6609
Dragon Age II
  • Terminátor14
    Nincs mit!
    HQ textúrák.
  • Terminátor14
    5870-em van, picit beszaggat néha, de annyira nem vészes. Valszeg egy optimizált driver megoldja, ha nem, akkor húzok egy kicsit a kártyán.
  • TDC Geronimo
    Hogy fut dx11be meg milyen kártyád van?
  • St0RmTr00pEr
    Dragon.Age.2.v1.00.crack-THETA

...és mielött mielött megkérdezitek: Müxik! :)
  • Wanted
    A hq textúrákat honnan szedted le?
  • Lacoka12
    jó képek köszi
  • Terminátor14
    egy
    két
    háá
    négy
    öt
  • Lacoka12
    egész jó de Dx 9 se rossz,amúgy tudsz még képeket mutatni?
  • Terminátor14
    Very High, Dx11, 4aa, plussz a letöltött highres textúrák persze.
  • Lacoka12
    ezek médium vagy high beállítás?
  • Calver
    hellóbelló
    az előnyei annak, ha az ember már a demóban "kiismeri" a karaktergenerálót
  • Terminátor14
    Szuper, nem fogadta el az 1 karakteres nevet....
    Első
    Második
    Harmadik

• Terminátor14
    Belső helyszínen vagyok, sok minden azért nem látszik.

Csak linkelem őket, mert elég méretesek, nem akartam jpg-ben:

• wedge31
    Ha lehet tedd fel a high resolution patchet és ugy löjjél pár képet kiváncsi vagyok milyen lesz ugy a graf.
  • Terminátor14
    Asszem ide először írok, szóval üdv mindenkinek!

Nos, megvan a celofán is a virágbolti verzióhoz, játszottam is egy 10 percet :)

Ami elsőre feltűnő: a grafika tényleg szebb lett, valahogy "simább" látványt nyújt az egész, nem olyan közelről ronda, recés, elnagyolt, mint az Origins volt.

A harc nekem tetszik, bár még csak a demóból ismert részeknél járok.
    Szerintem nem változott olyan túl sokat (mármint maga a rendszer), persze sokkal pörgősebb, de ez miért lenne baj?

No megyek is vissza játszani picit.
    Mi lesz itt "holnap" :D
  • Evoluti0N
    Bobby bácsi Activision, Biowareék EA. Szal ez a kép nem a legtökéletesebb ide, de megragadtad a dolog lényegét.
  • Sir Cryalot
  • keysersoze
    Főleg Radeonhoz. ^^
  • SZEG007
    Azért vicces most megszámoltam és 18 DLC tárgyat fogok kapni megjelenéskor:P
  • enlightened
    Aki azt mondja, hogy könnyű a játék, nagyon meg fogja szívni. Én az 1-et nightmaren toltam végig, és meg se kottyant (tényleg egyébként nagyon könnyű volt a nightmare) itt is mondom elkezdem nightmaren, hát lekaszálnak az 1. pálya végén:S, vagy 100 an jönnek és 3 ütés vagyok nekik, ja a másik meg hogy akik nem normalon tolják érezni fogják az 1-nek a hangulatát, lehetetlen úgy tolni, hogy ne pausold le másodpercenként. Szóval állítsátok mindenképp normálról át, de nightmaret nem ajánlom, mert háromszor brutálabb mint az 1 -ben volt. 1.résznem nem jutok tovább:S
  • Pares
    Még szép...
  • Lacoka12
    Ati videokátyának nem hiszem
  • Pares
    Ez még jól jöhet.
  • wedge31
    Szerdától tudjuk csak átvenni az SE-t addig senki se tudja milyen lesz csak annyit tudni róla ami infó fenn van a neten.
  • mecsoka
    oksi, holnap megpróbálom, köszi!
  • Drizzthsz
    Hossza milyen? Vajon a Signature Editionhoz is magyart adnak? Egyáltalán a pár letölthető cuccon felül van valami jó a SE-ben? Azt veszem, de fogalmam nincs már miért.
  • Calver
    PowerStrip leszed és ott felhúzni a gammát esetleg.
  • mecsoka
    Hello!
    Leszedtem a demot, de nagyon sötét. Tudom h a monitorommal van a baj, de a DAO-t fel tudtam húzni annyira, h lehessen vele játszani, de ezt nem. Valami tipp? Ndivia vagy mi a rák fenn van és maxon. Köszi
  • JethroHUN
    A V-syncet nem érdemes ám állandóan bekapcsolni, minden játéknál. Kikapcsolva fpst lehet nyerni, csak akkor használjátok ha az fps értéked és a képfrissítési frekvencia nagyon távol van.
  • JethroHUN
    Menjél aludni inkább
  • Pares
    Persze, játssz csak nyugodtan. Jó szórakozást!
  • enlightened
    Na én most megyek kicsit szeretnék belemerülni, de holnap majd linkelek képet, bár addig szerintem már mások is fognak :D A demo részből gondolom nem kértek egyelőre képet, főleg hogy nem egy atomerőmű a gépem, szal nincs fullra rakva minden:S, de megy elég stabilan a játék, szóval gyengébb géppel is játszhatjátok nyugodtan
  • Pares
    Akkor javították.
  • enlightened
    nekem most be van kapcsolva a v-sync és nem akad semmit.
  • TDC Geronimo
    Akkor felesleges.

Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.
  • rage
    Na ez jó hír.
  • Pares
    V-Sync szarakodott benne. Ha kikapcsoltad, akkor ment rendesen. Valószínűleg a demóban ez még nem volt optimalizálva.
  • rage
    Ugyanott tudod folytatni szerintem.
    Remélhetőleg, a játékmentések kompatibilisek maradnak az összes exevel.
  • Pares
    Igen.
  • Pares
    A lehető legjobb pillanatot találtad meg rá!