6609
Dragon Age II
-
#3768 Ebbe ne menjünk bele, a minöség nem egyenlö a mennyiségel. Az emlitettek mind jó játékok de csinált már sokkal jobbakat is a Bioware, de szerencsére van honnan lefele jönni ez még messze nem gödör. -
#3767 utoljára a PC-s közösség ilyen szinten a modern warfare 2-n volt felháborodva, és az kihatott még az 1 évvel későbbi black ops eladásaira is, pedig az összeszedettebb játéknak tűnt.. ME3-n is meg fog ez látszani, persze az össze eladások rendben lesznek, de azért a fejlesztők tudják magukban hogy szart gyártottak és kicsit meg akarták ölni a játék ipart -
#3766 "Egyértelmű", hogy ez nézőpont kérdése... -
#3765 Játszottam, csak kettőnk közt az a különbség hogy én meg is értettem amit Sten mesélt. -
MrAndree #3764 Azért egyértelműnek nem nevezném, tekintve, hogy sokaknak bejött azért az ME 2. Meg ez is. -
#3763 a ME1 be beszélnek a szereplők? -
#3762 Egyértelmüen lejtön van a Bioware, kezdödött a ME2-vel most meg ez de amig az eladások rendben vannak ez így fog folytatodni. -
#3761 az edge eléggé retardált néha. -
#3760 10-ből, nem 5-ből.
-
#3759 metacritic user score 3.9
erre rábaszott a bioware -
DemonHunterW #3758 Az Edge lehúzta a Dragon Age 2-t és a Homefrontot is! -
navahok #3757 Játszottál te az Originsel, hol néztek ki ott úgy a kúnárik mint akik épp most másztak elő a pokolból? -
ferenc001 #3756 Kivenni nem, csak cserélni lehet őket, de akkor a fegyverben/páncélban lévő rúna elveszik. -
#3755 Miért baj az hogy Qunariknak szarvuk van? Eddig is volt, lesz is. Flemethnek meg haja van nem szarva.
Ez olyan mintha abba kötnél bele hogy Yoda zöld...
-
#3754 Hát nem vagyok tőle elájulva :/
Taktikai nézet kivétele jobban fáj, mint gondoltam volna. -
#3753 Vissza, a DA2höz rúnákat nem lehet kivenni? kodex szerinte a fémbe vésik lyriummal, de DAOban kibe lehetett rakosgatni. -
bendáj17 #3752 nem lenne semmi :D -
Evoluti0N #3751 Mivel a KotOR történései után fog 400 évvel játszódni, aligha fog benne bárki is Yodával vagy Leiával találkozni :)
Más: A többi Geforce tulajdonosnak is olyan rossz tapasztalati vannak a játék futásával kapcsolatban (érthetetlen módon csak mediumon fut normálisan), mint nekem? -
#3750 Óriás cicit Liarának!!! -
#3749 Amennyiben renegát úton mentél Shepardel, akkor már a ME3-ban lesz szarvad is XD -
TDantes #3748 Igen? Akkor remélem Yoda mesternek szarvai, Leia hercegnőnek meg szárnyai és óriás mellei lesznek. Mert úgy lenne nagyon menő...( úgy se zavarna senkit, és ezt is megmagyarázná a remek Bioware) -
#3747 MMORPG lesz mág hozzá de h minek... -
mike01010101 #3746 A bioware fejleszt egy star wars játékot. (egyébként a mögöttes tartalomban igazad van) -
TDantes #3745 Ha a Bioware fejlesztene egy Star Wars játékot, Yoda mester is szarvakat kapna, a sok hülyét meg nem is zavarná -
Bhalage #3744 amig commander shepardnek nincs szarva addig nincs baj :X -
navahok #3743 Úgy látszik a Bioware szerint az a menő ha mindenkit felszarvaznak, Flemeth a kúnárik, az elfek iylen kis manó szerű ocsmányságok lettek, csodálkozom, hogy az emberekhez és törpökhöz ilyen szinten nem nyúltak.
Ezek után kíváncsi leszek, hogy a ME3 ban milyen típusú evolúció fog lezajlani a fajokon a Me2 és 3 közt eltelt időben... gondolom ott is kapnak páran szarvakat.. -
Bhalage #3742 éljen éljen
-
#3741 Nem gond, akkor majd beteszem Aveline-t, vagy a nagycsöcsű rugót (újraspecelve van rá ékkő a Black Emporiumban). A kis szottyad vérmágus elflány és a kétpengés csöcskirálnyő kell, mert velük asszem tud románcolni a nemes csajszim, nomeg a Justicehordozóval is :D -
#3740 sehol, fejlesztéseket tudsz venni páncéljukhoz, ha érdekel itt a lista. -
#3739 Amúgy egyre nem jövök rá. Csapattársakat, hogy kell öltöztetni? mindig magamat tudom csak. -
Csaba85 #3738 Nah végre nekem is ideért de amikor elinditanám azonnal ez az üüzenet fogadot azota pedig semmi reakció olvasgattam a forumokat hogy AVG blockolja az activationt de nem használok avg és nem is blockolja semmi akkor is ez történik.
"The program or feature "\??\C:\Dragon Age 2\bin_ship\DragonAge2.exe" cannot start or run due to incompatibity (it's spelling, not mine lol) with 64-bit versions of Windows. please contact the software vendor to ask if a 64-bit windows compatible version is availible."
Bármi ötlet?:) -
#3737 kezdj rászokni Varric-ra, mivel
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bethany el fog tűnni első fejezet végén (Deep Roads expedíció, ajánlatos Anders-el együtt vinni), és onnantól kezdve csak két mágusod lesz
na meg mert első résszel ellentétben itt végre van értelme ládanyitogatásnak és csapdahatástalanításnak... az, h Varric szépen is sebez már csak hab a tortán -
#3736 gyakorlatilag olyan játékot nehéz találni amihez ne adta volna a hangját valamilyen szinten :p -
#3735 most nézem csak, Kane hangját is ő adja Kane & Lynch: Dead Man-ből (meg a második részben is, de az annyira pocsék, h nem érdemel említést), akkor ezért volt olyan ismerős
-
#3734 Brian Bloom -
#3733 azt sajnálom, hogy nem lehet több karaktert magaddal vinni, kb. mindegyiket bírom most :D -
#3732 Én mostanában a három mágust viszem, meg a főkarim kétkezes tank. De időnként viszem Varric-ot is, mert jó, ha ki kell magunkat dumálni valahonnan. Végülis az Aveline (pajzs+kard), Bethany (mágia), Varric (számszeríjászat) + kétkezesharcos nagyon jó csapat alapból is. -
#3731 legjobban a dumája fogott meg, nem tudom ki adja a hangját, de jól csinálja:) -
#3730 nekem is hihetetlenül szimpatikus a tag - pedig 3 fajta karaktert nem szoktam csapatba rakni soha:
- teljes értékű tolvajt (multikaszt jöhet, de itt ilyen nincs)
- íjászt (max mágiahasználók kezébe íjat, h legyen mivel lőni mikor épp nem varázsol)
- és bármit ami 150 centinél alacsonyabb
neki mindhárom ponton alkalmatlannak kéne lennie, ennek ellenére mióta megvan ki sem vettem egyszer sem a csapatból -
#3729 egy linket adtam, kattints rá, és értelmezd :)
Varric jó lett, de azért nem olyan hardcore alkesz paraszt, mint Oghren volt. Őt sajnos nem üti meg "szintben" :(
Anders volt a másik nagy kedvencem az awakeningből, és érdekes, hogy hozta magával justice-t, de abból sem hoztak ki valami sokat. 1-2 fasza megjegyzés, de semmi extra. Isabella eszméletlen hangulatos karakter lenne, dehát a lentebb látható karakterem mellé nem sok értelme lenne. Szó mi szó, azért az 1-ben jobban kidolgozott karakterek voltak. Elég csak egy Morriganre gondolni.