Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor letöltöm és jááátéééék 😄
Mondom, én nem kockáztatnék crack-kel, amikor ~10.000 Ft-os játékommal online profilra csatlakozom.
A fenti linken lévõ exe az ázsiai, ORIGINAL (v1.0) EXE, amivel gond nélkül játszanak a fórumtársak közül páran, eredeti játékkal, online. Mert ez nem crack.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Visszanéztem, de sehol sem találtam :-\
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Aki érti, ért, aki nem az így járt - most lusta vagyok kifejteni 😊
Szerk.: Az arckönyvre és más ilyesmikre, nem Rád értettem...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
jelenleg ez van.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
anti hero
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
anti hero
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Tájékoztatjuk, hogy 2011.03.09. napján az alábbi PickPack Pont küldeményt indítottuk el az Ön számára"😄
Állításuk szerint sokan visszamondták az elõrendelést!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
anti hero
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az is vicc hogy drágábban adják, mert amúgy ugyanannyi külföldön, és megjelenés elõtt a simát nem is kéne árulniuk amíg ez el nem fogy.
más EA játékoknál ez a "limited", csak ez bioware és õk olyan kemények hogy saját nevet kaphatnak
PSN ID.: Beegabor
én személy szerint örülök, hgoy 10k alatt megúsztam és kaptam hozzá a bioware pontokat (+3000iksz ft lenne)
mar igy is lesz egy csomo ajandek targy a jatek indulasa jovoltabol, mar cska a gamere leszek kivancsi.
anti hero
Új karakter illetve a hozzá tartozó küldetés már az elsõ rész alap (nem gyûjtõi) változatához is ajándék volt!
Most kaptunk pár DLC-t és egy letölthetõ zenei lemezt? Ennél komolyabb gyûjtõi változatot érdemelne ez a játék!
1 dvdt
1 jó vastag dvdtok kezikonyvet (magyar)
+ a kodokat a letolteheto tartalomhoz
a soundtrack nem lemez, hanem letolthetos
anti hero
anti hero