6609
Dragon Age II
-
ShaiHulud #3008 neked irta,, de megszolitottam a posttal mindenkit aki ilyen hevesen vedi a da2-t, mint pl pares meg mrandree es a tobbiek. -
#3007 Jövő héten, mindenki végig fogja tolni és függetlenül attól hogy végülis tényleg tetszik e neki vagy nem, úgyse fogja megváltoztatni a véleményét itt a fórumon, mert lejáratná magát:D, szóval nem hinném, hogy itt gyökeresen változni fog a helyzet. -
#3006 Te miről beszélsz ember?! Szóltam én hozzád egy szót is? Jaaa, hogy te hcrpg-s vagy, értem.
Mi az, "hogy jellemző rátok"? Nem tudtam, hogy többen is vagyok...
Hol írtam, hogy más lesz a teljes, mint a demo? Azt írtam, hogy egyesek marhaságokat írnak a demo alapján, holott tudni lehet, hogy a véglegesben máshogy lesz (sok ilyen volt).
Máskor olvass inkább kétszer mielőtt letámadnál... -
ShaiHulud #3005 na eza kodosites is marhara jellemzo ratok... meirt beszelsz 1998-rol, ha az a bajunk, hogy nem kovetik a DAO stilusat? dao bizony nem 1998as jatek. kicsit turbozott grafika es uj story, ennyi kelett volna a da2hoz, nem pedig az a kasztralas amit veghez vittek vele. es azt sem ertem miert nem fogadjatok el ha valaki a DEMO alapjan mond velemenyt? demo vegtere is pont ezert van hogy lassuk milyen a JATEK.
erdekes amig nem votl demo, csak a riportok es a konzolos verziorol a video, addig azzal jottetek, hogy omg ne mondjunk itelete amig nem lattuk a pc-s verziot, most hogy lattuk a pc-s verziot, soot ki is probaltuk (mivel van demo). most jottok azzal, hogy hat jo de ez csak demo, a teljes az TOK MAS lesz... kivancsi vagyok jovoheten mivel jottok majd. -
#3004 A tárgyak miatt kell a willpower is, mana miatt nem.
rogue kb annyira kell, mint az 1ben. de itt lesz olyan rogue csapattag, akit érdemes magaddal vinni amúgy is. -
#3003 Ez most vicc volt ugye ? mert lemaradt a szmájli. -
#3002 Az ME 2 színvonalát??? Na ne viccelj, ha azt hozza, akkor jobb lesz, mint a DA1 :D -
#3001 Én szerettem a DA1-et, de a mass effect sorozat is a kedvenceim közé tartozik, szóval ha hozza a ME2 színvonalát, akkor nem lesz gáz :D -
ShaiHulud #3000 en nem altalanositok, azt mondtam hogy a da2 azoknak fog tetszeni akik odavannak az akciojatekokert, mig aki az rpg elemeket kedveli jobban annak a dao a favorit. ha te szereted mindketto stilust akkor ertelemszeruen neked midnketto tetszeni fog... ezen mit nehez felfogni?
csak akkor a da2-t NE rpgnek aruljak legyszi. -
#2999 Na végigtoltam a PS3-as demót is, és a rohadt életbe meg is rendeltem a Signature-t, nekem ez kell. :D -
#2998 http://hlteam.try.hu/
lehet hogy ők magyarosítják majd! -
#2997 Vissza tudod cserélni de minek, nekem a DS2 még mindig az amcsi exe-vel megy azzal is multizok.
De ha aggályaid vannak várd meg a hivatalos EU-s megjelenést ami 11-én lesz. -
#2996 És ha kicserélem az amcsi exe-vel, akkor utána vissza is tudom cserélni majd ha legálissá válik, vagy az exe kicserélés is legálisnak számit? Mert szeretném majd a DLC-t normálisan letolteni legálisan hozzá. -
MrAndree #2995 Igazából még erre is volt már példa nálunk. Meg még így is ez a jobbik eset, DA 1et az euró megjelenés napján kezdték árulni, pénteken, ami miatt én hétfőn kaptam meg mivel okos futárék elhagyták valamerre pénteken. -
#2994 ezer köszönet a válaszokért :)
potion spam alatt arra gondoltam, h első részben leghatékonyabb dolog mágussal az volt, ha hagytad willpowert alacsony értéken, csak a magicre gyúrtál, és hozzá filléres manaitalokat vedeltél ha fogyott a manád - roppantul hasznos technika volt, mivel a varázslataid így arcátlanul erősek voltak... szóval igazából az érdekel, h továbbra is filléresek a piák, és az ember ennek hála - többé-kevésbé, mivel írtad h cuccokhoz is kell - hanyagolhatja-e a willpowert?
