Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valamit elnézhettél, mert a kétkezes pallosok súlya (több forrásból is), 2-5 kilogramm között mozog.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Tehát akinek esetleg tetszik a DA 2 az igénytelen. Gratulálok, látom te is az a típus vagy akinek a véleménye az tény...

Why so serious?

wedge31
Egy fa boken is több mint két kiló megsúgom neked, velem kár fölényeskedned ebben a témában otthon vagyok, valszeg valami szar gagyi utánzatod van és nem eredeti.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hát kolléga én csak azt mondom, hogy felesleges a szél ellen pisálni!

Azt már tegnap leszûrtem, hogy az SG DA 2 fórumtopikjába csak a játékot szidni akarók járnak, hogy megbeszéljék mennyire rossz lesz ez a játék természetesen egy nagyon sok mindent mutató (gyengébbek kedvéért ez irónia volt) kb 45-60 perces demó alapján, amiben nem volt elérhetõ az inventory, a maximális grafikai beállítási lehetõség és még a bánat tudja, hogy mi!

Ráfogják, hogy a gyakorlatilag teljesen változatlan statok, a kissé más grafikai felületet kapott ability-k a némileg polírozott grafika (ami a demóban totál nem mérvadó, mivel a tutorial egy pusztában játszódnak... milyen grafikai teljesítményt várunk ettõl egyébként?), a kicsit dinamikusabb animációk harc közben (ami teljesen szabad szemmel követhetõ), a folyamatos "TPS" harc (pause funkció ugyanúgy benne van, igény szerint használható), egyszerûsödött párbeszédrendszer miatt ez a játék nem ugyanaz, mint ami a DA😮 volt! Holott ugyanazok az elemek megvannak benne, ami az elõzõ részben meg volt, csupán 1-2 helyen változtattak rajta (párbeszéd, harci animációk, nem a harc, a harci animációk!, némileg a grafika, kezelõfelület)!

Sztoriból, NPC-kbõl, helyszínekbõl, grafikai teljesítményekbõl semmit nem láttunk!

Nekem személy szerint teljesen átjött az elõzõ rész hangulata én ordas nagy változásokat nem tapasztaltam a Demó alapján, szóval nem értem a fanyalgókat!

Egyszóval Pares testvér szerintem add fel az érvelést, mert ezen fórumtopikban ezt nem értékelik, nem értik, nem fogadják el vagy nem érdekli õket! Fölöslegesen ne koptasd a billentyûzeted, inkább irjál ott, ahol normális párbeszéd zajlik!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Miért fagy ki az angol demo folyamatosan? remélem csak nálam csinálja ezt :S Bezzeg a fricceké 1x sem fagyott ki.

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Svenhassel
Csak úgy megsúgom egy katana másfél kilogramm. Igen személyesen tudom, mert van egy otthon akár le is mérhetem neked hétvégén...

Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.

Oltári csalódás. Szerencsére volt demo, így tuti nem veszem meg. Minden területen visszalépést látok, kivétel a grafika ami eddig se zavart. Ezzel a demoval óriási bakot lõttek, de szerintem a játékkal is. Meglátjuk a véglegest - csak éppen nem díszdobozban...
6 végigjátszást ért meg a DAO, ez lehet egyet se fog.
wedge31
Egy eredeti japán katana súlya kb 3,6 kiló egy kétkezes pallos 7-8 kilónál indul a harci szekercékröl már ne is beszéljünk.
De a lassúság nem is a fegyó súlyából adodik leginkább hanem a nehézvért súlyából és mozgás korlátozásából.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sõt, akár huszonöt évesen is. Nem feltétlenül függ az életkortól az igényesség, vagy az érettség.

Ismerek olyan harmincas, lassan negyvenes embereket akik nyáladzva rajonganak egy buta akciófilmért mert van benne sok nagy BUMM. Én is szeretem néha sok nagy BUMM-os filmeket, de azért ennél igényesebb alkotásokra is vágyom.

