Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
na azért nem kell rögtön nekiesni a töltésnek, boxos verzióból kapásból van fent repack, nyilván nem véletlen

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Az szép azért... 5 nappal a megjelenés elõtt...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ne idegesiljél!!! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shiwo
az lesz.. konzolos verziók már lvileg felkerültek 1 órája..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

wedge31
Ha addigra még marad neked...<#nyes>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

"On exterior levels, moving cloud shadows add an extra layer to the visuals."

WOW, még ilyet is tud?. <#wow1>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Ez torrent? Mert a gugli nem talál rá semmi értelmeset...

Nagyon jól néz ki! Kár hogy nekem jelenleg csak DX10-es kártyám van...

Spoilernek nem spoiler, de figyelem felkeltõ...<#hamm>
Ha 9 jól kidolgozott, bõséges háttérrel és személyiséggel rendelkezõ karakter lesz, akkor nincs ellenvetésem. Mellesleg meg a ME2 megjelenése elõtt sem ismertük meg az összes csapattársat. Plusz még késõbb is fognak jönni DLC-k.

Nem mellesleg pedig a DA😮-ban is "csak" 8 csapattárs volt DLC-k nélkül, és az összes DLC-t és EP-t beleszámítva is "csak" 15 csapattársunk lehetett. Szóval az, hogy a DAII ha úgy vesszük alapból is 9-el indul, nem olyan rossz. Fõleg hogy azért most jobban rájuk is lesz koncentrálódva az egész...

SZEG007
ezen mi a spoiler?

Spoiler!!

Dragon Age 2 PS3 - ATONEMENT
SZEG007
9 dlc karival együtt: Carver, Bethany, Merill, Varric, Isabella, Sebasatian, Anders, Fenris, Aveline

cylonflatus
Ezek a képek viszont gyönyörûek!<#eljen>

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

cylonflatus
Fõleg ha ebbõl egy vagy akár kettõ dlc-ben jön... és az a gáz, hogy ezen már meg se lepõdnék. Ezt nagyon sokáig elképzelni se tudtam volna a Boiware-rõl, a Mass Effect 2 és az azóta tett nyilatkozataik után viszont simán kinézném belõlük.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

*Wikin olvastam 9-rõl

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ám tudtok-e arról valamit, hogy hány választható társ lesz a játékban? Én a Wiki 9-rõl olvastam (ebben benne van az a kettõ is,akibõl az egyik hamar elhalálozik!

Tehát én eddig 8 fõ állandó választható tagról tudok (ebben benne van az Exiled Prince is)

Tehát egy alapjátékban 7 db csapattárs lesz??? (kicsit kevésnek érzem...)

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Még az Európai megjelenés (11-e) elõtt tuti lesz kipróbálható teljes verzió, ami lehet könnyítene a döntésemen, hogy beruházzak egy Signature Editionbe (CDG akciót csak ajánlani tudom)!

TDC Geronimo
The technology of dragon age 2 második rész. Brutálisan szép dx11es képekkel.

szabii98
Akkor nem adok neki 4 napot 😄

I met God. She's black

Jó, de az USA-ban már 8. megjelenik. Sõt sok helyen már 7. meg lehet venni, de csak 8.-a után lehet majd használni, ha jól tudom.

szabii98
PC: 2011. március 11.
PS3: 2011. március 11.
Xbox 360: 2011. március 11.

I met God. She's black

Egyébként az XBOX-os verzió is 8-án jelenik meg, nem? Vagy az hamarább?

szabii98
Valahogy éreztem...itt az ideje.
Mikori a megjelenés?

I met God. She's black

Hoppá. <#wow3>

Törölt felhasználó
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragon.Age.2.XBOX360-DAMNATION
Lacoka12
én legjobban a dlc re leszek kiváncsi amit megkapok majd a játékal

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

wedge31
Én a Bioware pontokat simán lecserélném egy taktikai kézikönyvért mint amit a DA😮 mellé kaptunk.

Lacoka12
legalább magyar kézikönyvet adnak a játék mellé

Türelem a hosszú élet ritka... Sajnos a Steam egy ilyen dolog (elég csak a játék demójának kijövetelére gondolni)!

Aggasztó, vagy se, eddig is tudva levõ volt, h csak a saját karakterednek tudod változtatni az öltözékét, a társaknak csak ékszereket és fegyvereket adhatsz.
ewuk
hát ez aggasztó... 😞
Fenrir
Preload nem lesz Steam-en? Azért megjelenéskor lerántani 10+ gigát mikor agyon lesz terhelve az hardcore lesz.

A halál csupán a kezdet...

A saját karakteredrõl le lehet szedni, a többiekrõl nem tudom...

Az elsõ bekezdés egy vicc. Elõször is azért, mert egyes ún. hárdkóroknak csak az felelne meg, ha egy az egyben a DA😮-t kapnák vissza. Másodszor meg nem lett konzolokra egyszerûsítve. Kurva unalmas már ez a szöveg. Manapság mindenhol ezt nyomatja pár nagyon okos.

És még mielõtt leugat valami ugribugri anti-konzol kiberharcos, nem nincs, sose nem volt, és soha nem is lesz semmilyen konzolom.

Lacoka12
xd<#hehe>

<#banplz>
Az elsõ és második bekezdés eléggé ellentmond egymásnak szvsz.
TDC Geronimo
30-35 óra volt, elírtam.

TDC Geronimo
GIbõl

"After playing five hours of Dragon Age II, I can already tell that a certain subset of hardcore gamers will be upset. If you’re a PC elitist who was concerned that this sequel was being simplified to make it work better on consoles, well, you’re kind of right.

So far, though, it doesn’t seem like it has lost anything core to what made Origins great. The battles may be faster, but they’re still difficult and require mastery of your abilities to overcome high-level opponents. The dialogue may be streamlined, but it has improved the pace and power of the storytelling. The game may have changed, but it’s still Dragon Age, and you’re still likely to give it hours of your life."

Prince23
nekem 40-45-re jött ki ME 2

ewuk
demo-t felhaxoltam, hogy lehessen használni az inventoryt, de a ruhákat nem sikerült leimádkoznom a nõi karakterekrõl, hogy lehet ez? 😮
20-25? Akkor te elég gyorsan végigszaladtál rajta.
TDC Geronimo
Mass effect 2 is annyi

wedge31
DA😮 nekem 85h volt dlc-ék nélkül, simán van benne 100h.

20-25 óra? Ki van zárva. Egy RPG-nek az baromi rövid. Szerintem az a 50-60 óra simán meglesz. Az más dolog, h a DAO-nál kicsit túloztak a 100 órával a Biowareék.
TDC Geronimo
The tiny snippet at the end says:

"Crazy-hefty 40-plus hour RPG experience with loads of choices and branching paths to tackle.

Great characters and fan-service nods for attentive Origins nerds.

Recycled dungeons aplenty make for annoying deja vu; slow start; tweaks may irk series purists.

Why are nearly all humans English, dwarves American, and elves Irish?"

9.0 Rating

40-60 óra...ez kb olyan lehet mint a DAO 100 órája 😄

20-25 óra körül tippelek nem rohanó tempóban. Pár nap és itt van végre \o/

Prince23
hoho.... Exiled Prince GAMEPLAY trailer érkezett

Nyamm. <#finom>