6609
Dragon Age II
-
Pares #3888 Nagyon nem tudok még így összefoglaló véleményt mondani. Mivel én két kezes harcossal indítottam, ezért arról azt tudom elmondani, hogy tömegpusztító fegyver. A két kezes fegyvert használó harcos az inkább ilyen letámadó típus, a pajzsos meg a pajzsának köszönhetően nagyobb védelmet élvez, és kicsit szívósabb talán. Őszintén szólva nem tudok neked erre mit mondani. Ki kell próbálni, és azzal kell játszani, ami jobban bejön. -
#3887 A profilodnál válaszd ki a : Your registered game content opciót. -
Hoz_Hun #3886 Szerinted melyik a jobb: kard+pajzs vagy kétkezes fegyver? -
Hans von Luck #3885 Hali. Dobjon már légyszi nekem egy linket a Bioware Social Network-ön belül arra az oldalra ahol a sok extra tartalmat le lehet tölteni a Signature Editionhoz. Valahogy az istennek se találom. A kódot már beírtam, de nem töltöttem le mindent, csak a sondtracket, aztán dolgom volt és lecsuktam. Most folytatnám csak nem jön elő az a oldal.
Vki help...Ezer hála... -
Hoz_Hun #3884 Igen? Hát az úgy királyság, úgy kelleni fog. -
Pares #3883 Ja, és a két kezes harc most rogue-exclusive, amit én üdvözlendőnek tartok, de hát ízlések és pofonok. -
Hoz_Hun #3882 XBox360-on tolom. Ott ilyen nincs. Szép a grafikája nagyon.
Még nem mentem haza azóta a karakterrel, ha otthonra tette be a cuccokat akkor, hazanézek értük. Mondjuk a kutya nem kell, de megnézem mi van a ládikóban. De alőször irány az Akasztott Ember a csajért.
A Isaacos páncélon még elgondolkodok. -
Pares #3881 A kutya most nem csapattag, hanem képességen keresztül kell előhívni, így a 4 tagú csapat mellé még egy Mabari is szegődhet. Ha feltetted a DLC-t, ami beteszi a játékba, akkor már ott kéne lennie Hawke-ék házában, és ha kint mászkálsz, akkor meg mint írtam, képességgel hívhatod. -
Hoz_Hun #3880 WAAHAAHAAaaaaaaaaaaaaaaaaa -
#3879 Az igazság néha nagyon tud fájni... -
Pares #3878 Utóbbira. Bár ki kell egészítenem. Vannak városon kívüli területek is, érdekesek. De a nagyja a városban játszódik. -
valaminick #3877 Ha nem teszed en elkernem:)
Kutya mar az elejetol van, ha megvan a dlc.
A többi cucc mind a ladaban lesz elvileg de enis csak most kezdtem nekem eddig bejon direcx11 highon 4xaa es 16x af -el és high texture pakkal eleg szep.
Sajnos very highon lassu, remelhetoleg az uj ati driver segit majd rajta ami a napokba kijon.
-
#3876 Mindkettőre. -
Hoz_Hun #3875 Hát elég jól álcázta. Akkor se adta fel amikor levágtam mint a répát (DA1-ben). De ezzel az amulettel túlélte, úgy néz ki. -
Hoz_Hun #3874 Lesz kutya? Épp nem rég pakoltam föl én is a Black emporumot LIVE-on. Kiírt egy csomó új küldit, szóval biztos felment, de a kutyát még nem kerestem (asszem azóta haza se mentem...hmmm). Meg a DA-ból meglett a Blood Dragon armor (jobban mondva csik írja, hogy van valahol). Meg még pár cucc.
Megvan az Isaac-os páncél kódja is, de még nem aktiváltam. Kép apalján elég hülyén néz ki, lehet fel se teszem. -
#3873 az 1ben álcázta az erejét valszeg, mint Joda -
Hoz_Hun #3872 Sehogy a válasz a kétkezes harcra vagy a városból elkeveredésre? -
#3871 Hali!
Deeproads után vagyok, felraktam a black emporium dlc-t de nem tűnik működőképesnek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elméletileg a házunkba kéne elindítani, de deeproads után új házunk van amiben nem találom a kutyát... -
Hoz_Hun #3870 Ah, köszi! Szuper. Két legyet egy csapásra. :) -
Pares #3869 Sehogy. -
Hoz_Hun #3868 Felemeth milyen jó nő lett. Mármint a korához képest. Az egyben öreg nyanya, itt meg jól tartja magát. -
Pares #3867 Ő Isabela, a Hanged Man-ben találod, és pont egy olyan rogue, akit te keresel... -
Hoz_Hun #3866 Ami magát a játékot illeti: nálam semleges képet fest eddig. A pozitívumok és negatívumok kb egálban vannak. Sok mindenben jobb mint a DA1: például a garafikája nagyon szép lett, nem egy Mass Effect, de az 1-hez képest nagyon szép. Aztán a főszereplő szinkronizálása is sokat dob a dolgon, meg a válaszadási lehetőség is jó (Mass Effectes, ami szerintem tökéletes)).