és akkor már még egy kérdés: rogue mennyire kell? mennyire vannak lezárt ládák, és azokban érték? régi szokásom a többé-kevésbé tolvajmentes csapat, előző részben remekül működött, és eddig látottak alapján itt sem lesz nagy eresztés (vagy legalábbis számomra szimpatikus) a kisrugó, érdekel mennyire engedheti meg az ember magának h kihagyja őket a csapatból -
#2993 Ha nincs türelmed kivárni kicseréled az amerikai exével a tiédet és 8-án elinditod nem kell semmit warezolnod.
Azzal egyetértek, hogy felesleges igy kapkodni. -
#2992 Az egyedi eset nem az, hohy 3 nappal később van az EUs megjelenés hanem az, hogy hétfőn már kiárusítják a gamet és nem szólnak róla semmit, hogy nem lehet vele játszani. Ergó fizetsz valami olyanért amit nem tudsz használni a megvételekor. -
MrAndree #2991 Az európai megjelenés szinte minden játéknál 3 nappal később van mint az amcsi (náluk kedd, nálunk péntek). Hogy ez miért van így azon lehetne hosszasan értekezni. De vicces, hogy sokan úgy csinálnak mintha ez most valami egyedi eset lenne. :) Aki meg akarja venni az megveszi, aki meg nem is akarta az most ráfoghatja legalább erre, hogy miért warezol. -
Celern #2990 Az viszont szolidan disznóság, hogy ez nincs feltüntetve sehol... :) -
#2989 Ez csak azért rossz szerintem, mert megint azokkal szúrnak ki akik megveszik, mert várhatnak márc 11-ig. Viszont a többség le fogja warezolni 8dikán az amerikai scene release-t és boldog lesz. Még csak motiválva sincsenek az emberek, ezek után, hogy megvegyék. Persze tudom a nagy fanek, úgyis megveszik, de azért nem így kéne ennek mennie:S -
#2988 Ugyanez volt a Dead Space 2-vel is három nappal az EU-s megjelenés elött már árulták, ha türelmes volt valaki várt és addig simogata a dobozt ha nem volt türelmes elinditotta az amcsi exe-vel. -
#2987 Ezt hívják elővételnek:)
Nagy valószínűséggel nem fog elindulni márc 11 előtt.
Márc. 8 az amerikai megjelenés, ránk az európai 11 érvényes. -
#2986 Hát akkor nem tudom. Mindesetre én holnap megveszem, ha tényleg beérkezik ahogy a weblapjukon írják, aztán meglátjuk indul e vagy nem. -
#2985 Hidd el, szoktak. -
#2984 Akkor úgy adják el a játékot a cdgalaxisban hogy nem lehet vele játszani? Azért ilyesmit nem szoktak csinálni. Nézd meg az oldalukat holnaptól megvásárolható. -
#2983 EU megjelenés 11-én lesz addig nem tudod elinditani a játékot, esetleg csak amcsi exe-vel. -
#2982 Sziasztok a játék elvileg holnaptól kapható a cdgalaxisban, ez azért érdekes, mert mindig pénteken szoktak kaphatók lenni a gamek, általában az amerikai megjelenést követően. A kérdésem az, hogy ha megveszem holnap a játékot, lehet majd egyből leszedni a DLC-t is? Vagy azt csak az amerikai megjelenéstől lehet? Mert a trailereken mindenhol march 8 -at írnak. -
Pares #2981 -
#2980 Ezt nem írtam még. Az egyes tárgyakhoz (fegyverek és vértek főleg) képességszintek vannak rendelve. Azaz nehéz lemezvérthez kell erő, meg const bizonyos szinten. Ezért mind a három kasztnak két fő jellemzőt kell növelnie:
- harcos: erő + con
- rogue: dex + cunning
- mage: magic + willp
A zárnyitás nem képesség, hanem a cunning szinttől függ, hogy sikerül-e. 10-essel simple zár, 20-assal standard nyithatü és így tovább. -
