6609
Dragon Age II
-
#3728 nekem is bejön -
#3727 Varric a kedvencem - még az elején vok. Pedig utálom a dwarfokat általában:D -
#3726 Na megjött végre SE \o/ -
#3725 Jah és rohadtul nem mind1, kik vannak a csapatodban éppen. Tök máshogy alakulhat némely szitu. Nagyon ügyes, hogy fel lehet használni aktívan a jelenlévő társak egyikét-másikát és így olyan megoldásokhoz és infókhoz juthatsz ami sokkal hasznosabb, illetve jobban fexik a karid jelleméhez. Kewl. -
#3724 Eleje nagyon egyutas, mert bevezetés/előzmény, aztán bezony lesznek súlyos (és trükkös) döntések. Nagyon faja ám. -
hegege #3723 Mit mármint? Az egy-et is "tört" játékkal kezdtem, meg a kiegészítőt is, de éreztem,hogy egy nagyon jól összerakott darabról van szó és amint lehetőségem lesz megveszem. Ezt meg is tettem fél év mulva, itt van mind2 a polcot.ME1 és ME2 hasonló sorsra "jutott" ,így azok is a polcomat ékesítik. Ezzel egyenlöre csak 5-8 órát játszottam, de mindha 1 filmen mennék keresztül , tök mind1 mit válaszolok, ha azt,hogy nem vállalom akkor is ,ha azt ,hogy vállalom akkor is ugyanoda "jutunk" a végén. Csak 1 választás létezik ,de azt háromféleképpen adhatod elő. Ez ám a nagy döntési szabadság. ennél nem feltétlenül érzem,hogy ez kell nekem... -
Tomy Lee #3722 Nagyon frankó a játék szerintem sok oldalon alul értékelték mert talán "csodát" vártak.Én teljesen meg vagyok elégedve mert itt a folytatásban megkaptuk a DA stílust ugyanúgy bele tudom magam élni mint az első résznél:-)
Ami nagyon hiányzik az a magyarítás és ha jól tudom akkor nem is lesz jó ideig:-(
Így is olvasgatom néha de legtöbb esetben sajnos "Esc".
Megpróbálom előrevenni itt is a mellék küldiket inkább,nem akarok végigfutni a játékon.
Archery-re gyúrva van 1-shotos mob viszont futnom is kell párszor az életemért ha éppen újratölt a poti de ez a ranger mindenhol kite-os class:)
-
#3721 van. mindig van
dokumentumok\BioWare\Dragon Age 2\Settings\KeyBindings.ini
ott HighlightObjects_0= sort kikeresed.
ollé -
mindero #3720 Akkor adok neki még egy esélyt, köszi a választ. -
#3719 -
Bhalage #3718 : ))))
alig várom a pénteket
azt beinditom a tuhanded hentet mr hawkevel
: )))) -
#3717 egyértelműen mert itt legalább a repetatív harcok élvezetessé válnak a történet meg kicsit szeméyleesebb mint az originsbe.. -
#3716 mármint ?! -
hegege #3715 Egyenlöre sajnos én sem érzem,hogy kötelezö darab lenne amit meg kell vennem, meglátjuk az idö megszépíti-e majd... -
#3714 Ilyen pillanatok miatt szeretem a játékot :)
-
mindero #3713 Sziasztok!
Szerintetek ha már az Origins se tetszett (főleg a hiteltelen történet meg a repetatív harcok miatt), akkor ebbe érdemes belekezdeni egyáltalán? Gondolok itt főleg a történetre, hogy az mennyire állja meg a helyét? -
SovereignX #3712 A tabra a naplót állítottam ezt most vissza csináltam. Vagyis a tab-on nincs semmi de ettől még nem csinálja azt amit kéne. Vmi ötlet? -
#3711 Sajnos tenyleg rovid, 30 ora gameplay csak nagyon latvanyos idohuzassal lehet meg. Varricnal Friendly/Rivalry bonusnal tudja vki h. mi a kulonbseg? Rivalryn elvileg mashogy meseli el a torteneted. -
#3710 Én befejeztem, valóban rövid.
Azt mondanám, hogy nagyon maximum az Origins játékidejének fele. -
#3709 valaki segíthetne -
#3708 Egyébként a teljes után formálok véleményt:
Pozitívumok:
+sokkal jobb lett a harcrendszer végre nem egy unalmas fos a játék az állandó harc miatt így.
+Grafika nem lett sokkal szebb de nem is csúnya annyira nekem megfelel meg megy szépen ennyi elég.
+Jobb skill rendszer, értelmesebb és használhatóbb skillek.
