6609
Dragon Age II
  • Fenrir
    Én az első végigjátszásomban a mágusok mellé álltam, akkor Fenris át is állt a templarok mellé, de utána egy párbeszédnél rászóltam és visszakullogott mellém.
  • gyonax
    Ha feltétlenül cheatelni akarsz, akkor engedélyezd a console-t, majd írd be a 'runscript zz_app_debug' parancsot.
  • Belkar
    Engem az érdekelne hogy nincs valami mód rá hogy Fenris barátságát megszerezzem az act 3-ban? Már odaadtam neki a kardot kaptam is érte jó pontot de még így sem eléggé kedvel hogy velem maradjon miután a varázslók oldalára állok. Nem tudok valami cheatet vagy valamit amivel növelhetném a barátság szintjét? És nem fogok csak miatta a templar-okkal összeállni.
  • Pares
    Azért írtam a sztorit, mert nekem a játékélmény 70%-át az határozza meg. Különben meg The Protector is a sztorira volt kíváncsi.

Egyébként igazad van. Én vagyok a hülye, mert olyannal nehéz vitázni, akinek a véleményét gyakorlatilag a "szar az egész" teljes mértékben összefoglalja.

Szövegértelmezésemmel semmi gond nincs btw.
  • Különc
    Mod vagy a champion's armornak csuklya a fejrésze, amit kb a játék utolsó 2 órájában kapod meg... kár érte
  • miko1216
    Esetleg valaki megtudná mondani hogy hogy szerezhetek csuklyát a rogue-m nak? Mágiscsak úgy "assassinosabb" :D
  • Although
    Én azt tanácsolom előbb töltsd le a demo-t mielőtt megveszed, pár benyomást szerzel vele..Bár most már mindegy :) Remélem nem leszel csalódott!
  • wedge31
    Én nem szoktam veled vitatkozni te szoktál velem vitázni mint ahogy most is. A szövegértelmezésed is a régi mert szerintem nem csak a story hanem az egész játék pofára esés ha valaki az origins szinvonalát várja töle.
  • Bhalage
    nekem bejott a DA2, es meg nem toltam vegig. vannak hibai, de tetszik : )
  • Bhalage
    hahahaha no.1
  • Pares
    Hát szerintem végképp nem pofára esés a sztori, sőt... De ezen már párszor elvitatkoztunk, szóval hagyjuk.
  • Noodlee
    Nekem képmegállás szokott lenni, és csak a CTRL+ALT+DEL megoldással orvosolható.
  • Fenrir
    Crash to desktop.

Nekem tök random időkben csinálja, főleg zónázások után amikor betöltötte az új helyszínt. Driver nem lehet gond mert mindig a legfrissebb van fent, én a dx11-re gyanakszom mert a bw fórumán is többen írták, hogy vannak problémák vele.
  • Noodlee
    Néha lefagy a játék, amúgy nem tudom, hogy mi az a ctd...
  • Fenrir
    Van ilyen problémád?
  • Noodlee
    Jelen.
  • Fenrir
    Játszik még valaki 64 bites win7-tel rajtam kívül dx11-es beállításokkal? Nálam random ctd-ket produkál a játék és leginkább ez az ami idegesít benne.
  • Fenrir
    Nincs kedvem veled tovább itt szócsatát vívni mert ez már meddő vita. A korlátozottságod már fájdalmas szintet üt meg. Én ezzel lezártam a témát, nem kívánok többet hozzászólni ehhez.
  • wedge31
    Ne várj olyan élményt mint amit az originstől kaptál mert nagy pofára esés lesz belőle.

Ha nem ugy nézed mint egy Dragon Age folytatást, mivel gyak semmi kapcsolodás nincs a kettö között néhány jelentéktelen cameotól eltekintve, el lehet vele lenni egy végjátszás erejéig biztosan.

Az ilyen játékokra szokták mondani, hogy tiszteséges iparos munka.
  • The Protector
    Neked mi a franc bajod van?Te egy normális arc vagy és nem nagyon voltak ilyen megnyilvánulásaid is.Ha gondod van az életben akkor nem itt kell megnyilvánulnod hanem köss bele valakibe az utcán aztán az majd szájon is ver és nem csak visszaír.

• MerlinW
    Ez a "A warezt eddig sem szedtem le mert nem cseszek ki velük" szöveg aranyos:) Írtam egy 5 bekezdéses monológot ezzel kapcsolatban, de úgy döntöttem nem offolok. Azért a fenti idézeten gondolkozz el egy kicsit, és próbálj szabadon élni:)
  • Pares
    Nem, nincs semmilyen főfőgonosz (bosszok azért vannak). A történet nagyon másképpen van elmesélve, és nagyon másmilyen, mint az előző részben.
  • The Protector
    Hnap érkezik nekem az eredeti verzió.A warezt eddig sem szedtem le mert nem cseszek ki velük(pedig azért megérdemelnék)

Szóval vannak kivégző mozdulatok a játékban mint az első részben?

