Dragon Age II

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Elõzzétek be a VV topicot! Gyerünk, gyerünk, a Dragon Age 2 1000x értelmesebb, mint az a hányás!!! Hajráááá!!! 😛

(Amúgy remélem tetszeni fog a játék... az elsõ részt imádtam.)
Srácok van valami lehetõség hogy XBOX Controller-el lehessen játszani a játékot?(csak kiprobálás jelleggel szedtem le a virágbolti verziót 😄)

Prince23
Szerintem aki most próbálja a teljest ki, az mindenképpen normalon kezdjen neki. szokni kell és majd belejöttök. na meg a potiont-féléket gyûjtsétek illetve keverjetek ezerrel otthon. és nem lesz gond.

Rage47
õk irritáltak az 1ben is, remek
JethroHUN
Nem hiszem el h képesek voltak ugyan azt a szemétséget bele rakni mint amivel találkoztam Originsben, Denerimben két helyszín között.
Hardon játszok idáig semmi gondom nem volt. De az hogy 12 íjásszal támad a gép 4ünk ellen az már röhej, ezt komolyan gondolták? 3 sec alatt kinyírnak mindenkit. Normalon 6 sec.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Prince23
Zevran is feltûnik majd, meg még sokan mások, akiknek közük volt az Originshez 😄

SZEG007
csak nekem cseréli fel a játék 5.1-ben a hangcsatornákat?

PersianWarrior
ja, de küldetés gondolom csak késõbb lesz vele 😛

x

Seth
Isabell-el elég hamar össze lehet(és fogsz is,ha be-be nézel a kocsmába😄) futni,nem kell ahhoz 10-15-nek lenned

PSN ID.: Beegabor

Kongy
igen, most néztem a videót, és tényleg, jó soká lesz még az! Amúgy nem tom mire jó ez, csak elspoilerezi a játékot. <#szomoru1>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Lacoka12
régi haverok <#hehe><#eplus2><#vigyor>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Enchantment? 😊

Why so serious?

CJofthegod
a topic jobb oldalán lévõ csajszi késõbb lesz ha megnézed a demoban mielõtt találkoztál a csajszival lvl 1-3 lehettél max ott meg vagy 10-15
úgyhogy abban nagy idõbeli ugrások vannak

Kongy
amúgy azért kérdem mert a demóban a második ogrénél ráhagytam. Egyszerûen nem tudtam kinyírni, annyi jöttek mellé is. Teljes verzióban meg lazán megvolt... ki érti ezt... <#idiota>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

wedge31
Régi ismerösök.

A dilis srác szinkronja valszeg copy a DA😮-ból ott is csak ezeket ismételgette...<#nevetes1>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kongy
Demó eleje ugyanaz mint a teljes? mert láttam h a demóban van a topik jobb oldalán lévõ csaj. Én még nem találkoztam vele, pedig már régóta tolom a gamet! Most csatlakozott hozzám az elf csaj, és vele keresek egy leendõ mágus fiút v tudomisén h h mondjam ezt magyarul. 😄

MerlinW
Catalyst 11.4 preview
Logikusan csak HD5-6-os kártyákhoz van értelme feltenni.

AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:

- Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
- Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
- New task based Display Management controls
- Simplifies the configuration of displays and display settings
- New Eyefinity setup group
- Setting up an Eyefinity group has never been easier
- New branding (based on system configuration)
- AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
- Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
- AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
- Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
- This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
- Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.

[merlinw.org]

Lacoka12
de legalább már van belõle egy pici magyar és onnan linkeltem

HAJRÁ-HAJRÁ<#felkialtas><#eljen>

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Demó alapján a közép bõven elég.

CJofthegod
Nem a demoból képek hanem a teljesbõl és a HLTeam már fordítja

Skacok nekem olyan gondom van hogy nem szereti a game az 5.1-es fülesem, kicsit irritáló hogy csak töredékeket hallok, valaki tud rá valami megoldást?

Kongy
hát közép/felsõfokú nyelvvizsga kb. 😄 De középfokús is megért mindent nagyjából sztem. 😊

Hali!
Origins nagy kedvencem volt és ezt is meg fogom venni. Csak egy kérdés:
Mi a helyzet a kutyákkal a DA2-ben? Ja és légyszi ne csak annyit válaszoljatok hogy van benn mert azt én is tudom 😊. A DAO-ban nagyon szerettem bár nem nagyon használtam mert nem volt neki sosem hely 😞. Viszont itt azt olvastam hogy ötödik lesz ha van kutyád igaz ez? Van valami videó róla?
Elõre is kösz.

