6609
Dragon Age II
-
#4088 Egyébként az első végigjátszott karakterrel, hogy lehet új játékot folytatni? 21-es szinten végeztem, szeretném még tovább tápolni a karimat a későbbiek során. -
#4087 Ez itt erősen OFF, de az Obliviont azért ne emeljük már piedesztálra. Szintfüggő loot és ellenfelek teljesen megölték a felfedezés örömét, ami pedig kb az értelme a sandbox játékoknak. Morrowind után óriási csalódás volt, pluginek nélkül nem is emészthető sztem.
Ha lehet hinni a fejlesztőknek (nem lehet, már az Oblivionnál is bemutatták, hogy jobban hazudnak, mint egy autónepper), akkor a Skyrim inkább Morrowind lesz, mint Oblivion, ami nagyon nagyon jó hír. De azért egy trailerből még ne vonjunk le nagy következtetéseket. -
Although #4086 Én az AGe of Conan-al simán ki fogom húzni, :) Persze én nem ülök éjjel nappal játék előtt így nem nehéz. Bár a Skyrim nagyon veszélyes lesz általában Bethesda játék elől nem tud csak úgy felállni az ember :D Mondjuk én a DAo is nagyon élveztem elsőre :) -
MrAndree #4085 Jön még addig egy witcher 2 is. :) -
Although #4084 @benőmenő..Novemebrig a DA2-vel nem húzod ki az tuti :) -
MrAndree #4083 Ez igaz, sajnos történeteket nem nagyon kraftolnak az univerzumaik mellé, remélhetőleg Skyrim-ban már arra se lesz panasz. :) -
Although #4082 Azt hiszem ebben minden benne van épp a youtubon láttam most :) "Bethesda 4tw they don't craft games, they craft universes." -
Although #4081 Szerintem a taktikai nézet az oka hogy sokan csúnyának tartják, mert az a régi rpgk grafikáját juttatja eszünkbe nem tudom de közelről eszméletlen szép a DAO is de tény a 2 szebb -
Although #4080 Nem tudom nekem tetszik a DAO grafikája érdekes amikor nem láttom én is azt mondom, de most épp az DAO tolom és HD kártyával nagyon szép az is nem hinném hogy az Oblivion sokkal jobb lenne. De az a helyzet az Oblivion még ma is gyönyörűnek számit pláne HD modban taalán a karakterei csúnyábbak mint a DAO-nak de mint írtam másra helyezték a hagsúlyt, az elder Scroll párbeszédei meg sem közelítették a DAO ét sajnos a DA2 már nem annyival jobb. -
unusual #4079 Skyrim-et várom én is nagyon,de tetszik a DA2 is,és elfogok lenni vele 1darabig az tuti! :) -
MrAndree #4078 Azért azt meg ne mondd, hogy nem kell taktikázni, az első komoly főboss most zabált fel reggelire elsőre, másodszor meg sok pause-val elég szépen agyonvertük. Azért mert valami háromszor gyorsabb mint az elsőben attól nem kevésbé taktikusabb. Meg mondjuk bármelyik sárkányt próbálnád meg leverni benne. Kérdezd meg itt a népeket, a nightmare állítólag rohadt nehéz. Szóval ennyit arról, hogy könnyű. A mágus animációit meg szerintem a fullban lassították kicsit, már nem pörög olyan gyorsan. De még így is jobban fest mint az első részben. -
#4077 Az oblivion 2006-os inkább.
