Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja értem, köszi szépen, meg hogy belinkelted 😊

akkor letöltöm és jááátéééék 😄
IMYke2.0.0.0
#3351-ben is ott van: "http://www.megaupload.com/?d=6H9DZ243"

Mondom, én nem kockáztatnék crack-kel, amikor ~10.000 Ft-os játékommal online profilra csatlakozom.
A fenti linken lévõ exe az ázsiai, ORIGINAL (v1.0) EXE, amivel gond nélkül játszanak a fórumtársak közül páran, eredeti játékkal, online. Mert ez nem crack.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És azzal nem teszem tönkre az eredeti játékomat?
Visszanéztem, de sehol sem találtam :-\
IMYke2.0.0.0
Ha jót akarsz magadnak, akkor nem erõlteted - korábban lett linkelve az ázsiai exe, azzal játssz, ha eredeti játékod van!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Süllyedünk szépen a mocsári zsurló szintjére - saját kreálmányainknak köszönhetõen.
Aki érti, ért, aki nem az így járt - most lusta vagyok kifejteni 😊

Szerk.: Az arckönyvre és más ilyesmikre, nem Rád értettem...

Ezzek a "kamuverzióval" mûködésre tudom bírni a dragon agemet? mármint az eredetit a kamu exevel? 😄
CalebJoe
úristen már erre is hatással van az a fos
SZEG007
nem kell, csak ha már x ember likeolta akkor mindenki megkapja elvileg te is.

balee4
Ok, ezek alapból megvannak.

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Vannak olyan tárgyak amikért like-olni kell a Dragon Age-t a facebook-on, ezeket hogyan adja meg?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Prince23
14 óra játékidõ múlva indul be igazán a játék. Mélyutaknál, de az is max 1 óráig tart utána vissza megint a 14 óra elõtti állapotokhoz, aztán megint pár kaszabolás után fõsztori vonal a kunárival, majd megint üresjárat, aztán fõsztori.

jelenleg ez van.

TDC Geronimo
Már megrendeltem több napja. Valószínû így holnapra megkapom \o/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ne szopassal mar 😄 olyan mint barmelyik doboz, mint a rendes da:o, cska nem feher, hanem inkabb fekete es az ezust sarkany felul meg van nyomva.

anti hero

Ha 17h után rendelted, akkor már nem dolgozza fel a rendszer... ennyi!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jót!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

mi az h papirtokos, mert ezt nem ertem??

anti hero

marmint a signature papirtokos? ez a pc-s valtozat? mert az erdekes, tekintve, hogy a tobbi valtozat sima muanyag tokos.

wedge31
Ja.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

IMYke2.0.0.0
Éljenek a kõútba elsüllyedõ karakterek, yeah!

TDC Geronimo
Mondták, hogy eleje lassabban indul, de aztán belendül az egész.

enlightened
Már 3 órája mászkálok a városban és még semmi nem történt:S. Most kicsit leteszem a gamet mert kezd enyhén uncsi lenni. Remélem azért ez majd változik :S

papirtokos??

TDC Geronimo
És mivan ha én megtartom a US exet és azzal játszom tovább?

wedge31
Vazze itt van a kezembe a SE és tényleg papirtokos, valszeg a világtörténelem leggányabb CE kiadása lesz ez.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

JethroHUN
Valaki linkelt be gy bioware topikot ahol vki össze gyûjtötte az összes CC-t, már legalább 5 oldalnyira lehet, nem találom. Aki linkelte belinkelné újra? 😄

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

SZEG007
amugy CDGalaxis más idözonába lehet, mert ezt küldték nekem e-mail-ben:
"Tájékoztatjuk, hogy 2011.03.09. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el az Ön számára"😄

lolSL
TDC Geronimo
Holnapra nem értem miért nem tudják kiküldeni, ha már ma átvehetõ az SE 😞

lolSL
jót tett a demo 😄

Konzultáltam a CDg-vel és azt írták, hogy van még a Signature kiadásból, tehát aki azt akarja venni még megteheti elõrendelés nélkül is!

Állításuk szerint sokan visszamondták az elõrendelést!

lolSL
cdgalaxis oldalán fent van

TBTPumpa
Képet tudsz mutatni a játék dobozáról? - kívülrõl, a kódokat semmiképp se fényképezd le!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

lolSL
ezt nem itt kéne kitárgyalni

TBTPumpa
A THETA crack úgyis rossz volt - én nem tudtam a karakteremet alakítani és az invertory is tiltva volt - gondolom a demóból vették ki az EXE fájlt a szerencsétlenek. Talán Reloaded-nál ez már tényleges törés!

ejnye

anti hero

SZEG007
hát akkor ezekszerint kénytlen leszek ezel tolni péntekig, mondjuk ezen már nem is lepödök meg hiszen mass effect-nél, és Orgins-nál is ez volt lol

TBTPumpa
Már van normális virágbolti verzió - most érkezett és nem Fake cucc!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dragon.Age.2-RELOADED

lolSL
jó hát hazudnak picit
az is vicc hogy drágábban adják, mert amúgy ugyanannyi külföldön, és megjelenés elõtt a simát nem is kéne árulniuk amíg ez el nem fogy.

TBTPumpa
CD Galaxisnál: Dragon Age II Signature Edition (A játék gyûjtõi változata) - Innét vettem! <#idiota>

lolSL
nem gyûjtõi, preorder kiadás
más EA játékoknál ez a "limited", csak ez bioware és õk olyan kemények hogy saját nevet kaphatnak

SZEG007
EA sporol

Seth
Ez nem gyûjtõi változat nem? Csak vmi signature edition,amit elõrendelõk kapnak. CE nem is lett ehhez bejelentve

PSN ID.: Beegabor

ez van. (teny h nem vittek tulzasba, pl me2 CEhez kepest, ami sztem tok igenyes volt)
én személy szerint örülök, hgoy 10k alatt megúsztam és kaptam hozzá a bioware pontokat (+3000iksz ft lenne)
mar igy is lesz egy csomo ajandek targy a jatek indulasa jovoltabol, mar cska a gamere leszek kivancsi.

anti hero

TBTPumpa
Kicsit karcsú egy gyûjtõi változatnak nem?
Új karakter illetve a hozzá tartozó küldetés már az elsõ rész alap (nem gyûjtõi) változatához is ajándék volt!
Most kaptunk pár DLC-t és egy letölthetõ zenei lemezt? Ennél komolyabb gyûjtõi változatot érdemelne ez a játék!

tartalmaz
1 dvdt
1 jó vastag dvdtok kezikonyvet (magyar)
+ a kodokat a letolteheto tartalomhoz

a soundtrack nem lemez, hanem letolthetos

anti hero

Nem tudok ma elmenni semmiképp, de zavar, ha nem kapok levelet, régebben mindig küldtek.

TBTPumpa
CD Galaxis szerint: A kézikönyv magyar a Signature Edition-ban is!

telefonozz esetleg mert egy pakk megjött és ha foglalós a tiéd akkor átveheted stb...

anti hero

enlightened
Na én már megvettem a DLC-ket is a gamehez, egyelõre taiwani exevel tolom de tök mind1, majd pénteken felülírom, bár lehet addig kijátszom és akkor már úgyis mind1, most is full eredeti a game és mindent elérek, szal nem nagyon fog semmi változni, péntektol az eredeti exevel sem. Nem is értem minek kell az EA-nek 3 fajtát csinálni, csak hogy ne játsszanak vele mindenhol ugyanakkor, jó nagy hülyeség :S

Kézikönyv ánglius?