#2979 Ha kétkezes alatt kétfegyverest értesz, akkor az most már csak a rogue-oknak opció, harcosnak nem. De azzal még nem próbáltam. -
#2978 Pedig de. -
#2977 Itt is ellenfordulhatnak a csapattagok. Nem akarok spoilert írni, de nem mindegy hogy ki a rival és ki a friend. -
#2976 Vannak benne sárkányok. Jó nagyok is. -
#2975 Azt hiszem tudom melyik videóra gondolsz, olyan ember magas, sárkányok lesznek, de olyan igazi nagy mint amikor volt a DAOban, mint Flemeth a demoban akkorák ellen nem lesz majd harc. Egy interjúban pont kérdezte a riporter, gamespotos talán. -
#2974 "- alkímia mennyiben változott? írtad h most már konkrétan egy alkimista készíti az italokat, ettől megmaradt az első részből jól ismert 0 pont willpower-re + potion spam technika?"
Ezt a technikát nem ismerem.
"- kap végre lehetőséget a játékos hogy azt az átkozott sisakot kikapcsolja, vagy megint várhatunk a modokra?"
Igen, kikapcsolható. A beszélgetések alatt meg automatikusan ki is van kapcsolva.
"- csapattársakat hogy "kapod meg" - minden képesség elosztva, vagy azért csöppet "formálhatóbbak", akár olyan szinten h semmire sincs kiszórva egy pontjuk sem?"
1-2 pont el van szórva, de alacsony szinten jönnek mind, tehát nem gáz. Mindenkinek van egy speciális képességcsoportja, ami csak rá jellemző és egyedi. Ez mondjuk hangulatos.
"- kaszt balansz mennyire van meg? jó pár helyen olvasgattam már h "jajj a íjászok messze túl erősek", de ezen túl mi a helyzet? mágusok táposak az egyértelmű (főleg mert még mindig megvan úgy nézem a képességük h teljesen irányításuk alá vonják a harcot), de pl kétkezes harcosok hogy állnak - használhatóak tankolásra és pofozásra is, vagy egy ilyen ötlet gyors halált eredményezne? "
Én kard+pajzzsal vittem végig és az elég gyenge volt. Második végigjátszás varázslóval megy, ez meg eléggé erős. A kétkezes fegyveres harcos (pallos stb) gyors, ezért szerintem az a jobb választás harcosnak. Tolvajjal még nem próbáltam. -
Pares #2973 Hát én pedig úgy tudom, hogy vannak benne sárkányok. Még videóban is lehetett látni párat. Persze azt nem tudom, hogy olyan bazi nagy van-e benne, mint a DA:O-ban, de van. -
Pares #2972 Az tuti, hogy a sisakot ki lehet kapcsolni, már a demóban is meg lehetett nézni, ott volt a beállításokban, csak még nem lehetett állítgatni. Mellesleg pár videóban is demonstrálták. -
Pares #2971 Egyetértek mindennel, kiemelve ezt a bekezdést:
"A célom nem a flémkeltés volt, mindössze hogy megpróbáljam egy kicsit árnyalni ezt az elég uncsi és parttalan vitát. És a vallomás: nekem tetszett a DA2 demó és többször játszottam végig a DA:O-t. :)"
Mert vannak errefelé egyesek, akik szerint akinek tetszik a DA:O, annak nem tetszik a DA2, és fordítva. Nekem tetszett az Origins is, végigjátszottam minden eredettel. És eddig a DA2 is tetszetős. Még egy példa, hogy egyesek mennyire el vannak tévedve... -
keysersoze #2970 Megrendeltem a SE-t, szerdán kiderül milyen a gém. Sztem inkább rövid lesz mint szar, meg nem DA2-ként kell felfogni hanem dio féle klikkelgetősnek, és akkor jó. Én azt is szeretem. -
Pares #2969 Ott a pont.