Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacoka12
oké

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Csibusz
Várunk majd amúgy szeretettel a csapatba majd, segédkezõ angoltudással rendelkezõ DA fanokat😊 HLT-be.
Murder3
íjász azok a legjellemtelenebb legunalmasabbak hiába Leilana sem tudta magát nálam a végsõkig a csaptba tartani.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

meg szerencse, hgoy ennyi fegyverszakertonk van
<#eplus2><#idiota>

anti hero

Lacoka12
http://magyaritasok.hu/forums/messages/2656/lkp.mlap.hu

Lacoka12
http://videoteka.web4.hu/cikk/dragon-age-2-harcrendszert-bemutato-video-magyar-felirattal

De.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lacoka12
van nekünk ithon egy kétkezes kardunk és igazi és én is tudom gyorsan mozgatni

Remélem ezt te sem gondoltad teljesen komolyan.Utolsó mondatoddal viszont egyetértek, annál gyorsabbra kellett rakni a mozgást, amivel túlzásba estek, nem egy katanát forgat azért ezt ne feledjük.

Egyébként akinek fura, hogy azt a bazi kardot hogyan képes Hawke úgy lengetni, nos annak elárulom, hogy valószínûleg csak nehzének néz ki.

http://www.thearma.org/essays/2HGS.html

A történelem során a használhatóság szempontja miatt még a nagy kétkezes kardok sem voltak nehezebbek 4,5 kilónál. Szóval nem olyan elképzelhetetlen, hogy egy fantasy világban Hawke ne tudná úgy lengetni azt a kardot. Mellesleg a DA😮-ban eléggé körülményes volt a kétkezes kardokkal harcolni, kellemetlenül lassúak voltak, legalább is az én ízlésemnek.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Azért az szép, hogy egy több mint fél éves, franciáról átfordított, megkérdõjelezhetõ pontosságú interjúból másolsz be egy neked passzoló mondatot. Ugyan ebben a topikban Laidlaw írt egy hozzászólást, hogy tisztázzon, néhány dolgot, ám ez is 7 hónappal ezelõtt történt!

---

Hey folks,

Victor managed to hunt me down, and I wanted to clear up a few things with regards to what I'm seeing as the two major concerns on this thread.

First off, let's talk about the toolset issue. Obviously in this community there's going to be some concern that we wouldn't release a toolset, so let me clear the air a little: The tools we're using to make Dragon Age 2 are very, very close to the tools you guys have used to make your mods for DA😮. They're not identical, as we've made a few in-house improvements, but they're almost identical. As such, there isn't a new toolset to release, per se.

While we won't be releasing a toolset update in tandem with Dragon Age 2, we ARE investigating what it would take to update the community toolset to match ours, along with providing DA2 content in the future.

As to the subject of tactical view, I can confirm that we will not be doing a tactical view on consoles, though we are looking into some expanded party control that I think will make console players quite happy.

On the PC, however, we are still working with the camera to keep the key elements of the tactical experience there. I was actually playtesting some new camera code when Victor found me, in fact, so I can give you the latest news on that front.

While we likely won't pull as far up as we did in DA😮, I have always felt that the key to tactical play was actually freeing your camera from the character you're controlling to issue precise orders, which is what we're tuning now. So, this means you can still maneuver the camera around the battlefield and issue orders from a remote location, just as you could in Origins.

As you can probably tell from my phrasing, all of this is a bit in-flux right now, so things may change between now and ship, but I wanted to update you guys on the current direction of things.

Mike

---

Röviden összefoglalva azért nem teljesen igaz az, amit és ahogyan meg lett fogalmazva abban az interjúban. Toolset azért nem lesz, mert majdnem teljesen ugyan az, mint a DA😮-hoz készített. A kameranézeteket meg már megtapasztalhattuk a demóban.

