Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JethroHUN
hagytad h a kishúgod végezze a piszkos munkát (0:55) <#nevetes1>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Kongy
Gameplay videóm a demóból:

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Hát 50-50 % az esélye, hogy jó lesz vagy rossz lesz a SKyrim... egy trailerbõl még sok mindent nem lehet leszûrni (szépnek szép az nem vitás)! Én is reménykedem, hogy javítják az Oblivion gyengébb részeit!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Kétszer végigvittem Directx 11-ben és tökéletesen mûködött, nem fagyott, nem volt bugos... lehet szerencsém volt!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Úgylátom ez a játék rendesen megosztja majd a gémereket, vagy nagyon szeretni fogják vagy nagyon utálni. Középút kizárva <#nevetes1>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Pedig a hátbaszúrás alap funkció. Deathblow a nem lefixált harcrendszer miatt nincs.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

A Skyrimbõl még csak egy nyamvadt trailert láttunk, de már biztos az év játéka.

Nem is tudom... az Oblivion minõségével kapcsolatos tapasztalataim után ezt nagyon erõsen megkérdõjelezném...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

JethroHUN
deathblow-ra gondolsz, és nincs benne, minthogy hátba szúrás sincs, rougenek az egy külön skill lesz, alap "funkciónak" kellene lennie, de neeem. Csak crit hit van de az is olyan h darabokra esnek az ellenfelek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Én is az Skyrimet várom jobban (fõleg ha tanulnak a Nehrim iszanyat jó megoldásaiból).
De azért jó lesz szerintem a DA is. Igaz, jobbat is kaphattunk volna, ha a pc-s lehetõségekre helyezik a hangsúlyt, de ez már csak a pc-sek problémája.
wedge31
Az még nagyon messze van...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
részemrõl ennyi, kár érte 😞

inkább várom a skyrim -et

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

lwb
bugos a dx11. próbáld dx9-ben és menni fog rendesen.

Hát még fagy is ez a remek demo, csodálatos :S
Uninstall.
lwb
A svéd PC gamer írt egy preview-t. Egyébként 85%-ot adott neki, ami 10-zel kevesebb, mint az 1 volt ugyanott.

A három végigjátszást három fõ vonalként értettem. Az olyasmit, hogy Aleister lesz a király vagy én nem tartom külön végigjátszásnak. Eszerint az 1-nek egy fõ vonala volt. Nekem ebbõl a három szálból az jön le, hogy végre a rosszfiúkkal (qunarik) is lehet lenni. Kb mintha a darkspawnok oldalán vittük volna végig az 1-et. Jó lenne, ha így lenne.

Lacoka12
amugy lesz a Doa 2 be olyan a harcba hogy egyböl ledöfte egy kétkezes kardal?

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

...mármint hogy nem tudhatod, hogy nem lesz jelentõsége.

Ez is egy vélemény. De a teljes játék megjelenéséig és végigjátszásáig ezt nem tudhatod...

Ehhez és az elõzõ hozzászólásomhoz még annyit, hogy bár igaz, hogy a DA😮 és DA2 fõhõsei közt nincs egyértelmû vagy szoros összefüggés, mindkét játék egy külön történetet mutat be, ám a világ és az idõpont is ugyan az. Szóval szerintem itt még sokkal érdekesebb variációkat is kaphatunk, mint egy közvetlen folytatásban, hiszen a DA2-ben "kívülrõl" fogjuk látni a DA😮-ban meghozott döntések eredményeit...

Murder3
szerintem ebbe az esetbe az import ahogy van baromság.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Murder3
én nem követtem a híreket a játékkal kapcsolatba😊

Persze, hogy nem említik meg Hawke-t a DA😮-ban, hisz akkor még csak egy "senki" volt. A DA2 és a DA😮 idõben átfedik egymást, de csak a DA2 elsõ évében. Ugyanis a DA2 is és a DA😮-is a Blight kitörésekor kezdõdik, viszont a DA2 tíz évet ölel fel, míg a DA😮 csak egyetlen egy év eseményeit mutatja be. Egyszóval a DA😮-ból importált mentésben található egyedi döntések következményei valószínûleg csak a DA2 kezdeti fázisa után kezdenek megjelenni, miután a DA😮 eseményei befejezõdtek. Ezért is lehet/lesz majd izgalmas a történet, hisz "real-time" fogjuk tapasztalni a DA😮-ban meghozott döntéseket. Remélem érthetõ, amit leírtam... 😊

Na ezt sose próbáltam.Egyszer soroztam be Loghaint, de csak próbaképp, aztán mentés vissza.

Nem feltétlenül, ha azt mondod Alisternek hogy "Mindenkinek meg kell tanulnia gondoskodni magáról", miután beszélt a nõvérével, és az összeházasító opciót választod Anorával, akkor ki lehet hozni amit írtam. De psszt, ez titok 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

wedge31
Ha Alistair megváltoztatod akkor nem lép le.

wedge31
Én ugy látom értelmét az importnak ahogy a witcherben vagy a ME-ben van, mert ott folytatjuk az elözõ rész történéseit. Itt egy teljesen új karit inditunk akit még csak megse emlitenek a DA😮-ban így egy kicsit erõltetett ez a dolog, de igazad van még jól is elsülhet.

Ha besorozod Loghaint, Alistair automatikusan lelép...Csak egy kis helyesbítés😛

Egy idõben kezdõdik, de tovább tart a DA2 mint az Origins (kb. 10 évig igazgatjuk Hawke-ot azt hiszem, bár ebben nem vagyok biztos). Ettõl függetlenül tényleg meglehet, hogy ez az importálósdi annyiban fog kimerülni, mint az Origins-->Awakening importálásnál, tehát kb. 10 mondatban változik. Aztán ki tudja, majd kiderül mi lesz, ha kijön a játék.

