Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Next PC upgrade: 2022
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Én megvárom ennek a magyarítását addig végigviszem az elsõ részt.
^this!
Amit én szeretnék a hasonló jellegû játékokban látni, az bizony az eddig látottak alapján azért a DA2-ben ugyanúgy jelen van, mint akár az ME2-ben és nem érzem azt sem, hogy pusztán a gyorsabb animációk akció-rpgvé változtatnák. (Bár ez is eléggé meghatározatlan: a Diablo akció RPG, a Deus Ex szintén? Mégis ég és föld a különbség szerepjátszás szempontjából)
Azon talán tényleg el lehet vitázgatni, hogy a DA2 miért egy alternatív irányt választott, ahelyett, hogy az elsõ rész egyenes továbbfejlesztése lett volna, amelyben szimplán mindenre rápakolnak pár lapáttal.
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
<#hehe>#hehe>
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"The trees move. Do you not see it?"
Na látod, errõl beszélek. És még az én fejemhez vágják egyesek, hogy úgy beszélek a magam véleményérõl, mint egy tényrõl.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
Igen, sajna olyan világban élünk, ahol a cégek mindent megtesznek azért, hogy elhitessék az emberekkel, fontosak számukra. Pedig kivétel nélkül lesz*rnak mindenkit, egyetlen dolog ami kell nekik, az a pénzünk - ami megjegyzem a mai világban teljesen logikus -. Itt kezdõdik a szerepjáték, és a színház (Shakespeare FTW😊). Jópofiznak, igyekeznek a bizalmunkba férkõzni, próbálják elsózni a sok csilivili értéktelen kacatot.
Egyik legjobb példa az iPhone. Van egy rakás nagyon profi alkalmazás (fejlesztési idõ ~2-3 hónap), mégis a fing hangok, a káromkodó macskás (fejlesztési idõ ~2-3 óra), stb primitív appok fogynak milliószámra😊 Ennyi😊
[merlinw.org]
1- Bioware csak egy fejlesztõcég, a lenti írás pedig a kiadókra vonatkozik, a fejlesztõk akármennyire szeretnének világszinten megfelelni, sok beleszólásuk nincs sajnos.
2- Én is olvastam valami hasonlót, de Gaider nem is helyeselhette volna a dolgot, így akár komolyan gondolta a védõbeszédét vagy sem, sok alternatívája nem volt😊 Olyat még sem írhat, hogy; valóban, leszarjuk a tengerentúlt😊 Én azért biztos vagyok benne, hogy volt ott egy kis színjáték, illetve kampányolás😊
[merlinw.org]
Igazából várom már milyen a teljes, de eddig, ha azt veszem alapul milyen volt az egy, és milyen volt a demó ((csak azt nézem, ami a demóban volt)) akkor az egy eddig messze jobban sikerült ...
Plusz, remélem nem követik el az elsõ rész legnagyobb hibáját, mégpedig azt, hogy végig kíhívást jelentett a játék, aztán legvége, nagy csata, sárkány. Rákészültem, felkötöttem a gatyámat hogy na itt most valami olyat fogok látni, hogy ihaj, és vért izzadok mire meghal.... Aztán kaptam egy tök komolytalan záróboss-t akit erõfeszítések nélkül le lehetett gyõzni (hardon)... ( még a kis sárkány is nagyobb kihívást jelentett a játék közepe felé ) :-)
Nos, nekem ennyi lett volna a rövid kis véleményem 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
látszik, hogy EA próbál nyitni az új és fiatal(inkább vérpistike) játékosok köré
Szóval igazán mondom, az ilyeneket a Socialra írd be, ott még hivatalos választ is kapsz a fejlesztõktõl.
Pc-n meg már akció RPG. szal picivel jobb a helyzet, de nagy változáson esett át még így is DAO-hoz képest.
Mert a birka nép arra vevõ. És egyetlen plusz példány eladása is profit.
Illetve amikor vásárlókról beszélünk, gondolkodjunk zombi amerikai fejjel, mert 99%-ban õk a célközönség, a többi kontinens csupán mellékstatisztika. Tehát gyakorlatilag senkit sem érdekel, hogy pl a Magyar mit szeretne. Még a nagyobb francia, német fejlesztõcégek is amcsi kiadók alatt vannak, de akik mégsem, azok is nyugatra fejlesztenek, mert ott a piac.
A szomorú konklúzió: ez van, ezt kell szeretni. Felesleges rágódni rajta. Kis (nem is kicsi) túlzással, senkit sem érdekel, hogy Te, vagy én megveszünk-e bármit is. Maximum a magyar terjesztõket, de azokat meg nyugodtan letojhatjuk - én pláne, mert mindent Steam-en veszek.
[merlinw.org]
Az pedig, hogy valaki azért warezolná le, mert nem tud várni két napot, teljesen irreleváns... Én sem warezoltam le pl a ME2-õt, ugyanakkor megjelenés után majd' 5 hónappal vettem meg. Semmi köze a kettõnek egymáshoz. Aki meg akar venni valamit az megveszi, aki nem az nem.
Ez az elsõ napos mindent-rögtön-azonnal típusú gyerekes türelmetlenség pedig... nos mondhatni hülyeség. Persze irigylem azokat, akiknek nincs nagyobb problémájuk az életben😊
[merlinw.org]
Bár igaz, hogy nem írtad rá szó szerint, hogy szarkupac, mea culpa. De jó sok hozzászóláson keresztül lehordtad a sárga földig, elmondtad minden rossznak (vagy általad rossznak vélt dolognak), ezt remélem azért nem tagadod.
erdekes amig nem votl demo, csak a riportok es a konzolos verziorol a video, addig azzal jottetek, hogy omg ne mondjunk itelete amig nem lattuk a pc-s verziot, most hogy lattuk a pc-s verziot, soot ki is probaltuk (mivel van demo). most jottok azzal, hogy hat jo de ez csak demo, a teljes az TOK MAS lesz... kivancsi vagyok jovoheten mivel jottok majd."
Ehhez az eszmefuttatáshoz csak annyit fûznék hozzá, hogy a Demo elõtt érthetõ módon még nem tudtuk, hogy OKTÓBERI buildet kapunk majd meg, ami teli van buggal és befejezetlen dologgal, másrészt a Demo a harcrendszeren kívül semmit nem mutatott ben. A történetbõl, vagyis a fõ atrakcióról és a játék 95%-ából nem kapsz ízelítõt. Az hogy ez így nem jó dolog, az megint más kérdés...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem beszélve errõl az ordas nagy baromságról:
"csak akkor a da2-t NE rpgnek aruljak legyszi."
Why so serious?