Februárban 3,2 millió eladott példányt számoltak. Ennyit lehet tudni. Én is több helyen úgy olvastam, hogy PC-n nagyobb eladásokat produkált (legalábbis egy ideig biztosan), ám azt is vedd számításba, hogy PC az egy darab platform, míg konzolból 2 is van, így összetett erõvel lehet, hogy a végén nagy nehezen legyûrték a PC-s eladásokat, miután a világ tudomására került, hogy milyen fasza játék.

Egyébként meg szerintem nem hiányoznak az ilyen konzolpárti provokálások a topikból, mert ilyenekbõl mindig csak egy meddõ vita születik.

A PC-verzió csatái már lassabbak, taktikusabbak mint a Konzolé? Jobban hasonlít a I részhez?
Szerintem másnak nem nagyon esik le és te egy "mókamester" vagy, aki szándékosan a lehetõ legtöbbször beírja helytelenül, hogy direcxt.<#idiota>

Lacoka12
úgy érted hogy csak a ha fent van a direcxt 11 is akkor tudja alkalmazni a direcxt 10-met?

TVelvet
alkalmazza a dx10-et is, csak nem a dx10-et használja erre hanem a 11-et
Lacoka12
hát de driecxt 10 van a gépen másjátékba alkalmaza csak ebbe a demoba nem

TVelvet
high - dx10-be renderel
very high - dx11-be renderel
SarkanyfuaRUSH
Hát peszre, a PC-s gamer társadalom többet fórumozik, mint a konzol-os és persze a PC-seknek nem tetszik a dolog (joggal) és nagy a hangjuk. A konzol-osoknak nincs ezzel baja 😊
TVelvet
Azért mert DX9 és csak DX11-van. DX11 visszafele kompatibilis.
DX11 tudja a DX10-et is. Habár ugyan azokkal a beállításokkal, tesszalláció nélkül a 11- jobb mint a 10.
Lacoka12
pedig nem irja a high nál hogy direcxt 11 igényel csak a 10-est irja amugy nekem nem tudom nincs a direcxt választásnál a direcxt 10 közte csak a 9 és 11 nem tudom miért valaki meg tudná mondani miért

SötétBarom
Jó ez a topik amit linkeltél, minden hsz szidja a fejlesztõket mint a bokrot 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Én nem mondanám, hogy nem szép. Szép, de azért kicsit elnagyolt a környezet. A DAO esetében meg fõleg elnagyolt volt a mai lehetõségekhez képest. Bár ez engem igazán csak belsõ nézetes játéknál zavarna, itt nem kifejezetten. Ha jó a dramaturgia akkor 100szorosan kárpótol.
Full grafikán pl. a Drakensang nekem jobban bejön, de az más világ.
Amit fõként várok a DAIItõl az a nagyon jól felépített, igazi jellemeket végigkövetõ történet.
SarkanyfuaRUSH
Lehet, hogy igazad van, de nevezz meg forrást, ami ezt alátámasztja. Én ezt tettem...

(ha PC-n fogyott volna jobban, nem csinálták volna ezt a DA2-vel a fejlesztõk szerintem...)
wedge31
Rosszul tudod pc-re fogyott jobban a DA😮.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SarkanyfuaRUSH
Nem, a DA😮 nem PC-re fogyott legjobban, hanem konzolra. Ezért is "konzolosították" a DA2-t kétségtelenül.

Mike Laidlaw, lead designer, on DAO II:
"Now, the game mainly sold on console, so we're going the way of the audience"

Forrás: http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/4376174/1

Egyébként én konzolon (box) játszottam (játszom) az 1-gyel és imádom. Tetszett a 2 demo is. Nekem tetszik ez a "konzolosított" (egyszerûsített) RPG stílus, ami már az 1 konzolos változatát is jellemezte, de ez egyéni ízlés kérdése (én régen átálltam PC játékozásról, konzolra, kevésbé vagyok hardcore gamer, nincs sok idõm és ezért nekem ez pont bejön).