A játékokkal ugyanez a helyzet.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

De. Pont ennek a korosztálynak való, pont ez a korosztály az, aminek elég az ha ennyi van egy játékban és máris maga alá élvez a gyönyörtõl.

A komplettebb játékélményt meg kivágják a francba, mert a sok kis idiótának túl nehéz , túl bonyolult lett az elsõ rész, és bizony még gondolkodni is kellet rajta, meg taktikázni harc közben...rémes.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem kell hang a fõhõsnek. Az elsõ részt kapásból két teljesen eltérõ karakterrel játszottam ki, épp az eltérõ életutak miatt, és emellett a többi életutat is megnéztem. Most ilyen lehetõség nincs.

Különben is, az sosem árt, ha egy RPG-ben több faj, több állítási lehetõség, több választási lehetõség van. Sõt, épp ettõl lesz jó. De ez már nem lesz, mert hát túl bonyolult volt a tizenéves korosztály (vagy tizenévesek szellemi szintjén lévõk )számára, hogy kiválasszanak egy nekik tetszõ fajt, és életutat. Inkább nesztek, ember van, és slussz, ne akarjatok már annyit gondolkodni meg variálni...

Igen, az egy órás demo értelme pont az, hogy az ember fogalmat alkosson arról, hogy milyen lesz a teljes játék. Erre találták ki a demo-t. Hát és ez így nem jó. Legalábbis nekem nem.

És igen, a ME2 sem lett igazán jó. Nem mondom ,hogy játszhatatlan vacak, de nem fogom soha többé elõ venni. Az elsõ részt többször kijátszottam, a Dragon Age-t egymás után kétszer.
Az ME2 semmi nyomot nem hagyott, egy középszerû akciójáték, pár RPG elemmel. Ez így szintén nem jó . Persze biztos van akinek ez is tetszik.

És igen, a jó RPG-hez hozzátartozik többek között, hogy inventory rendszer legyen(bár ez van benne) és igen a statisztikák is, egy összetett párpeszéd rendszer ahol nem vigyori pofákkal ,és három szóval jelzi hogy mit lehet válaszolni, és emellet még sok-sok minden kell ahhoz, hogy egy játék jó RPG legyen.

Az , hogy nagyon látványos a kaszabolás(ami leginkább megintcsak szánalmas) nem kell ahhoz, hogy RPG legyen, szintén nem kellennek nagy mellú macák, szintén nem kellenek szarvat nõvesztõ kúnárik .

Ha már náluk tarunk, meg lett magyarázva? Marhaság. Azért lett szarvuk, mert egy hülye a fejlesztõk közül a homlokára csapott, és arra gondolt milyen cool kinézetük lesz szarvakkal, azt kit érdekel ,hogy nem passzol bele az elsõ részben felépített világba?
A sok kis hülye torkán, úgy is akármit le lehet nyomni!

Igen, az elsõ rész többek között az életutakról szólt. Ezért is volt jó.
Személyesebb történet? Már jön az egyszerûsítés, ami nekem nagyon nem tetszik.

Manapság ez téged miért lep meg?A kisgyerekek jobban szeretnek már hentelni, mint idõsebb emberek...Azért, mert rá van írva valamire, hogy 16 éven aluliak nem használhatják/nézhetik, még nem azt jelenti, hogy nem fogják már csak azért is használni/megnézni.
Nekem egyébként a 10 éves korosztályról nem pont az jön le, hogy azokat is értsem alatta.13-15 évesen ugyanúgy kisgyerek egy gyerek.

Murder3
és persze a "japán mesék" amikre asszociálnak meg messze nem 10 éveseknek valók, de mind1 végül is az ilyen emberek úgy vannak ezzel h ami rajz az mese=gyereknek való....

