6609
Dragon Age II
  • SZEG007
    EA sporol
  • Seth
    Ez nem gyűjtői változat nem? Csak vmi signature edition,amit előrendelők kapnak. CE nem is lett ehhez bejelentve
  • Bhalage
    ez van. (teny h nem vittek tulzasba, pl me2 CEhez kepest, ami sztem tok igenyes volt)
    én személy szerint örülök, hgoy 10k alatt megúsztam és kaptam hozzá a bioware pontokat (+3000iksz ft lenne)
    mar igy is lesz egy csomo ajandek targy a jatek indulasa jovoltabol, mar cska a gamere leszek kivancsi.
  • TBTPumpa
    Kicsit karcsú egy gyűjtői változatnak nem?
    Új karakter illetve a hozzá tartozó küldetés már az első rész alap (nem gyűjtői) változatához is ajándék volt!
    Most kaptunk pár DLC-t és egy letölthető zenei lemezt? Ennél komolyabb gyűjtői változatot érdemelne ez a játék!
  • Bhalage
    tartalmaz
    1 dvdt
    1 jó vastag dvdtok kezikonyvet (magyar)
    + a kodokat a letolteheto tartalomhoz

a soundtrack nem lemez, hanem letolthetos

• Drizzthsz
    Nem tudok ma elmenni semmiképp, de zavar, ha nem kapok levelet, régebben mindig küldtek.
  • TBTPumpa
    CD Galaxis szerint: A kézikönyv magyar a Signature Edition-ban is!
  • Bhalage
    telefonozz esetleg mert egy pakk megjött és ha foglalós a tiéd akkor átveheted stb...
  • enlightened
    Na én már megvettem a DLC-ket is a gamehez, egyelőre taiwani exevel tolom de tök mind1, majd pénteken felülírom, bár lehet addig kijátszom és akkor már úgyis mind1, most is full eredeti a game és mindent elérek, szal nem nagyon fog semmi változni, péntektol az eredeti exevel sem. Nem is értem minek kell az EA-nek 3 fajtát csinálni, csak hogy ne játsszanak vele mindenhol ugyanakkor, jó nagy hülyeség :S
  • Drizzthsz
    Kézikönyv ánglius?
  • TBTPumpa
    Van benne valami plusz a Játékzenék, plusz karakter és néhány küldetés letöltésén kívül?
  • Drizzthsz
    És levelet, vagy valamit kaptatok, hogy megjött? Én nem? Illetve még múlt héten, hogy majd szerdától kapható... Valami rendelési azonosító is volt benne.
  • Bhalage
    nekem is onnan van es kaptam hozza ajandekba bioware pontokat, ami dlchez jol fog jonni
  • Bhalage
    az ezust sarkany (nem tevesztendo ossze a tuzesz szarkannyal) dombornyomasos! enyhen
  • SötétBarom
    Nem az a lényeg. Hanem az, hogy mire képes a tech. Elég összehasonlítani egy crysis2-vel, vagy egy deadspace-el.. Dx9ben fut mind2, és fényéveket vernek látványban erre.
  • TVelvet
    Ez egy renderelt videó volt, és quad sli 580 se vinné el dx9-be, mert annyira optimizálatlan.
  • ratgab
    Akkor, hogy értékelnétek eddig? Jó lett vagy rossz? Rosszabb mint a DA:O?
  • TBTPumpa
    Innét letöltöd az US exe fájlt:
    http://www.megaupload.com/?d=6H9DZ243