Aki elégedetlenkedik a PC verzió konzolosításával nézze meg azt is, hogy megvette-e az 1-et PC-re. Ha megvette és Baldurs Gate-eken nevelkedett, akkor szerintem joggal elégedetlen az 2 konzolosításával, de sajnos ez van (kisebbségban vannak a konzolos vásárlókhoz képest). Ha nem vette meg, gondolkodjon el azon, hogy, ha õ is - sokakkal együtt megvette volna -, lehet, hogy nem lett volna ilyen a folytatás.
A fejlesztõk abból élnek meg, aki fizet...

TVelvet
Nem kamu, DX11-ben gyorsabb lesz, mint a dx10-ben, persze teszalláció nélkül. Lévén sokkal optimálisabbra írták meg a dx11-et mint anno a dx10-et.

Ott van a beállításoknál, hogy a renderelés 10-be megy, ha high beállításokkal játszotok. DX11, lefelé kompatibilis. DX9-ben nem lehetett volna megoldani a teszallációt, mert nem volt alkalmas hardware rá.
Ergó dx9-be ha akarnának sem tudnának tesszalációt alkalmazni hardware-es szinten, mert nincs benne.
572.129

anti hero

Így van, kegyetlenül szaggat, de a PH-n valami okos azt mondta, hogy a demoban levõ dx11/10 rendert az ATI írta nekik vagy fél éve, ezért NV-vel még nem igazán játszható, de a teljesben már átírták. Hát, majd meglátjuk...

Lacoka12
Ati Radeon Hd 4300-4500

lolSL
9800 pro? 😄

Kiválasztottam a DX11-et. Engedte a high beállításokat, meg az anisotropic filteringet is. Azonban vmi hibát dobott ki a játék elindításánál, plusz szaggatott is 😛.
Lacoka12
pedig nem irja a high nál hogy direcxt 11 igényel csak a 10-est irja amugy nekem nem tudom nincs a direcxt választásnál a direcxt 10 közte csak a 9 és 11 nem tudom miért

A high beállításhoz nem elég a DX10? Már ahhoz is 11 kell? Nem csak a very high-hoz szükséges a DX11 kártya?
Lacoka12
512 ati video kártya és simán fut a játék

lolSL
dx11-es kell.

lolSL
milyen videokártyád van? simán megy a demoban is

Lacoka12
remélem a ha ki jön a full game annál engedi majd de ha nem meg elégszek a direcxt 9 el azal se rossz a grafika olyan szinte mint a Dao 1-é

Jó kérdés. Nekem is DX10-es kártyám van, mégis csak a normalt engedi.
Lacoka12
várj akkor miért nem tududom highre rakni a grafikát a dircxt 10 van?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Van benne!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az egy dolog, hogy valójában mire képes. Én arról beszéltem, hogy a játék milyen szépen néz ki legmagasabb beállításoknál.

Mondjuk ebben lehet, h igazad van. El kell adni azokat a DX11-es kártyákat Sajnos ugyanez a helyzet physx-nél is. A Splinter Cell elsõ részében olyan dolgok voltak megvalósítva physx nélkül, amihez a Batman AA-ban már physx kellet. <#idiota>
Totti5
Csak ez kamudolog amit a DX9 is tud, csak mesterségesen szépen szét lett osztva és visszabutítva hogy legyen mit felmutatni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Azt hiszem, h itt az ideje vennem egy DX11-es kártyát. <#zavart1>
Tévedtem, amikor korábban azt mondottam, hogy véleményem szerint kicsi lesz a különbség DX9 és DX11 közt! Ég és föld a kettõ! A tesszelláció nagyon jól néz ki, sokkal élethûbb minden tõle, de a textúrák is sokkal élesebbek, szebbek. Ezek után, aki azt mondja, hogy nem szép, annak komoly gondjai vannak a szemével...

<#idiota>

BoneDragon
Az directX 10, de ha nem megy, akkor DX10 😊

Lacoka12
megnyugodtam ha igy van

Lacoka12
akkor nem kell izgulnom hogy nem lesz benne?