6609
Dragon Age II
  • ShaiHulud
    nem igaz, ez az uber altalanositas, hogy szerinted/szerintetek az aki problemazik most amiatt hogy ebbe az iranyba valtozott a dragon age, ugyanaz problemazna akkor is ha maradt volna a dao nyomdokain. ez egy ubernagy bullshit. lehet pont TE probelmaznal, hogy miert nem valtozott.
  • Prince23
    Menj játszani inkább
  • Pares
    Te nagyon súlyos, szinte beteges fogalomzavarban szenvedsz, kedves vitatársam. Ezt most nem bántásból mondom. De ha ezt a tényes dolgot komolyan gondolod, hát...
  • Pares
    Abba meg inkább ne mennyünk bele, hogy kinek mit jelent az RPG...
  • MrAndree
    Tehát ha én kijelentem, hogy te hülye vagy, és az emberek 50 százaléka egyetért velem akkor tény lesz? Oké...
  • Pares
    Igen, ez mondjuk az én hibám is, hogy egyáltalán reagáltam az olyan hozzászólásokra, amik azt meg se érdemelték volna. De írtatok itt akkora marhaságokat is (szerintem természetesen), amit egyszerűen nem tudtam szó nélkül hagyni, bocs.
  • Pares
  • Calver
    nem tudom mennyire figyeled a neveket, h kivel vitatkozol, de én nem voltam köztük. miért lennék? megvan a véleményed, legyen nyugodtan, engem aztán nem zavar, eszem ágában sincs meggyőzni bármiről is. ami zavar, az az, hogy körülbelül eddig 500-szor írtad/írták le ugyanazt a sírást - ami ha kedves akarnék lenni szimplán azt írnám, hogy unalmas, de valójában sokkal inkább másra emlékeztet - valamire, amit szép magyarul hisztinek nevezünk. elérni pedig semmit nem érsz el vele, úgyis átpörgeti a kétlábú a hozzászólást, csak közben sikeresen generálsz/generáltok egy rakás felesleges zajt.
  • Tinman #3120
    Félreértés ne essék!

Ezek kifejezetten JÓ és SZÍNVONALAS játékok, csak helyén kell kezelni őket. Át kell szellemülnöm nekem is, hogy most egy akció-RPG játékot veszek és úgy nem lesz gond. A DLC hányadék véleményt, term. fenntartom.
  • Prince23
    Csak tudod, ha sokan egyet értenek velem, látom a fórumokat, akkor miért ne lenne tény? :) most nem 50% van azon az állásponton. de majd a PC-s verzió odaver ugye? :)
  • Pares
    És milyen platformon?
  • Pares
    Fején találtad a szöget (már én is írtam korábban). Egyeseknek semmi se jó, és ezen a fórumon ez tökéletesen látszik.
  • Pares
    Ez megint csak egyéni vélemény. Amennyi információm nekem eddig van a DA2-ről, az alapján szerintem simán hozza, sőt túlszárnyalja az első hangulatát. Tanuld már meg ne tényként beállítani a véleményed.
  • Prince23
    csa félig kb. első 12-14 óra játékidő
  • Pares
    Neked az a bajod, hogy nem egy Origins 2.0-át kaptál. Csak akkor örülnél, ha egy az egyben ugyan azt kapnád. Vagy nem, bocs, tévedek. Akkor meg az lenne a baj, hogy a csomó kellemetlen/nem olyan élvezetes dolgot nem cseréltek le benne.

De most komolyan, te már kijátszottad? Mert amilyen hozzászólásokat írsz... hát nem semmi, főleg ha csak azzal a demóval játszottál, amivel én...
  • Pares
    Á, szóval te már ki is játszottad a játékot. Értelek.
  • Pares
    "Erre van igény, ez diktálja az irányt és ezért sem RPG a Mass Effect és ezért sem RPG a Dragon Age II."

Ezt a mondatot már rendesen hiányoltam.
  • Pares
    Neee, ez már fáááj... Légyszíves.
  • Calver
    Drakensang az inkább taktikai móka btw, választási lehetőség kb annyi van benne, mint... öööö... semmi jó hasonlat nem jut eszembe, de mindenesetre nagyon kevés. na meg német RPG a lelkem, ennek hála nem olyan "darkgrittymature" mint Dragon Age, hanem csöppet... nos, bugyuta és messze túl idealista történettel rendelkezik. viszont mindezek ellenére hazudnék ha azt mondanám h nem kattantam rá úgy, h 3 nap alatt végigzúztam
  • ShaiHulud
    ha szarnatok ra, akkor mar reg elcsitult volna a topic illetve a vita.
  • Prince23
    A szám, (a 2-es és nem pedig római II-es) most már jogos is lenne :D
  • Calver
    nem is neked szólt :) csak most elkezdtem végigolvasni az elmúlt 40+ hozzászólást, és hirtelen úgy éreztem, mintha egy rohadt Justin Timberlake számba kerültem volna...
  • JethroHUN
    írjátok át a topik, címét erre légyszi:

DAGON AGE 2
    Csak akiknek tetszik és SE-t vettek,
    és az öszes DLC-t is veszik
  • Sir Quno Jedi
    Szerintem nem rossz a DA2. Demót is 3,5x toltam végig és nagyon tetszett (bugok ellenére is), hangulatos egy darab. Meg is rendeltem PÍZÉ és már nem mondom le. :D Szal. nekem jöhet, nem megyek másik topicba, de a többiekre tényleg ráférne.
  • Calver
    utolsó 30-40 (vagy több) hszre: nincs kedvetek inkább nyitni egy "Sírunk a Dragon Age 2 miatt" topicot? nézzétek csak a számos előnyét:
    - hozzátok hasonló emberek között irkálhatnátok, különösebb ellenvélemény nélkül
    - a sok hasonló gondolkodása ember idővel kialakít egy sírók számára kellemes, homoerotikus atmoszférát
    - aztán ezt továbbvihetitek személyes találkozókba, esetleg swingerklubbokba(?)
    - de a legfőbb előny: nem szarjátok tele a topicot felesleges "zajjal". értjük, jajj, szerintetek lebutították. elsőre is értettük a véleményeteket. csak többé-kevésbé szarunk rá.
  • JethroHUN
    Emberek, ti ezekre a dolgokra csak most jöttetek rá?! lol ez azért fura, ez a jó pár hsz, mind fel vagytok háborodva, ez a fajta üzletpolitika nagyon régóta megy, amióta rájöttek hogy konzolra fejleszteni egyszerűbb, és jóval nyereségesebb. Egyesek itt szidják álladóan a warezt, egyáltalán nem azért szarok a mai játékok, mert a kiadók nem tudják eladni(mert állandóan ezzel jönnek) Azért szarok a játékok, mert elég egyetlen egyszer jó játékot csinálni, a név elfogja adni, teljesen mindegy mennyire hulladék lett, sőt, még a játék 50%-at amit szépen lespóroltak, azokat is megfogod venni dlc formájában. Akit le lehet húzni azt le is fogják. Konzolra pedig bármiből bármennyit el lehet adni. DA3 ha lesz egyáltalán, most inkább az lesz az érdekesebb hogy a ME3 milyen lesz, de valszeg még rövidebb és még jobban dlckra szabdalt lesz mint a 2. Lásd, CoD sorozat, szerintem MW óta nem igazán volt jó cod, mégis évente jön és mindig eladási rekordot dönt.
    Ha pedig nem lenne warez, akkor a játék kiadók nyernének.
  • Tinman #3102
    A BG I. esetében a Tales of The Sword Coast a mai világban DLC lenne. XBOX-on 1200 ms pont körül (~3.000 Ft). Akkoriban én személy szerint a dobozos verziót 1500 Ft-ért vettem.

Emlékszem az Icewind Dale-hez meg ingyen járt a több órás Trials of the luremaster kiegészítő! INGYEN! 4-5 ÓRA! Mert megvetted az alapjátékot!

A DLC-k legtöbbjének ára az évek múlásával is VÁLTOZATLAN marad. Borzalom. Múltkor néztem, hogy a Saints Row 2-öt bontatlanul már lehet venni 3k alatt XBOX-ra, hozzá a 2 DLC meg lazán többe kerül, mint a nagyjából 50 órás játék... ja a 2 DLC összesen jó ha 1.5 órát ad.

Az Alan Wake meg a másik... végigtolod az alapjátékot, majd a sztori lezárásához vegyél alapáron összesen ~3.400 Ft-nyi DLC-t. Döbbenet.

S.Z.Á.N.A.L.O.M.
  • ShaiHulud
    miazhogy nicns alapja? en megvettem dao-t kieget, dlcket is. igenis van alapom hangoztatni a nem tetszesemet. pont amiatt vettem meg, hogy hozzajaruljak ahhoz hogy legyen kovetkezo resz is. erre unorthodox modon lehugyoznak egy tok mas stilusu folytatassal.
  • ratgab
    Ezt már az ME2-nél végigélték, ennek ellenére nem hiszem, hogy más utat fog követni az ME3, ahogy a DA3 sem fog véleményem szerint!
  • ratgab
    Hát sajnos ez most az irányvonal! Ha ennyire szigorúan nézzük a dolgokat, akkor mára már nem nagyon készítenek igazi RPG-t és ez nem valószínű, hogy változni fog.