+jobb szintlépés
+végre egy igazán jól mutató mágus class.
negatívumok:
-agyon egyszerüsített pocsék hud,szarrá egyzserüsített játék sajna ez megöli a hangulatot.
-értelmetlen dialógusok, felesleges bele a válaszlehetőség is,főleg h ennyire le van egyszerüsítve ez csak ront az egészen inkább lenne benne.
-vontatott unalmas sztori(de maradt az originsból), de most a könyvek és egyéb olvasgatását is kiölték belőle a pocsék hud miatt.
-/+ sajna fix helyszín ami elég hamar unalmassá válik,maradt a halott npc hangulat/viszont legalább egy nagy kidolgozott város lett:)
-ismételten kihagyták a nekromanciát belőle:(
-
Pares #3707 Szpoiler tagokat nem ismersz? Baszki... -
Pares #3706 Te honnan tudod, hogy milyen hosszú? Vagy hogy éppen hol tartasz a történetben? Mert eddig én nem láttam sehol olyat, hogy kiírta volna, hány százaléknál járok. Ha meg szpoilerekből tudod, akkor meg tényleg nagy élvezet lehet a játék... -
Ironman2 #3705 ...kinek a paplan -
Pares #3704 Hát én 15-20 óra játék után nem így érzek, de kinek a pap, kinek a papné. -
#3703 Nyeeeh, Mafia 2 pont olyan hosszú volt, amennyire kellett. Egyébként sem lett annyira jó, én legalábbis örültem, mikor vége lett:) El is adtam, "egyszerjátszós".
Sajnos DA2-ben sincs második végigjátszás. Lvl 9 vagyok 10 órát beleöltem és... üres.. unalmas.. questek semmilyenek... lineáris, a környezet szintén semmilyen.. szóval semmi extra. Meg sem közelíti az első részt. Tulajdonképpen a Bioware eddigi leggyengébb alkotása lett. Persze ettől függetlenül még mindig jobb mint a Gothic 4 vagy a moslék Two Worlds sorozat, de nem tudom ez mennyire dicséret:) -
#3702 hogy kell újra rakni ati driver-ét mert amikor meg probáltam frissiteni akkor leverte a egészet és egy újat kellet letöltenem de ennél a Dao 1 be le fagy a kép és színek vannak össze vissza a régi drivernél ilyet nem csinált valaki segítene -
#3701 nekem egyre jobban tetszik, minél jobban belemerülök a történetbe és a világba -
#3700 a lófasz mana rész stimmel. ennyi. a Death Syphon egy szemét volt első részben, az is maradt.
rakd ki Rally-t és fejlesztését tankkal, rakj be egy taktikát, hogyha szövetséges 50% mana alá megy nyomja el, és nem lesz gondod a manával. -
Evoluti0N #3699 Köszi a választ. Akkor nálad azért jó. Remélem, h előbb-utóbb csinálnak valamit. Letöltöttem az új driver-t, ami állítólag segít a dolgon, de lóf@szt se csinált. -
keysersoze #3698 Radeon 6970 CrossFire -
keysersoze #3697 A Death Syphon itt hogy működik? A leírás alapján úgy értelmezem hogy 1 hulla maxra tölti az életet, meg ad vmi lófasz manát. De ha már csak az élet feltöltés működik, megérné. -
Evoluti0N #3696 Ati vagy Geforce? Most olvastam, h a Geforce-t nem szereti... -
keysersoze #3695 Teljesen jól megy 1920x1200-ban. -
Evoluti0N #3694 Most kezdtem el játszani. 1-2 hete játszottam végig a Bulletstormot. Simán ment max grafikán. Ez meg szaggat high-on, mediumon kell játszanom. El se kell mondanom, h a grafika minőségében elég nagy a különbség a Bulletstorm javára. Érdekes... -
ZZ88 #3693 -
ratgab #3692 Mafia 2 rövidsége után már üdítő az a 30 óra! -
ratgab #3691 Veszem is azt is! :-D -
ratgab #3690 Hát ha folyamatosan csak játszotok ne csodálkozzatok, ha valami rövid!
Én úgy szoktam RPG-t játszani, mint ha egy jó könyvet olvasok... szépen beosztom és akkor tartós! Napi 1-2 óra és kész is, így azért a 30 óra is 2 hét!
Egyébként is, ha egyhuzamban végigtolsz valamit az olyan, mintha bármilyen szabadidős tevékenységet sokat csinálsz egymás után... előbb-utóbb megunod! -
#3689 Azért ha rendesen kiélvezi az ember a Brotherhood van olyan 30-35 óra is, ami egy akciójátéknál nem kevés.