6609
Dragon Age II
  • Calver
    hardon kezdtem, aztán egy idő után a kialvatlanság komoly mértékben úrrá lett rajtam és átraktam normal-ra
  • Kindred Blades
    Azért azt ugye vágod, hogy épp a konzolcentrikusság miatt van így?
  • unusual
    Azt hittem rosszabb lesz a DA2,de nem olyan vészes.....Sőőttt egyenlőre még tetszik. :) Kíváncsi vagyok mi lesz később. Valami ötlet a pénz csinálásra ingame,mert én még nem jöttem rá miből is lehetne.
  • Sir Cryalot
  • enlightened
    Azért érdekes, tényleg sokan sírtak, hogy könnyű, aztán pont az ellenkezője:D Calver te hardon tolod? Azon érdemes? Vagy álljak normalra? Mert nem akarom megint megszívni.
  • Calver
    nem te vagy a béna - tényleg nehéz. én is így kezdtem mivel Origins-t is így toltam végig, aztán sokadik fájdalmas élmény után meggondoltam magam.
  • Calver
    röviden és tömören: jó. és üdítően nehéz, még normál nehézségi szinten is - egyesek sírtak itt-ott h konzolon egy gombot nyomogat, hát ez esetben van egy olyan gyanúm, hogy közelsem ugyanaz a nehézség PC-n - kismágussal bénázól és röhögve lekaszálnak.
    kicsit nyögvenyelős pozicionálás taktikai nézet hiányában, de épp megoldható. képességek meg nem enyhén változtak...
    - el sem hiszem h ezt írom, de az íjászat táp. Varric egy kész halálosztó, és hozzá még nagy arc is.
    - a tűzgolyó, az első rész szőnyegbombázója (három egyszerre és nem sokan maradtak állva) itt... nos... gyenge. később kicsit jobb lesz, de nem világmegváltó. viszont az utána jövő tüzeskedés, whohoho...
    - a Cone of Cold meg gusztustalanul erős lett

nekem eddig bejön... de igazából BioWare csinálta, és akárki akármit mond - tőlük én még rossz játékot nem láttam. egyet sem. soha.
  • enlightened
    Aki, nightmaren tuljutott az első pályán, az légyszi szóljon, mert egyszerűen nem értem, hogy én vagyok ennyire béna, vagy tényleg nem lehet megcsinálni? Az originst nightmaren toltam végig, de itt 10 hurlock ugrik rám és nem lehet kikerulni meg taktikázni. Egyszeruen nem értem ezt hogy lehetne megcsinálni már 20 szor nekifutottam. Mindenki normalon tolja?
  • ShaiHulud
    nem azert sirtunk/tam mert szar lesz, hanem mert tul drasztikus valtozasok vannak benne a dao hoz kepest, ettol meg lehet jo.
  • Terminátor14
    Én már elég sokat játszottam vele.

Egyáltalán nem tragédia, de tényleg más a történetvezetés is, a szitu is, meg úgy minden.
    Nem ezt vártam, így számomra eddig kicsit csalódás. Hiányoznak a nagy bejárható terek, a több különböző falu/város hangulata. Nagyon zsúfolt szerintem a város, és már kb most unom helyszíneket. Bár ez még változhat persze :)

Amivel viszont semmi baj nincs, az a harcrendszer :D
    Ugyanaz, mint eddig, csak beleraktak ezer hülye animációt, meg felpörgették négyszeres sebességre, hogy ne aludjunk be amíg a karakterünk egyet suhint a kétkezes karddal.
    Az inventory tetszik, végülis a főkarit lehet ugyanúgy öltöztetni, meg a többieket is részben, sok felesleges cucc ki lett véve.

Ahogy valaki már írta itt, ha nem Dragon Age folytatásként jön a játék, akkor (mivel nem az Origins folytatásaként várja az ember) én egy nagyon kellemes játéknak nevezném.
    Persze nem kell azért megíjedni, nem rossz ez, csak más :) Talán túlzottan elragadott az Origins és annyira azt vártam vissza, hogy most kicsit nehezen veszem tudomásul, hogy mégsem azt kaptam...