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Zsebkendõt?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lacoka12
szerintem jó rpg játék lesz ez de a demoba nem sok lehetöség van erre

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Azért az érdekes, hogy egyesek szerint a DA2 a 10 év alatti korosztálynak készült, akik állítólag "japán meséket meg játékokat játszanak", mert a DA2 tele van vérrel, erõszakkal, szexuális "cselekményekkel", döntéshozatalokkal, amik nem hiszem, hogy ennek a korosztálynak valóak. De hát ti tudjátok, érdekes elképzeléseitek vannak a kisiskolásoknak/óvodásoknak való dolgokról...

Azt elhiheted, hogy nem vele van a baj.Majd meglátod hányan fognak még sírni emiatt, köztük én is...

Murder3
na ezt már panaszolom is a modik felé, hogy engem itt oktalanul sértegetnek.

A párbeszédnél egy ikon jelzi a mondanivaló típusát. A kamerát meg lehet zoomolni.

"Hát jah, a célcsoport megint a 10 éves alatti lett, manga powa, hagy hódítsa a világot a japo shit, tiszta FF hasonmás."

<#nevetes1>

Úgy igazán nem értem, a látottak alapján mitõl lett kevésbé rpg a második rész...

Ja persze, még lehet jó játék ez igaz. Csak én nem ezt várom , én egy komoly RPG-t vártam volna. Így már nem érdekel.

Elég szomorú, hogy lassan minden játékban csalódók, mert messze nem hozza azt a színvonalat amit elvárnék.

De nem baj, majd elõveszem a Dragon Age elsõ részét, vagy valamelyik régebbi komolyabb RPG-t.

"Már akkor sejtettem, hogy nem lesz jó a Dragon Age 2 mikor kiderült, hogy csak emberrel lehetünk ,hogy egy rakás dolgot egyszerûsítenek."

Ez van. Ahhoz, hogy hangot tudjanak adni a fõhõsnek, valahol le kellett korlátozni, plusz a történetbe se passzolna bele akár milyen fajú fõhõs. Tetszik, nem tetszik, ez van.

"A demo alapján így is lett. Ugyan az történik mint a Mass Effect elsõ és második része esetében. Az elsõ rész jó, a második nem( ezzel sokan nem értenek egyett, de nem jó a ME2. Az már nem akció-RPG, csak egy sima akció játék ami nyomokban 1% RPG elemeket tartalmazhat)"

Itt kezdõdnek az ökörségek. Egy 1 órás demó alapján kijelenti, hogy nem jó a játék. LOL. Aztán kijelenti, hogy egyszerûen csak "nem jó a ME2". Magánvélemény, nem tény. A következõ mondat úgy marhaság, ahogy van. Bár igaz, hogy meg lettek nyirbálva a hcrpg elemek, de attól még simán rpg, vagy akció-rpg, szerepjáték. Annyira szánalmas, amikor egyeseknek az rpg fogalma kimerül az inventory rendszerben, meg esetenként az überbonyolult statisztikákban...

"Így van, a kamerakezelés rémes, a harc nevetséges, az szánalmas, hogy karakterek másképp jelennek meg mint az elsõ részben,( mint láthattuk az addig szar nélküli faj, hirtelen szarvat kap majd...naná szarvuk nõtt...) ez a nyomorék párbeszéd rendszer, a fejlõdés is jóval egyszerûbb lett."

Súlyos kijelentések, bár a ME2 ócsárolása után már meg nem lepõdök. Igazán sajnálom, hogy ennyire kifejezetten szarnak érzed. A kúnárik szarvai meg lettek magyarázva, te bajod, hogy nem olvastál utána (bár a játékon belül is tuti meg lesz említve). A párbeszéd rendszer szimplán nyomorék, hogy miért, az kitudja. A fejlõdés rendszer meg csak az álmaidban lett egyszerûbb (a valóság pont az ellentettje).

"Biztos velem van a baj, de a Dragon Age elsõ része után egy még összetettebb , komolyabb RPG-re vágytam, ahol még nagyobb a világ, még több a lehetõség, még több a választható faj, életút, ehelyett...na mindegy.
Ismét kiderült, már megint nem én vagyok a célcsoport."