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

Lacoka12
és a én karim urakodik alastir mellett akkor mi lesz a történe a importba?

wedge31
Mivel egy idöben játszodik a két story én csak jelképesnek tartom ezt a ficsört, hagy ne mondjam feleslegesnek.

Sok még a kérdés. És (elõre bocs a kifejezésért) szimplán hülye, aki egy korai buildbõl készült demo alapján leírja az egész játékot...

Én úgy olvastam, hogy e három közül választhatunk, ha nincs importálandó mentésünk. Ez a három önmagában már csak azért sem elég, mert ugyan a fontosabb döntések benne vannak, de mindegyik elõtörténetszál nincs, meg a plusz lehetõségek is hiányoznak. Mondjuk ha én importálok egy city elfet, aki elvégezte Morrigan rituáléját, besorozta Loghaint, és Alistar Anorával uralkodik, akkor melyiket kapom a három közül? Mert egyik se stimmel.

wedge31
Ez a három indulási pont lesz, attol függöen mit importálsz át az elsõ részbõl / ha semmit akkor lesz a default / hogy mennyi befejezés lesz arról én még nem találtam ínfót.

"Hero of Ferelden" (Default): Ended Fifth Blight by killing Archdemon and survived. Placed Alistair on the throne.

"The Martyr": Young Dalish Elf who died to kill the Archdemon. She left the kingdom ruled by Alistair and Anora.

"No Compromise": Dwarven noble took command of Grey Wardens. Exiled Alistair, sent Loghain to his death against Archdemon, and left Anora as Ferelden’s ruler.

Ejha, akkor jól lemaradtál... <#smile>

Murder3
én nem hallottam amit én utoljára hallottam h orléziába fog játszódni.

Kötve hiszem, hogy "csak" három féle befejezés lesz, fõleg ha eleve három felé ágazódik a történet. Egyébként ezt a három frakciós dolgot hol olvastad? Eddig még nem hallottam errõl, de nagyon jól hangzik...

Ezerszer el lett mondva, hogy Kirkwall és környékén fog játszódni a történet.

Mellesleg így a margón megjegyezném, hogy bár a Blightlands nevezetû terület, ahol az egész játék kezdõdik, elég sivár (annak is kell lennie a az Éjfattyak miatt), de az a kevéske, amit az éjjeli, kihalt Kirkwallból láttam... hát elképedtem... nekem nagyon bejött a dizájn, a hangulat. És a bejárható terület csak egy apró töredékét láttuk eddig... jó lesz ez...

Murder3
csak kirkwallba?
pedig gondoltam már bejárható más ország is..

lwb
Akkor a te érdekedben kérlek, hogy ne is próbálj a gothic 4-gyel játszani. A szép emlékekért megéri. Hidd el, már én is bánom, hogy belekezdtem. 😊 Nálam nagyobb gothic rajongó kevés van, a bugos 3-at vagy hatszor végigvittem, a 2 még mindig fent van a gépemen és ma is tolom újra kb tizedszer. A kedvencem viszont az 1, el se mondom h azt hányszor vittem végig. 😊

A gothic 4-et teljesen új csapat csinálta, semmi közük az elsõ részekhez csak névben.

Lacoka12
a gothic 4 még nem játszotam de eddig egyik gothicba se csalodtam

lwb
1-3-ig egyetértünk, azokat még a PB csinálta. A Forsaken Gods és az Arcania viszont katasztrófa. Ha szereted az ilyen stílusú játékokat, akkor ajánlom a Risent. Az utolsó chapter szar, de addig igazi gothic. Idén jön a második része.

lwb
Most olvastam, hogy a történet nagy része Kirkwallban játszódik és a három nagy faction, a Qunarik, a Circle és a Chantry közül bármelyiknek dolgozhatunk. Ha ez azt jelenti, hogy legalább háromféle végigjátszás lesz, akkor egy vevõt máris visszanyertek.

Murder3
nem is arról van szó nekem is bejön a stílusa meg hangulata de egy optimalizálatlan szar.

Lacoka12
mondthat bárki rám mindent de a gothic bármelyik résznek jó a története és és azt nézem nem a grafikát

Murder3
fix karik de mért nem rpg?
én mindenesetre várom.

MerlinW
Gothic 4? Az évtized legrosszabb játéka, az igénytelenség, unalom és az idiotizmus fellegvára😊

[merlinw.org]

MerlinW
Csak hogy okot adhassak neked a beszólásra.

Ha már a békés társalgás útján vagyunk, söpörj elõ egy általános iskolai nyelvtankönyvet és feküdj rá a j/ly betûk helyes használatára.

[merlinw.org]

Murder3
azé nem jó ezeket egy kalap alá venni mert más stílusok....
hiába mondjákk h a mass effect mekkora játék jó a történet de egy mûanyag,élvezettelen szar a szemembe.
a stílusa ami elrugaszt az egésztõl.

Murder3
felfog mert az ea agyonhypolja.

Murder3
kritikán alul fõleg amilyen ócska optimalizálatlan szar.

Azért semmilyen garancia nincs arra, hogy a felsorolt nevek közül bármelyik is jobb legyen, mint a DA2. Nem lefutott menet ez még, még távolról sem. Hisz még ki se jött, de egyesek már elkönyvelik! Szééép.