6609
Dragon Age II
  • Calver
    csak és kizárólag.
  • TDC Geronimo
    Mi más...10én nekem jön a signature edition engem más nem izgat :D
  • ratgab
    Igen
  • Evoluti0N
    100 új üzenet. Öööö flame?
  • Rage47
    Nyomj Loganre egy ignore gombot és minden rendben lesz, nem kell reagálni a kommentjeire, úgysem fog megváltozni.
    Itt be is fejezném, mert nem akarom megint, hogy pocskondiázáson fogjon, és személyeskedésbe torkolljon.
  • Pares
    Ez attól függ. Ahogy MrAndree is írta, van olyan is, ami külön jó. De egyébként egyetértek. Jobban is integrálhatnák ezeket.
  • MrAndree
    Szerintem nem feltétlenül baj az se, ha a DLC egy külön sztori, mint Dragon Age-nél a Leliana's Song.
  • IMYke2.0.0.0
    S vajon honnan lehet tudni a játékon belül, hogy mi a déelcé?
    Mert engem eddig ez zavart - NE külső menüből kelljen má' kiválasztani, hanem legyen szerves része a játéknak MINDEN letölthető tartalom.
    Csak a nagy pénzgyártásban ezt az opciót elfelejtik a cégek...
    Fallout 3 (GOTY) - követendő példa!

• Pares
  • MrAndree
    Nem fogod fel miről beszélek ugye? Persze nem is vártam.
  • MrAndree
    Ja, elég röhejes, hogy kb. a játékban szereplő cuccok fele DLCként lesz elérhető innen-onnan. A Bio-éknak kicsit elszáltt az agya ebben a tektintetben, ME 3ban majd a Normandy-t is DLCként kell letölteni.
  • Prince23
    Na most az is jön le neked hogy szarozom, meg adhatok rá 0 pontot is. istenem :S Ne forgass Andree... ott a keringő

jelenleg 6.5-7.5 között áll nálam a játék. és akkor szarrá döngölöm, porig alázom a játékot. ezek miatt nem lesz nálam egy játék 9.5 pontos.
  • MrAndree
    Oh, hidd el, másba is belekötök aki tényként hangoztatja a saját véleményét. És bele is fogok.
  • Prince23
    Írd már be pls a fórom alá a tény szócskát Tanárúr kérem :D

ne mondd már meg hogy hogy írjak, ha egyszer így tudom nyomatékosítani a mondatot....

más is használja. és abba is bele lehetne kötni, mert személyi véleményként is mondják a tényt.
  • Gubberx
    lol hogy még meg sem vettem a játékot de már 6 dlc van a profilomon da 2-höz :D
  • MrAndree
    Megkövetlek, tényleg "csak" ennyit írtál. A többiben viszont igazam van, ne használd azt a véleményedre, hogy tény (még akkor se ha ezrek értenek vele egyet) és felőlem a földig gyalázhatod a DA 2t és adhatsz rá 0 pontot.
  • Prince23
    Máskülönben Andree ne forgasd ki a szavamat, mert én ilyenre nem emlékszem, hogy azt mondtam volna, hogy tény, hogy SZAR a játék. tény hogy rosszabb a DAO-hoz képest max ilyet mondhattam
  • Pares
    Prince23(Logan) írta ezt. Te meg a pártját fogod. Mellesleg nem mernék rá megesküdni, hogy Te nem írtál hasonlót. Nincs kedvem visszakeresni.
  • Pares
    Senki se próbált téged sehova besorolni. Nem voltak konkrét nevek említve, még csak utalás se volt. Csak annyi, hogy egyesek. Az, hogy Te magadra vetted ezt az inget, a Te bajod.
    Mellesleg még mindig nem értem, hogy ezzel hogyan áll ellentétben az, hogy nekem pár dolog megvalósítása nem tetszett a DA:O-ban.

"kozben ez rohadtul nem igyvan, hanem a sanyi akkro rinyal ha az rpg akciosabba valik, a bela meg akkor rinyal, ha az rpg meg komplikaltabba valik."

És te itt véletlenül nem fix rétegekről beszélsz? Dehogy se nem.

Különbem meg ne játszd az álszentet, sértődöttet, kirekesztettet.
  • MrAndree
    Nem is rólad beszélünk, logan írta, hogy tény, hogy a játék szar. A Te véleményeddel semmi gond nincs, csupán nem értek vele egyet.
  • ShaiHulud
    szerintem azzal van baj, hogy TI kezelitek tenynek, a mi velemenyunket. en sehol se irtam hogy teny hogy szar a jatek. ilyet nem is lehetne, hisz a teny az egy kozosseg altal elfogadott, bebizonyitott adat, es az nyilvanvalo hogy egy szorakoztatasra szant produktum az rohadtul szubjektiv dolog. az meg hogy egy adott ember esetleg kijelenti hogy TENY hogy szar a jatek, amiatt nem kene a tobbi nem tetszeset kifejto emberre is rahuzni ezt a dolgot es akkro meg te mondod hogy nem altalanositasz.pff
  • Pares
    Jaj, lebuktunk, most mi lesz...
  • ShaiHulud
    ezt irtad:
    "Fején találtad a szöget (már én is írtam korábban). Egyeseknek semmi se jó, és ezen a fórumon ez tökéletesen látszik."

robotnyik eme hozzaszolasara helyeselve:

"egyébként mennyire jellemző az a hisztis picsa mentalitás a gamer közösségre, hogy ha valami változik, akkor az a baj, ha valami nem változik, akkor meg az a baj."

