Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Tényleg nem értem miért kell ezt a szart ide belinkelni, de biztos én bennem van a hiba...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Calver
#379 és ollé
már ha van cd kulcsod. elvileg. talán.

"The trees move. Do you not see it?"

JethroHUN
Tényleg annyira igénytelen a kézikönyv hozzá?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
legalább ingyen...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Le is jött, megyek is kipróbálom... Oh, wait... <#idiota><#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

enlightened
Ez a te bajod, errõl én nem tehetek. Ha tanulsz angolul rendesen, meg nézel angol sorozatokat, filmeket, akkor meg fogod érteni, de idõ kell, én se egyik napról a másikra tanultam meg angolul, de manapság már elég sokan tudnak annyira, hogy értsék felirat nélkül amit mondanak. A sorozatfüggõk például mint én is, egybõl nézik ahogy amerikában levetítik és akkor még nincs felirat.

Lacoka12
<#hehe>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Lacoka12
és ha nem lenne felirat akkor amit mondanak hogy érted meg ha még angol felirat sincs mert én max annyira értek angolul hogy ha látom

enlightened
Valamivel el kell ütni az idõt az amerikai exe-ig<#eplus2>

enlightened
Hát te tudod, de pont errõl beszélek, én szeretem ha filmszerû a játék, ha felirat van akkor az már rontja az összhatást, de kinek mi.

Na, újra indul a "felirat vs. angoltudás vita" 2.0.
<#hehe>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Lacoka12
és értek angolul csak magyarul jobban szeretek olvasni

Lacoka12
amúgy a Dragon age 1 nél átlehet váltani angolra ha valaki úgy akar játszani

es mibol gondolod, hogy magyar felirat nelkul nem erti meg?

amugy a mass effect 2-nel be kell regelni ea downloaderbe, es ott mar lesz angol nyelvu valtozat is.

enlightened
Lehet, hogy neked úgy a jobb, meg mindenkinek aki nem tud angolul, de aki tud és szeretné úgy tolni, azoknak miért kell beleintegrálni, engem nem zavar ott az opció hogy bekapcsold, de az zavar ha megveszem eredetiben és rákényszerít a játék a magyar feliratra mert Magyarországon vettem meg. Engem tényleg zavar, hogy keveredik a magyar felirat az angol szinkronnal.

wedge31
Erre kiváncsi leszek.

Calver
valamint, ha valakit érdekel: high-res texture pack tölthetõ BioWare oldaláról.

Lacoka12
nem tudom mi bajod a magyar felirattal de szerintem úgy a jobb mivel tudod mit mondj vagy õk mit mondanak

Calver
de Taiwan/Hong Kong GMT +8 idõzóna, szóval ott már ez alapján tényleg kijött <#rolleyes>

Lacoka12
majd akkor a magyarok fordítják le a játékot

enlightened
Örülj neki, nem rontják el a beleintegrált felirattal:S. Nincs annál rosszabb mint amikor megveszed, kiszeded a feliratot, hogy kicsit mozisabb legyen, és akkor ott nyomul a magyar felirat alul, ráadásul amikor választ kell adnod, akkor is magyarul jelennek meg az opciók és át se lehet állítani:S

enlightened
Jahh, igen, persze, ilyenkor elég sok midnent kitalálnak. A gond az, hogy még az angol se fog menni holnap, mert amik fenn keringenek neten az is EU-s kiadások, ergo amcsi exe-t szerintem kb akkor lehet majd beszerezni, ha kijon a tört is 😄, akkor meg már választhat az ember most hogy játssza.

TBTPumpa
És ennek mi köze a Dragon Age-hez vagy a BioWare-hez?
Nem õmiattuk van, az EA döntött így, ezentúl nem fognak lokalizálni játékokat! Dragon Age 2, Crysis 2, NFS Shift 2, Mass Effect 3 sem fog magyar feliratot tartalmazni! Ez van, ez az EA üzletpolitikája!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Kongy
Most nézem csak: nem magyar feliratos a játék?! Hát ez full gáz. Nem mintha nem tudnék angolul, de ez visszafejlõdés az Origins-hez/Mass Effect 1-2-höz képest......

