Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fallout 3-ba meg persze h több a harc mert sokkal több a játékidõ, de ott nem vagy rákányszerítve,nem olyan hosszú és nem olyan monoton így.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Why so serious?
amúgy tartalmialg édeskevés mert míg pl a fallout 3-ba az ember úgy szed össze 40 órát hogy a tól b-ig felfedezem a világot és még úgy ír hozzá 40-et hogy akkor mellékquestelek meg fõquestel, itt meg minden 2. mp-be jön a harc, szal ettõl a 100 óráktól nem kell hasra esni a dao esetébe.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Why so serious?
Why so serious?
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Némiképp itt látszik, hogy miért is más a DA2, esetleg forrás?
1,000,000 Words
1,000 Cinematics
1,000 Characters
56,000 Spoken Lines
60 Hours of Gameplay
Dragon Age II
400,000 Words
2,500 Cinematics
500 Characters
38,000 Spoken Lines
40 Hours of Gameplay
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
valahol még az optimalizálás is jobb mint aztán a véglegesbe, legtöbb esetbe csak a játék elejét kapod meg és?
azt rakják bele amit amúgyis telehypoltak már ergó a demo is inkább hülyítés emg hype mintsem h érne is valamit.
Mi ér tényleges próbaverziós képet?
warez vagy ha trial változat jön ki belõle, mert ott derül fény h nem unod e halálra 2 óra után vagy ez eggyáltalán elindulna-e.
a demó megközelítõelg se tükrözi a teljes játék valódi képét, nincs is értelme arra bízni.
a helyszín nem releváns...
komolyan😄modderek is összedobna 2 hónap alatt egy ilyet...
történet megint csak semmi+eleve már valószinû jóval hamarabb megvolt és amúgy se egy túlbonyolított story...
harcrendszer, na ezen kellett de pont hogy nem annyit mert eleve nem a semmibõl építették.
Grafikus motor megint átesett egy kis változáson, de semmi több.
Meg eggyéértelmû h csonkították a játékot kár tagadnod ez tény.
max 1-2 javítás volt azóta de ez már akkor kész volt hidd el😊
Meg szted mass effect 3,star wars mmo ezeket nem õk készítik?
és pl a star wars mmo fontosabb a me3 vagy dragon age-tõl, mert a me és a da is már eleve egy kész játékból készülnek el,minimális változtatással.
Ezt a mondatot csak most sikerült feldolgoznom, akkora hülyeség (bocs, no offense 😛). Elõször is, hol lenne egy az egyben ugyan az? Teljesen más helyszín, teljesen más történet, átdolgozott harcrendszer. Szóval azért volt 2 évig mit csinálniuk. Igaz, annyi elõnyük volt, hogy a világ már megvolt. De ez meg is látszik, hisz a DA😮-t vagy 5-6 évig fejlesztették, ezt meg 2 éve csinálják. Nem kellett kitalálni a világot, nem kellett a grafikus motorral annyit babrálni. Egyszerûen kötve hiszem, hogy október óta ülnek a babérjaikon, és a játék azóta változatlan állapotban van. Bocs, de ez hülyeség. 😊
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Én se vagyok oda az EA-ért de a játékaik nagy részét még mindig kiadják pc-re és ez is valami...
nem kellet túl nagy munkát ebbe fordítani mert egy az egyben az elsõ rész csak a harc lett átalakítva meg leéíptették a képernyõt,menüt,képességek és egyebeeket, azért "csoníktották" ennyire....
PSN ID.: Beegabor
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A win 7 minden, ami az xp volt, sõt még több!
Nyugodtan rakd föl, én meg vagyok vele elégedve (dec. 20 elõtt nekem is xp-m volt és megrögzött xp-s voltam, az istennek nem raktam volna fel a win 7-et, de meggyõztek, hogy jó az és igazuk volt)!
Ha a videókártyád "tudja" a dx 10-et vagy dx 11-et, akkor meg fõleg érdemes felrakni!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: P5K
BIOS: BIOS Date: 11/26/07 19:42:38 Ver: 08.00.12
Processor: Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2220 @ 2.40GHz (2 CPUs)
Memory: 2048MB RAM
Page File: 1550MB used, 2454MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 10.0 (4.10.0000.5515)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode