6609
Dragon Age II
  • Bucsek
    ja értem, köszi szépen, meg hogy belinkelted :)

akkor letöltöm és jááátéééék :D
  • IMYke2.0.0.0
    #3351-ben is ott van: "http://www.megaupload.com/?d=6H9DZ243"

Mondom, én nem kockáztatnék crack-kel, amikor ~10.000 Ft-os játékommal online profilra csatlakozom.
    A fenti linken lévő exe az ázsiai, ORIGINAL (v1.0) EXE, amivel gond nélkül játszanak a fórumtársak közül páran, eredeti játékkal, online. Mert ez nem crack.
  • Bucsek
    És azzal nem teszem tönkre az eredeti játékomat?
    Visszanéztem, de sehol sem találtam :-\
  • IMYke2.0.0.0
    Ha jót akarsz magadnak, akkor nem erőlteted - korábban lett linkelve az ázsiai exe, azzal játssz, ha eredeti játékod van!
  • IMYke2.0.0.0
    Süllyedünk szépen a mocsári zsurló szintjére - saját kreálmányainknak köszönhetően.
    Aki érti, ért, aki nem az így járt - most lusta vagyok kifejteni :)

Szerk.: Az arckönyvre és más ilyesmikre, nem Rád értettem...
  • Bucsek
    Ezzek a "kamuverzióval" működésre tudom bírni a dragon agemet? mármint az eredetit a kamu exevel? :D
  • CalebJoe
    úristen már erre is hatással van az a fos
  • SZEG007
    nem kell, csak ha már x ember likeolta akkor mindenki megkapja elvileg te is.
  • balee4
    Ok, ezek alapból megvannak.
  • balee4
    Vannak olyan tárgyak amikért like-olni kell a Dragon Age-t a facebook-on, ezeket hogyan adja meg?
  • Prince23
    14 óra játékidő múlva indul be igazán a játék. Mélyutaknál, de az is max 1 óráig tart utána vissza megint a 14 óra előtti állapotokhoz, aztán megint pár kaszabolás után fősztori vonal a kunárival, majd megint üresjárat, aztán fősztori.

jelenleg ez van.
  • TDC Geronimo
    Már megrendeltem több napja. Valószínű így holnapra megkapom \o/
  • Bhalage
    ne szopassal mar :D olyan mint barmelyik doboz, mint a rendes da:o, cska nem feher, hanem inkabb fekete es az ezust sarkany felul meg van nyomva.
  • ratgab
    Ha 17h után rendelted, akkor már nem dolgozza fel a rendszer... ennyi!
  • ratgab
    Jót!
  • Bhalage
    mi az h papirtokos, mert ezt nem ertem??
  • doggy90
    marmint a signature papirtokos? ez a pc-s valtozat? mert az erdekes, tekintve, hogy a tobbi valtozat sima muanyag tokos.
  • wedge31
    Ja.
  • IMYke2.0.0.0
    Éljenek a kőútba elsüllyedő karakterek, yeah!
  • TDC Geronimo
    Mondták, hogy eleje lassabban indul, de aztán belendül az egész.
  • enlightened
    Már 3 órája mászkálok a városban és még semmi nem történt:S. Most kicsit leteszem a gamet mert kezd enyhén uncsi lenni. Remélem azért ez majd változik :S
  • doggy90
    papirtokos??
  • TDC Geronimo
    És mivan ha én megtartom a US exet és azzal játszom tovább?
  • wedge31
    Vazze itt van a kezembe a SE és tényleg papirtokos, valszeg a világtörténelem leggányabb CE kiadása lesz ez.
  • JethroHUN
    Valaki linkelt be gy bioware topikot ahol vki össze gyűjtötte az összes CC-t, már legalább 5 oldalnyira lehet, nem találom. Aki linkelte belinkelné újra? :D
  • SZEG007
    amugy CDGalaxis más idözonába lehet, mert ezt küldték nekem e-mail-ben:
    "Tájékoztatjuk, hogy 2011.03.09. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el az Ön számára":D
  • lolSL
    PC stream
  • TDC Geronimo
    Holnapra nem értem miért nem tudják kiküldeni, ha már ma átvehető az SE :(
  • lolSL
    jót tett a demo :D
  • ratgab
    Konzultáltam a CDg-vel és azt írták, hogy van még a Signature kiadásból, tehát aki azt akarja venni még megteheti előrendelés nélkül is!

Állításuk szerint sokan visszamondták az előrendelést!
  • lolSL
    cdgalaxis oldalán fent van
  • TBTPumpa
    Képet tudsz mutatni a játék dobozáról? - kívülről, a kódokat semmiképp se fényképezd le!
  • lolSL
    ezt nem itt kéne kitárgyalni
  • TBTPumpa
    A THETA crack úgyis rossz volt - én nem tudtam a karakteremet alakítani és az invertory is tiltva volt - gondolom a demóból vették ki az EXE fájlt a szerencsétlenek. Talán Reloaded-nál ez már tényleges törés!
  • Bhalage
    ejnye
  • SZEG007
    hát akkor ezekszerint kénytlen leszek ezel tolni péntekig, mondjuk ezen már nem is lepödök meg hiszen mass effect-nél, és Orgins-nál is ez volt lol
  • TBTPumpa
    Már van normális virágbolti verzió - most érkezett és nem Fake cucc!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Dragon.Age.2-RELOADED
  • lolSL
    jó hát hazudnak picit
    az is vicc hogy drágábban adják, mert amúgy ugyanannyi külföldön, és megjelenés előtt a simát nem is kéne árulniuk amíg ez el nem fogy.
  • TBTPumpa
    CD Galaxisnál: Dragon Age II Signature Edition (A játék gyűjtői változata) - Innét vettem!
  • lolSL
    nem gyűjtői, preorder kiadás
    más EA játékoknál ez a "limited", csak ez bioware és ők olyan kemények hogy saját nevet kaphatnak