6609
Dragon Age II
  • enlightened
    Amúgy ha feltettétek az exet, hozzá fogja linkelni a gamet az EA accountotokhoz, meg accounttal kell aktiválni is, de a Cd kulcsot már kitölti, mert installnál ár be lett írva. Amúgy ha majd visszatesze,m az EU-s exet pénteken, úgyanott tudom folyztatni ahol voltam vagy újra kell rakni a gamet?
  • rage
    Persze, hiszen úgy indul a történet.
    Aztán mikor kezd kialakulni a történet szála, nyilván lesz benne más is. Továbbra is meg-megáll a kép az animációk elején-végén?

Ez a megoldás nagyon nem tetszett a demoban...
  • Calver
    úgy vártam már h beszúrhassam valami reakcióként ezt a képet
  • Pares
    Mindegy, ha nem viszi a géped, akkor tök fölösleges. Úgy is csak DX11-el fog az működni... Szóval akkor jáccá' má', mire vársz!?!

• rage
    A videokártyád támogatja a DX11-et ?
    Csak akkor töltsd le, ha igen.
  • enlightened
    Amúgy én nem játszottam a demoval, csak videot néztem róla és ugyanott indul a game. Eszméletlen hentelés megy a hegy tetején :S. Nem tudom ez egy ideig biztos tök jó lesz, de remélem azért lesz még benne valami más is:D
  • Pares
    Úgy néz ki... De legalább ingyenes...
  • enlightened
    Hát nem tudom azt írják ahhoz 1GB-os videokari kell, nekem meg csak 512Mb-os és nem a legújabb, azért letöltsem?
  • rage
    Ez mostanában valami új divat ?
    A Crysis 2 is úgy jelenik majd meg, hogy a DX11-es shadereket majd le kell tölteni hozzá később...
  • Pares
    Ja, és a High Resolution Texture Packot se feledd letölteni!
  • Pares
  • Pares
    Én mondtam...

Kár hogy én most nem tudom kipróbálni.
  • Calver

grat :)
  • TDC Geronimo
    Képeket!44 :d

ha esetleg megy high res textúrákkal, akkor abból is jöhet.
  • JethroHUN
    EA accounthoz regisztráld a játékod, majd amint indítod, jelentkezz be és mennie kell (szerintem)
  • enlightened
    Na kérem szépen, aki megvette a játékot az játszhat:D Mert a lentebb linkelt exe működik eredeti játék esetén és teljesen LEGÁLIS! Na most játszom aztán elmondom a benyomásaim:D
  • Pares
    Tévedsz. Még az nap lesz rá törés.

Szóval szerintem a "védelemnek" abszolút semmi értelme. Csak plusz költség, és csak azokkal basznak ki, akik megveszik. Lassan ott vagyunk, hogy letorrentezni egyszerűbb lesz, mint megvenni, ami már messze nem jó... Vagy már ott lennénk?
  • Pares
    Ebben szerintem nem a BW dönt, hanem az EA.
  • TDC Geronimo
    Akkor ne adják ki, amíg nincs kész. Első nap szedhet le az ember 2 gigányi DLCt meg várhat erre a nyomorék release date checkre is...Meg se érdemelnék, hogy megvegyem -.-
  • TDC Geronimo
    A külön kiadott high res textúrákra mondtam, hogy tróger
  • enlightened
    Mi tróger azon, hogy fizettem 9 rugót egy játékért és szeretnék vele játszani? Az a tróger, hogy már idáig jutottunk, hogy release date check DRM meg mindenféle. Régen a vettem valamit felraktam és ment. Most meg minden le van ezerféleképpen védve, csak az értelmét nem látom, mert a megjelenés után 1 nappal úhgyis feltörik, viszont akik eredetit vettek azok meg várnak. Mind1, biztos a kiadónak ez jó.
  • Pares
    Állítólag az után fejezték be véglegesre, miután Gold lett. Ezért a trógerság.
  • enlightened
    Igen, tényleg, fekete fehér az egész, magyarul wc papír lapon, nem nagyon jön be:S
  • Pares
    Bocs. Lemaradtam arról a hozzászólásodról...
  • TDC Geronimo
    mekkora tróger megoldás ez is istenem...
  • enlightened
    Eredetim van, hányszor mondjam, ma vettem a dobozosat a cdgalaxisban, mert rajtam kívül még csomóan, csak ők nem fórumoznak.
  • Calver
    #3181-ben írta h ő már kézhez kapta.
    mindenesetre sok szerencsét enlightened, érdekel h menni fog-e.
  • Pares
    Eredetid van? Ha nem, akkor egyelőre kár a próbálkozásért...
  • Pares
    Sorry, nem neked akart válaszul menni! :) Hanem az egyel felette lévőnek.
  • enlightened
    De nekem nem ott kéri a cd kulcsot, mert elkérte rögtön az install előtt, de mindjárt kipróbálom, csak az előbb leszedtem a gamet, mert mérges voltam:D, szal most installálom megint fel.
  • Pares
    Pedig tuti túljutsz. Csak cseréld ki a bin_ship mappában lévő exet erre (írd fölül). EA accountos bejelentkezést kéne látnod, utána meg kéri a cd kulcsot, és indulhat a menet.
  • enlightened
    Na ezt kipróbálom, de szentem nem jutok tul a release checken így sem:S
  • Pares
    Ott van a hozzászólásaimban két link is, amik nem warez oldalakról vannak.
  • Calver
    én tudom, ezt is írtam :)
  • Pares
    Ez nem crack, csak egy másik időzónában egy már aktivált exe. A cd kulcsot ugyan úgy kéri. Csak nem kell megvárni 11-ét.
  • wedge31
    Az oldal a szar nem az exe.
  • Pares
    Egy másik link.
  • JethroHUN
    Talán azért hogy ha kedden megkapod mert akkora hozza ki a futár ne kelljen várnod péntekig az eredeti játékoddal.
    És ez NEM crack, szóval nem sérti az anti-warez eszmédet. Csak a föld túl oldalán kiadott EREDETI játék exe-je
  • Pares
    Most pill. sehogy se tudom kipróbálni. De speciel akinek már a kezében van a doboz, van hiteles cd kulcsa, annak nem kell már várnia:

DragonAge2.exe

Töltsétek le ezt, hagyományosan crackeljétek be, és csak a cdkulcsot fogja kérni. Ez valami Taiwani csávesznek az .exe-je, az ottaniak már játszhatnak vele. Így ha ezt az .exet haszánlod, akkor túljutsz te is a Release Date Checken... Sok sikert.

• Calver
    nem crack, nem warez. *ha eredetid van*, már most tudsz vele így játszani.
    mi is ezzel a problémád?
    warez-t nem fogok beszúrni, amiatt ne aggódj.