Dragon Age II
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi az, "hogy jellemzõ rátok"? Nem tudtam, hogy többen is vagyok...
Hol írtam, hogy más lesz a teljes, mint a demo? Azt írtam, hogy egyesek marhaságokat írnak a demo alapján, holott tudni lehet, hogy a véglegesben máshogy lesz (sok ilyen volt).
Máskor olvass inkább kétszer mielõtt letámadnál...
Intel i7 920, Asrock X58 Extreme, 6 GB DDR3 RAM, HD4890 Vapor-X, stb.
erdekes amig nem votl demo, csak a riportok es a konzolos verziorol a video, addig azzal jottetek, hogy omg ne mondjunk itelete amig nem lattuk a pc-s verziot, most hogy lattuk a pc-s verziot, soot ki is probaltuk (mivel van demo). most jottok azzal, hogy hat jo de ez csak demo, a teljes az TOK MAS lesz... kivancsi vagyok jovoheten mivel jottok majd.
rogue kb annyira kell, mint az 1ben. de itt lesz olyan rogue csapattag, akit érdemes magaddal vinni amúgy is.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
csak akkor a da2-t NE rpgnek aruljak legyszi.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
lehet hogy õk magyarosítják majd!
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
De ha aggályaid vannak várd meg a hivatalos EU-s megjelenést ami 11-én lesz.
Why so serious?
potion spam alatt arra gondoltam, h elsõ részben leghatékonyabb dolog mágussal az volt, ha hagytad willpowert alacsony értéken, csak a magicre gyúrtál, és hozzá filléres manaitalokat vedeltél ha fogyott a manád - roppantul hasznos technika volt, mivel a varázslataid így arcátlanul erõsek voltak... szóval igazából az érdekel, h továbbra is filléresek a piák, és az ember ennek hála - többé-kevésbé, mivel írtad h cuccokhoz is kell - hanyagolhatja-e a willpowert?
és akkor már még egy kérdés: rogue mennyire kell? mennyire vannak lezárt ládák, és azokban érték? régi szokásom a többé-kevésbé tolvajmentes csapat, elõzõ részben remekül mûködött, és eddig látottak alapján itt sem lesz nagy eresztés (vagy legalábbis számomra szimpatikus) a kisrugó, érdekel mennyire engedheti meg az ember magának h kihagyja õket a csapatból <#rolleyes>#rolleyes>
"The trees move. Do you not see it?"
Azzal egyetértek, hogy felesleges igy kapkodni.
Why so serious?
\"I\'m just a guy with a lightsaber and a few question\" :D
Nagy valószínûséggel nem fog elindulni márc 11 elõtt.
Márc. 8 az amerikai megjelenés, ránk az európai 11 érvényes.
[merlinw.org]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
- harcos: erõ + con
- rogue: dex + cunning
- mage: magic + willp
A zárnyitás nem képesség, hanem a cunning szinttõl függ, hogy sikerül-e. 10-essel simple zár, 20-assal standard nyithatü és így tovább.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ezt a technikát nem ismerem.
"- kap végre lehetõséget a játékos hogy azt az átkozott sisakot kikapcsolja, vagy megint várhatunk a modokra?"
Igen, kikapcsolható. A beszélgetések alatt meg automatikusan ki is van kapcsolva.
"- csapattársakat hogy "kapod meg" - minden képesség elosztva, vagy azért csöppet "formálhatóbbak", akár olyan szinten h semmire sincs kiszórva egy pontjuk sem?"
1-2 pont el van szórva, de alacsony szinten jönnek mind, tehát nem gáz. Mindenkinek van egy speciális képességcsoportja, ami csak rá jellemzõ és egyedi. Ez mondjuk hangulatos.
"- kaszt balansz mennyire van meg? jó pár helyen olvasgattam már h "jajj a íjászok messze túl erõsek", de ezen túl mi a helyzet? mágusok táposak az egyértelmû (fõleg mert még mindig megvan úgy nézem a képességük h teljesen irányításuk alá vonják a harcot), de pl kétkezes harcosok hogy állnak - használhatóak tankolásra és pofozásra is, vagy egy ilyen ötlet gyors halált eredményezne? "
Én kard+pajzzsal vittem végig és az elég gyenge volt. Második végigjátszás varázslóval megy, ez meg eléggé erõs. A kétkezes fegyveres harcos (pallos stb) gyors, ezért szerintem az a jobb választás harcosnak. Tolvajjal még nem próbáltam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"A célom nem a flémkeltés volt, mindössze hogy megpróbáljam egy kicsit árnyalni ezt az elég uncsi és parttalan vitát. És a vallomás: nekem tetszett a DA2 demó és többször játszottam végig a DA😮-t. 😊"
Mert vannak errefelé egyesek, akik szerint akinek tetszik a DA😮, annak nem tetszik a DA2, és fordítva. Nekem tetszett az Origins is, végigjátszottam minden eredettel. És eddig a DA2 is tetszetõs. Még egy példa, hogy egyesek mennyire el vannak tévedve...
És még nekem mondják egyesek, hogy folyton a saját igazam bizonygatom, amikor pont az ellenkezõ tábor szajkózza ezt. De mindegy...
Én ezt egyszer sem mondtam. Pont ellenkezõleg hangzott el itt a topikban ez a mondat, tehát hogy akinek tetszik, az defektes.
Why so serious?
Why so serious?