Az egyel nem játszottam, de az azért feltűnt, hogy egy 5 éves játék alázza porba kinézetre. A skyrim-ig jó kis időfiller ez a játék azért szvsz -
MrAndree #4076 Én a Mass Effecteket is végigtoltam annyiszor mint a DA-t, szóval csak jelzem, hogy valakinek bejön mindkét stílus egyformán. A DA 2ben is megvan minden amitől egy Bioware játék számomra élvezetes szokott lenni. Érdekes sztori, szimpatikus karakterek, jól megírt párbeszédek és remek hangulat. -
Although #4075 Hotomi Köszi igazad van. -
Although #4074 Eddig a Bioware előnye a párbeszédekben volt és a történetei erősebbek voltak a Bethesda előnye a láthatatlan falak nélküli totális élmény volt. Mind a kettő lehetett szeretni valamiért. Persze, szintén, shotemup playerek számára kezelhetetlen volt hogy valami hülye tulajdonságpontokat kellet osztogatni meg minden az ő részükre még az Elder Scroll sorozat is bonyolult volt, remélhetőleg ez így is marad. Mert ha nem az igazán nagy baj lenne. -
Hotomi #4073 A Morrowind készült 2002-ben, az Oblivion 2006-os. -
Although #4072 Így már értitek talán miért mondtam hogy nagyon rossz amit az EA csinál, mert az EA sehol nincs a Bethesdához képest... -
Although #4071 *sigh* Attól félek be kell ruháznom a gépben mert ez már nem fog futni a kétmagos gépemen jól hm -
Although #4070 http://www.youtube.com/watch?v=PjqsYzBrP-M&feature=relmfu addig is nézzétek meg ezt és talán megértitek milyen egy játék aminek mélysége is van és tényleg él :) Eddig a Biowares srácok versenyben voltak az igazi rpg-ek jobbnak is tartották őket, most gyanítom aki teheti menekül majd a Bethesda játékokhoz, sajnos. Mert egyben biztosak lehetek ez nem 40-100 órát fog jelenteni. Ezzel simán eleszel egy évig is :) -
Although #4069 Murder3..Egyet felejtesz el, most olyasmibe nyúltak ahol nem az átlag például való világgal leépített emberkék voltak zömmel. Nem azt írtam, hogy rossz játékokat csinál az EA. Az viszont biztos most olyan céget tett tönkre amely mélységében messze erősebb játékokat csinált mint ők. Mert mi a legfőbb jellemzője az EA játékoknak, szépek, látványosak, egyszerűek, és igen jók, legfeljebb 1-2-er előveszed és végigjátszod, mint a Mass Effect 2. Azok az emberek akik a Dragon AGE 1 szerették azok 4-5 végignyomták mert nem csak az volt a lényeg, hogy szép , látványos hanem összetett és nehéz is volt. A kérdés igen az hogy a ti fajtátokból mennyien fogják megvenni ezt a vonulatot, ha sokan akkor az EA nyert. Magam részéről játszottam a demoval. Ami szembe öltő volt, csicsás lett, nagyon könnyű, és nevetséges animációkkal mozogtak a karakterek a harcban, főleg a mágus az egész talán egy si-fi ben elmenne de itt, szánalmas ettől függetlenül nem rossz élvezhető történettel csak sajnos hardon sem add semmi nehézséget. Az egyben sokat kellett gondolkodnom azon milyen taktikával nyírjam ki a fehér sárkányt, itt erre semmi szükség. Persze ha meghagyták volna az DAO mélységét, sokszínűségét és ötvözték volna ennek a karakter rendszerével , hogy ne nekem keljen irányítani mindent karaktert, hanem ténylegesen éljen a többi karakter akkor valószínű a DA2 is az év játéka lehetett volna de így ez..nos azt mondom megvárom hogy 4ezer alá lemenjen az ára mint a ME2-nél azt megvesszük, gyorsan végignyomjuk azt mehet a polcra. Aztán reménykedek, hogy a Bethesdás srácok megcsinálják az év játékát az Elder Scroll V-el ami szinte biztos, hogy így lesz. Tudjátok az a különbség az Oblivion-t 2002-ben csinálták és még ma is sokan nyomják ezt a DA2-t két év múlva mindenki elfelejti. -
himpike #4068 Kicsit jobban lettem és megnéztem megint.. 1 óra és uninstall. várom a Witcher 2-őt. A DAO2-ről hallani sem akarok többé. -
#4067 Az első quest szerintem bugos, mert én sem tudtam vele semmit kezdeni, a másikra nem emlékszem. -
SaGa Jr #4066 lwb:
Nem kell 50-es cunning, már 40-es értékkel ki lehet nyitni még a master ládákat is amiből én 4-et találtam (egyet az Act 2-ben, a többi már Act 3-as volt de csak az egyikben volt használható cucc). Pláne ha kap oylan gyűrűt vagy amulettet a rogue ami a zárnyitáson javít.
watto:
Az adott Act/chapter-hez tartozó feladatok csak addig elvégezhetőek míg az adott történet véget ne mér. Ha ugrik a sztori megint pár évet akkor amit addig nem végeztél el azon feladatok elvesznek, később már nem elvégezhetőek.
Aki már végigvitte ahhoz egy kérdés:
Az utolsó fejezetben van egy mellékes feladat amit a könyvből lehet elvállalni és arról szól, hogy a városon kívül kell megmenteni egy csajszit az elrablóitól. Namost a helyszínt megtaláltam és ácsorog ott bután egy rabló vezér de ez minden. Nem csinál semmit, nem lehet vele interakcióba sem lépni. Ezt a feladatot valakinek sikerült befejeznie?