De sok minden marhaság van a mérleg másik oldalán: fejlesztés az eléggé le van butítva, az 1-ben sokkal jobb volt. Az öltöztetés katasztrófa; a főszereplőt lehet ruházni de a többiek... Azt nem is említem, hogy egy harcos miért nem tud megtanulni két kézzel küzdeni. Harcrendszer nagyon archade lett, korábban ez is jobb volt. Meg még sok idegesítő apróság.
És remélem hamarosan kiszabadulok ebből az unalmas városból. Egyre másra kapom a küldiket, még nem látom hogy kevergek el innen. -
Hoz_Hun #3865 A fejkendős csaj (aki itt a forum szélén is látható--->), azt merre találom?
Jobb híján a karakteremet erre az elf mágus csajra startoltattam (érdekes szereplőnek tűnik).
Ja és van valamerre még egy jó fajta Rogue? Mert ez a törpe elég tré egy figura.
Még valami: a Warriorommal nem tudom megtanulni a kétkezes küzdelmet mi? Jó nagy hülyeség, pedig azt nagyon szeretem. Melyik a jobb kard+pajzs vagy kétkezes kard (eddig a kétkezes fegyvert tápoltam)? -
Pares #3864 Szép kis csúsztatás van a cikkben...
Itt az eredeti szövegrészlet, angolul:
IGN: After the game is finished, do you go back through a play it again with all of the music in place?
Zur: Sure thing. I'm actually really anxious for the game right now, so I can pop it in and start playing. I'm really looking forward to see it. I know there are a few bugs that still need to be fixed. Unlike other titles from Bioware, this [score] was kind of a rush job. EA really wanted to capitalize on the success of Origins, so the game was really being pushed hard to be released now. So I'd like to know if there are bugs, or if there's anything we could patch or fix. [Editor's note: Zur is speaking about bugs in the score only; he had no involvement with the rest of the game's development.]
Magyarán Inon Zur a játék ZENÉJÉRŐL beszélt. Bár igaz, megemlíti, hogy az EA siettette őket, de Zurnak semmi munkája nem volt magával a játékkal. Ő csak a zenét komponálta. Egész más dolog egy új játékzenéket komponálni, és egészen más játékot fejleszteni. Mindkettőnek különböző erőforrásai voltak.
-
Pares #3863 "Folytatásnak viszont NEM folytatás, semmilyen értelemben."
Gratulálok, ismét sikerült magad felülmúlni. Már a legelején tisztázva volt, hogy a DA2 nem közvetlen folytatása az Originsnek, mivel az ott játszott hős története gyakorlatilag lezárultnak tekinthető. A világ viszont megmaradt, benne az általad meghozott döntésekkel, és a két történet szépen átfedi egymást. A történetet ilyennek szánták. Ha ez nem tetszik, akkor sajnálom. A teljes történet, ugyan úgy, mint az ME-nél, a 3. résszel fog kiteljesedni. -
Pares #3862 Ne félj, nem vagy egyedül. Én sem értem, hogyan lehet egy ilyen kaliberű RPG-t két nap alatt kijátszani (ha jól értelmezem a hozzászólásod).
Az én titkom az, hogy nem sietek sehová, szépen sorjában megcsinálok mindent, minden lehető dolgot elolvasok. Próbálom magam beleélni, ha már egyszer játszok vele. Számomra nem arról szól egy játék, hogy minél hamarabb kijátsszam, aztán jöjjek nyöszörögni a fórumra, hogy milyen rövid. Én minél tovább szeretném élvezni.
De most már legalább egyértelművé vált a dolog: vannak emberek, akik nem tudnak RPG-vel játszani. Nem tudják, hogyan kell. Ez nem baj, csak nem nekik való ez a műfaj, ennyi. -
#3861 Pedig eladták, és aprópénzre váltották.
Önmagában nézve nem rossz játék a DA2, DE a DA folytatásának... Nos nem akarom leírni, hogy szánalmas, inkább annyit írok helyette, NEM ezt vártam. Még egyszer mondom; ÖNMAGÁBAN NÉZVE nem rossz játék. (csak kissé konzolos) Folytatásnak viszont NEM folytatás, semmilyen értelemben. -
#3860 Tactics beállítások - pofon egyszerű - megadod, hogy milyen eseménykor mit tegyen. Ne legyen köztük a Potion és kész.
-
#3859 a legegyszerűbb, sztem érdemes frostra gyúrni, az szép lassítót is ad.
meg futkározni kell sztem könynne ki lehet védeni, én úgy építem h minden irányzatból csak az eggyik ágat amire szükségem van.
pl a fire-frostból a rostokat szedem ki, a spiritből a felső sebző részt, entrópiából meg a stunok maitt és sebzés miatt az alsó részt szeretném.
akkor marad még az arcane amiből a középső ágon a végső spell nagyon muris, az kell belőle meg a már meglévő elem pajzsot vagy mit érdemes fejleszteni, a pajzsot én nem tartom létfontoságúnak nem defense mágust akarok hanem stunnos ofencéset:D
persze inkább a frostot preferálom mint a firét nem is akarok a tűz közelébe menni:)(meg persze a healnek se)
persze én ezt csak tervezem mert még messze nincs ez g meg lehet nem lesz elég pont rá midn1 majd akkor máshogy is megcisnálom, itt a mágus nagyon kedvemre való.