Bemásolod a játék bin_ship mappájába, de a régi EXE fájlt ne írasd felül, mert péntektől már azzal is játszhatsz!
    Majd regisztrálod a játékot a kapott kóddal és játszhatsz!
    (Ha az eredeti Európai EXE fájllal akarod indítani a játékot, akkor majd le kell törölnöd a játékot és újra fel kell telepítened, esetleg újra is kell majd regisztrálnod!)
  • TBTPumpa
    Aki már SE változattal rendelkezik:
    A doboz dombormintás vagy csak a borító ilyen furcsa?
  • TBTPumpa
    Signature Edition már kapható a CD Galaxisnál!
    http://cdgalaxis.hu/PC/18617/dragon-age-2-bioware-signature-edition.html
  • DONGUBA
    Hali valaki tudja hoyg tudok gamepaddal jatszani???Vagy ne akarjak mert hulye kerdes?:D
  • Bucsek
    Valaki segítsen legyen szíves, nem találom ezt a us exe-s megoldást. :-\
  • SötétBarom
    Ez DX9 szerintük??? EZ?! Elmennek a jó édes (...)

A DX9 konkrétan erre képes:

• Prince23
    De azért a lopakodó Rogue is odabasz rendesen. Eltűnik, s egyszer csak hátba döf kritikus sebzéssel + találattal. és meghalsz :S
  • Bhalage
    ja cska marc 11én indul ???

haha mar azt hittem mindenki jatszik vele :D
  • Bucsek
    Najó hát én nemtudtam :D
    én csak megvettem, mert az első is tetszett, nagyjából semmit sem tudok erről most.

viszont ez az exes megoldás nem vágja haza nemtom a játékot? pl letilt az egész, kibannol, ehetem újra :D
  • Sir Quno Jedi
    EZt eddig is tudtuk ugye előre. De megy más exe-vél, alantabb írták.
  • Bucsek
    Kép
    ez fogad :(
  • Bucsek
    Én pl előrendeltem, ma hívtak hogy mehetek, átvettem, felpakoltam és indítom.. erre a nem indul, mert még nincs márc 11.....
  • Gubberx
    nem csak holnaptól kapható?
  • Bucsek
    No a helyzet, hogy nekem itt figyel a játék, viszont nem tudok játszani vele, mert valami data mittoménmi a baja... :-\
  • Rage47
    wrz topik van?
  • enlightened
    Nem tom én szeretem ha sokat kell taktikázni nem csak néha. Nightmaren kell, főleg hogy a Friendly fire is csak nightmare kapcsol be, párszor meg is szivtam amikor berugtam a bénito uveget az ellen kozé ahol a társak is harcoltak:S Szóval célozni is jol kell, meg hát 10 szer nagyobbat sebeznek mint normalon, és a glance blow és 1/10 csak :S Nightmaret csak annak ajánlom aki a 10 perces részeket 40 perc alatt szeretné megcsinálni:P. Tegnap óta nyomom és most jutottam ki a demo részből:S 3 - 4 óra volt :S
  • Bhalage
    <- boldog signature edition tulaj

juhú
  • TVelvet
    Atihoz is kidobhatnának valamit a pöcsfejek ... :S
  • TDC Geronimo
    Na fasza. 10en jön csak meg enyém, majd us exevel kiprobalom.
  • Gubberx
    Na már csak egyet kell aludni a signature edition-ig
  • Prince23
    Normálon én is szenvedek valamikor. főleg a kunárinál :S ott nagyon kellett a Pause, vagyis az összes karekterek használata:) . régi dao feeling visszakacsintott.
  • enlightened
    Na nem bírom ha kifog rajtam a játék úgyhogy visszaraktam nightmarere végulis 30adik nekifutásra és rohadt sok pause és taktikázással levertem a nagy szörnyet a demo rész végén:D Remélem bírni fogom továbbra is, mert ennél gondolom csak durvább lesz, de nem vagyok képes normalon tolni semmit, a hard meg nem jöhet szóba.
  • Calver
    btw, kérdezek már egyet: gondolom neked megvan a The Black Emporium DLC, amiben azt írták itt-ott h lehet respecelni... na, ha próbáltad már esetleg: eltünteti az alapból első szinten kiosztott egy pontot is? mert baromira nincs szükségem Mind Blast-ra kismágusommal, viszont remekül el tudnám költeni másra azt a pontot