Ui.: Másoknak mi volt a vélemény a kutyáról a DAO-ban? Egyébként jó látni hogy végül majdnem mindenki belátta hogy mennyire jó is lett a játék. Én is megnyugodtam a pozitív visszajelzések láttán 😊

Lacoka12
magyar képek a demobol

http://users.atw.hu/hlteamv2/request.php?111

Prince23
Bioware kiadott egy spoiler mentesnek tûnõ videót kirkwallról

rage
Kép 1

Azért nem olyan vészes ez, egész jól néz ki.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

császtok
mennyi angol tudás kell a játékhoz????
Aradebil2
nézve a walkthrough streamet egyre jobban elkeseredek😞

TVelvet
nem
Kongy
van egy olyan érzésem h a dx11 is csak rókabõr, és gyakorlatilag ez a dx10 csak átnevezve....

Kongy
ja, eléggé. Én még a hi res textúrák elõtt toltam DX11-ben, és a látvány ugyanaz, csak a dx11-es pluszban még szaggat is néha. <#szomoru1> dx10-nél is ugyanez volt....

TDC Geronimo
Sokat dob, elég csak megnézni pár régebben belinkelt képet... Viszont ahogy olvasom a dx11 itt is egy fostaliga. Minek erõltetik, ha ennyire nem tudják optimalizálni. Ennek a technológiának is elvileg gyorsabbnak kéne lennie, ennek ellenére lassú, mint a tetû. Legalábbis DA2be.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kongy
Emberek, nagyot változott a véleményem a játékot illetõen. Már elég sokat toltam a teljeset, és tetszik. Jobb, mint az 1, mert a fejlõdés és dialógus rendszer letisztultabb, a harcrendszerrõl nem is beszélve... Külön öröm, hogy Hawke (a fõhõs) végre meg is szólal! Egy dologgal nem vagyok teljesen megelégedve, és az a grafika. Igazából nem olyan szörnyû, de lehetne jobb is így 2011-ben, Dead Space 2, Bulletstorm vetélytársak mellett elbukik (grafika téren, amúgy meg tudom h ezek nem RPG-k, de az összehasonlításnak nem ez most a lényege). Kíváncsi vagyok mennyit dob a látványon a High res textúra csomag!

wedge31
Using high-resolution textures requires a graphics card with at least 1024MB video memory.
Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11

Szerintem ez neked is válasz Csibusz.

Csibusz
Hát tudom, de DX10be akkor nem is lehet játszani? Mert nekem azt mondták, hogy ha Hightra teszem akkor DX10.. Nem tudom mi igaz ebbõl
Prince23
DX10-re érdemes feltenni a HiRes-t?

wedge31
Az a kártya nem tud dx11-et.

Csibusz
Amúgy nekem sajnos nem megy olyan jól, mint ahogy elgondoltam:
AMD Athlon II X4 630 procim van GTS 250 512mb kari, mondjuk csak 2gb ddr3 ram..
Lényeg hogy ha Dx11re rakom, akkor harc közben néha nem szaggat nem tudom hogy mondjam, talán picit robotos lesz a mozgás. Élsimítás 2x van a másik az 4x. A textura pack nélkül is csinálta, szóval nem az. Feltettem a Drivert a karihoz akkor is -.-"... Szóval így Dx9en van minden maxra húzva (amennyire lehet, mert ugye medium a max) ha valakinek valami ötlete van szívesen fogadnám
Lacoka12
hurrá végre fordítják <#hehe>

Csibusz
Köszönjük =)
wedge31
Jó munkát a forditáshoz...<#eljen>

Csibusz
Elsõ hír srácok =)
Surprise
Van már OFF Topik is.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1299609421

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

rage
Na de látom, már tölthetõ a béta driver ATI-ra is...
S a release log elég egyértelmûvé teszi a probléma okát

AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:

Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
New task based Display Management controls

* Simplifies the configuration of displays and display settings
New Eyefinity setup group
* Setting up an Eyefinity group has never been easier
New branding (based on system configuration)
* AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
* Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
* Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
* This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
* Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

TDC Geronimo
beta drivereket pakoljátok fel atihoz meg nvidiahoz is.

rage
Nálam szépen fagyogat a játék a high-res textúrákkal DX11 módban.
Kb 5 percenként crash, megáll a kép, majd jön az üzenet, hogy az ATI driver leállt, de helyreállt.
Elõbb kipróbáltam a high-res texture pack nélkül, most talán jó lesz...

TDC Geronimo
Bah nem kaptam holnapi kiszállításról mailt így nem hiszem, hogy megkapom 😞

balee4
No ez is megvan. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Ha regisztrálom a játékot is kapok egy tárgyat, van valami UPC kód, ezzel kell reggelni, na de hol találom? 😄

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord