6609
Dragon Age II
-
Pares #3808 Szerintem ez untig elég. Az Originsban szerintem kínosan bénák voltak ezek a jelenetek. De hogy ez hol van lebutítva, az ismét csak rejtély számomra... -
#3807 olyan lassú megalszik a tej a szánkba:D -
#3806 Nekem Very High-on 1 fps, High-on dx11 minden max meg zsíroskenyér (gtx460, 4g ram, 3.2 duo) -
#3805 Na ez a játék egyetlen - aligha annak nevezhető - erotikus jelenete. Ezt is lebutították mint annyi más dolgot a játékban.... -
#3804 azta, ez működött meg is találtam, http://social.bioware.com/forum/1/topic/141/index/6116921 ezt szerintem érdemes lenne banerba/FAQba rakni, mert ezek hardon is remekül működnek, és nem érdemes csak úgy kilőni a skillek vaktában. Ez vmi újítás DA2ben, nem emlékszem h Originsben volt ehhez hasonló. -
#3803 Lesz azért pénz "bőven".
Azt az 50 aranyat pedig máshonnan is beszerezheted ügyesen. -
#3802 Költekezz nyugodtan,ki fognak "segíteni" ha ahhoz a küldetéshez érsz -
#3801 Kipróbálom kösz.
Más, ha a játék nagy része (eddig) arról szólt h gyűjtsek 50 aranyat, akkor pl Black Emporiumban is mért van egy rakás 20S-s vagy még drágább cuccok? mivel full lineáris a játék és még craft sincs, gondolom a küldetéseken kívül nem lehet pénzt szerezni, de az sem költhetem el, mert kell egy küldetéshez? pedig a reset potionből is vennék kapásból 4et. -
#3800 Vannak szép kivégzőmozdulatok mint az első részben?Vagy csak darabalódás van és ennyi? -
Pares #3799 Próbáld ki ezt:
Googleba írd be, hogy:
search:http://social.bioware.com/forum/+"keresett szó"
Természetesen mindezt idézőjelek nélkül, és a + helyébe szóközt tegyél. -
farferi #3798 Baldurs gate III-at akarok. -
bendáj17 #3797 gondoltam de az túl jó :) -
Tomy Lee #3796 Közöm nincs nightmare modhoz lol autoattack-al simán vernek a mobok+1 területinél fekszik kis csapatom:DD -
#3795 ...hogy mekkora egy rakás szar a bioware forum :S 10000 topik van de nincs kereső, volt volt egy összesítés a CCkről de sehol nem találom -.- -
Tomy Lee #3794 A kétkezes fegyvert használó karakterek miért ugranak úgy oda ellenhez mint ahogy azt a Rogue class-ok teszik?
Azt hogy az assa így támad az teljesen jó de hogy aki két kezes hammer-t forgat az mit ugrál ide-oda?? -
#3793 A mage... -
bendáj17 #3792 melyik a jobb kari Warrior vagy a Rogoue most kezdem a játékot? -
Pares #3791 Sose értette, milyen az az "Origins-es"... -
Tomy Lee #3790 Hi.Nightmare modban jobb a drop? -
#3789 Nekem egyébként nincs gond a játékkal, csak magával a mögöttes tartalommal. Tehát engem igazából az húzott fel, hogy nem Originses a sztori. de tényleg csak ennyit akartam :) (lehet vagy 10x írtam már le :D)
PC-n egy fokkal jobb a harc, az alább linkelt videó ez még bizonyítja is. Sokkal taktikusabb (már amennyire), mint konzolokon. De 9 feletti összértékelést tőlem ugyan nem fog kapni, még így sem. -
Pares #3788 Jaj légyszíves... Ő írta azt a 3769. hsz.-ában, hogy szerinte reális a 6 pont, utána meg a 3774. hsz.-ában meg hogy neki tetszett a Bulletstorm. Nem akartam két külön hozzászólásra válaszolni, ezért egy mondatba összefoglaltam az ő mondandóját, majd leírtam, hogy az én véleményem pont ellentétes. Nincs ebben semmi "piszkapeti", csak már megint nem vagy képes felfogni, hogy mit írtam.
