6609
Dragon Age II
-
#3248 Amúgy ha feltettétek az exet, hozzá fogja linkelni a gamet az EA accountotokhoz, meg accounttal kell aktiválni is, de a Cd kulcsot már kitölti, mert installnál ár be lett írva. Amúgy ha majd visszatesze,m az EU-s exet pénteken, úgyanott tudom folyztatni ahol voltam vagy újra kell rakni a gamet? -
#3247 Persze, hiszen úgy indul a történet.
Aztán mikor kezd kialakulni a történet szála, nyilván lesz benne más is. Továbbra is meg-megáll a kép az animációk elején-végén?
Ez a megoldás nagyon nem tetszett a demoban... -
#3246 úgy vártam már h beszúrhassam valami reakcióként ezt a képet -
Pares #3245 Mindegy, ha nem viszi a géped, akkor tök fölösleges. Úgy is csak DX11-el fog az működni... Szóval akkor jáccá' má', mire vársz!?!
-
#3244 A videokártyád támogatja a DX11-et ?
Csak akkor töltsd le, ha igen. -
#3243 Amúgy én nem játszottam a demoval, csak videot néztem róla és ugyanott indul a game. Eszméletlen hentelés megy a hegy tetején :S. Nem tudom ez egy ideig biztos tök jó lesz, de remélem azért lesz még benne valami más is:D -
Pares #3242 Úgy néz ki... De legalább ingyenes... -
#3241 Hát nem tudom azt írják ahhoz 1GB-os videokari kell, nekem meg csak 512Mb-os és nem a legújabb, azért letöltsem? -
#3240 Ez mostanában valami új divat ?
A Crysis 2 is úgy jelenik majd meg, hogy a DX11-es shadereket majd le kell tölteni hozzá később... -
Pares #3239 Ja, és a High Resolution Texture Packot se feledd letölteni! -
Pares #3238 -
Pares #3237 Én mondtam...
Kár hogy én most nem tudom kipróbálni. -
grat :) -
#3235 Képeket!44 :d
ha esetleg megy high res textúrákkal, akkor abból is jöhet. -
#3234 EA accounthoz regisztráld a játékod, majd amint indítod, jelentkezz be és mennie kell (szerintem) -
#3233 Na kérem szépen, aki megvette a játékot az játszhat:D Mert a lentebb linkelt exe működik eredeti játék esetén és teljesen LEGÁLIS! Na most játszom aztán elmondom a benyomásaim:D -
Pares #3232 Tévedsz. Még az nap lesz rá törés.
Szóval szerintem a "védelemnek" abszolút semmi értelme. Csak plusz költség, és csak azokkal basznak ki, akik megveszik. Lassan ott vagyunk, hogy letorrentezni egyszerűbb lesz, mint megvenni, ami már messze nem jó... Vagy már ott lennénk? -
Pares #3231 Ebben szerintem nem a BW dönt, hanem az EA. -
#3230 Akkor ne adják ki, amíg nincs kész. Első nap szedhet le az ember 2 gigányi DLCt meg várhat erre a nyomorék release date checkre is...Meg se érdemelnék, hogy megvegyem -.- -
#3229 A külön kiadott high res textúrákra mondtam, hogy tróger -
#3228 Mi tróger azon, hogy fizettem 9 rugót egy játékért és szeretnék vele játszani? Az a tróger, hogy már idáig jutottunk, hogy release date check DRM meg mindenféle. Régen a vettem valamit felraktam és ment. Most meg minden le van ezerféleképpen védve, csak az értelmét nem látom, mert a megjelenés után 1 nappal úhgyis feltörik, viszont akik eredetit vettek azok meg várnak. Mind1, biztos a kiadónak ez jó. -
Pares #3227 Állítólag az után fejezték be véglegesre, miután Gold lett. Ezért a trógerság. -
#3226 Igen, tényleg, fekete fehér az egész, magyarul wc papír lapon, nem nagyon jön be:S -
Pares #3225 Bocs. Lemaradtam arról a hozzászólásodról... -
#3224 mekkora tróger megoldás ez is istenem... -
#3223 Eredetim van, hányszor mondjam, ma vettem a dobozosat a cdgalaxisban, mert rajtam kívül még csomóan, csak ők nem fórumoznak. -
#3222 #3181-ben írta h ő már kézhez kapta.
mindenesetre sok szerencsét enlightened, érdekel h menni fog-e. -
Pares #3221 Eredetid van? Ha nem, akkor egyelőre kár a próbálkozásért... -
Pares #3220 Sorry, nem neked akart válaszul menni! :) Hanem az egyel felette lévőnek. -
#3219 De nekem nem ott kéri a cd kulcsot, mert elkérte rögtön az install előtt, de mindjárt kipróbálom, csak az előbb leszedtem a gamet, mert mérges voltam:D, szal most installálom megint fel. -
Pares #3218 Pedig tuti túljutsz. Csak cseréld ki a bin_ship mappában lévő exet erre (írd fölül). EA accountos bejelentkezést kéne látnod, utána meg kéri a cd kulcsot, és indulhat a menet. -
#3217 Na ezt kipróbálom, de szentem nem jutok tul a release checken így sem:S -
Pares #3216 Ott van a hozzászólásaimban két link is, amik nem warez oldalakról vannak. -
#3215 én tudom, ezt is írtam :) -
Pares #3214 Ez nem crack, csak egy másik időzónában egy már aktivált exe. A cd kulcsot ugyan úgy kéri. Csak nem kell megvárni 11-ét. -
#3213 Az oldal a szar nem az exe. -
Pares #3212 Egy másik link. -
#3211 Talán azért hogy ha kedden megkapod mert akkora hozza ki a futár ne kelljen várnod péntekig az eredeti játékoddal.
És ez NEM crack, szóval nem sérti az anti-warez eszmédet. Csak a föld túl oldalán kiadott EREDETI játék exe-je -
Pares #3210 Most pill. sehogy se tudom kipróbálni. De speciel akinek már a kezében van a doboz, van hiteles cd kulcsa, annak nem kell már várnia:
DragonAge2.exe
Töltsétek le ezt, hagyományosan crackeljétek be, és csak a cdkulcsot fogja kérni. Ez valami Taiwani csávesznek az .exe-je, az ottaniak már játszhatnak vele. Így ha ezt az .exet haszánlod, akkor túljutsz te is a Release Date Checken... Sok sikert.
-
#3209 nem crack, nem warez. *ha eredetid van*, már most tudsz vele így játszani.
mi is ezzel a problémád?
warez-t nem fogok beszúrni, amiatt ne aggódj.