Nagyon nagy elvárásokkal indulok neki a gamenak szóval remélem lesz olyan jó mint az első részben.Azt is remélem h a sztori nem a sokszor ellőtt jön a nagy gonosz csapatot kell toboroznom hülyeség.Mert kvajó sztorinak egy ilyen de már dögunalmas.
    Előre is köszönöm a válaszokat

PS:Hányat lő a faszával az aki csak azért jár ide h fikázza a játékot.Mert más dolog fikázni és más véleményt írni.
    Hamarosan nekem is lesz véleményem.
  • MerlinW
  • JethroHUN
    Mert most már azt is megszabod h mit csináljak? Nincs jogom hozzá h ide írjak? Meg tiltod vagy mi? Jó nagy szánalom lehetsz... 30-35 év között, és az legfőbb elfoglaltságod, hogy ovis pisis szar módjára véded a kis virtuális "területed"
    Gratulálok neked
  • Fenrir
    Te meg egy troll, menjél szépen a gumiba inkább.

Amúgy meg ha nem tetszik a játék minek jársz ebbe a topikba? Csak azért, hogy itt játszd az eszed?
  • JethroHUN
    Tévedésben élek? te egy vicc vagy komolyan...
  • Fenrir
    Te nagyon nagy tévedésben élsz, nálam sem 10/10 a játék és én védem, csak olyan ne kritizálja aki csak ellopta.
  • Lacoka12
    köszi
  • JethroHUN
    Szerintem a dokumentumok/bioware/dragon age 2/packages/core/override mappába kell rakni. DA:Oban is oda kellett a modokat másolni.
  • bendáj17
    sajnos nem :( te fent vagy a hl team oldalon?
  • JethroHUN
    Milyen történetre??? Ahhoz képest hogy mennyi is? 5 év telik el a játékban, alig van vmi mondanivalója. Jól összerakott? Ahhoz h jól összerakj vmit egyik alapfeltétel hogy ne szarj az egészbe, és az hogy egy dungeont 10x felhasználtak az azért már poén... annyi különbséggel, hogy hol van ajtó, de amúgy mindig ugyan ott mész be. Sőt a térkép is mindig ugyan az, és a teljes hely szerepel rajta, ha érdekelte volna a készítőket, akkor csak pl térkép részlet lett volna látható, akkor még talán elhiszem h máshol vagyunk.

DE kár ME1-hez hasonlítanod, azzal a hülyeséggel hogy ott is minden egyforma volt, az egy dolog hogy a bázisok a bolygókon, ugyan azok voltak, de bolygók azért különbözőek... DE így is jóval több egyedi helyszín van benne mint DA2

Le lehetne már állni neked is meg Paresnak is azzal hogy azonnal támadok rá arra aki szerint nem 10/10 a DA2 .... ennyi....
  • CAC
    Nincs itt semmilyen öngól, csak épp össze-vissza beszélsz. Ezt írtad:
    "Gondolom nem vetted meg, ennek okán pedig mindenféle véleményed értelmetlen."
    Erre válaszoltam, hogy már hogy lenne értelmetlen?! A riposztod meg az volt, hogy:
    "letöltötte a lopott verziót majd idejön hőbörögni, hogy ez milyen xar akkor az már tényleg pofátlanság."
    Akkor most már nem értelmetlen, hanem pofátlanság? El kéne már döntened, hogy mit akarsz írni. Egyébként azt nem vitatom, hogy pofátlanság a warez után szarozni, de mivel teljesen jogosak a felhozott hiányosságok, nem nevezném "értelmetlen"-nek a véleményét.
  • MerlinW
    Számomra olyan, mint a szomszéd lány. Megvolt...:)
  • Fenrir
    Már leírtam pár hete a véleményemet róla, van ami nem tetszik az 1-hez képest, de továbbra is tartom azt, hogy ez egy jól összerakott játék a hibái ellenére is.

Ez számomra nem folytatás hanem spinoff.
  • SötétBarom
    Demo alapján például nem derült ki, hogy mennyire kibaszott repetitív a helyszín. Vagy? Az se derült ki, hogy milyen lesz a sztori.. Gyakorlatilag semmi..
  • BoneDragon
    Egyet értek. Első résznek volt története, ez ahhoz képest lepkefing!
  • BoneDragon
    Értem én! Te megmondod nekem mikor mit és hova írjak... Akkor írok ide amikor csak akarok! Igazából rajtad nagyon látszódik, hogy megvetted, kiadtál rá x összeget és nem vagy megelégedve vele. De azért is véded foggal körömmel. Attól, hogy megvetted, nem lesz jobb a játék! Igazából a mai világba semmit se szabad megvenni vakon, főleg nem játékot... Jó párszor megszivtam én is! Nem is veszek több játékot egy jó ideig. Vegyen az akinek 6 anyja van.
  • wedge31
    Hát nem tudom én nem vagyok elájulva a storytól...sőt.

Egy minimális kis epic faktor hiányzik nekem, így valahogy sótlan az egész.
    Egy kicsit se tudott hozzám nöni a főhös a vérszegény társakról már nem szólva de erröl valszeg az tehet, hogy kb a DA:O elsö 5 órájában többet lehet beszélni a társakkal mint itt az egész játék alatt.
  • enlightened
    "de ebben a leggagyibb a grafika és a helyszinek változatossága, de a történet miatt ezzel ne foglalkozzak"

Úgy ahogy mondod, a történet nagyon is lényeges, hogy jó legyen és itt ez meg van. Ott a two worlds 2, változatos helyszínekkel, meg csomó mindent csinálhatsz de akkor nagy nulla a története, hogy az egész játékélményt lehúzza, és nincs motivációd, hogy tovább csináld. Szóval, igen ha lehet választani, inkább legyen kevés helyszín de jó történet, mint csilli villi grafika sok helyszínnel egy semmilyen sztorival, ami nem motivál, mert semmi nem történik benne kb.