Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõzzétek be a VV topicot! Gyerünk, gyerünk, a Dragon Age 2 1000x értelmesebb, mint az a hányás!!! Hajráááá!!! 😛
(Amúgy remélem tetszeni fog a játék... az elsõ részt imádtam.)
Hardon játszok idáig semmi gondom nem volt. De az hogy 12 íjásszal támad a gép 4ünk ellen az már röhej, ezt komolyan gondolták? 3 sec alatt kinyírnak mindenkit. Normalon 6 sec.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
PSN ID.: Beegabor
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Why so serious?
úgyhogy abban nagy idõbeli ugrások vannak
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A dilis srác szinkronja valszeg copy a DA😮-ból ott is csak ezeket ismételgette...<#nevetes1>#nevetes1>
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Logikusan csak HD5-6-os kártyákhoz van értelme feltenni.
AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:
- Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
- Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
- New task based Display Management controls
- Simplifies the configuration of displays and display settings
- New Eyefinity setup group
- Setting up an Eyefinity group has never been easier
- New branding (based on system configuration)
- AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
- Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
- AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
- Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
- This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
- Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.
[merlinw.org]
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Origins nagy kedvencem volt és ezt is meg fogom venni. Csak egy kérdés:
Mi a helyzet a kutyákkal a DA2-ben? Ja és légyszi ne csak annyit válaszoljatok hogy van benn mert azt én is tudom 😊. A DAO-ban nagyon szerettem bár nem nagyon használtam mert nem volt neki sosem hely 😞. Viszont itt azt olvastam hogy ötödik lesz ha van kutyád igaz ez? Van valami videó róla?
Elõre is kösz.
Ui.: Másoknak mi volt a vélemény a kutyáról a DAO-ban? Egyébként jó látni hogy végül majdnem mindenki belátta hogy mennyire jó is lett a játék. Én is megnyugodtam a pozitív visszajelzések láttán 😊
http://users.atw.hu/hlteamv2/request.php?111
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
mennyi angol tudás kell a játékhoz????
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Most of the benefits from the Hi-resolution textures will only be seen if you are able to run the game in DirectX 11
Szerintem ez neked is válasz Csibusz.
AMD Athlon II X4 630 procim van GTS 250 512mb kari, mondjuk csak 2gb ddr3 ram..
Lényeg hogy ha Dx11re rakom, akkor harc közben néha nem szaggat nem tudom hogy mondjam, talán picit robotos lesz a mozgás. Élsimítás 2x van a másik az 4x. A textura pack nélkül is csinálta, szóval nem az. Feltettem a Drivert a karihoz akkor is -.-"... Szóval így Dx9en van minden maxra húzva (amennyire lehet, mert ugye medium a max) ha valakinek valami ötlete van szívesen fogadnám
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1299609421
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
S a release log elég egyértelmûvé teszi a probléma okát
AMD Catalyst™ Driver 11.4 early Preview Features:
Delivers performance enhancements for the AMD Radeon™ HD 6000 Series & Windows 7.
Includes enhancements to the AMD Catalyst Control Center™
New task based Display Management controls
* Simplifies the configuration of displays and display settings
New Eyefinity setup group
* Setting up an Eyefinity group has never been easier
New branding (based on system configuration)
* AMD based platform – AMD VISION Engine Control Center
* Discrete AMD GPU with Intel CPU – AMD Catalyst Control Center™
AMD Catalyst update notification (found within the Information Center)
* Please note this functionality is not yet enabled, but will be in a future AMD Catalyst release
* This feature will be used to notify users that new AMD Catalyst software packages are available
* Fixed cases where Dragon Age 2 would hang in DirectX11 on ATI Radeon™ HD 5800 Series products.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Kb 5 percenként crash, megáll a kép, majd jön az üzenet, hogy az ATI driver leállt, de helyreállt.
Elõbb kipróbáltam a high-res texture pack nélkül, most talán jó lesz...
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord