6609
Dragon Age II
  • wedge31
    Ebbe ne menjünk bele, a minöség nem egyenlö a mennyiségel. Az emlitettek mind jó játékok de csinált már sokkal jobbakat is a Bioware, de szerencsére van honnan lefele jönni ez még messze nem gödör.
  • lolSL
    utoljára a PC-s közösség ilyen szinten a modern warfare 2-n volt felháborodva, és az kihatott még az 1 évvel későbbi black ops eladásaira is, pedig az összeszedettebb játéknak tűnt.. ME3-n is meg fog ez látszani, persze az össze eladások rendben lesznek, de azért a fejlesztők tudják magukban hogy szart gyártottak és kicsit meg akarták ölni a játék ipart
  • Svenhassel
    "Egyértelmű", hogy ez nézőpont kérdése...
  • watto
    Játszottam, csak kettőnk közt az a különbség hogy én meg is értettem amit Sten mesélt.
  • MrAndree
    Azért egyértelműnek nem nevezném, tekintve, hogy sokaknak bejött azért az ME 2. Meg ez is.
  • Lacoka12
    a ME1 be beszélnek a szereplők?
  • wedge31
    Egyértelmüen lejtön van a Bioware, kezdödött a ME2-vel most meg ez de amig az eladások rendben vannak ez így fog folytatodni.
  • Renjike
    az edge eléggé retardált néha.
  • lolSL
    10-ből, nem 5-ből.

• lolSL
    metacritic user score 3.9
    erre rábaszott a bioware
  • DemonHunterW
    Az Edge lehúzta a Dragon Age 2-t és a Homefrontot is!
  • navahok
    Játszottál te az Originsel, hol néztek ki ott úgy a kúnárik mint akik épp most másztak elő a pokolból?
  • ferenc001
    Kivenni nem, csak cserélni lehet őket, de akkor a fegyverben/páncélban lévő rúna elveszik.
  • watto
    Miért baj az hogy Qunariknak szarvuk van? Eddig is volt, lesz is. Flemethnek meg haja van nem szarva.
    Ez olyan mintha abba kötnél bele hogy Yoda zöld...

• TDC Geronimo
    Hát nem vagyok tőle elájulva :/

Taktikai nézet kivétele jobban fáj, mint gondoltam volna.
  • JethroHUN
    Vissza, a DA2höz rúnákat nem lehet kivenni? kodex szerinte a fémbe vésik lyriummal, de DAOban kibe lehetett rakosgatni.
  • bendáj17
    nem lenne semmi :D
  • Evoluti0N
    Mivel a KotOR történései után fog 400 évvel játszódni, aligha fog benne bárki is Yodával vagy Leiával találkozni :)

Más: A többi Geforce tulajdonosnak is olyan rossz tapasztalati vannak a játék futásával kapcsolatban (érthetetlen módon csak mediumon fut normálisan), mint nekem?
  • JethroHUN
    Óriás cicit Liarának!!!
  • Prince23
    Amennyiben renegát úton mentél Shepardel, akkor már a ME3-ban lesz szarvad is XD
  • TDantes
    Igen? Akkor remélem Yoda mesternek szarvai, Leia hercegnőnek meg szárnyai és óriás mellei lesznek. Mert úgy lenne nagyon menő...( úgy se zavarna senkit, és ezt is megmagyarázná a remek Bioware)
  • JethroHUN
    MMORPG lesz mág hozzá de h minek...
  • mike01010101
    A bioware fejleszt egy star wars játékot. (egyébként a mögöttes tartalomban igazad van)
  • TDantes
    Ha a Bioware fejlesztene egy Star Wars játékot, Yoda mester is szarvakat kapna, a sok hülyét meg nem is zavarná
  • Bhalage
    amig commander shepardnek nincs szarva addig nincs baj :X
  • navahok
    Úgy látszik a Bioware szerint az a menő ha mindenkit felszarvaznak, Flemeth a kúnárik, az elfek iylen kis manó szerű ocsmányságok lettek, csodálkozom, hogy az emberekhez és törpökhöz ilyen szinten nem nyúltak.

