek hogy ez kieg lesz.

Kicsit awakeninges beütése van nem? És mintha a harc nézeten is javítottak volna de nem látszik nagyon mert nagyon belsõ nézetesen játszott vele. Perce ez inkább akció rpg mint crpg. Lehet majd figyelem a patch listát. Aztán meglátjuk kedvezményesen egy alap+dlc-s verziót megnézek. A navis elfeken sajna nem lehet javítani már 😄 De remélem a buzulós részeket lejjebb veszik. Meg nem ártana ha kicsit egy két új dungeont is beraknának az agyonmásolt egy szem helyett. Meglátjuk. Ebbõl szerintem jó játékot már nem lehet csinálni, de tényleg meglátjuk. Ez a legacy hozhat nehézséget legalább a dologba az is valami, ha nem lesz konzol játék érzésem. És az Awakening sem volt könnyû.

JethroHUN
DA2höz tud vki face replacert? elõzõ mentésembõl raknám át a karim fejét.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

ja jó lesz nagyon.

Gubberx
öröm bódottá 😄 végre egy kis kieg.

Nekem tetszik. 😊
Szanaszét játszottam már az alapjátékot, jól fog jönni egy kieg.

Prince23
legacy játékmenet

enlightened
Necsak a játékok miatt tanulj angolt, az csak másodlagos, hogy azokat is élvezheted akkor. A jövõd miatt kell, mert minden álláshoz ma már kell,(ami nem raktár, árufeltöltõ vagy ilyesmi).

enlightened
Ez így van de ez nem az angol miatt van, ha nem minden nyelvrõl elmondható. Ha van egy termék amit adott nyelven állítottak elõ, akkor azon a nyelven a legélvezhetõbb, így ha az ember jó abból a nyelvbõl azon fogja tolni akkoris ha van magyar felirat, mert az már csak utánafordított segítség a megértéshez, viszont az igazi élvezetet az eredeti nyújtja.

Szerintem ezt az ember nem tudja meg addig, amíg tényleg nem érti meg jól(perfektül) az angol nyelvet. Régen én is azt hittem, mint te... Hogy mindegy milyen jó leszek, akkor is magyarul fogok játszani/filmet nézni. Amikor pedig tényleg jó lettem, akkor egyre inkább angol nyelv/angol felirat. Mostanában pedig már a feliratot is kikapcsolom, mert rájöttem hogy illúzióromboló, hogy az ember nem is a játékot figyeli, hanem a feliratokat olvassa.
Én csak annyit fûznék a dologhoz, hogyha én perfekt lennék angolból, még akkor is inkább magyarul tolnám😄 Persze ez csak én vagyok!
Sose értettem ezt a magyarítás vitát aki tud angolul az úgy játszik nincs rákényszerítve hogy magyar felirattal tolja aki meg nem tud az meg igen.Most nem értem mit foglalkozik vele az aki tud angolul hogy szar lett vagy nem,õt nem érinti.De nekem nincs türelmem nekiállni totál egyedül angolt tanulni a suliba se volt rá lehetõség pedig jó lett volna.

Lacoka12
magyarul akkor is sziveseben játszok játékokkal

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Az hagyján, de amikor a meg se jelent filmeknél... ^^
Ha tudsz angolul, akkor a magyarosítás inkább gáz. Mert akkor látod mennyire szar.