6609
Dragon Age II
  • TBTPumpa
    És mi az? Spoiler-be jöhet!
  • szmöre
    Van meg egy harmadik lehetoseg is ha Anders veled van melyutakon
  • TBTPumpa
    Én is bírtam a csajt, illetve még Varric és Isabel a kedvencem, őket mindig magammal viszem! Varric-nak baromi jó beszólásai vannak!
  • bendáj17
    na ez nagyon jó hír kedveltem-
  • keysersoze
    Na igen, ez szar benne. Meg hogy hiába forgatok a kamerán, erőszakosan visszavált az alap nézetbe.
  • Sir Quno Jedi
    fogsz még vele találkozni
  • keysersoze
    Nálam az elején kifingott, szal nem nagyon.
  • TBTPumpa
    Én végeztem a mélyutakkal... Bár Bethany-t sajnáltam!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha levisszük őt is a mélyutakba, akkor meghal, ha nem akkor belép a Körbe a mágusok közé, szóval már nem lesz a csapat tagja

Amúgy Bethany visszatér a játék végén?
  • noxon
    Jó de nem igaz, hogy zárt helyeken láttok midnent :P mert én kb semmit, harc közben ráugrik az emberkére a kamera azt ennyi.
  • Renjike
    taktikai nézetet énse használtam az 1. ben sem.
  • MrAndree
    Engem nem zavar, de már az elsőben se használtam soha a taktikai nézetet.
  • noxon
    Iszonyúan idegesítő, hogy kis terekben, rohadt közel kerül a kamera a hőseimhez és kb semmit nem látok, mert ugye a kedves készítők kivették a taktikai nézetet... szánalom... szóval erre van valami megoldás? vagy titeket nem zavar? ja igen és az egérrel nem tudok a képernyőt arrébb mozgatni sem, ismét szánalmas... amilyen jó volt az 1 olyan szar lett ez.
  • Renjike
    Morrigan nak is benne kéne lennie valahogy . legalább is régebben ez volt a hír
  • szmöre
    Azert sztem sokat dob a hangulaton hogy sok regi ismerossel ossze lehet futni itt-ott, mondjuk amit Flemeth mondott Moriganrol az erdekes..
  • Pares
    Úgy 30 óránál tartok, és most vagyok a Mélyutakban... Eddig nagyon tetszik, nagyon megfogott a játék. Van pár kisebb dolog, amire rá lehet fogni, hogy nem a legjobb, de így az összhatás, a hangulat teljesen magával ragadott, simán van olyan jó, mint az elődje...
  • Renjike
    a Signature Editionban mi + van? (xbox360 on)
  • wedge31
    Ha megvan ird be a kiváltó kodot ami a dobozában van és ott lesz a ládában a többi cucc melett.
    A Blood Dragon armor is ott volt nekem a ládában.
  • MerlinW
    Blood Dragon-t akkor kapod meg, ha az első részben megvolt.

A játékban Extra menü, unlockables minden cuccról leírja miért kapod.
  • TBTPumpa
    Megvan de nincs feltelepítve!
    És a Blood Dragon páncéllal mivan?
  • sanya200
    gyerekek tudnátok segíteni.Felraktam a 2. részt de nem engedi importálni az első rész mentéseit.Lehet az a gond hogy az alapjáték mentéseit nem látja rendesen?Mert végigvittem az alapjátékot és a felismerést, a többi dlc-t nem, de csak a felismerés mentéseit látja azt meg nem engedi importálni.
  • MerlinW
    Akkor meg ne írj hülyeségeket:)

(nekem is van némi fogalmam róla, főleg hogy a használata a munkakörömbe tartozik:))
  • ratgab
    Ebben most kivételesen egyetértünk.
  • ratgab
    Ez ellen te és más sem tehet semmit... Olcsóbb 1,5 évig fejleszteni valamit és ugyanannyit keresni rajta, mint az 5 évig fejlesztett DA:O-ért.

EA leszarja a leveledet, ha keres a játékon... Bioware meg nem tehet semmit.
  • wedge31
    Isaac armor a Dead Space 2 mellé jár, ha azt nem vetted meg akkor buktad.
  • TBTPumpa
    Megvettem a Signature Edition-t és elég sok plusz tartalmat kaptam hozzá, viszont sem a Blood Dragon, sem az Isaac (Dead Space főszereplő) Armor nincs benne a játékomban! Mit rontottam el, vagy a PC-s verzióhoz nem jár ilyen cucc?
  • TBTPumpa
    Próbáld ki a demót, szerintem minimumon simán menne!
  • Bly24
    Üdv.Szerintetek futna a gépemen minimumon egy kicsit akadva???

AMD Sempron 2,8 Ghz
    1x 1 GB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz 2x 512 MB PC3200 DDR SDRAM 200 MHz
    NVIDIA GeForce 7600 GS 256 MB
    DirectX 9
    Windows XP
  • wedge31
    Az archery ágon mindent kimaxoltam kivéve a pinning shotot meg a smoking arrowt.
    Stealtet maxra plus az ambush.
    Buffnak a precisiont vettem fel.