Ezek után kíváncsi leszek, hogy a ME3 ban milyen típusú evolúció fog lezajlani a fajokon a Me2 és 3 közt eltelt időben... gondolom ott is kapnak páran szarvakat..
  • Bhalage
    éljen éljen
  • Sir Quno Jedi
    Nem gond, akkor majd beteszem Aveline-t, vagy a nagycsöcsű rugót (újraspecelve van rá ékkő a Black Emporiumban). A kis szottyad vérmágus elflány és a kétpengés csöcskirálnyő kell, mert velük asszem tud románcolni a nemes csajszim, nomeg a Justicehordozóval is :D
  • Calver
    sehol, fejlesztéseket tudsz venni páncéljukhoz, ha érdekel itt a lista.
  • Prince23
    Amúgy egyre nem jövök rá. Csapattársakat, hogy kell öltöztetni? mindig magamat tudom csak.
  • Csaba85
    Nah végre nekem is ideért de amikor elinditanám azonnal ez az üüzenet fogadot azota pedig semmi reakció olvasgattam a forumokat hogy AVG blockolja az activationt de nem használok avg és nem is blockolja semmi akkor is ez történik.

"The program or feature "\??\C:\Dragon Age 2\bin_ship\DragonAge2.exe" cannot start or run due to incompatibity (it's spelling, not mine lol) with 64-bit versions of Windows. please contact the software vendor to ask if a 64-bit windows compatible version is availible."

Bármi ötlet?:)
  • Calver
    kezdj rászokni Varric-ra, mivel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bethany el fog tűnni első fejezet végén (Deep Roads expedíció, ajánlatos Anders-el együtt vinni), és onnantól kezdve csak két mágusod lesz

na meg mert első résszel ellentétben itt végre van értelme ládanyitogatásnak és csapdahatástalanításnak... az, h Varric szépen is sebez már csak hab a tortán
  • robotnyk
    gyakorlatilag olyan játékot nehéz találni amihez ne adta volna a hangját valamilyen szinten :p
  • Calver
    most nézem csak, Kane hangját is ő adja Kane & Lynch: Dead Man-ből (meg a második részben is, de az annyira pocsék, h nem érdemel említést), akkor ezért volt olyan ismerős
  • robotnyk
    Brian Bloom
  • Rage47
    azt sajnálom, hogy nem lehet több karaktert magaddal vinni, kb. mindegyiket bírom most :D
  • Sir Quno Jedi
    Én mostanában a három mágust viszem, meg a főkarim kétkezes tank. De időnként viszem Varric-ot is, mert jó, ha ki kell magunkat dumálni valahonnan. Végülis az Aveline (pajzs+kard), Bethany (mágia), Varric (számszeríjászat) + kétkezesharcos nagyon jó csapat alapból is.
  • Rage47
    legjobban a dumája fogott meg, nem tudom ki adja a hangját, de jól csinálja:)
  • Calver
    nekem is hihetetlenül szimpatikus a tag - pedig 3 fajta karaktert nem szoktam csapatba rakni soha:
    - teljes értékű tolvajt (multikaszt jöhet, de itt ilyen nincs)
    - íjászt (max mágiahasználók kezébe íjat, h legyen mivel lőni mikor épp nem varázsol)
    - és bármit ami 150 centinél alacsonyabb

neki mindhárom ponton alkalmatlannak kéne lennie, ennek ellenére mióta megvan ki sem vettem egyszer sem a csapatból
  • j0nNyKa
    egy linket adtam, kattints rá, és értelmezd :)

Varric jó lett, de azért nem olyan hardcore alkesz paraszt, mint Oghren volt. Őt sajnos nem üti meg "szintben" :(
    Anders volt a másik nagy kedvencem az awakeningből, és érdekes, hogy hozta magával justice-t, de abból sem hoztak ki valami sokat. 1-2 fasza megjegyzés, de semmi extra. Isabella eszméletlen hangulatos karakter lenne, dehát a lentebb látható karakterem mellé nem sok értelme lenne. Szó mi szó, azért az 1-ben jobban kidolgozott karakterek voltak. Elég csak egy Morriganre gondolni.