Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ez alkalommal résen leszek. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az elsõért, amikor egy könyv megy körbe-körbe: 1 pont
A másodikért, amikor kis és nagy hordók vannak: 1 pont
A harmadikért, ahol vörös és sima hordók vannak: 2 pont
Ezeket szabadon oszthatod el, tehát szerintem többet érnek, mint néhány rage demonból az xp 😊
Akkor elkezdem most már komolyan venni az ott hallottakat. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Akkor már csak az Akasztott ember kis elrejtett titkaira kell fényt derítenem. Gondoltam végigtolom harcossal is... épp arrafelé bóklászok. Szólok, ha van valami extra. 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha nem támadnak meg, nem tudom megölni õket, ergó nem kapok xp-t értük. 😊
1."Van viszont rengeteg nagyon jópofa „easter egg”, ezek közül jó néhányat a Hanged Man fogadóban találtok meg, tartsátok nyitva a fületeket."
Ez csak nekem maradt ki?
2. "...alig vannak fejtörõk (egy-két doboz tologatás van, ami 30 másodperc alatt megoldható) ..."
Emlékszem erre a doboztologatásra, de én nem láttam értelmet benne. Emlékeim szerint nem történt semmi extra, akármit is csináltam.
Beszereztem a játékot Xbox 360-ra és eddig szerintem zseniális 😄
A párbeszéd rendszer mondjuk néha teljesen mást hoz ki mind ami oda van írva de sebaj legalább beszél a karakter 😊 Nézzük a pozitív oldalát.
Dualos Roguet indítottam és nagyon bejön bár már nem olyan halhatatlanok mint az elsõ részben vagyis majd kiderül késõbb ha cunning nagyobb lesz.
Sokan fikázták itt Anders-t még nem vagyok annyira belemélyedve de nálam még nem buzult be és eddig elég szimpatikus is ugyan olyan szarkasztikus és nyers mint az elsõ részben. A párbeszédeknél még bejött hogy néha lehet a társaink segítségét kérni pl.: Varric egyszer rádumált egy emberrablót hogy engedje el a gyereket mert az õrfõnöknek a fia, vagy mikor anders megnézte hogy nincs a srácban démon és késõbb így lehetett megmenteni, vagy mikor az elején Aveline a kereskedõt befenyíti stb. A karakter építés szerintem sokkal jobb mint az egyben végre hasznosak a képességeink. És a rogue-k most már tényleg szemét trükköket és látványos mozdulatokat használnak és nem úgy néznek ki mint a harcosok.
Ami nem tetszik hogy alig van valami páncél...eddig (remélem)
Ja és láttam olyan képeket ahol a rogue csuklyában volt. Olyat hol lehet szerezni? Act 1-ben vagyok lehetséges ez már?
Köszönöm.
Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.
Valaki tudna segíteni?
A játékhoz megkaptam én is a Mass Effect 2 letöltõkódot.
Az Ea Download managerrel beállítottam hova töltse le a telepítõfájlokat és hova telepítse a játékot.
Ehhez képest a telepítõfájlok mappa teljesen üres,én pedig azokat szerettem volna kiírni.
Hogy tudom ezt megoldani?
Elõre is köszönöm a segítséget.
Asrock B75M,Intel Core i5 3470,2x4gb Kingston HyperX XPM DDR3 1600 MHZ,MSI Nvidia GTX 650 Ti 1 GB,OCZ Agility 3 60 GB SSD,ASUS XONAR DG,WIN 8 PRO 64 bit
Más:
A DA😮ban, a Dalish elf eredettörténetben Tamlen eltûnik (a tükörben?), viszont úgy emlékszem, hogy a második részben õt csapja agyon a Vartherral.. Ez hogy is van?
Vagy, ha tovább tolom a játékot, akkor még elõkerül?
Egyébként tetszett a játék. Jó, h végre nem a világ megmentése a cél. Jó sztorija volt az 1-1 év fõszálainak, ráadásul a mellékküldetéseknek is. Néha voltak megdöbbentõ, áll leejtõ részek, azonban hiányoltam a "fõ-fõ" sztorit. Igaz, h néha voltak kisebb-nagyobb átfedések, amik összekötötték a különbözõ évek eseményeit, de tulajdonképpen nem volt egy fõsztori, ami összekötötte az egész játékot.
A társakkal való interakció lebutítása nem mondhatnám, h tetszett. Az, h csak a mellékküldijeik elõtt lehetett beszélgetni velük rendesen elég nagy visszalépés. Az, h nem lehet öltöztetni õket nem ütött agyon annyira, azonban az kicsit hülyén jött ki, h némelyik társ 10 évig ugyanazt a ruhát hordta. Az pozitívum volt, h be lehetett néha vonni õket küldi közben a beszélgetésekbe. Ráadásul ismét érdekes, szerethetõ jellemû karaktereket kaptunk.
Az új párbeszédrendszer tetszett is, meg nem is. Az, h beszél a fõszereplõ, folyamatosabbá, filmszerûbbé tette a beszélgetéseket. Ugyanakkor a szájbarágós, jelekkel ábrázolt válaszlehetõségek nem tetszettek. Sokkal jobb lett volna a Witcher-ben használt megoldás, ahol beszélt is a karakter, de ugyanakkor kiírta az egész mondatot a választásnál, ráadásul nem volt meg, h legfelül állandóan a pozitív válasz van, stb.
A helyszínekkel nem voltam megbékélve. Elõször is túl kicsi területen látszódik a játék, ráadásul az ismétlõdõ kinézetû helyszínek elég kiábrándítóak. Arról nem is beszélve, h még 2011-re se tanult meg a Bioware egy életteli várost csinálni. Itt is csak álldogálnak a karakterek és beszélgetést "szimulálnak". A legrosszabb azonban az, h sokan csak egy helyben álldogálnak.
Grafikával nem igazán voltam megelégedve. 2011-ben többet vár az ember, ráadásul idén megjelent, szebb grafikájú játékok jobban futottak, mint a DA2.
A sokak által kritizált harccal nekem nem volt gondom. Tetszett, h látványos és igaz, h könnyebb a játék, mint az elsõ rész, de erre egyszerû a megoldás, nehezebbre kell állítani a játékot 😊. Ugyanakkor a sérülésekkel kapcsolatos leegyszerûsítés nem tetszett. Jobb volt az elsõ részben, ahol bizonyos testrészei sérültek meg a karaktereknek és mindegyik más-más negatív hatást váltott ki. Itt egyszerûen csak nem töltõdik fel maxra az életük.
A skilltree tetszett. Nem volt százmillió felesleges skill és szimpatikus ez az ágas megoldás.
Öööö ennyi jut most eszembe. Összességében tetszett a játék, de sok mindenben alulmúlja az elsõ részt. Sokan azt mondják, h ez a Bioware eddigi leggyengébb játéka. Sajnos egyet kell értenem velük. Azonban még így is egy nagyon jó játék. A meredek és sok választási lehetõség miatt párszor még biztos végig fogom játszani.
<#idiota>#idiota>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Mármint megvan a pénzem Bartrandnak, de kéne egy kis lóvé hogy tudjak venni pár dolgot a Black Eporiumban.
Ha elfogadom az ajánlatát lesz késõbb valami következménye?
Amúgy csak ultra high beállításnál jön elõ, szóval annyira nem gond.
http://www.akciofigura.hu
nekem az lenne a kérdésem, hogy miért nem kapom meg a maximális manát? tehát van pl. 220 mana pontom, de csak 100 ig tölt vissza. ÉS ez változó. valaki eltudná mondani, hogy ez mitõl függ, és hogyan tudom elérni, hogy minél többet tudjak használni? Erre még nem sikerült rájönnöm.
Köszi elõre is.
CSAK a Fradi
Másnál is voltak gondok a textúrákkal?
Csak ha a kamera bizonyos szögben áll, akkor látszik csak a nagy feketeség.
High Resolution Texture Packet feltelepítve sem változott semmi.
Valami ötlet?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
#5961: amit Pares felsorolt, azon kívül másik verzió is van, mégpedig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"The trees move. Do you not see it?"