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Calver
egyesek azt irkálják, h Taiwan-i proxyval már lehet aktiválni, ott már hivatalosan kijött <#ravasz1>

enlightened
A kézikönyv fekete fehér, elég rossz papírra nyomtatott, magyar cucc. Ezért nem szeretem ha lefordítják magyarra a játékokat meg mindent, elrontanak, az meg duplán idegesít amikor ki se lehet kapcsolni a magyar feliratot mint ME2-nél, szerencsére a DA 2-t még nem magyarították, de a kézikönyvet már sikerült a magyarítással elszúrni:S

Igen,sajnos én is ezt olvasom kb mindenhol.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

enlightened
Szia Calver! Ma vettem meg a cdgalaxisban a dobozos verziot, szóval a kezemben tartom, viszont valóbna nem lehet játszani vele, szóval annyit lehet tenni, hogy valahonnan szerzek egy amerikai exe-t és holnap reggel 6 -tól lehet nyomni( az amerikában kb az éjfél) 😄

TBTPumpa
Hivatalos közlemény a CD Galaxis oldaláról:
A játék elképzelhetõ, hogy csak a hazai EA megjelenés napjától, március 11., péntektõl játszható!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wedge31
A kézikönyvet ? már egész biztos, hogy van aki olvassa.

Calver
szerintem még senkinek nincs a mancsaiban 😊 maga a játék PC verziója elõkerült már pár napja, de nem használható védelem miatt, viszont dobozos verziót nem hinném h bárki innen is kézhez kapta volna már.
amiket olvasol lépten-nyomon, véleményeket a teljes játékról, az mind xbox360/ps3 verzióból jön - már harmadikán kikerültek, és ott nem voltak ilyen gondok, mint release date check.

"A BG I. esetében a Tales of The Sword Coast a mai világban DLC lenne"

kb 6 dlc lenne

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

És, a kézikönyvet se lehet kinyitni addig? 😉 Arról is volt kérdés.

wedge31
A balkánhoz...<#idiota>

Calver
holnap reggel hatig senki nem fog ilyenrõl írni, ugyanis még az angol verzió sem használható egyelõre - release date check-es a lelkem.

Ez ebben a formában nem teljesen igaz.
Európa nyugati részein 10-étõl, keleten 11-étõl lehet játszani.
Na, hogy minket középen hova tesznek, az csak rajtuk múlik.
TDC Geronimo
11ig senki se tud vele játszani.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

No, aki megvette már a teljeset PC-re, igazán írhatna valamit. DX10/11-gyel NV karin még mindig szaggat mint az állat? Kézikönyv milyen? Mekkora? Játékmenet változott?

Calver
#3166-3168.

Prince23
A játékról "beszélgettünk" nem flame ez.

rage: inkább steamen folytasd vele, ha neked ez jó.

Calver
csak és kizárólag.

TDC Geronimo
Mi más...10én nekem jön a signature edition engem más nem izgat 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Igen

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

100 új üzenet. Öööö flame? <#miaz>
Rage47
Nyomj Loganre egy ignore gombot és minden rendben lesz, nem kell reagálni a kommentjeire, úgysem fog megváltozni.
Itt be is fejezném, mert nem akarom megint, hogy pocskondiázáson fogjon, és személyeskedésbe torkolljon.
Ez attól függ. Ahogy MrAndree is írta, van olyan is, ami külön jó. De egyébként egyetértek. Jobban is integrálhatnák ezeket.

Szerintem nem feltétlenül baj az se, ha a DLC egy külön sztori, mint Dragon Age-nél a Leliana's Song.

Why so serious?

IMYke2.0.0.0
S vajon honnan lehet tudni a játékon belül, hogy mi a déelcé?
Mert engem eddig ez zavart - NE külsõ menübõl kelljen má' kiválasztani, hanem legyen szerves része a játéknak MINDEN letölthetõ tartalom.
Csak a nagy pénzgyártásban ezt az opciót elfelejtik a cégek...
Fallout 3 (GOTY) - követendõ példa!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

<#pardon1>

Nem fogod fel mirõl beszélek ugye? Persze nem is vártam.

Why so serious?