Veled van a baj. Az elõzõ rész kifejezetten a több fajta életútról szólt, ezért is volt a neve Origins. A második része sokkal személyesebb történettel rendelkezik, aminek központjában Hawke áll. Ezt már a kezdetektõl lehetett tudni, szóval nem tudom miket vártál.

Nem akarsz inkább írni megtanulni? Talán ezért nem érdekel és ezért nem vágy egy komoly, összetettebb, igényesebb RPG-re, mert te magad is egy egyszerû és igénytelen lélek vagy.

Murder3
sok értelem nem volt mert nem eredményez nagy változást.
itt is kb csak annyi h mást mond az elõre elrendeltetett szöveg mellé.

Murder3
"Hát jah, a célcsoport megint a 10 éves alatti lett, manga powa, hagy hódítsa a világot a japo shit, tiszta FF hasonmás."

Még ha az lenne de nem tudom a dragon age közelébe tud-e érni bármelyik átlagos jrpg történeti szintjéhez.

másik a reálisabb harc=japó shit😄 ejj de jó következtetés-.-.

Én szerettem a hosszú szövegeket olvasgatni a DA elsõ részében. Mindet elolvastam, jó alaposan megfontoltam mit mondjak mit kérdezzek, erre most meg jelzi, hogy ez a válasz vicces, ez a válasz barátságos eh...

Murder3
nagy világ sértés a fülemnek ezt te komolyan gondtoltad?LOL

lehetõség???
Mármint a harcon kívül van bármi is?....nem nincs max h olvasgatsz de az nem éppen a játékélményt segíti...

életutak bénán voltak kidolgozva benne a fajok eg h törpe emg elf ezekért sírsz?
elf is csak árnyék az amúgy elfekhez mérten a törpök meg ritka vissaztaszító népcsoport.

Ezeknek semmi köze a kritikához.

Pause ? Auto-Pause?

Gondolom te tipikusan az a kisgyerek vagy, aki nem tûri, ha rosszat mondanak a játékáról.Rengeteg ilyen ember van, hogy egyszerûen nem viseli el a negatív kritikát.Szánalmas.

Már tölthetõ a PC-s Demó. A harc gyorsabb lett, mint az elõzõ részben és ugyan úgy meg is lehet állítani.

#2122, #2123, #2124: OMG, ennyi blõdséget leírni, ráadásul egymás után... neee, ez már fáj...

<#help>

JethroHUN
Ez az ME stílusú párbeszéd az egyetlen jó újítás, én pl mikor 2x kezdem a DAO-t már nagyon untam a képernyõ hosszú válaszokat olvasgatni. De viszont ME2 esetében ez a párbeszéd tárcsa néha vissza üt, mert köze nincs az ottani válaszoknak ahhoz amit ténylegesen mond Shepard (angol, magyar is) A kamera tényleg túl a karakter fölött van.
Hát jah, a célcsoport megint a 10 éves alatti lett, manga powa, hagy hódítsa a világot a japo shit, tiszta FF hasonmás.
De ez csak demo, sztem sebtiben átportolták a boxosat és kész, majd kiderül a teljes. De már úgyis a gyártás folyik szerintem, már biztos nem fognak belenyúlni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SarkanyfuaRUSH
Ezekkel teljesen egyetértek. Nekem ugyan mindegyik nagyon tetszett (ME1-2; DAO; DA2demo), de kétségtelenül igaz, hogy a ME2-ben gyakorlatilag kihalt az RPG és ez a tendencia látszik a DA2demo-ban is.
Ettõl függetlenül sztem nagyon jók, de akik hc rpg-re vágynak, azoknak az nem pálya...
Már akkor sejtettem, hogy nem lesz jó a Dragon Age 2 mikor kiderült, hogy csak emberrel lehetünk ,hogy egy rakás dolgot egyszerûsítenek.

