6609
Dragon Age II
-
#3208 Tényleg nem értem miért kell ezt a szart ide belinkelni, de biztos én bennem van a hiba... -
#3207 [URL=http://www.rlslog.net/dragon-age-ii-clonedvd-p2p/comment-page-4/#comments]#379 és ollé[/URL]
már ha van cd kulcsod. elvileg. talán. -
#3206 Tényleg annyira igénytelen a kézikönyv hozzá? -
#3205 legalább ingyen... -
Pares #3204 Le is jött, megyek is kipróbálom... Oh, wait... -
#3203 Ez a te bajod, erről én nem tehetek. Ha tanulsz angolul rendesen, meg nézel angol sorozatokat, filmeket, akkor meg fogod érteni, de idő kell, én se egyik napról a másikra tanultam meg angolul, de manapság már elég sokan tudnak annyira, hogy értsék felirat nélkül amit mondanak. A sorozatfüggők például mint én is, egyből nézik ahogy amerikában levetítik és akkor még nincs felirat. -
#3202 -
#3201 és ha nem lenne felirat akkor amit mondanak hogy érted meg ha még angol felirat sincs mert én max annyira értek angolul hogy ha látom -
#3200 Valamivel el kell ütni az időt az amerikai exe-ig -
#3199 Hát te tudod, de pont erről beszélek, én szeretem ha filmszerű a játék, ha felirat van akkor az már rontja az összhatást, de kinek mi. -
Pares #3198 Na, újra indul a "felirat vs. angoltudás vita" 2.0.
-
#3197 és értek angolul csak magyarul jobban szeretek olvasni -
#3196 amúgy a Dragon age 1 nél átlehet váltani angolra ha valaki úgy akar játszani -
doggy90 #3195 es mibol gondolod, hogy magyar felirat nelkul nem erti meg?
amugy a mass effect 2-nel be kell regelni ea downloaderbe, es ott mar lesz angol nyelvu valtozat is. -
#3194 Lehet, hogy neked úgy a jobb, meg mindenkinek aki nem tud angolul, de aki tud és szeretné úgy tolni, azoknak miért kell beleintegrálni, engem nem zavar ott az opció hogy bekapcsold, de az zavar ha megveszem eredetiben és rákényszerít a játék a magyar feliratra mert Magyarországon vettem meg. Engem tényleg zavar, hogy keveredik a magyar felirat az angol szinkronnal. -
#3193 Erre kiváncsi leszek. -
#3192 valamint, ha valakit érdekel: high-res texture pack tölthető BioWare oldaláról. -
#3191 nem tudom mi bajod a magyar felirattal de szerintem úgy a jobb mivel tudod mit mondj vagy ők mit mondanak -
#3190 de Taiwan/Hong Kong GMT +8 időzóna, szóval ott már ez alapján tényleg kijött -
#3189 majd akkor a magyarok fordítják le a játékot -
#3188 Örülj neki, nem rontják el a beleintegrált felirattal:S. Nincs annál rosszabb mint amikor megveszed, kiszeded a feliratot, hogy kicsit mozisabb legyen, és akkor ott nyomul a magyar felirat alul, ráadásul amikor választ kell adnod, akkor is magyarul jelennek meg az opciók és át se lehet állítani:S -
#3187 Jahh, igen, persze, ilyenkor elég sok midnent kitalálnak. A gond az, hogy még az angol se fog menni holnap, mert amik fenn keringenek neten az is EU-s kiadások, ergo amcsi exe-t szerintem kb akkor lehet majd beszerezni, ha kijon a tört is :D, akkor meg már választhat az ember most hogy játssza. -
#3186 És ennek mi köze a Dragon Age-hez vagy a BioWare-hez?
Nem őmiattuk van, az EA döntött így, ezentúl nem fognak lokalizálni játékokat! Dragon Age 2, Crysis 2, NFS Shift 2, Mass Effect 3 sem fog magyar feliratot tartalmazni! Ez van, ez az EA üzletpolitikája! -
#3185 Most nézem csak: nem magyar feliratos a játék?! Hát ez full gáz. Nem mintha nem tudnék angolul, de ez visszafejlődés az Origins-hez/Mass Effect 1-2-höz képest...... -
#3184 egyesek azt irkálják, h Taiwan-i proxyval már lehet aktiválni, ott már hivatalosan kijött -
#3183 A kézikönyv fekete fehér, elég rossz papírra nyomtatott, magyar cucc. Ezért nem szeretem ha lefordítják magyarra a játékokat meg mindent, elrontanak, az meg duplán idegesít amikor ki se lehet kapcsolni a magyar feliratot mint ME2-nél, szerencsére a DA 2-t még nem magyarították, de a kézikönyvet már sikerült a magyarítással elszúrni:S -
unusual #3182 Igen,sajnos én is ezt olvasom kb mindenhol..... -
#3181 Szia Calver! Ma vettem meg a cdgalaxisban a dobozos verziot, szóval a kezemben tartom, viszont valóbna nem lehet játszani vele, szóval annyit lehet tenni, hogy valahonnan szerzek egy amerikai exe-t és holnap reggel 6 -tól lehet nyomni( az amerikában kb az éjfél) :D -
#3180 Hivatalos közlemény a CD Galaxis oldaláról:
A játék elképzelhető, hogy csak a hazai EA megjelenés napjától, március 11., péntektől játszható! -
#3179 A kézikönyvet ? már egész biztos, hogy van aki olvassa. -
#3178 szerintem még senkinek nincs a mancsaiban :) maga a játék PC verziója előkerült már pár napja, de nem használható védelem miatt, viszont dobozos verziót nem hinném h bárki innen is kézhez kapta volna már.
amiket olvasol lépten-nyomon, véleményeket a teljes játékról, az mind xbox360/ps3 verzióból jön - már harmadikán kikerültek, és ott nem voltak ilyen gondok, mint release date check. -
Micsu #3177 "A BG I. esetében a Tales of The Sword Coast a mai világban DLC lenne"
kb 6 dlc lenne -
Drizzthsz #3176 És, a kézikönyvet se lehet kinyitni addig? ;) Arról is volt kérdés. -
#3175 A balkánhoz... -
#3174 holnap reggel hatig senki nem fog ilyenről írni, ugyanis még az angol verzió sem használható egyelőre - release date check-es a lelkem. -
Kindred Blades #3173 Ez ebben a formában nem teljesen igaz.
Európa nyugati részein 10-étől, keleten 11-étől lehet játszani.
Na, hogy minket középen hova tesznek, az csak rajtuk múlik. -
#3172 11ig senki se tud vele játszani. -
Drizzthsz #3171 No, aki megvette már a teljeset PC-re, igazán írhatna valamit. DX10/11-gyel NV karin még mindig szaggat mint az állat? Kézikönyv milyen? Mekkora? Játékmenet változott? -
#3170 #3166-3168.
-
#3169 A játékról "beszélgettünk" nem flame ez.
rage: inkább steamen folytasd vele, ha neked ez jó.