Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The trees move. Do you not see it?"
DAGON AGE 2
Csak akiknek tetszik és SE-t vettek,
és az öszes DLC-t is veszik
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
- hozzátok hasonló emberek között irkálhatnátok, különösebb ellenvélemény nélkül
- a sok hasonló gondolkodása ember idõvel kialakít egy sírók számára kellemes, homoerotikus atmoszférát
- aztán ezt továbbvihetitek személyes találkozókba, esetleg swingerklubbokba(?)
- de a legfõbb elõny: nem szarjátok tele a topicot felesleges "zajjal". értjük, jajj, szerintetek lebutították. elsõre is értettük a véleményeteket. csak többé-kevésbé szarunk rá.
"The trees move. Do you not see it?"
Ha pedig nem lenne warez, akkor a játék kiadók nyernének.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Emlékszem az Icewind Dale-hez meg ingyen járt a több órás Trials of the luremaster kiegészítõ! INGYEN! 4-5 ÓRA! Mert megvetted az alapjátékot!
A DLC-k legtöbbjének ára az évek múlásával is VÁLTOZATLAN marad. Borzalom. Múltkor néztem, hogy a Saints Row 2-öt bontatlanul már lehet venni 3k alatt XBOX-ra, hozzá a 2 DLC meg lazán többe kerül, mint a nagyjából 50 órás játék... ja a 2 DLC összesen jó ha 1.5 órát ad.
Az Alan Wake meg a másik... végigtolod az alapjátékot, majd a sztori lezárásához vegyél alapáron összesen ~3.400 Ft-nyi DLC-t. Döbbenet.
S.Z.Á.N.A.L.O.M.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egy kis nemrégiben megtapasztalt élményt had meséljek el: Már hónapok óta porosodik a winyómon a Neverwinter 2 Storm of Zehir. Az alapjáték már régóta megvan eredetiben és a kedvenceim egyike, de régóta nem játszottam vele. Most egy kicsit leürítettem a winyót és megtalátam a kieget, gondoltam kipróbálom. Nagyon meglepõdtem és tanácstalanná váltam amikor elkezdtem karaktert generálni (a kiegben csak generált karakterekbõl áll a csapat) a sok skill, faj, alfaj, vallás, varázslat, osztály miatt. Rendesen szokatlan volt a rendszer, de hamar belerázódtam és eléggé élvezetessé vált(kicsit karcsú a sztori, de az más tészta, majd az alapjáték kárpótol).
A lényeg: a Neverwinter 2 óta én nem emlékszem részletesebb RPG-re(vagy RPG-bb RPG-vel), amit kiadtak volna (elõtte ugye több volt). Ergó az IGAZI RPG mûfaj sajnos kihalóban van... Ennek fényében a DA😮 is egy leegyszerûsített akciójáték!!! Így is lehet nézni a dolgokat.
Goty-hoz meg: Ha türelmes vagy csak egyszer veszed meg, amikor kijön a Goty.
Azt székelik torkon, aki hagyja magát... A másik fele a dolognak, hogy õk is bizony pénzért veszik a kenyeret, tejet és a ferrarit, ameddig a vásárlók keresik és veszik az ilyen DLC-ket, addig csinálni fogják õket.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
star warsos szarjukra elmehetett minden cash, mert ez nagyon alacsony költségvetésû folytatás lett (reklámozást gondolom EA másik részlege fizette..)
és ha ez rányomja a bélyegét a mass effectre én sírvafakadok
nem is akarok gameplayt látni belõle ha azt is így elrontják egy évet tehetnek tönkre az életemben ami nem játék
btw, a DAOnál a PC volt az elsõdleges platform. nyilván nem véletlen nem preferálják a továbbiakban, jobb teljesítményt vártak a kasszánál. ezek után nincs sok alapja az egyszeri PC-s játékosnak ilyen, vagy olyan külön bánásmódért reklamálni.
PS3-ra és Xbox360-ra pedig már a játék Signature Edition kiadása is megvásárolható, PC-n szerdától lesz kapható ez a fajta kiadás!
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
azt hogy belassa a bioware is hogy mellenyult, legalabbis pc piacon azzal, amit csinalt a daohoz kepest da2 vel, es akkor talan a da3 vegre megint a dao szinvonalat, stilusat kovetne.
Egy kis teaser a témához ;-)
"De ha nem 1-1 páncélt kapsz 1 DLC-ben, hanem 1-1 Questet elfogadható áron"
Az esetek több, mint 90%-ban a DLC-hez adott quest szégyen. Egyedül a Fallout 3 DLC-i voltak kimagaslóak ebben a tekintetben, meg DA esetében egyetlen árva quest amire még azt mondom, hogy ok. Az összes többi esetben bûzlik a hal, méghozzá a fejétõl.
"de erre is van megoldás: GOTY kiadás"
Ezek bármennyire is kedves megoldásnak tûnnek, akkor is a rajongók torkonszékelése. Vedd meg a Limitedet, CE-t, akármit. Örülj, kb. 2 hónapig, amikor jön az elsõ FIZETÕS DLC. Megveszi a rajongó.
Majd jön a következõ és a következõ és a következõ... az 5. DLC-nél eléred simán az alapjátékod árát. Eltelik pár hónap és jön a GOTY, ahol fele áron se ott van minden, amit már az ALAPNAK IS TUDNIA KELLETT VOLNA! -.-
De ez megint egyéni vélemény...
