6609
Dragon Age II
-
Bucsek #3408 ja értem, köszi szépen, meg hogy belinkelted :)
akkor letöltöm és jááátéééék :D -
#3407 #3351-ben is ott van: "http://www.megaupload.com/?d=6H9DZ243"
Mondom, én nem kockáztatnék crack-kel, amikor ~10.000 Ft-os játékommal online profilra csatlakozom.
A fenti linken lévő exe az ázsiai, ORIGINAL (v1.0) EXE, amivel gond nélkül játszanak a fórumtársak közül páran, eredeti játékkal, online. Mert ez nem crack.
-
Bucsek #3406 És azzal nem teszem tönkre az eredeti játékomat?
Visszanéztem, de sehol sem találtam :-\ -
#3405 Ha jót akarsz magadnak, akkor nem erőlteted - korábban lett linkelve az ázsiai exe, azzal játssz, ha eredeti játékod van!
-
#3404 Süllyedünk szépen a mocsári zsurló szintjére - saját kreálmányainknak köszönhetően.
Aki érti, ért, aki nem az így járt - most lusta vagyok kifejteni :)
Szerk.: Az arckönyvre és más ilyesmikre, nem Rád értettem...
-
Bucsek #3403 Ezzek a "kamuverzióval" működésre tudom bírni a dragon agemet? mármint az eredetit a kamu exevel? :D -
#3402 úristen már erre is hatással van az a fos -
#3401 nem kell, csak ha már x ember likeolta akkor mindenki megkapja elvileg te is. -
#3400 Ok, ezek alapból megvannak. -
#3399 Vannak olyan tárgyak amikért like-olni kell a Dragon Age-t a facebook-on, ezeket hogyan adja meg? -
#3398 14 óra játékidő múlva indul be igazán a játék. Mélyutaknál, de az is max 1 óráig tart utána vissza megint a 14 óra előtti állapotokhoz, aztán megint pár kaszabolás után fősztori vonal a kunárival, majd megint üresjárat, aztán fősztori.
jelenleg ez van. -
#3397 Már megrendeltem több napja. Valószínű így holnapra megkapom \o/ -
Bhalage #3396 ne szopassal mar :D olyan mint barmelyik doboz, mint a rendes da:o, cska nem feher, hanem inkabb fekete es az ezust sarkany felul meg van nyomva. -
ratgab #3395 Ha 17h után rendelted, akkor már nem dolgozza fel a rendszer... ennyi! -
ratgab #3394 Jót! -
Bhalage #3393 mi az h papirtokos, mert ezt nem ertem?? -
doggy90 #3392 marmint a signature papirtokos? ez a pc-s valtozat? mert az erdekes, tekintve, hogy a tobbi valtozat sima muanyag tokos. -
#3391 Ja. -
#3390 Éljenek a kőútba elsüllyedő karakterek, yeah!
-
#3389 Mondták, hogy eleje lassabban indul, de aztán belendül az egész. -
#3388 Már 3 órája mászkálok a városban és még semmi nem történt:S. Most kicsit leteszem a gamet mert kezd enyhén uncsi lenni. Remélem azért ez majd változik :S -
doggy90 #3387 papirtokos?? -
#3386 És mivan ha én megtartom a US exet és azzal játszom tovább? -
#3385 Vazze itt van a kezembe a SE és tényleg papirtokos, valszeg a világtörténelem leggányabb CE kiadása lesz ez. -
#3384 Valaki linkelt be gy bioware topikot ahol vki össze gyűjtötte az összes CC-t, már legalább 5 oldalnyira lehet, nem találom. Aki linkelte belinkelné újra? :D -
#3383 amugy CDGalaxis más idözonába lehet, mert ezt küldték nekem e-mail-ben:
"Tájékoztatjuk, hogy 2011.03.09. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el az Ön számára":D -
#3382 PC stream -
#3381 Holnapra nem értem miért nem tudják kiküldeni, ha már ma átvehető az SE :( -
#3380 jót tett a demo :D -
ratgab #3379 Konzultáltam a CDg-vel és azt írták, hogy van még a Signature kiadásból, tehát aki azt akarja venni még megteheti előrendelés nélkül is!
Állításuk szerint sokan visszamondták az előrendelést! -
#3378 cdgalaxis oldalán fent van -
#3377 Képet tudsz mutatni a játék dobozáról? - kívülről, a kódokat semmiképp se fényképezd le! -
#3376 ezt nem itt kéne kitárgyalni -
#3375 A THETA crack úgyis rossz volt - én nem tudtam a karakteremet alakítani és az invertory is tiltva volt - gondolom a demóból vették ki az EXE fájlt a szerencsétlenek. Talán Reloaded-nál ez már tényleges törés!
-
Bhalage #3374 ejnye -
#3373 hát akkor ezekszerint kénytlen leszek ezel tolni péntekig, mondjuk ezen már nem is lepödök meg hiszen mass effect-nél, és Orgins-nál is ez volt lol -
#3372 Már van normális virágbolti verzió - most érkezett és nem Fake cucc!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dragon.Age.2-RELOADED -
#3371 jó hát hazudnak picit
az is vicc hogy drágábban adják, mert amúgy ugyanannyi külföldön, és megjelenés előtt a simát nem is kéne árulniuk amíg ez el nem fogy. -
#3370 CD Galaxisnál: Dragon Age II Signature Edition (A játék gyűjtői változata) - Innét vettem! -
#3369 nem gyűjtői, preorder kiadás
más EA játékoknál ez a "limited", csak ez bioware és ők olyan kemények hogy saját nevet kaphatnak