Illetve még a második fejezetben volt egy feladat ahol mágusokra vadászó zsoldosokat kellett városszerte elgyepálni majd menni a jutalomért. Ez másak is beragadt? Mert végigcsinálva az egész hercehurcát megkapja az ember a jutalmat meg egy új bejegyzést miszerint verje le a támadókat. Csakhogy támadók nincsenek a jutalom meg már átadásra került. Ez bug lenne? Hasonló probléma még volt például mikor a kalóz lányzó lelépett és utána megjelent egy feleadat vele kapcsolatban, hogy beszéljek vele a kocsmában. Persze mivel lelépett így nem lehetett ezt kivitelezni... -
#4065 A zárnyitást rogue csinálja, de mivel a skillek ki lettek dobva, ezért nem attól, hanem a cunning szintedtől függ h milyen szintű zárat tudsz feltörni. Ezért jó ötlet egy rogue-nak (pl Varric) csak a cunningját növelni kb 50-ig, hogy mindent ki tudjon a játék során nyitni. -
#4064 Sziasztok!
A demóban lehetőség volt arra, hogy egy gombnyomásra váltsak az íj és a kardok között... A teljesben erre én sehol nem látok lehetőséget, noha az első részben is volt...
Illetve Rogueval vagyok, eddig két zárt ládát találtam, de persze egyiket sem tudtam kinyitni és a csapdákat sem látom. Kell valami külön képesség, vagy h megy ez ?
Amúgy eddig, olyan 7-8 óra játék után szerinem inkább visszafelé lépett egyet a sorozat :-( Nagyon sok minden eltűnt, eltévedni nagyon nem lehet, az inventory nekem inkább lett átláthatatlan szintúgy a fejlődésfák... ((sokkal jobban tetszett az előző)) -
#4063 De rossz vagy... -
#4062 Hülye kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most öltem meg Arisokot duelben, láttam lett 1 rakat mellék questem, meg 2 main. Ezeket megcsinálom akkor vége a játéknak? Eddig nekem 20óra, pedig nem siettem :D -
#4061 Azt gondoltam :D. Nem tudom miért. No offense! -
#4060 DA2 elsőre nekem 40 óra kereken, kicsit rohanva, de szinte mindent végigszaglászva, megcsinálva. (a könyv és kardgyűjtögetést nyilván nem csináltam fullra)
A karakterek kidolgozottak, interakciójuk fenomenálisan jó, talán csak a KOTOR2 múlja felül (igaz az bőnyállal). Nagyon jó kis játék ez, sokat fejlődött ezen a téren. Egy nagyon hangulatos és fordulatos történetet hallhatunk Varric-tól, rajtunk múlik, mennyire tesszük még színesebbé! -
#4059 Érdekes, nekem majdnem pont fordítva van. A ratyikommandó (emo-Fenris és Anders) mellett az iszonyúan szinkronizált Merill és a klisé-kurva Isabel (aki minden kiálló tárgyra ráugrana - felmerül a kérdés, hogy a designerek láttak-e már élő nőt vagy csak ilyennek képzelik el annyira kockák?). Varric mellett Bethany ér még valamit. A többi felejtős. -
#4058 kérdés, hátha valaki tudja: rune of valiance-t illetve hozzá a "receptet" merre találom? -
#4057 huh, én őt kedvelem csapattagok közül Carver után a legkevésbé - viszont még így sem mondanám egyértelműen h unszimpatikus figura lenne...
ilyen szinten BioWare remek munkát végzett, Origins-el ellentétben nincs egyetlen igazán antipatikus követő sem (bár Carver megküzd érte), míg ott... jobb esetben meg tudtál tölteni egy csapatot olyan figurákkal, akiket nem akartál megfojtani egy kanál vízben. (igen, Wynne, rád nézek... meg a rinyagépre) -
#4056 Végigvittem másodszor is, egész más típusú karakterrel, egész más stílusban. Ezért nagy csalódás, hogy a játék főbb pontjain édesmindegy mit döntök, nem befolyásol semmit. Ebben mondjuk az 1 sem volt valami nagy szám, de legalább ott volt lehetőség itt-ott beleszólni a történetbe, itt nincs, vagy max csak kozmetikai szinten. :( -
#4055 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha Anders veled van, Grey Warden lesz belőle - ugyanez vonatkozik Carver-re is -
#4054 Nálam Fenris az ász:) -
#4053 ezek a divatjátékosok nem? -
#4052 Fifával ráfaragtak? NFS-el ráfaragtak? Simsel ráfaragtak?....
mivel faragtak rá? midn1 milyen a játék megveszik jópár millióan független attól h mit a víszhang róla....
mert nagy cím menő megvenni, kell és megtehetik...
-
#4051 többsége meg amiatt veszi mert ez egy AAA cím....meg hát év játéka volt...blabla..
de az ea összes játékával ez a helyzet.
-
szmöre #4050 Ha nem probaltad akkor nem akarom leloni, toltsd majd vissza egy mentest.A 3 lehetoseg kozul szamomra meg ez a legszimpatikusabb. -
#4049 Hát pedig a végén társulni is tudnál vele, Meredithes résznél. De ha életbe maradt Anders akkor végül is mindegy. csak a tesói vér kötelez ugyebár :D