Amúgy nekem az h ebbe végre nem kell(normalon) minden mp-be mást irányítanom és lehetek a saját karakteremmel jobban tetszik igaz az originsbe muszáj mert ott kevesebb a válaszlépés, de itt ez így jobban bejön.
-
#3858 Amugy ovatosan a kritikával Bioware forumon, meg EA live chaten, mert 72 orás bant már osztottak ki egy srácnak azért mert benyögte hogy "eladtátok a lelketek az EA-nak" -
#3857 Igen egyértelmüen látszik hogy 3 játék 1 éven belüli kidobásához (+DLCgyártás)Bioware-nek nincs eröforrása, föleg akkor mosolyogtam amikor vittem Merrilt és hirtelen benyögte hogy milyen gyönyörü a kilátás én meg egy kopár tájat láttam csak magam elött. -
#3856 ez újdonság nektek?:D
lol -
#3855 ha ez igaz, akkor meg kell becsülni asrácokat. az első részre jó pár évük volt, erre 18 hónap és ahhoz képest igen jó lett. -
bendáj17 #3854 érdekes hír DA2 -
Crusader #3853 Sziasztok,
Mielőtt halálra köveznétek, csak az olvassa a „kritikámat” akinek szintén csalódást okozott a Dragon Age 2 (DA2). Régen csalódtam ekkorát. :(
Látom igencsak megosztotta a játékosokat, no meg a kritikusokat is a DA2, nos ez azt hiszem természetes. Miért? Nos, a DA1, egy „nagyon” jól megkonstruált szerepjáték volt, a DA2, pedig egy diablo klón, vagy inkább wow, vagy torchlight?!. A játékosok többsége nem egy ilyen jellegű játékra vágyott, hanem a XXI.sz. elvárásainak megfelelő grafikával rendelkező, minimum 100órás játékidővel megáldott alkotásra. Ne értse félre senki, a grafikát nem úgy gondolom, hogy nem elég éles, részletes, hanem, hogy ne azt a hatást keltse, mint ha a starcraft pályageneráló részével szerkesztették volna. Ezzel a játék elveszti a realitását. Az inventory meg egyenesen olyan mintha a dark stone –ból szedték volna a 90-es évekből.
Az elfek már a DA1-ben sem voltak éppen jónak mondhatóak, de az alkotóknak sikerült még a rosszat is fokoznia, így a DA2-ben, leginkább egy elnyújtott gnómnra hasonlítanak.
A karakterek haja, szánalmas, a mozgásuk futásközben, kritikán aluli, a portrékép és alatta a skálacsík mint egy ócska régi MMO-ban, a tájak üresek, unalmasak és fantáziátlanok... stb
ehh.... mind1... ez az Én saját véleményem, és muszáj leírnom, mivel hihetetlen dühös vagyok, hogy a kedvenc játékomat, a folytatásával „meggyalázták”
Tudom, tudom, ha nem tetszik nem kell játszani vele, nos ezt fogom tenni, az egyet végigtoltam minden karakter osztállyal, minden egyes variációban, és 17x játszottam végig. (lehet többször, de igazából nem is fontos) a lényeg, ezek után rettegve várom a ME3-at.
Ui.: akinek tetszik a DA2, játssza végig helyettem is.
- akit megbántott a kritikám, attól meg bocsánatot kérek, mentségemre szóljon, mint már írtam, hogy nagyon-nagyon csalódott vagyok. -
#3852 bár nem derült ki, de ettől függetlenül jó a játék, tetszik. és majd neki esek nemsoká női karakterrel is. akkor majd igyekszem minden mellék küldetést fel lelni, hogy még hitelesebben nyilatkozhassak majd... ha női karakterrel vagy, akkor kikkel tudsz összejönni? csak a férfiakkal? -
#3851 nem tudom hogy csináljátok két napot én is el voltam vele. de a dao-val sokkal többet. az meg hogy három nap alatt jutottál el a deep roads-ig az végképp elképzelhetetlen számomra. de most neki állok az egynek és csak a főküldetésre koncentrálva kinyomom a warrior kaszttal, aztán ugyan így a 2-őt, akkor majd eldől melyik hosszabb illetve rövidebb. -
Pares #3850 Nem látom be, mert nekem kurvára nem úgy tűnik, hogy rövidebb. 3 napja játszok vele a megszokott tempómban, amivel az Originset is játszottam, és még neki se indultam a Deep Roadsos küldinek. Mellette meg még egy tucat másik melléküldetés is van. -
Pares #3849 Röhej.