A demo alapján így is lett. Ugyan az történik mint a Mass Effect elsõ és második része esetében. Az elsõ rész jó, a második nem( ezzel sokan nem értenek egyett, de nem jó a ME2. Az már nem akció-RPG, csak egy sima akció játék ami nyomokban 1% RPG elemeket tartalmazhat)

Így van, a kamerakezelés rémes, a harc nevetséges, az szánalmas, hogy karakterek másképp jelennek meg mint az elsõ részben,( mint láthattuk az addig szar nélküli faj, hirtelen szarvat kap majd...naná szarvuk nõtt...) ez a nyomorék párbeszéd rendszer, a fejlõdés is jóval egyszerûbb lett.

Biztos velem van a baj, de a Dragon Age elsõ része után egy még összetettebb , komolyabb RPG-re vágytam, ahol még nagyobb a világ, még több a lehetõség, még több a választható faj, életút, ehelyett...na mindegy.
Ismét kiderült, már megint nem én vagyok a célcsoport.

BoneDragon
LoL.

Igaz hogy a PC-s verzióban nem ilyen gyorsak harcok hanem lehet idõt megállítani és lassabb mint pl a Dragon age 1-ben? Vagy Pc-s demó még nem jött ki?
MerlinW
Hátööö.. korai vélemény, a demo feléig jutottam csak, de ez a realtime harcrendszer valami gusztustalanul rossz. 0 stratégia, a béna/nem ehhez való kamerakezelés miatt tekeregsz, keresed a kattintgatni valót... szörnyû. Vásárlás elõtt warez-ra lesz szükségem, hogy megnézzem az oldschool harcrendszermódot, mert ez így élvezhetetlen számomra.

[merlinw.org]

Murder3
éppen ezért válik majd elsõ számú célponttá konzol és pc- portok lesznek.
eggyértelmû h konzolra jobban fogy minden ezért elõbb utóbb minden kiadó átáll arra majd.
említett példáidból pl a tw2 már konzolra lett teremtve.

rts-ek meg csak idõ kérdése h mikor leszenk konzol játékok.

Én is azt tapasztaltam, hogy gördülékenyebb a játékmenet Directx 11-en!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ott a pont! Directx 11-es kártya kell neki a max beállításohoz. Amúgy 2 beállítási lehetõség van vagy directx 9-re vagy directx 11-re állíthatod (ennek ugye megfelelõ kártya és oprendszer kell)!

Demóban Highra tudtam csak állítani a játékot directx 11-en... very high-ra azért nem, mert az demóban tiltva volt!

Directx 11, 1280x1024 high beállítás, anti-alliasin 8x, anistropic filtering 16x, screeb soace ambiant occlusion (ez felelõs a tárgyak saját magára vetülõ árnyékának megjelenítésért) ki volt kapcsolva mivel már nagyon fogta a gépet.

Ezen beállítások mellett tökéletesen és gyönyörûen futott a demó!

Totti5
Nem feltétlen. AAA RPGnél nyilván a konzoloké az elõny hisz onnan jön a nagyobb bevétel és a nagy kiadók akik birtokolják ezeket a frencsájzokat mindent megtesznek ennek az érdekében, bár hogy a DA2 konzolos lett az erõs ferdítés és túlzás azért mert kicsit látványosabb és életszerûbb a harc ( 1 órás bemutató alapján meg butaság leírni egy ilyen játékot) . Tartalmilag attól még ugyan az lehet mint az elõzõ. B kategóriás RPGk konzol portjai kritikán aluliak pl Divinity ( ha jól íron ), Risen, Two Worlds és a többi remekmû, ahol egyértelmûen pécé a lead platform és onna is jön be a több pénz ( persze ehhez hozzájárul a szar és sok esetben élvezhetetlen portolás is és a nagyon gyenge pontszáámok amik eltántorítják még a megrögzött RPG fanatikusokat ( sok ilyen van konzolon ) és inkább Pécén játszanak vele.