Varricra még rá se néztem mivel én is ijász vagyok nem kell a partyba.
  • Prince23
    Elméletileg ráfarag, de ugye próbál nyitni a casual gamerek felé, minél több játékost (legyen ez RTS vagy FPS lövöldöző) akar szerezni termékeire, és ez nagyon jó példa a DA 2-re. Kíváncsi leszek a brit eladási toplistára. Ha több hétig első helyezésű lesz a DA2, akkor EA-nek sikerült a terv.
  • Although
    Mindenképp ráfarag az EA ha így folytatja, a egyszerű lövöldözös arcokból nem fog tudni annyi új játékost szerezni mint ahány rpg-s nem fogja venni a játékaikat. Márpedig ahogy figyelem a komolyabb nemzetközi rgp-s oldalakat nagyon negatív a visszhang legalábbis sokan elégedetlenek.
    Egyébként ez magyarázza miért volt sokkal gyengébb a weboldala a játéknak mint az orgins-nek egyszerűen nem volt mit feltenni.
  • Aradebil2
    első benyomás: egyelőre nem látom sokkal primitívebbnek magát a játékmenetet,de amit a menükben/interfacen műveltek az gusztustalan...ennyire lusták voltak egy kicsit pc barátabbá tenni?komolyan mondom egy pesnek v gta-nak pc barátabb az UI-je:(
  • watto
    Jaja :D
    Most olyan a csapatom 2warri, Varric meg Anders.
    Andersel befagyasztom őket, warriorok meg lakmároznak :D
  • Although
    Meg tudom az a hülye karakter néha nem találja el az ellenfelet mi ?:)
  • Although
    Pointer4- Egy gond van valószínű te nem rpg-el játszol nem neked készül valószínű Call of duty a tökéletes vagy a medal of honour ott nem kell gondolkodni mire adj tulajdonság pontokat :)
  • Prince23
    Nagyon hajlok az íjászra. És hogy fejlődöl vele, mire szakosodsz, stb? Mert én így látatlanba a Varric-féle skillesedést néztem ki magamnak. Nem tudom, az erős választás e?
  • Prince23
    Én egyetértek veled, de itt sztem nem a Bioware hibás, hanem a kiadó :( Az EA üzletpolitikája mióta Riccithello (így írják a nevét? :D) a főnök, nagyon elkurvult a helyzet.
    én már félek előre, hogy a Mass Effect 3 sci-fi világát elfogják rontani, na meg leegyszerűsítik (utóbbi: ez szinte biztos így lesz. Amúgy a párbeszédek még mindig jók, az nem kurvult el XD
  • wedge31
    Rogue ijász vagyok nighmaren és harcban nagyon tápos a kari.
  • pointer4
    Nekem bejön a játék, a DA:O-t 1 óráig bírtam, itt már most tovább le tudott kötni.
    Bár az irányítás, még mindig egy rakás s*** :D
  • Calver
    legszebb nálam holmi 7300+ volt egy Arcane Terrorba - szegényen pörgött egy Hex, le lett fagyasztva (brittle) és kapott Varric-tól egy Archer's Lance-et
    jók ezek a cross-class kombók, főleg ha 2 mágus + íjász rengeteget tud kipréselni magából
  • Although
    @unusual..Erre én is gondoltam tehát a dlc-ék majd adnak bele még dolgokat. Csak kezdj el számolni 8000Ft +3x7000 és van egy fasza játékod. A DA:O-t 5 évig fejlesztették és megnyerte az év legjobb rpg-je címet, ez nem fog nyerni semmit. Na ez az undorító. Kiadnak egy félkész játékot és majd dlc-kel megpumpolják. Te mint mezei lamer meg veszed őket mint a cukrot. Le se tagadhatja az EA hogy zsidó cég. De ez még tőlük is övön aluli volt. Még a simsnek nevezett akármibe is több munkát öltek. Sokan a Bethesdát szidják a Fallout New Vegas miatt hát az kenterbe veri ezt a "yes or no" game-t. Nem azt mondom hogy teljesen rossz, azt mondom aki játszott már Bioware játékkal az most maga alatt van, ez a cég egy etalon volt mostmeg...az az érzésem a Jade empire ami nem mai game az is megeszi ezt :( Meg lehet nézni majd a Elder Scroll V. -t lesz benne három négy város alapból és egy földrész full bejárhatón és kapsz majd dlc-ket is. Eddig is ez volt a Bioware hátránya a Bethesdával szembe de ellensúlyként ott voltak a baromi erős történetek meg azért nem egy városban játszódót. Az a baj látom sajnos sokan nem értik mi a probléma, mivel fingjuk sincs mivel játszanak éppen mert ez azért probléma mert ha most globálisan nem lépünk fel ez ellen az üzletpolitika ellen akkor később semmi esélyünk se lesz. Én már írom a kis angol nyelvű levelem, ha sokat kapnak akkor elgondolkodnak. Végezetül azért is probléma mert a Biowares srácok között van olyan akinek szintén nem tetszik ez az el fog menni és mi el fogjuk veszíteni az egyik legprofibb rpg-s csapatot.Ez a meglátásom