Neked nem tetszik, én azt mondom sokat NEM változott (és ez az oka, hogy nem értem a negatív kritikákat, ha kivették volna belõle teljesen a lootot, mint az ME 2-ben, akkor megértem az aggályokat). Ebbõl fakad az állandó érvelésekkel teli hsz váltás halmaz.
Tovább nincs értelme ezt boncolgatni, maradjunk ennyiben.
És azt is hozzá teszem, hogy 100%-os akció RPG-t sikerült megalkotnia a Biowarenek. PONT OLYAN STÍLUSBA, MINT A MASS EFFECT 2.
na remélem így már tényleg érthetõ voltam, hogy mi a bajom vele. Mass Effect univerzum úgy jó ahogy van, de a Dragon age fanatsy világát nagyon elcseszték ezzel a folytatással. na és úgy kétséges a mûfaja is, hiszen drasztikus változáson esett át az EA jóvoltából.
már alig várom, hogy kipróbáld a teljest, és rá fogsz jönni, hogy mirõl beszélgetünk itt páran
DLC téma: Pénz szerzés netovábbja ez így van! De ha nem 1-1 páncélt kapsz 1 DLC-ben, hanem 1-1 Questet elfogadható áron, akkor szerintem elfogadható ez az ár, hogy bõvüljön a játék!
Sajnos a múlt az múlt (akkor még nem volt ilyesmi) és mivel bejön a DLC-zés a kiadóknak, ezért csinálják, de erre is van megoldás: GOTY kiadás (lábjegyzet pl.: Fallout 3), egyben megkapsz mindent egy 0 day áráért igaz késõbb!
Why so serious?
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vannak a fantasy akció játékok (Enclave, Dark Messiah, Golden Axe Beast Rider, Conan, etc.), meg vannak az RPG játékok (Gothic, Baldur's Gate, Ultima, etc.). A Bioware-tõl az ember azt várná el a múltjuk tükrében, hogy RPG-ket gyártanak inkább... de nem.
Fúj a szél és a Bioware meghajol, a szelet az igénytelen tömegek diktálják a CoD közel 100 milliós eladásával, meg a junkie WoW-al.
A tömegnek akció kell, szarrászkriptelt történések, látvány. Erre van igény, ez diktálja az irányt és ezért sem RPG a Mass Effect és ezért sem RPG a Dragon Age II.
És ez csak az egyik gond.
A nagyobb gond a DLC mániával van. Mert nem elég, hogy Faxombaxom Ultra Superior Godly Sword jár az elõrendelõknek vagy a CE vásárlóknak, de még ezért pénz is kérnek, ha késõbb akarod megvenni, vagy érdekel... a Bioware pontok szintén a hányás melegágya ha belegonoldsz. Vegyé' paraszt zõd' páncélt valódi PÉNZÉRT.
A végsõ döfés az elhízott, kapzsi sárkányba pedig a EXPIRED téma!
Nem elég, hogy megveszed a CE-t, Limited, akármit, ha xy idõn belül nem töltöd le a virtuális cuccot, akkor baxhatod a kódod, mert lejár, mint a zacskós tej.
A.G.Y.R.É.M.!
Egyébként olvastam már az Eredeti topikban :-D
Szerintem kifejezetten élvezed, hogy (azt hiszed) neked van igazad és leolthatsz másokat.
Celern #3047-es hsz-ével értek egyet teljes mértékben, kiegészítve azzal, hogy véleményem szerint a DA 2-ben igaz van butítás, de az alapok és sok kedvelt elem benne van, ami a DA😮-ban benne volt. Hack & Slashezés konzolon aláírom, pc-n ez egy oktondi kijelentés.
Egyes emberek kicsit túlzásba viszik az Anti-Hype-ot szerintem.
Egyébként kicsit mindkét fél ugyanazt a sémát követi: Megpróbálja meggyõzni a másikat, hogy neki van igaza és görcsösen ragaszkodik a maga igazához.
Csak ennek az ég adta világon semmi értelme... ezt szajkózni immáron 2. hete. Õszintén mit akarsz ezzel elérni? Hogy ne vegye meg senki? Had bukjon a Bioware Pc-n, hátha nem jön több játékuk Pc-re, ha azt látják, hogy nem fogy? Aztán meg majd lehet azért szidni õket, hogy kivonultak a Pc-s piacról?
Nem kell isteníteni semmit, de azt a pár játékost nem kéne elriasztani a játéktól, aki meg is venné, mert lehet, hogy akkor legközelebb nem kapunk semmit.
Az egész vita egy nagy adag szõrszálhasogatás és ízlésrõl vitatkozás keveréke... ergó felesleges.
(Tudom, hogy vannak a leírtakban ellentmondások, de a véleményem így teljes, szóval ez nem véletlen)
s nem mellesleg a mellékküldetés pályái mindig két fajták, ez tiszta szánalom, ugyanazona pályákon kell menni 10x-er is mellékküldin. de fasz se fogja lehúzni 7 pontra inkább visszapostáztam a példányt másnak. mert ugye enm szabad lehúzni 7 pontra egy ilyen hypolt játékot. 😄
Sõt Nehrim pl. németül gagyog és angol felirat van hozzá (többé-kevésbé jó). És?!?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676