RTS marad pécén ettõl nem kell félni. Elmúlt 5 évben egyetlen játék ért el sikereket a Halo Wars ami 1 millió felett fogyott, de ez konzol ex volt, direkt arra írt és persze a Halo néz és világ is hozzájárult a sikerhez. Más RTS nagyon visszafogottan szerepelt, mondhatni megbukott, nem véletlen nem jött ki a legutóbbi C&C konzolra ( habár a RA3 szerintem jó volt és a konzol port is rendben volt minden téren ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SötétBarom
Te minden nyomorult játék topikjában próbálsz a konzolok szidásával trollkodni? Szedd már össze magad.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Murder3
és nem árt ehhez hozzászokni már az rpg-k is konzol platformok lettek.
Idõ kérdése h az rts-ek is azok legyenek.

Totti5
"nem is jön konzolokra"

Minden bizonnyal jönni fog majd késõbb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

SarkanyfuaRUSH
fogadtatás alatt "vásárlási kedvet" értek... 😊
SarkanyfuaRUSH
Ez csak egy teória, de én ezt gondolom:

A DAO-val a régi Baldurs Gate-es hagyományokat akarták feleleveníteni. Úgy döntöttek a PC lesz a kiemelt (mert õk is ezt szeretik), de csinálunk konzolos változatot is, mert lehet, hogy több pénzt hoz. Meglátjuk milyen platformon, milyen lesz a fogadtatása a gémnek és ettõl függ a folytatás és annak fókusza (PC kontra konzol) is. Hát így történt szerintem az, hogy lett gyors folytatás, csak "konzolosított"...
samsung123
Mi lett ebbõl a játékból? Huh, lehet a történet ütõs lenne...de ez a vagdalkózás, WOW feeling pff..a grafika, nemtudom kik mit látnak, de az szomorít el még legjobban. Wicher 2...jóval jobbnak tûnik( nem egy árkás fos), nem is jön konzolokra!

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

Murder3
mivel mindne játékból eleve konzolra több fogy el tehát teljesen felesleges adatot nézel.
Ha pc-re nem adnák ki akkor is bõven bejönne nekik ez a bevétel.

Akkor is meglépnék ezt ha pc-re több fogyott volna sokkal belõle...

SarkanyfuaRUSH
Lehet, hogy megkérdõjelezhetõ, de attól még ugyanez a fejlesztõ állította korábban, hogy a fejlesztések során a konzolos változatnak kedveznek, mert abból fogyott több. Lehet, hogy ez az állítás nem igaz (mármint hogy a konzolosból fogyott több), de attól még mindenki számára nyilvánvaló, hogy "konzolosították" a játékot, mert sokan ezért panaszkodnak. Mi másért lenne ez így?
Másrészt: A döntést, hogy így fejlesztik a játékot, korábban kellett meghozni, a fejlesztés elején! Pl. 2010 eleji adat (ahogy Te is írtad): 3,2 millió össz eladás. Ebbõl 1,3 milla box; 0,6 milla ps3, így 1,3 milla a PC. (forrás: http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=100686)
Ez már lehet, hogy megalapozott akkor egy üzleti döntést, hogy inkább konzolosan fejlesztenek.
Aktuális adatok: PS3, 1,16 milla eladott. BOX:2,2 milla; PC-re nincs adat, mert azt nehezebb számolni, de nem hiszem, hogy több, mint 3,3 millára nõtt volna a PC eladás 1 év alatt.
(források: http://gamrreview.vgchartz.com/sales/33502/dragon-age-origins/
- http://gamrreview.vgchartz.com/sales/33505/dragon-age-origins/)
És ismét: Miért fejlesztettek volna így, ha nem lenne alátámasztott, hogy ez éri meg anyagilag, mert a konzolos változatot többen veszik...

És bocs, de az nem konzolpárti provokálás, hogy leírom, azt, hogy tetszik nekem a konzolos változat. Azt is írtam, hogy teljesen megértem a reklamációkat azon PC-sek részérõl, akiknek ez nem tetszik.

Csak azt fejtettem ki, ha nem lenne ennyire durva (konzolnál durvább) warez PC-n, akkor lehet, hogy nem születnének ilyen játékfejlesztési döntések.. lásd Crysis 1-2 esetét is...