Megjegyzem, hogy nekem az ME1 után a 2-ben lévő változtatások sem jöttek be nagyrészt.
  • MerlinW
    Ezek szerint nem olyan rossz, mert WoW egy rakás *** :)
  • lolSL
    hát nem egy wow
  • Prince23
    PC vagy konzol?
  • TDC Geronimo
    Na akik tolják azoktól kérdem hogy milyen eddig? Megérte sírni 2 hetet hogy szar lesz? :d
  • TVelvet
    Pénz, és ezen nem fogsz tudni változtatni. Mindent meglehet csinálni dx9-ben is, legfeljebb jóval lassabb lesz.
  • Seth
    Ez a Merrill mekkora naív kislány, szakadok a megjegyzésein és az Isabellás párbeszédein
  • BoneDragon
    Ja, csak elég nevetséges, hogy dx11 nélkül rondább mint az első rész... Nesze nektek dx11 és szebb játékok. Esküszöm én is konzol párti leszek. Ami pc körül forog, az egy vicc.
  • Prince23
    fail. nincs értelme felrakni dx9-10-re :(
  • Prince23
    Megnézzük majd. Amúgy ez jó directx 10 tudású VGA-ra? vagy ez only dx 11?
  • wedge31
    Erre a Rage lesz a legjobb példa ami OpenGL alapú lesz.
  • MerlinW
    Bármit meg lehet oldani DX9-el, sőt DX nélkül is, viszont nem mindegy mennyi munka és teljesítmény árán.
  • BoneDragon
    Mekkora parasztvakítás ez a dx11!! Ezt sima dx9-el is meg lehetne oldani, de valahogy el kell adni... Szánalmasak ezek az új "dx11" játékok!
  • Drizzthsz
    Azért szeretnék minimum 60 környékét. Vajon Gtx560Ti elég lesz? Ha valakinek van, s megnézn hogy megy, azt megköszönném. Bár lehet nálad 4 maggal több lenne, anno DAO-nál nagyon sokat számított a 2 vs. 4 mag.
  • grebber
    Most 1680*1050 very high (textúrák külön felrakva) DX11 2x AA így most 30-40 fps környékén megy ami simán jó. Béta driver sokat dobott rajta.
  • Drizzthsz
    FPS mennyi? Szeretném, ha maxon menne DX11-ben nálam, kiváncsi vagyok ezzel elég-e egy GTX560. A demo szaggatott, mint állat. De azóta visszavittem, mert hibás volt a kari, s gondolkodok a gtx560/hd6950 között.
  • balee4
    Na megjött a Signature Edition (konzolos verzió), és van benen egy érdekesség, egy reklám a közelgő Mass Effect 2 DLC-ről, tényleg igazak a pletykák, Arrival lesz a címe. Amúgy egy kód van, tárgyakhoz, Exiled Prince DLC-hez, Dead Space 2 Isaack páncéljához meg csak annyi, hogy be kell mindkét játékba ugyanazzal az accal jelentkezni.
  • grebber
    DX9 vs DX11 képekben!
  • grebber
    Kipróbáltam ezzel a béta driverrel.Már jó!
  • Drizzthsz
    Nézd meg mire válaszoltam...
  • wedge31
    Radeonhoz ?
  • Drizzthsz
    #3266-ot próbáltad?
  • Terminátor14
    Egyik beállítás sem próbálgatás kérdése, nekem szükségem van vsync-re, különben szétesik a kép...

Nem lesz ezzel baj, 1 hét és tuti kijön egy optimizált driver. :)

• wedge31
    Thx, mégse lesz ezzel a graffal semmi gond.
  • grebber
    Na kipróbáltam és hát DX11-be vagy az én VGA-m haldoklik vagy nagyon kevés a GTX 460 hozzá ,akad mint a bűn.
    DX9be meg suhan 1xx fps-el.
  • JethroHUN
    Asszem lesznek vele bajok XD keresd a hibát
  • JethroHUN
    Kezd el próbálgatni a vsync és a catalist AL ki-be kapcsolását, utóbbit lehet normal vagy spec re is állítani, néha tényleg sokat tud számítani egy pipa.
  • Lacoka12
    melyik a jobb választás?

* Processzor: Intel Core 2 Quad Q8400 (4M Cache, 2.66 GHz, 1333 MHz FSB),
    * Memória: 4 GB,
    * Merevlemez: 750 GB,
    * Videókártya: NVIDIA GeForce GT230 (1,5 GB),
    * SATA SuperMulti LightScribe DVD-író meghajtó

• Lacoka12
    Intel Core i3 3GHz, 4GB DDR 3 RAM, 1000GB HDD, DVD író, VGA Gigabyte N240 1GB DDR3 - HDMI, Audio 5.1, Gigabit LAN, Gigabyte Ház + Hipro 430w táp, Logitech billentyű + A4-Tech Gamer egér

ez jó gép mert ilyet készülök venni?
  • Wanted
    Köszönöm mester!
  • Wanted