ez alapjan te/ti azt mondjatok hogy van a gamer kozossegben egy fix reteg, akik midnig rinyalnak akarmi tortenik, tehat hogy midnig a sanyi meg a bela rinyal, ha tel van, ha nyar van. kozben ez rohadtul nem igyvan, hanem a sanyi akkro rinyal ha az rpg akciosabba valik, a bela meg akkor rinyal, ha az rpg meg komplikaltabba valik.

tehat amit kikerek magamnak az, az hogy probaltok minket (akik nem orulnek a da2 iranyaval) egy orokosen rinyalo retegnek beallitani, ami szanalmas probalkozas, foleg azutan hogy utana te irod le, hogy neked nem tetszett volna ha valtozatlanul hagynak par dolgot a dao-bol.
  • Prince23
    Na Paresz állj le egy kicsit. ne általánosítsunk, én írtam hogy tény, mivel nekem ez szavam járása. ha látom hogy a játékosok zöme ezen van, akkor nekem az már tény :)
    az meg tény, hogy drasztikusan változott a játékmenet a sztori is! ezt bátran kijelentem.
  • Prince23
    Biztos ea-belsősök. más nem lehet :D
  • Pares
    Hát még mindig nem bírod felfogni? Ez nem igaz... TÉNY, hogy változott a játék, és senki az ég világon nem vitatta. Azzal sincs gond, hogy egyesek szerint nem jó irányba. Azzal van a gond, hogy Ti TÉNYKÉNT kezeltétek, hogy nem jó irányba változott.
  • Pares
    Mit vélemény. Nehogy lesüllyedj a mi szintünkre. Te csak maradj meg a tényeidnél!
  • ShaiHulud
    az teny, hogy valtozott a jatek(ezzel talan meg ti sem hugyoztok szembe) az irany van akinek tetszik van akinek nem. miert nem lehet elfogadni azok velemenyet akik nem orulnek a valtozas iranyanak? miert hiszitek azt hogy nektek kotelessegetek vedelmezni a jatekot? ha megnezed a vita nem azon megy, hogy minket zavar, hogy nektek tetszik a jatek, hanem azon hogy titeket az zavar, hogy nekunk nem.
  • Prince23
    Az originshez képest rosszabb. de tényleg hagyjuk. de nem szar játék, lehet írtam ilyet, mert nem bírtátok már felfogni, hogy miket írok:D
  • Pares
    Az ég világon semmit sem cáfoltam meg vele. Igen, voltak dolgok, amik nekem nem annyira tetszettek a DA:O-ban. Ez most meglepő? Vagy tilos? Légyszíves írd már le, mit cáfoltam most meg, mert nem értem. Igazán kíváncsi vagyok, hogy mire gondolsz!
  • Prince23
    Sztem hagyjuk ezt, ezekkel csak vitatkozni lehet. véleményeket formálni pedig nem.
    biztos félnek, hogy igazunk lesz XD
  • Pares
    Nem a véleményeddel volt a baj (vagyis hogy nem tetszik), hanem azzal, hogy tényként állítottad be azt, hogy a játék szar.
  • ShaiHulud
    hat en rohadtul nem altalanositok (see enis tudok ilyet).

"Az a különbség köztem és egyesek közt, hogy mivel változtattak, én most nem problémázok, hanem izgatottan várom."

ezzel meg pont azt tamasztod ala amit en is irtam es a sajat korabbi hozzaszolasodat cafoltad meg vele, miszerint egyeseknek semmi se jo. ha nyitott szemmel nezned a dolgokat, latnad hogy attol fuggoen milyen iranyba valtozik illetve nem valtozik valami, midnig mas az aki hangoztatja a nem tetszeset.
  • MrAndree
    És tényleg nem.
  • Prince23
    Én leírtam a véleményemet (másoknak is hasonló volt) és páran nekünk ugrottatok. Ezt is megérthetnéd. Ragaszkodtál ahhoz, mi meg ahhoz amit már megtapasztaltunk. akkor hol van az igazság? de mindegy ne válaszolj ha lehet, mert nincs túl sok kedvem írogatni és értelme sincs, mivel azt se tudod hogy milyen a játék! Paressel együtt. a ténykedés meg a szavam járása, ha tecik tecik, ha nem nem.
  • Pares
    Ne is reménykedj benne...
  • Pares
    Nem érted. Nem általánosítottam. Azt írtam, hogy "egyesek". Ellenben veled, aki jó pár hozzászólásban általánosítottál mindent, amit csak lehetett.

Mellesleg nekem biztosan lenne vele bajom, ha egy az egyben ugyan azt kaptam volna, mint ami a DA:O-ban volt, mivel volt benne jó pár dolog, ami nem tetszett.
    És eleve nem szeretem, ha egy új részben ugyan azt a játékot kapom. Ha ez megtörtént volna, akkor a DA2 maximum a DA:O egy újabb DLC-jének mehetne el.
    Az a különbség köztem és egyesek közt, hogy mivel változtattak, én most nem problémázok, hanem izgatottan várom. De hagyjuk... ha tudnád, hogy szerintem te hány überbullshit hozzászólást írtál (vagy inkább hányat nem).
  • MrAndree
    Barátom, én ezzel tisztában vagyok, de egy pillanatig se állítom, hogy azért mert sokaknak tetszik a DA 2 akkor tény, hogy jó játék. Nekem tetszik, sokaknak tetszik, neked nem, sokaknak nem. Nincs nagy egyetemes igazság, csak vélemények. Ezt megérthetnéd.
  • Prince23
    Jaj még is vannak, akik szerint a DA 2 nem hozza a DAO színvonalat. Ezen gondolkozz el inkább, nem azon, hogy pocskondirozd be a nevemet, megint:) trollkodó
  • MrAndree
    Ne foglalkozz szegénnyel, azóta fogalomzavarban szenved sok mindennel kapcsolatban amióta ismerem. De legalább vicces olvasni amiket ír.