Egy kis nemrégiben megtapasztalt élményt had meséljek el: Már hónapok óta porosodik a winyómon a Neverwinter 2 Storm of Zehir. Az alapjáték már régóta megvan eredetiben és a kedvenceim egyike, de régóta nem játszottam vele. Most egy kicsit leürítettem a winyót és megtalátam a kieget, gondoltam kipróbálom. Nagyon meglepődtem és tanácstalanná váltam amikor elkezdtem karaktert generálni (a kiegben csak generált karakterekből áll a csapat) a sok skill, faj, alfaj, vallás, varázslat, osztály miatt. Rendesen szokatlan volt a rendszer, de hamar belerázódtam és eléggé élvezetessé vált(kicsit karcsú a sztori, de az más tészta, majd az alapjáték kárpótol).

A lényeg: a Neverwinter 2 óta én nem emlékszem részletesebb RPG-re(vagy RPG-bb RPG-vel), amit kiadtak volna (előtte ugye több volt). Ergó az IGAZI RPG műfaj sajnos kihalóban van... Ennek fényében a DA:O is egy leegyszerűsített akciójáték!!! Így is lehet nézni a dolgokat.

Goty-hoz meg: Ha türelmes vagy csak egyszer veszed meg, amikor kijön a Goty.

Azt székelik torkon, aki hagyja magát... A másik fele a dolognak, hogy ők is bizony pénzért veszik a kenyeret, tejet és a ferrarit, ameddig a vásárlók keresik és veszik az ilyen DLC-ket, addig csinálni fogják őket.
  • lolSL
    de ha ez 1 szar játék, akkor bioware abszolút a lejtőn van
    star warsos szarjukra elmehetett minden cash, mert ez nagyon alacsony költségvetésű folytatás lett (reklámozást gondolom EA másik részlege fizette..)
    és ha ez rányomja a bélyegét a mass effectre én sírvafakadok
    nem is akarok gameplayt látni belőle ha azt is így elrontják egy évet tehetnek tönkre az életemben ami nem játék
  • robotnyk
    épp ezért egyre unalmasabbak ezek a rinyálások. nincs olyan kaja, ami mindenkinek ízlene, nem kötelező mindent bekajálni.
    btw, a DAOnál a PC volt az elsődleges platform. nyilván nem véletlen nem preferálják a továbbiakban, jobb teljesítményt vártak a kasszánál. ezek után nincs sok alapja az egyszeri PC-s játékosnak ilyen, vagy olyan külön bánásmódért reklamálni.
  • lolSL
    mage stream (foskonzol)
  • TBTPumpa
    A játék normál változata már megvásárolható a CD Galaxisnál!
    PS3-ra és Xbox360-ra pedig már a játék Signature Edition kiadása is megvásárolható, PC-n szerdától lesz kapható ez a fajta kiadás!
  • morzsi555
    <MARQUEE WIDTH="40%">Dragon Age II (2011/PC/MULTi2) | 5.24 Gb</MARQUEE>
  • Tinman #3093
    Még annyit, hogy PC-n még ne is szóljunk a DLC-k ára kapcsán... a Live rendszerében, szegény konzolosoknak olyan árakon vannak a DLC-k, sok esetben egy teljes játék ára!
  • ShaiHulud
    ez akkor lenne gaz, ha ugyanaz a reteg probelmazna mindket esetben. ha most kijott volna a da2 ugyanuygy mint ahogy a dao jott, kicsit turbozva azt, akkor egy masik reteg fikazna, hogy omg alig valtozott valamit hogy merik ezt da2nek hivni.
  • Prince23
    Konzolon "világsiker" lesz még így is a da2, nem kell félteni :)
  • robotnyk
    láttam miket írnak az elsőhöz a dlckről, és speciel egy fillért nem adtam ki értük. ha a sztori rendesen le van zárva, és nem külön kell megvenni a befejezést (alan wake, pl), akkor engem ez sem bír felhúzni.
  • ratgab
    Annyiban igazat adok a fanyalgóknak, hogy ha maradt volna minden ugyanúgy csak kaptunk volna egy új sztorit, helyszínt, körítést, az is bőven elég lett volna a nagy eladások eléréséhez, sőt lehet, hogy jobb.