6609
Dragon Age II
-
#3288 Nincs mit!
HQ textúrák.
-
#3287 5870-em van, picit beszaggat néha, de annyira nem vészes. Valszeg egy optimizált driver megoldja, ha nem, akkor húzok egy kicsit a kártyán. -
#3286 Hogy fut dx11be meg milyen kártyád van? -
#3285 Dragon.Age.2.v1.00.crack-THETA
...és mielött mielött megkérdezitek: Müxik! :) -
#3284 A hq textúrákat honnan szedted le? -
#3283 jó képek köszi -
#3282 egy
két
háá
négy
öt -
#3281 egész jó de Dx 9 se rossz,amúgy tudsz még képeket mutatni? -
#3280 Very High, Dx11, 4aa, plussz a letöltött highres textúrák persze. -
#3279 ezek médium vagy high beállítás? -
#3278 hellóbelló
az előnyei annak, ha az ember már a demóban "kiismeri" a karaktergenerálót -
#3277 Szuper, nem fogadta el az 1 karakteres nevet....
Első
Második
Harmadik
-
#3276 Belső helyszínen vagyok, sok minden azért nem látszik.
Csak linkelem őket, mert elég méretesek, nem akartam jpg-ben:
-
#3275 Ha lehet tedd fel a high resolution patchet és ugy löjjél pár képet kiváncsi vagyok milyen lesz ugy a graf. -
#3274 Asszem ide először írok, szóval üdv mindenkinek!
Nos, megvan a celofán is a virágbolti verzióhoz, játszottam is egy 10 percet :)
Ami elsőre feltűnő: a grafika tényleg szebb lett, valahogy "simább" látványt nyújt az egész, nem olyan közelről ronda, recés, elnagyolt, mint az Origins volt.
A harc nekem tetszik, bár még csak a demóból ismert részeknél járok.
Szerintem nem változott olyan túl sokat (mármint maga a rendszer), persze sokkal pörgősebb, de ez miért lenne baj?
No megyek is vissza játszani picit.
Mi lesz itt "holnap" :D
-
Evoluti0N #3273 Bobby bácsi Activision, Biowareék EA. Szal ez a kép nem a legtökéletesebb ide, de megragadtad a dolog lényegét. -
Sir Cryalot #3272 -
keysersoze #3271 Főleg Radeonhoz. ^^ -
#3270 Azért vicces most megszámoltam és 18 DLC tárgyat fogok kapni megjelenéskor:P -
#3269 Aki azt mondja, hogy könnyű a játék, nagyon meg fogja szívni. Én az 1-et nightmaren toltam végig, és meg se kottyant (tényleg egyébként nagyon könnyű volt a nightmare) itt is mondom elkezdem nightmaren, hát lekaszálnak az 1. pálya végén:S, vagy 100 an jönnek és 3 ütés vagyok nekik, ja a másik meg hogy akik nem normalon tolják érezni fogják az 1-nek a hangulatát, lehetetlen úgy tolni, hogy ne pausold le másodpercenként. Szóval állítsátok mindenképp normálról át, de nightmaret nem ajánlom, mert háromszor brutálabb mint az 1 -ben volt. 1.résznem nem jutok tovább:S -
Pares #3268 Még szép... -
#3267 Ati videokátyának nem hiszem -
Pares #3266 Ez még jól jöhet. -
#3265 Szerdától tudjuk csak átvenni az SE-t addig senki se tudja milyen lesz csak annyit tudni róla ami infó fenn van a neten. -
mecsoka #3264 oksi, holnap megpróbálom, köszi! -
Drizzthsz #3263 Hossza milyen? Vajon a Signature Editionhoz is magyart adnak? Egyáltalán a pár letölthető cuccon felül van valami jó a SE-ben? Azt veszem, de fogalmam nincs már miért. -
#3262 PowerStrip leszed és ott felhúzni a gammát esetleg. -
mecsoka #3261 Hello!
Leszedtem a demot, de nagyon sötét. Tudom h a monitorommal van a baj, de a DAO-t fel tudtam húzni annyira, h lehessen vele játszani, de ezt nem. Valami tipp? Ndivia vagy mi a rák fenn van és maxon. Köszi -
#3260 A V-syncet nem érdemes ám állandóan bekapcsolni, minden játéknál. Kikapcsolva fpst lehet nyerni, csak akkor használjátok ha az fps értéked és a képfrissítési frekvencia nagyon távol van. -
#3259 Menjél aludni inkább -
Pares #3258 Persze, játssz csak nyugodtan. Jó szórakozást! -
#3257 Na én most megyek kicsit szeretnék belemerülni, de holnap majd linkelek képet, bár addig szerintem már mások is fognak :D A demo részből gondolom nem kértek egyelőre képet, főleg hogy nem egy atomerőmű a gépem, szal nincs fullra rakva minden:S, de megy elég stabilan a játék, szóval gyengébb géppel is játszhatjátok nyugodtan -
Pares #3256 Akkor javították. -
#3255 nekem most be van kapcsolva a v-sync és nem akad semmit. -
#3254 Akkor felesleges.
Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory. -
#3253 Na ez jó hír. -
Pares #3252 V-Sync szarakodott benne. Ha kikapcsoltad, akkor ment rendesen. Valószínűleg a demóban ez még nem volt optimalizálva. -
#3251 Ugyanott tudod folytatni szerintem.
Remélhetőleg, a játékmentések kompatibilisek maradnak az összes exevel. -
Pares #3250 Igen. -
Pares #3249 A lehető legjobb pillanatot találtad meg rá!