Máskülönben meg nem nagyon jut eszembe semmilyen ötlet, amivel az Origins lezártnak tekinthető történetét folytatni lehett volna. Mindenképp egy új történetet kellett kezdeni, mert az előző rész nagyon lekorlátozta a lehetőségeket a folytatásra. A névtelen hős jött, látott és győzött, vége a mesének, megmentette a világot. Ennyi. A DA2 ugyan ebben a világban van, csak másról szól értelemszerűen, viszont itt is jelentős dolgok történnek. A 3-as részben majd gondolom összekapcsolják a két részben elindított történetszálakat (mint Flemeth, Morrigan gyereke, esetleg a két utolsó megmaradt Őssárkány, plussz a DA2 konflikutsai).
De hagyjuk ezt a témát, annyira unalmas már. Akinek nem tetszik a játék, az mennyen, és játsszon az Originsel, és kész. Probléma megoldva. -
#3787 Az utcai harcokról...
-
obe #3786 ugyanez a gondom, signature edition, feltelepitem, vendor nevű virus azonosít az inditófájlban, nem indul a játék...AVG-m van, hiába kapcsolom ki semmi...legális játek, azt nem indul...ugye ne kapjak agyérgörcsöt -
#3785 "Szerinted reális a 6 pont és neked tetszett a Bulletstorm."
Gondolom ez is egy piszkapeti vélemény akart lenni tőled. A két játék teljesen más műfajú. Attól hogy a Dragon Age 2-re az EDGE 6 pontot adott, még adhat jobbat a Bulletstormra. nem egy kategória a két játék. A kettő érték nem függ egymással össze.
Máskülönben lehet az edge azért húzta le ennyire, mert nem követte az Origins fonalat. és ez tényleg nagy hiba volt. de a konzolosoknak is meg kell vmiből élniük -
Pares #3784 Legközelebb olvasd el még párszor, és értelmezd, hogy mit, mire és miért írtam. Kösz. -
Pares #3783 Nem a teszterekre gondoltam, hanem azokra, akik konkrétan ebbe a változtatásba kötnek bele. -
Pares #3782 Ja, ezt én is alá tudom írni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mekkora beszólása van már Varricnak, amikor abban a küldetésben, amikor egy férfi feleségét keressük, Darktownban találkozunk egy templarral, és amikor szóbakerül az eltűnt nő, akkor Varric valami olyasmit mond, hogy egyszer neki is eltűnt a legjobb barátja, mindenhol kereste, de nem találta, és végül kiderült, hogy az ágya alatt feküdt holt részegen. Erre mindenki csak néz, mint a hülyére, Varric meg hogy: What? XD -
Pares #3781 Ízlés dolga. De Flemethnek mióta vannak szarvai? És az elfek sem változtak annyit, hogy ezentúl manószerű ocsmányságnak nevezd őket... -
#3780 Nem hiszem hogy azért huzták volna le a többiek, teszterek, mert akunáriknak szarvuk nőtt. ilyen baromságokra ne tereljük már :) -
#3779 Szerintem tisztában van azzal, hogy két teljesen más műfaj. és így már jobb :D -
Pares #3778 A sok hülye, akit nem zavar, tisztában van a változásokkal és azok indokaival, magyarázataival. Te, ezzel szemben, setét vagy mint az éjszaka, és csak röfögni tudsz. A példázatod akkor állná meg a helyét, ha Sten visszatért volna szarvakkal. Csakhogy rohadtul nem így történt. Rejtély számomra, hogy egyeseknek akkora korlátai vannak, hogy azért húzzák le a játékot, mert a Bioware kicsit érdekesebbé és egyedivé tette a Qunarikat... -
nagypite #3777 Ha egy "rossz" karit akarok indítani, ki a legjobb csapattársak? Kik viszonyulnak a legjobban a gyilkoláshoz? -
Pares #3776 Szerinted reális a 6 pont és neked tetszett a Bulletstorm. Ha negálod a két állítást, akkor megkapod az én véleményem. -
#3775 jo ez Dragon Age nem a legjobb, de Bulletstorm se egy nagy eresztés, én adtam volna mindkettöre 7 pontot. -
#3774 Nekem az tetszett :D -
#3773 Bulletstorm meg 9 pont najo ez vicc -
#3772 A Bioware elég merész, hogy kiadott egy ilyen vidit... rofl
-
#3771 kamu dx11 van itt, azért ilyen. -
#3770 Ez a dx11 megint egy vicc levesz vagy 25fps-t és cserébe alig szebb mint dx9-be, ha minimum így néznének ki a karakterek mint a háttérben a csávó meg a csaj akkor azt mondom oké, de ilyen graffal túl sok fps-t eszik. -
#3769 Ez a pontszám az első rész tükrében igenis reális sajnos.